Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veronikak

Michaeli moc mi chybíš ! !

Michaeli nevím jak mám svojí bolest napsat moje srdce je na tísíc kousků rozbito.Michaeli 7.9.2010 to mu bylo už neuvěřitelních 14 let kdy jsem Tě mohla poprvé a bohužel i naposled vidět.Dne 7.9.1996 kdy jsi měl poprvé koncert v Praze a já stála před podiem byla jsem blízko u Tebe.Ten zažitek mám pořád v srdci bylo to něco krásnýho a na takový věci nedokáže člověk zapomenout! ! Tak moc jsem se na Tebe těšila,že Tě uvidím podruhé,ale bohužel osud to chtěl jinak.Tvůj koncert THIS IS IT by byl ten nejkrásnější všech koncertů těšil ses na své fanoušky jako my jsme se těšili na Tebe! !Michaeli každé ráno se probouzím s naději,že dnes uslyším,že žiješ,že jsi nás neopustil,že jsi tu námi.Tvá smrt mě pořád bolí nedokážu se s tím vyrovnat nevím co bude dál. Kdybych mohla a měla bych klíč do nebíčka,tak bych Tě s toho nebíčka ukradla zpět abys tu mohl být s nami s tvojí rodinou,ale hlavně s Tvýma krásnýma dětma !! V mém srdci jsi pořád a do mí smrti tam budeš.Už nikdy neuslyším Tvůj kouzelný úsměv Tvůj krásný smích Tvou roztomilou tvaříčku.Když se podívám na Tvojí fotku nechápu jak jsi to mohl vzdát a ze světa jít( já vím není to Tvá vina to ten nepřítel co přestíral,že je Tvůj přítel.Ty bys nikdy neodešel bez loučení nenechal bys své děti trpět vždyt jsi je tolik miloval! )Odešel jsi na lepší místo kde je láska a mír v nebíčku tam jde jsi neexistuje zlo.Kéž bys ses vrátil.... Však jednu věc vím,že jednou v nebíčku potkáme budu se za to modlit a prosit Boha aby mi to splnil.Michael I love you more and more i miss you you're always in my heart !!!♥♥♥♥
    • jackson1

Re: Michaeli moc mi chybíš ! !

Moc krásně si to napsala.... také mi Michael moc chybí, nám všem moc chybí.. *4* Michael se na nás dívá z nebíčka a usmívá se, nic ho netrápí a nebolí, určitě je šťastný..
      Nikdy na Michaela nezapomenu, je to ten nejúžasnější člověk na světě, jakého jsem kdy viděla, moc ho miluji, navždy nám bude chybět....
  • nikcajacksonka

Swarovski

Ahojky lidičky,jak je? Já jsem byla včera na nákupech a koupila jsem si úžasný věci ve stylu MJ,takový ty sáčka třeba jenom do pasu atd...ale koupila jsem si i naušnice od Swarovkiho a jsou prostě bombový *15*
  • zzj

luxus car :*

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/108379 *14* *15*
    • mischicka

Re: luxus car :*

*15* *15* Hey to chcu! *15* Koupíte mi ho někdo k vánocům? *15*
      • zzj

Re: Re: luxus car :*

no jenom se vsichni nehlaste *15* *15* pac ja ho chci taky *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: luxus car :*

*15* Nebooj... já bych tě v něm někdy povozila *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: luxus car :*

wow tak to uz setrim *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: luxus car :*

to se taky zvladne *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: luxus car :*

*15* *15* ještě nák zfalšovat řidičák *15* *15*
  • zzj

smile :)

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/111532 *3*
  • zzj

:D

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/111816 no jeste ze zustal u popu *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: :D

Vůbeeeec. Sekne mu to *15* . Nejlepší byly kalhoty v TII.
      • zzj

Re: Re: :D

ja nerikam ze mu to neslusi jenom je to nezvyk *15* *15* ale kdyby mel aspon jednu pisnicku fakt hip hop tak bych byla aj rada *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: :D

