Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Já reaguju

ale tu písničku nemám, sorry. *9*
    • anet.k

Re: Já reaguju

To je v pohodě, já už to stejně mám :)
  • anet.k

Čau :)

čau lidi, máte někdo v pc nebo někde Scream Louder - Flyte Time Remix? Jestli jo, tak mi to prosím pošlite na KudrnovaAneta@seznam.cz :)
    Díky předem *15*
    Doufám, že mi někdo aspoň zareaguje na koment :D *15* *15*
    • mischicka

Re: Čau :)

*15* *15* neznám nemám *15*
    • anet.k

Re: Čau :)

tak nic, už to mám :D
  • pajka52

*

Zdravím zase všeckyy Opět po Dlouhéé době *3*
    • mischicka

Re: *

*3* ahoj *15*
      • janinka023

Re: Re: *

ahojky =)
  • baluska1

CHILE

Je to něco super..už 13. horníku je z dollu pryč..já věřím že tomu také nahoře MIchael pomáhá :)
    • mischicka

Re: CHILE

tyjo... to je hrozný co se tam stalo... *9*
      • janikoz

Re: Re: CHILE

máš pravdu, je to hrozný *10* Je to velkej úspěch, když je už vytahují na zem. *3* Muselo to být pro ně hrozný v tom dolu, chudáčci
  • nikcajacksonka

=D

Ahoj lidičky *4* Jéé už jsem tu tak dlouhoo nebyla...Ta škola,a navíc jsme včera jeli Hubetovskou jízdu na koni,na počest sv Huberta...byla to paráda...Na ´´mojem´´ koni zkoušim klusat na Billei Jean a cválat na Blood In The Dance Floor...to je prostě suprový mam z toho radost *4* A jak je? a co nového? Na Michaela jsem samozřejmě nezapomněla,to by ani nešlo,myslim na něj den co den...Od písniček,videíí, obrázků,dokumentů se asi v životě už neodtrhnu *15*
    • mischicka

Re: =D

Hey já sem jednou málem jela Hubertovku *15* Ae já sem byla ještě malá takže bych to asi nezvládla *15* Ináč ono to de cválat do rytmu?? a klusat? *7* *8* *8* Wooow to abych to taky zkusila *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: =D

no vidíš =D jojo jde to a je to paráda *4* Kobyla už je na to zvyklá,takže paráda,akorát klus musí bejt trošku pomalejší a musí víc dávat nohy nahoru,ale de jí to *4* a cválání to prostě nemá chybu *15* Ta už je do MJ asi zabouchlá jako já *15* *14* Sice mně drezura moc nebaví,ale když tam jde něco na MJ,tak jí úplně miluju *15* *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: =D

Mě baví spíš dostihy *15* Ale na ty se chodím jenom dívat... teď zrovna v sobotu sme byli a jel tam Ben Cristovao na koni na tyči *15* Tak sem ho aspoŇ viděla na živo a mám jeho fotku *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: =D

Héj dobře ty *15*
    • anet.k

Re: =D

Tak to držím palce :D (v tom klusání :D) *15*
  • mischicka

kdo jinej?

Holkýýýý *15* *15* *15* Davídek postopupil víte to?asi joo, ale já to sem musím napsat :D:D *15*
    • zzj

Re: kdo jinej?

hej ja sem upe rada ze postoupil pac ten Adam mi prijde takovy nesympaticky jako umel tancit ale proste mi na nem neco nesedi!! *15* *15* a taky me srali ty keci okolo MJ!!! vsak hned potom jsem to prepla!! *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: kdo jinej?

jn... *15* ale kdyby před minule postoupil tamten černoušek tak nevím komu bych hlasovala *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: kdo jinej?

hej tos to jj kdyby postoupil Alphonse *15* tak jako by to bylo fakt tezky!! *15* *15* Davidek to musi dotahnout daleko!! *3* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: kdo jinej?

To jo no *15* Ale beztak že by ho Davídek porazil *15* Emoce ždycky vyhrajou *15* *15* *14*
    • anet.k

Taky kdo jinej, že jo? :D
    • polinka

Joo, postoupil, huráááá *15*
  • jackie28

Michael Jackson forever <3

Byl to skvělej tanečník,zpěvák a choreograf...Na něj ty dnešní zpěváci nemaj...Michael Jackson the best *4* Poslouchám ho každej den...Úžasný písničky a ted se učim na Ghost *3* skvělý prostě skvělý..V létě jsem se učila na Thriller *14* Taky bomba *3* Michael Jackson:the King of Pop... *14* navždycky ho budu mít uloženýho v srdíčku a jeho chytlavý úžasný písničky mě nikdy neomrzí *14* *14*
  • baluska1

Lucka Bílá

Včera jsem byla v Karlíně na CARMEN..a hrála jí Lucie Bíla..bylo to něco neuvěřitelného..seděla jsem ve 3 řadě..a na konci jsem ji dala růži a obejmula ji..a podala si s ní ruku.. a dokonce mi dala pusu na tvář..je to super ženská..je hrozně malinká..měří asi 162 cm..no prostě nemám slov..a když jsem ji řekla že ji Miluju a on řekla že Taky..ale poodpis jsem nedostala..ale prosně nemůžu pořád uvěřit tomu..že jsem viděla Lucku na živo..většinou jsem jí viděla v TV..ale teď na živo..pořád na to musím myslet..
    _________________________ _____________________
    Sice to není nic s Michaelem..ae potřebuji se s tím zážitkem podělit :)
    • zanesskaaaa

Re: Lucka Bílá

Aha :DDDDDDDDDDDDDDD.
      Tak to jsi mě tam teda neviděla, páč já tam byla v SOBOTU ;).
      • baluska1

Re: Re: Lucka Bílá

Zanes..jak jsem ti psala..to jsem tě viděla..ae to jsme byly ze školou v divadle..tohle bylo..ob BD PB :)
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Lucka Bílá

Proč jsi teda byla 2x na Carmen ? A to jste tam byli se školou v sobotu večer jo ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Lucka Bílá

Stejně pořád nechápu, proč jsi byla se školou v sobotu v divadle :DDDDD.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Lucka Bílá

Ne to jsem opravdu nebyla já :D.
            • baluska1

Ok..jojo ale taky 100% netvrdím že jsi to byla právě ty :D ale to stvoření mělo na sobě vestu a mám za to že mikinu..a kabelku..a dlouhý vlasy..a podobnej obličej jako ty :D..ae neříkám že jsi to byla ty..:D jestli ne neva..jestli jo..ráda jsem tě viděla :D
            • zanesskaaaa

Okeeej, já Ti nic nevyvracím :D. Ale, co jsem měla na sobě ? :D Aby sis mě s někým "náhodou" nespletla :D.
            • baluska1

to je otázka s KMD..klubem mladých diváku..jezdíme ve školním roce 4x do 5x do divadla..chápeš?
            • zanesskaaaa

A co jsem měla na sobě ? :D
          • thesimsa

další stěr *15* *15*
            • polinka

*15* *15* *15*
            • thesimsa

Tak teď si setřela sama sebe *15* *15*
            • baluska1

Twle..ne ze školou jsme byly na Lakomý Barce..a s tátou jsem byla na Carmen twle..fkt tohle už..
            • polinka

*15* *15* *15*
      • thesimsa

Re: Re: Lucka Bílá

Ty jsi ale stíračka *15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: Lucka Bílá

prej stíračka *15* *15* *15*
          • thesimsa

No to bylo v tom jednom od Lucky *15*
            • thesimsa

To je jedno *15*
            • luciq-dc

Kecko *15* A bylo tam setíračka ! *15*
            • thesimsa

Nééé *15*
            • luciq-dc

Myslíš mě? *15*
  • angie72

Fotečka...

Tak jsem psala ohledně nové fotky, tak jsem zvědavá, kdy mi odpoví... Potom hned dám vědět...

Hezký večer...
    • zzj

Re: Fotečka...

super *4* doufam ze brzo *15*
      • mischicka

Re: Re: Fotečka...

jn *15*
  • mischicka

zdar :)

zdarééc *15* *15* Včera sme byli v praze a na Václaváku sem šla do knih a tam měli mezi novinkama knihu o Michaelovi. *14* Je ještě v angličtině a byla dost drahá *15* a taky tlustá. Já sem těĎ zapoměla ten název ale mám to napsaný v mobilu takže sem ten název zejtra si dám *3* jestli se sem dostanu *15*
    • zzj

Re: zdar :)

ahooooj *3* *15* no tak se mrkni *15*
      • mischicka

Re: Re: zdar :)

*15* *15* Ježííš mě se pro něj nechce jít... *15* Tak počkej chvilku... *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: zdar :)

*15* Menuje se: The magic and the madnes a napsal jí nákej J. Randy a ještě náký méno ale to nemám *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: zdar :)

wow tu bych chtela jenomze jaksi ted mam zalusk na Tanec jako sen ale nejsou prasule! *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: zdar :)

*15* *15* si můžu psát sama se sebou že jo?? *15* *15*
            • mischicka

napsaná o MJ samozřejmě *15* *15* *3*
            • mischicka

To já zkusím přemluvit mamku na spoň 2 knížky k vánocům *15* *15*
            • zzj

ja si chci prave precist ty basnicky uvahy ... atd. *4* uzasny obrazky jsu tam takze proste dokonalost *3* *15*
            • angie72

Tanec jako sen je dokonalá... Já jí dostala k vánocům od manžela, ale přiznám se, že jí nemám ještě přečtenou. Půlku, ani ne. Navíc má černé listy a je na nich vidět otisk prstu a mě to vadí, že je potom jako by opatlaná :-(

Michael má nádherné texty a báseň pro Maminku, nebo Pro dnešek to stačí... Nádhera. Pro dnešek to stačí jsem musela napsat jednou na blog, podělit se, jak mě dojala...
          • polinka

Re: Re: Re: Re: zdar :)

Taborreli? *15*
            • mischicka

jj *15* takle vypadá: http://images.contentreserve.com/ImageType-100/1567-1/%7B7E0D4A5F-F6C4-4F43-9410-914B6512C8BC%7DImg100.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit