-
For ZZJ
Zdeňulko všechno nejlepší k narozeninám..ségruško moje..MTR..řádně to oslav..:-* -
-
Re: For ZZJ
jéé dekuju zlatii *3* *4* no slavila sem a myslim ze na rok mam uz dost *15* *15* MTR... *4*
-
-
tema F? =O
doufam ze ted tu nebude zhave tema fyzika!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* pac bych se asik moc nezapojila *15* *15* *1* -
-
Re: tema F? =O
tak my dneska měli fyziku a já si tam kreslila nákou kytku a vůbec nemám páru co tam mlel *15* *15* -
-
Re: Re: tema F? =O
to delam taky jenze ted mame takovyho blbca ze to neni mozny porad se te na neco pta a ty ani nwm co rika *15* *15* *15* a navic sedim v 2. pred nim takze ladne vidi hajzl ale ja to mam vykoumany *15* *15* *15* kreslim se na obal *15* *15* a kdyby nahodou mi neco rekl tak bych mu rekla ze tu propisku mam jenom v ruce a kdyby sel zkontrolovat jestli si neco cmaru tak nic tam nebude! *15* *15* *15* *15* slozite zhe? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: tema F? =O
*8* *8* složitý?? hafo složitý *15* *8* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tema F? =O
takze jsi to nepochopila? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tema F? =O
no to je jedno *15* *15* proste na to neprijde *15* *15* to mi obcas ale tento rok vic pak ta ucebna je upravena tak aby se vyuzila *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: tema F? =O
*15* *15* Nóóó... moc ani né *15* *15* Tak já minulej rok seděla v první lavici ale naštěstí sme byli v naší třídě jenom párkrát... my chodili většinou do učebny F nebo do nějaký jiný třídy *15*
-
-
-
-
-
-
anketa
*8* *8* *8* Holky v anketě vyhrává Robert a né Mike *8* *8* *8*
http://dc-hg.blog.cz/1009/soutez-se-rozjizdi
Hlasujte pls kdo ještě nehlasoval *4* *3* -
-
Re: anketa
uz jsem hlasla *15* *15* -
-
Re: Re: anketa
nooo ale teď je právě že drhý kolo *3* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: anketa
no to ja jaksi nwm *15* *15* *15* ale v tym predtim jsem tobe hlasla *15* *15*
-
-
-
Re: anketa
ten odkaz je špatně... tady je ten správnej
http://dc-hg.blog.cz/1 009/nej-hvezda-2-kolo
-
-
fyzika
Schávlně holky kdo chápe fyziku dejte koment já a kdo ne tak né ok *7*
Takže já říkám:
néééééééééé -
-
Re: fyzika
Já *15* -
-
Re: Re: fyzika
no ty určitě *15* jak jinak *4* -
-
Re: Re: Re: fyzika
proč by ona nemohla chápat fyziku?! *15* uveď důvod! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fyzika
už nic *15* promiň simso *4* Velmi Tě obdivuju za tvé fyzické znalosti *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fyzika
neříká se fyzické,ale fyzikální *15* jinak já říkám taky neeeeeeeeeee *15*
-
-
-
-
-
jsu zvedava kdo tu da já *15* *15* *15* -
-
tj... *15* počítam že asi fak né moc lidi *15* *15* -
-
no moc nn... NIKDO *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fyzika
NIKDO A NIKDY *15* *1* -
-
si myslim *15* *15* -
ano *15* *15* *15* -
tomu rozumi jenom ti co to vymysleli *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
nééééééééééééééééé éééééééé *15* *15* *15* -
-
jooooooooooooooooooooooooooooo -
-
šprtéé *15* *15* *15*
-
-
nééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
-
-
-
fotka
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/111566 *14* *15* ten jazyk *14* *15* *15* -
-
Re: fotka
ooou *14* *15* *15* luxusne!!! *3* *15* -
-
Re: Re: fotka
NIKY !!! *15* *15* *15*
-
-
*14* *14* hustý *15* Ježiiiš tos sem neměla dávat... ten mu toužím dát francouzáka *15* *15* *14* -
-
Re: Re: fotka
Míšo klídek *15* *15*
-
-
Luxusníí *15* *14* *14* Jak je ČUPR ŽENO ? xD :P
-
-
BILLIE JEAN
HOLKY V SOBOTU JSEM BYLA POPRVÍ V TANEČNÍ..A VE TŘETÍ ČÁSTI JSME TANCOVALI DISCO MAZURKU NA BILLIE JEAN..TAKŽE PARKET BYL MŮJ..KDYBYCH NEMĚLA PODPADKY..OKAMŽITĚ BYCH TO TAM ROZJELA..AE BOHUŽEL PERKETY BYLY NALAKOVÁNY A KLOUZALO TO..AE ZASE JSEM MOHLA DÁT MOONWALK.. -
očko
heeeeey ted byla na očku reportáž o výstavě v Hybernii a o tom "koncertu" v Hybernii... ale Td tam nedali, šmejdi *15* -
-
Re: očko
zkuste na to jit z duvtipem treba na to prijdete *15* *15* -
njn to mate z toho ze vam jde fyzika kdyby vam nesla tak chapete primitivni a ze srandy udelanou narazku *15* *15* *15* -
-
Re: Re: očko
tvl vždyt to taky nepochopil nikdo! a pochybuju že nám všem jde fyzika, já jsem ráda, že prolejtám omg! *15* -
-
Re: Re: Re: očko
hej jako ted nechapu kdo to vlastne nepochopil!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: očko
jj uz mi to cvaklo!!! njn nekterym to dyl trva zhe?! *15*
-
-
-
-
no cim to asik bude? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: očko
Nechápu ? *15* -
-
Re: Re: Re: očko
z toho si nic nedělej já taky ne .. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: očko
už jsme tři *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: očko
:-p pět *15* *15* -
aha *15* *15* -
Hezkýýý *15* těsně před tebou jsem to odeslala *15* *15* -
Já *15* -
kdo je Prd ?? *7* *15* -
Musíš být rychlejší vždycky? *15* -
čtyři *15* -
Čtyři *15* eště Prd *15*
-
-
-
-
-
-
..
čááááu *15* -
-
Re: ..
caujiik *15* -
-
Re: Re: ..
jak jéééé červený zvonečku ??? *15* -
-
Re: Re: Re: ..
hruza !! *9* musim umet F a vubec ji nechapu!!a zitra me asik vyzkousi takze jsem v prd*l* jako vubec to neumim nwm o cem to tema vubec mam nwm s cim souvisi no proste mam asik zitra za 5 *9* no co uz *15* *15* *15* a co ty? RPPAP *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
fyzika v osmý třídě bylo to nejjednodušší *15* máš se ještě hodně na co těšit... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já to chápu neboj *3* Vím čím si přicházíš já tím taky musela mynulej rok projít *15* *15* Upřímnou soustrast *3* *15* -
tak vemte to tak!!! proste kdyz jsem byla v 5. nechapala jsem deleni dvojcyfernim cislem a porad mi to neslo a neslo a prislo mi to slozity!! ale ted kdyz uz to umim a mam v tom praxi tak mi to prijde jako prkotina a jsou i tezsi veci nez toto!! a divim se patakum ze to nechapou ze je to primityvni!! takze vy jste tou F uz prosli a poznali jste tezsi veci ale ja jeste ne takze proto mi to prijde jako horror!!! doufam ze aspon toto chapete inac uz to neumim vysvetlit *15* *15* -
Polinka má pravdů *15* Osmička byl ještě RÁJ *4* *15* -
njn ale co uz *15* *15* stejnak ta fyzika je nezazivna a v podani ucitelky jeste nudnejsi!! a navic proste ja nejsem fyzicky typ! *15* *15* -
Tak sis neměla kreslit .. se pak nediv, že to nechápeš .. *15* -
neříkám, že fyzika je jednoduchá, to vůbec ne, ale v osmý třídě je ještě relativně jednoduchá oproti tomu, co se bere potom... -
vy ste tady nejaci fyzikari tak mi muzete poradit!! *15* *15* -
si děláš prd*l ?!?! fyzika nejjednoduší ?!!? LOOOL *15* *15* *15* -
no ale to je opacko ze 7. a fyziku v sedme jsem prakticky prokreslila pac uca byla v poho *15* *15* ale jinac me to fakt potesilo ze to bude jeste tezsi!! fakt *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ..
tak si vem doučko ne ? jinak u mě to ujde.. ty si tu zkrtku pamatuješ ?? *15* já teda ne *15* *15* -
-
no to urcite!! staci kdyz ho vidim ve skole a jeste abych ho videla mimo to bych to neprezila *15* *15* *15* *15* jj pamatuju!! Reklamo plna prdiku a psouku *15* *15* *15* *15* jako nechtela jsem to tu cely vypisovat ale kdyz tys tak chtela *15* *15*
-
-
-
-
-
-
!
jako celej včerejšek sem nikdo nenapsal ani jeden novej příspěvek! omg, kam tahle diskuze spěje... -
-
Re: !
no napsala bych to ale nwm jestli by se to tu hodilo *15* *15* *15* ale pro nechapajici do r*t* -
-
Re: Re: !
hm tak to já jsem asi nějakej extra nechápající... *15* protože vůbec nevim co si tim chtěla říct... -
-
Re: Re: Re: !
nn nejsi *4* no proste ze to tu jde od 10 k 5 *15* *15* na to ze jsme chteli dat 55 000 do konce roku *15* tak nwm no *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !
já sem tu nebyla páč sem byla na pc asi jenom 5 minut a to sem stihla se jen podívat na FB a pak sem se šla učit DĚJÁÁK páč máme jinou učitelku než minulej rok... *15* *8* Kreténská škola *8* *15* se jmenuje ta naše kdybyste nevěděli... *15*
-
-
-
-
-
ahojky
holkou jsem na YT a našla sem taneční skupinu DIVERSITY (možná znáte) a oni tancujou aji MJ ... oni vyhráli Bitish got talent a nejvíc co teda řikali tak že chcou navštívit tu Mj rezidenci a zatančit si sním, jenže se proslavily až 2009 takže jim to bodužel nevyšlo... dám vám semka jedno video tam na Mj pisničky tancujou hodně a jsou fakt moc dobří je jim od 11 do 25 let *4*
http://www.youtube.com/watch?v=fjirQsDj2UU&feature=related -
-
Re: ahojky
hej jj jsou fakt dobri!! *15* -
jdu se na to kouknout ;) -
-
Re: Re: ahojky
hmm...jsou fakt dobří *15*
Jinak zrovna, když přijdu, tak musím zase odejít. *10* *15* jdu na oběd *15* *15* *15*
-
-
* od 12 do 25 :D
-