Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Je něco new?

Je něco novýho okolo Mika? *7*
  • zzj

janet! :)

http://www.youtube.com/watch?v=FARM zyKUx6I&feature=related hej fakt je dobra!! *15* *15* ja nwm proc ale strasne se mi to libi!! *14* *15* *15* fakt se ji to povedlo!! kdyztak za tim jsou jeste nejake duety tak se kdyztak mrknete janet a MJ jsem jako prvni !! *15* *15*
    • zzj

Re: janet! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Qnhu DvTqsSc aha tak tu to mate jako by jen je *15* *15*
  • tea301

Ahojky

zdravím *4* pod dlouhé době zase *4*
    • sisule

Re: Ahojky

Jo no taky jsem tu dlouho nebyla *4*
    • mischicka

Re: Ahojky

čus *3* *15*
  • polinka

TD

Thriller Dance rekord se RUŠÍ!
    http://www.facebook.com/ho me.php?#!/notes/thriller-dance-reko rd-praha-2010/sdeleni-pro-fanousky- michaela-jacksona-a-ucastniky-kultu rnich-akci-poradanych-ce/1561112944 06579
    • luciq-dc

Re: TD

Podle toho, co čtu se tomu ani nedivim ...
  • zzj

?

http://www.youtube.com/watch?v=Dapc nHxRaAs&feature=player_embedded no!..... jako ja se o Justina B. nezajimam tudiz nwm jestli je fanda nebo jde si k MJ jenom pro slavu? no ale spis to druhy!! nn?
    • zuzanka666

Re: ?

Já jsem si toho všimla už dávno,ale nijak to neřeším.Tohle dělá každej.O jednoho mín nebo víc to je jedno.A navíc Justin je chráněnec Ushera *14* a na něj měl Michael obrovský vliv.Tak to do sebe zapadá.A jestli je nebo není jeho fanoušek tak to je jedno protože bysnys je bysnys.Každopádně MJ FOREVER *14* *14* *14* *14*
      • zzj

Re: Re: ?

tos jako kazdopadne ale stejnak si myslim o nem sve a o jeho chovani tez!! *15* *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ?

On je prostě zmatený chlapec Justin Bieber.No Coment *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ?

no to ja tez nn *15* *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ?

no a co bys jako chtela vic komentovat *15* *15* *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Ne neskončilo...Já se neumím hádat. *15*
            • zuzanka666

Ale ne.Já se neumím hádat. *15*
            • zzj

no to mozna i skoncilo nn? *9*
            • zuzanka666

Raději nic,protože by to stejně skončilo hádkou *3*
  • anet.k

No comment :D

Zdravímm.. *3*
    Jsem nachlazená a štve mě to.*15* Ještě před chvilkou jsem měla strašně znuděnou náladu, ale po zhlédnutí téhle fotky... *15* *15* *15* *15* *15*
    http://www.gallery.steady-laughing.com/data/media/56/96.jpg

No co si o tom myslíte?
    *15* že by šel za nima na pokec?
    Michaelovi bych tohle moc nedoporučovala, protože ty takový starý babky bývají většinou drbny *1*
    • zzj

Re: No comment :D

twl! *15* *15* *15* *15* no nwm o cem by kecali!! *15* *15* mozna o pocasi a politice *15* *15* *15*
      • anet.k

Re: Re: No comment :D

*15* *15*
        Mě by zajímalo, kdo si přisedl. JEstli Michael, nebo ty babky *15*
        • bajush

Re: Re: Re: No comment :D

Páni, tak to mě dostalo. *15* Jinak nic si z nachlazení nedělej, u nás je toho plná třída.. *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: No comment :D

noo
            nejvíc mě štvě, že každých 10 minut potřebuju kapesník :D Te to fakt strašný :D
            Asi si poletím do Znojma koupit balík mentolovejch kapesníčků a troubení mě bude bavit :D *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: No comment :D

*15* *15* To my většinou kupujem kapesníčky ty nejlevnější a jen málokdy si dopřejem ten luxus a koupíme si kapesníčky s mentosovou vůní *15* *15* Jinak komentář k tý fotce: Hustýýý *15* Beztak že si přisedly ty babky a přišli si k MIkovi pokecat o tom, že nějaká jejich sousedka zabila slepici, aby měla maso na polívku *15* *15* *15*
            • bajush

Re: Re: Re: Re: Re: No comment :D

*15* tý jo, takovej luxus, jo? já si musím vystačit s normálníma, bez vůně i bez zápachu.. *15* *15*
  • polinka

Clothes

Už delší dobu hledám jednu stránku. V názvu má něco jako "celebrity clothes" .com a bylo tam hodně oblečení co nosil Michael. Nevíte někdo přesnou adresu? Díky.
    • polinka

Re: Clothes

oh, mám jí, děkuji si *15* *15* *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: Clothes

jéé pls pošli odkazz *15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: Clothes

no omg! *15* ¨
          http://michaeljacksoncelebrityc lothing.com/
          • jackson1

Re: Re: Re: Re: Clothes

Héééééj, to je nádhera to oblečení *14* děkuji za odkaz *4* *3*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Clothes

hééj to je luxusníí *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Clothes

hustě hustý *15* *15*
  • mischicka

škola

Čuuuuuuuuuus holky! *15* *15* Já vám musím něco říct. Dneska ve škole sme šli z hudebky a najednou jeden největčí buzerant z naší třídy začal zpívat We are the world. A potom se k němu ještě přidali dva další kluci. *15* Mě tak naladili že sem si to pak zpívala celej den *15*
    • majka096

Re: škola

To máš docela dobrý!! *15* *15* Ty kreténi od nás mu furt přede mnou schválně nadávaj *9*
      Vždycky že je to buzerant že nemá nos a tak... *10* *10*
      • mischicka

Re: Re: škola

To říkaj všichni *15* *15* aji u nás *15* Ale o mě neví že Mika mám ráda...
        • thesimsa

Re: Re: Re: škola

Neví ? Jak to ?
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: škola

no... ony to ví jenom mí kámošky... těm miminům sem to zatím neřekla páč by měli další věc jak mě buzerovat... A já nevím... prostě chápeš ne? *3*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: škola

Joo *15* Tak to oni určitě taky říkaj před kámošema aby vypadali jako "dóst drsní týpkové" *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: škola

Aha .. chápu ..
              U nás ve třídě si naštěstí nedovolí nic říct .. aspoň né nahlas .. *15* .. akorát spolužák si z něj někdy dělá prdel, ale nemyslí to vyloženě hnusně, jak někteří ignoranti ..
  • zzj

divokej Jaryn :D

http://www.youtube.com/watch?v=zMXy HI1Iylg mozna to znate mozna nn tak se mrknete a uvidite *15* *15* *15* zpiva to zabavova skupina takze se moc nedivne!! *15* *15* ale jako slysela jsem horsi nebojte *15* *15* a ty kecy nazacatku si v klidu pretocte!! *15* *15*
  • zanesskaaaa

..

Zdravím. Koukám, že to tu pořádně upadá. Nic nečekanýho *3* . Ale kvůli tomu tu nejsem *15* .
    Dneska jsem byla na Let's dance 3D. Spojitost s Michaelem *15* ? Několikrát ho tam tančí. Zejména Moose častokrát použije jeho kroky *4* . Potom jsou tam dvojčata, kteří ho umí výborně napodobit (Moonwalk především). Takže rozhodně doporučuju, ale pouze v 3D ! *4*
    Majte sa *4* .
    • denisa27

Re: ..

aj ja som to videla je to uúžasný film *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit