-
lepší fanklub je zde...
http://www.fanpop.com/spots/michael -jackson/images -
..
na Blaníku je will you be there..bude to končit..ae je to tam -
-
Re: ..
včera hráli na Evropě 2 remix Don't stop till you get enought *14* Kolem půlnoci *15* sem zrovna dělala úkoly *15*
-
-
Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
nasel jsem novej obchod - michael jackson shop na kingofpop.cz, vypada to zajimave :-) -
-
Re: Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
Dík *4* *3*
je fakt beautiful,no prostě *3* díky bozz *4* *3* -
Re: Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
Dík *4* *3*
je fakt beautiful,no prostě *3* díky bozz *4*
-
-
=(
Ahojky...Jakpak se máte...? U mně je to jako na houpačce....v jednu chvíli je mi hrozně dobře a v duhé chvíli je mi strašně těžko,minule než jsem šla spá,pustila jsem si I-pod a probrečela zse celou noc kvůli Michaelovi :´-( Tuta písnička a ty slova jsou prostě božíí http://www.karaoketexty.cz/texty-pi sni/jackson-michael/don-t-walk-away -8154 -
-
Re: =(
Při Don´t Walk Away se mi chce taky brečet. *9* ale neboj, určitě ti bude líp =) Mám pro tebe na lidech další otázku, tak se koukni *15* -
-
Re: Re: =(
A díky za podporu =))
-
-
Re: =(
Ahoj, přeju Ti, ať se Ti ta nálada zlepší a je pořád lepší.*3* Kvůli Mikovi se netrap, on by to tak určo nechtěl. -
-
Re: Re: =(
to ne no,ale táta dneska hrál hokej přišel domů a říká:Před barákem stojí sanitka a jsou otevřený vchodový dveře,tak jsem šla s tátou vyvěnčit psa a teď vydim sousedy jak jdou a záchranáři asi vedli tu paní(z tý dálky to nebylo poznat) a drželi kapačku a já si vzpoměla na Michaela a teď se mi to všehcno vrátilo...Vzpoměla jsem si,jak pro něj taky takhle přijeli... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: =(
já mám podobnou náladu.... *9* už od pondělí kdy sem se pohádala s mou nejlepší kámoškou... *9* sem taky brečela v noci ale pak sem usnula páč sem z toho byla úpa vyčerpaná... *9*
-
-
-
-
??
Ahoj holky :) Jak se máte? Včera bylo 25, takže moje nálada byla opět na úrovni číslo 0, ale dneska zase všechno, jako vždy.. :) *3* Navíc už konečně prázdky, takže pohoda ;) Ale musím teda říct, že včerejšek byl hroznej. Možná někdo z vás ví, že mám nálepky s Michaelem a mám je nalepené na sešitech. Bohužel včera při chystání školy jsem měla v šuflíku těch sešitů nějak moc, až to skoro nešlo zavřít, tak jsem jaksi "přitlačila" a nevšimla jsem si, že tam mám vlastně ty nálepky, takže se mi u jedný ulomila Michaelovy hlava *9* Chudák *15* -
-
Re: ??
Ahojky mě se taky 25 u jedný samolepky ulomila MJ hlava *15* *9* nějaký magický.. *1* -
-
Re: Re: ??
No, já mám ještě navíc právě takový bublinatý, že to není jen ten nalepený papír, že to je takovej plast, nebo co si a ještě se mi to lesklo. je to zrovna ta z dob z This is it *9* *15* *15*
http://x-cape-michaeljackson.blog.cz/1004/o-tom-jsem-vazne-nevedela -
Re: Re: ??
oj *15* *9* tpo je kruté *9*
-
-
-
čaute
čaute :) taky se koukáte na čESKO SLOVENSKO MÁ TALENT? viděli jste screamers? *15* jak tam Michael vykoukl z té rakve já sem se prvně lekla protože sem to nečekala to bylo tak rychlý a potom sem se musela aji smát to nešlo! :) bylo to perfektní *14* *14* *15* -
-
Re: čaute
mě se teda moc nelíbili. Ale jinak celkově to byla dobrá parodie. *15* -
Re: čaute
Sorry, na takový soutěže se nedívám,ale dívala jsem se párkrát jak tam vystupovali Majkýho imitátoři. *3*
-
-
HBO
dávají na HBO Michael Jackson's This is it úplná je to bomba..:D -
-
Re: HBO
No mě to řekla Máma když už byl konec.. :DD naštěstí mám to DVD..;DD -
Re: HBO
Jo.. je to boží.. ještě tak HBO mít... *15* eště že existujou ty DVDčka, jinak by mě to pěkně štvalo -
-
Re: Re: HBO
přesně tak *15*
-
-
-
Posun
Jsem ráda že se Michael o5 posunul..:) -
=*
http://www.youtube.com/watch?v=PBqP o6qlTJo&feature=related *3* *14* *3* *15* -
Toto letí :D
Zdravím.. :)
Koukám, že tady to nějak nejede. (což už asi tak trochu delší dobou *15* ) Přiznávám se, že moc často sem taky nechodím, ale v neděli v tuhle dobu mám většinou čas a chodím sem :) Teď jsem se před chvilkou přihlásila a všimla jsem si, že ten čas fakt letí. Jsem tady už 402 dní, což je pro mě docela dost *15* No, kdybych se měla vrátit na začátek, co jsem se tady zaregistrovala, tak si pamatuji, že jsem tu hned první den napsala básničku *15* *15* *15* To už tady moc neletí, že? Nojo, čas utíká a lidé se mění :D To bejvaly časy, kdy sme si tady dávaly půlnoční srazy a já nevím, co všechno ještě *15* Vůbec si ani nevšímám, že čas letí tak rychle, protože zítra už je to myslím 16 měsíců *9* -
-
Re: Toto letí :D
Já bych klidně zas ty půlnoční srazy zas obnovila ale asi až dostanu notebook abych mámě v noci nesvítila počítačem a až po přijímačkách takže v někdy v květnu... -
-
Re: Re: Toto letí :D
*15* v květnu, je moc pozdě :D To už sem nebude chodit nikdo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Toto letí :D
já jo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
jo dobrý, takže 1. května si tady dáme my dvě sraz a uvidíme *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
Já se to zase pokusím zapamatovat *15* uvidíme, jak dobrou mám paměť :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
ok napíšu si to do kalendáře *15* až nato že ještě nemám na rok 2011 ale tak to je jedno *15* třeba přijde i někdo víc...snad *15*
-
-
-
-
-