-
ahojik
ahojik *3* *15* -
-
Re: ahojik
aóóój *15* konečně tu někdo je *15* jak je? já se mám dobře páč sem se konečně doučila příraz :(( *15* -
-
Re: Re: ahojik
uzasne *3* konecne vikend!! *15* no to az budu umet priras jakousi tabulku zivocichu ci co tak budu stastna jak neco *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojik
*15* *15* To my sen aštěstí tabulky učit nemusíme, my psali opakování na člověka *15* A totálně sme to všichni po... *15* *15* Ale tak to je jedno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojik
my se cloveka budeme ucit dalsi pololeti *15* *15* takze dobre *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojik
*15* *15* ale jó to snad jo *15* Kdyý já přežiju tak ty taky *15* *15* -
hej tos to se nenaucim!! *15* *15* *15* no ale co zit snad budu nn?! *15* *15* *15* -
*15* *15* Tak jako se připrav na 9 to má skoro na každej den se naučit nejmíň 5 papírů popsaných z obou stran *15* Ale záhadně mám zatím nejhorší známku 2 *15* *15* -
no doufam ze nam toho ubere upa moc *15* *15* *15* -
ale ono aji záleží na učiteli co on považuje za nejdůležitější a co vás naučí... *15* takže vám to třeba zkrátí nebo naopak vám toho zadá víc *15* To má ségra měla učitele co jim to vytisknul a skoro všechno se museli učit... a my máme učitele co nám to prezentoval a my si psali to, co nám řek ať si napíšem a bylo toho hafo míň než se učila ségra *15* *15* *15* -
jeeejda *8* to se mi moc nebude chtit!! *15* *15* no snad to nejak vykutim *15* *15* -
jj tak to se budete učit člověka až v 2. pololetí *3* *15* A je to pěkná šprtačka tak se připrav *15* Já naštěstí už budu mít v 2. pol. havaj *15* -
jj v 8 *15* *15* -
No seš v 8 nn? *15* Já už sem v 9 *15*
-
-
-
-
-
-
objev
*15* Normálně holky já zjistila že asi polovina kluků z naší třídy Michaela poslouchá *15* *15* Takový oni na chodbě tancujou moonwalk a já znich dostala totální výtlem a oni pak ze mě *15* -
-
Re: objev
wow tak to se mas!! *3* *3* co na tom bylo tak smesny cece?!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: objev
*15* *15* Oni moonwalk neumí a vždycky jeden to zatancoval a ostatní se dívali a pak se začali smát jako že to neumí *15* -
-
Re: Re: Re: objev
aha *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: objev
a je hodně vtipný je při tom pozorovat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: objev
hej tos to verim *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: objev
óóóóóóóóóóóóoóóóóó u nás poslouchá Michaelka jenom jeden kluk a já a možná ještě někdo z vyšších ročníků *9* *9* *4* -
-
Re: Re: objev
u nás ale ho taky skoro všichni poslouchají *15* a jednou jsem se tak na chobě srazila s holkou co měla upe boží tričko s Michaelem *15* a jeden kluk z kvinty měl tričko King Of Pop *15* a naše angličtinářka s češtinářkou ho taky upe žerou *15* *15* -
-
Re: Re: Re: objev
hej nechodis nahodou do skoly pro fans MJ ?! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: objev
nwm *15* *15* ale bylo by to drsné *15* *15*
-
-
-
-
-
prosba
Ahojíky lidičky, nemáte někdo náhodou nějakej kontakt na Paris Jacksonovou? Díky moc za odpověď. *3* -
-
Re: prosba
nn nemáme - se s ní chceš zblížit - já náhodou vim, kde teď bydlí - v Los Angeles
-
-
Re: MJJ
To víš, no, některý lidi jsou slavnější až po smrti, bohužel *9* tak ty tapetky sem hoď bude určo všichni rádi. -
MJJ
Dneska nebudu mit co delat tak si na fotoshopu udelam nejaky tapety s Mikym a pak vam je sem pridam....:) *3* -
?!
MJ je az 9?! to si ze me delate asik prd*l! *8* hej jako ja az tak netrpim na tom aby byl prvni tady na os. pac je to celkem nepodstatny ale jako 9.? celkem sila no!! *9* *15* -
-
Re: ?!
na to že je už rok a něco mrtvej to celkem jde...Když byl živej měl návštěvnost mnohem mnohem menší......V první desítce nebyl ani náhodou..možná nebyl ani v první pětistovce... -
-
Re: Re: ?!
jenom ze on si zaslouzi byt 1. *14* *1*
-
-
-
dík
Hej jsem rada že jste tam někdo dal nové tapety dík dík dík
*3* *3* *3* *3* -
...
Podpořte všichni Alphonse pro návrat do TALENT MANIE.
http://talentmania.nova.cz/ clanek/souteze-kolo8/osme-hlasovani -alphonse-mboussa.html
Pokud někdo nevíte, kdo je Alphonse. Tohle je jeho profil.
http://www.facebook.com/pa ges/Alphonse-Mboussa-Jr/12356607100 5903
Vím, že je to idiotská soutěž bez úrovně, ale přeci jenom si zyslouží být :). -
-
Re: ...
hej tak to me celkem zarazilo ze ho vyhodili *8* jenom mensi otazka kdyz bude mit fakt hodne hlasu postoupi? *15* *15* -
-
Re: Re: ...
ne asi !fakt přemejšlej !!!! *8* -
-
Re: Re: Re: ...
no tak sorry no!! BOZE!!
-
-
-
-
profilovka
Jo, vážně by to nějakou chtělo *3* nějakou, kde mu jde vidět dobře do očí, ale já bohužel žádnou takovou nemám, sorry. *9* -
profilovka...
Chtělo by to zase novou profilovou fotku Michaela tady na osobnostech... *15* -
-
Re: profilovka...
Ježiš *15* . -
Vždyt tahle je hezká... -
-
Re: Re: profilovka...
No to sice jo, ale už je tady dlouho... *15* O to jde *15* -
-
Re: Re: Re: profilovka...
Jasně *15* *15* -
No jo, jenže, pokud si pamatuju, profilovka se tu už řešila několikrát a furt se nezměnila. *15* Tak by to konečně chtělo s tím něco udělat...
-
-
-
chtělo by to možná napsat nákýmu správci... *15* -
-
Tak napiš *15* -
-
Hmmmmmmmmm... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: profilovka...
Už píšeš ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: profilovka...
Vedoucí projektu:
Kamil Koupý
Email: koupy@osobnosti.cz
Vedoucí vývoje:
Vlastimil Vybíhal
Email: vlastimil.vybihal@osobnosti.cz
A dministrátoři projektů:
Michal Burkoň
Veronika Holubeková
Eva Kolářová
Hana Kolářová
Kontaktní email: info@osobnosti.cz
Autoři:
Fran tišek Wich
Hana Kolářová
Ilona Baboráková
Kamil Koupý
Marie Zacharová
Mgr. Martin Hrabálek
Miloš Fikejz
Tomáš Burkoň
Grafika a design:
David Švejda
Spolupráce:
Pokud máte zajímavou nabídku pro spolupráci s naším serverem, neváhejte a kontaktujte nás na adrese info@osobnosti.cz, velmi rádi vám odpovíme. -
Re: Re: Re: Re: Re: profilovka...
Ne *15* nevim, kdo je správce... *15*
-
-
-
-
-
Yep *15* nejlépe nějákou z This Is It *15* -
-
no to by chtelo! *15*