*15* *15* já vím... to byl vtip *15* Ale podle mě se k Majkímu hip hop moc nehodí... on je takovej... popovej... *15* *15* *15* *14*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: :D

jj ale zase nadruhou stranu kdyby delal hip hop tak zase bych si nezvykla ze by mel nekdy delat pop *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: :D

no *15* *15* ale Majkíí je fenomenalne talentovany takze on by zvladl i metal *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: :D

jn *15* to je fakt *15* *15* Ae on má ten hlas stavěnej na víc not a né jen na jednu... *15* Ale to je zas o zvyku co?
    • mischicka

Re: :D

*15* *15* *15* Hele neurážej jo... dyť mu to sluší *15*
  • zzj

basen :)

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/111880 pekna!! *15*
    • mischicka

Re: basen :)

*14* *14* Hafo pěkná *15* kde ty lidi berou ty správný slova? *15*
      • zzj

Re: Re: basen :)

hej zhe? *15* ja vzdycky hledam ty spravny slova ktery by ho vystihli a nenajdu zadny ale uvnitr jich mam milion ale ven jaksi nejdou *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: basen :)

jono... já vždycky něco vymyslím, a když si pak sednu ke stolu a chcu napsat nákou básničku tak mě nic nenapadá *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: basen :)

vsak ja skladam basnicku o MJ uz mesic a mam jenom 2 sloky *15* *15* ja bych asik nemohla si k tomu sednout a vymyslet me to vzdycky napadne z nenadani takze rychle papir a tuzku nez to zapomenu *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: basen :)

tak to si dobra!! *15* *15* ja su rada kdyz dam dohromady anglicky aspon tu vetu na tos celou basnicku *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: basen :)

*15* *15* Mě někdy dou líp skládat básničky anglicky než česky *15*
  • zzj

tetovani :)

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/113678 *4* uz aby mi bylo 18 *15*
    • mischicka

Re: tetovani :)

*15* bych taky chtěla tetování *15* ale kdybych s ním přišla domů tak mě mamka přizabije a babička zabije *15* *15* takže rači mít nebudu *15*
      • zzj

Re: Re: tetovani :)

musis najit nejake misto kde to jen tak neuvidi *15* *15* *15* ja chci na rameno,zapesti a kotnik *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: tetovani :)

*15* Tak třeba na chodidlo *15* tam to nikdo neuvidí *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: tetovani :)

co vis *15* *15* treba jj *15* kdyz budes chodit po hlave tak jj *15* *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: tetovani :)

ale skakani po hlave je lepsi a originalnejsi to jen tak nekdo neumi *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: tetovani :)

*15* *15* po rukách to bude lehčí *15*
  • mischicka

smajlík

*15* *15* Jakej smajlík nejvíc používáte?? já tenhle *15*
    • zzj

Re: smajlík

to i ja *15* *15*
  • polinka

Travis...

Přidejte se do fanklubu Travise Paynea! *15* btw: vytvořila ho simsa *15*
    http://www.osobnosti.cz/travis-pa yne.php
    • zzj

Re: Travis...

no sem tam *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: Travis...

jááá tééž *15*
  • mischicka

Takko

Neska sem šla nakupovat do Takka a jak sem platila tak začali hrát Man in the mirror *15* A jelikoš sem už spěchala tak sem slišela je nasi půlku, ale kdybych měla víc času tak tam určitě ještě zůstabi *15* *14* Já mám upa ráda když při nakupování začnou hrát Mika *14* *14* to hned mám nááladu lepčí *15*
    • majka096

Re: Takko

Já jsem jednu byla v Praze v Tesku a tam hráli Smooth Criminal *14* *14* *15*
      • mischicka

Re: Re: Takko

*15* *15* V Newyorkeru jednou hráli Dangerous *14* *14* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: Takko

V New Yorkeru hráli Beat It *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Takko

A TDCAU *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Takko

*15* *15* jn dobrá písnička *15*