-
MJ
,,UTAZENE KOULE,,
...tak jsme se ted dozvedeli ze otec (Joseph)mu nechal v dětství utáhnout koule aby měl tak vysoký hlas?...Vyvrátíte mi to nekdo?
Otázka zní: ANO nebo NE?!!
Pokud ANO tak jaký měl na to právo a proč to vím až TED!
BTW:Děkuji za odpovědi!
*3* -
-
Re: MJ
jako promin..ale to je naprostá kraviny..majký měl hlásek tak úžasný od přírody..hej fakt nechápu kde jsi na to byl..:D -
Re: MJ
Jsi normální? *7* Říká se sice že Joseph Michaela do ''těch míst'' kopal a tak podobně ale tohle tvrzení je přehnaný, Michael měl vyskový hlas od přírody! A teda nevím, jestli ten hnus který tady popisuješ by měl na vysoký hlas nějaký vliv!!! *13* *10*
-
-
ahojiik
ahoj *4* -
-
Re: ahojiik
jsem dneska byla ve Zline v knihkupectvi tam chodim na knizky s MJ *15* *15* jinde je nemaj *9* *15* tak se tam pokazde chodim kochat!!! *14* a ted jsem dostala paniku!! proste jsem ty knizky chtela nebo aspon jednu jenze 200 co jsem mela u sebe tam by mi nestacila ani na titulku tak o5 nic *9* *9* *9* mam zalusk na Tanec jako sen *14* *14* *15* pak na MOonwalker,enciklopedii,pak jakousi velkou cernou knizku *15* a jeste jakousi *3* *15* *15* jako ja nejsem zase nejaky velky ctenar nemyslete si ale cist o Mj me bavi!!! *15* *15* jj a jeste chci vas poprosit kdybyste nekde v obchode videli kalendar s MJ na rok 2011 tak pls napiste oni by to tam pak meli mit *4* tak abych to mohla hned koupit *15* *15*
PS: Luci doufam ze to tam nepujdes vykoupit!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ahojiik
ten kalendář mají taky v evroparku v praze :) -
Re: Re: ahojiik
ten kalendář je u nás v knihpupectví u Kalouše *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojiik
aha tak to abych si pro neho jela do Vsetina *15* *15* *15* se v tom Zline budu muset zeptat *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojiik
Hej jako u nás mají jen Miley,ZacPatrick Dampsey a další podobny exoty. *8* Ale mají je nějak brzo,že.A ty knížky...Všechny jsou dobry,ale někdy jsou smutné...A samozřejmě Tanec jako sen a Moonwalk nejlepší.V Tanec jako sen je nejlepší příběh Chlapec a polštář.Sem to nejdřív nepochopila ale potom jsem to převyprávěla tatovi a docvaklo mi to. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojiik
jsem na te knizce zavisla a to ji jeste ani nemam *15* *15* *15* co az ji budu mit *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojiik
jj to u nas taky meli take shity! *16* *15* *15* musim zase nasetrit a pak si koupit Tanec jako sen *14* *15* *15* vzdycky kdyz jsem ve zline blizko ZJ tak se tam musim podivat jestli mi to nevyprodali!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
čuuuuuuuus *15* -
-
Re: ...
koukám že nikdo nereaguje na můj čupr pozdrav ... *15* *15* -
-
Re: Re: ...
čus *15* *15* ale čus je náhodou čupr pozdrav *15*
-
-
-
..
Už je to dýl, co jsem poprvé ve výloze jednoho papírnictví uviděla poprvé obraz Michaela. Řekla jsem si, že ho prostě musím mít, no a dneska tam prostě nebyl! *15* děsně jsem se lekla, že mi ho někdo koupil, ale dneska na Záření(to jsou slavnosti) byl obraz u jednoho ze stánků a byl tam i malíř. Takže jsem se ho zeptala, jestli to kreslil on, že je to strašně krásný obraz a že mám Michaela ráda. Takže jsme si o něm asi deset minut povídali.. mluvil o něm moc hezky, až jsem se málem rozbrečela a kámoška mi potom řekla, že to dojalo i ji *4*
jinak, tem malíř se jmenuje Igor Janíček *4* -
-
Re: ..
tak na to, abys sem napsala si čas uděláš, ale na nás na icq ne? hmmm, ty si teda fakt třída........ *15*
jináč docela hezkej obraz... -
-
Re: Re: ..
už tam jsem, takže klid *15* -
Jo! :D .. a to plánovala, jak pojedem do Prátru a teď není schopná ani 2 minuty zůstat na icq!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
uklidněte se obě *15*
-
-
-
Re: ..
http://zkracovatko.cz/002b tohle je ten obraz *15* -
-
OMG hey to je upe mega moc nádherný *15* ale fakt tvl by mě zajmalo jak dlouho to dělal...
Sakrá já to ci jednou taky tak umět *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
asi dost dlouho.. ten obraz stojí 2500kč a je dělaný jen tužkou.. *3*
-
-
-
-
weekend
Ahoj holky... dlouho tu nikdo nepsal... *15* Tak teda toho bobříka mlčení poruším *15* Konečně je víííkend *15* *15* To je ale novinka že?? *7* *15* -
-
Re: weekend
No máš pravdu to už tu dlouho nebylo *15* *15* Novinka *15* -
Re: weekend
ahojik no ja jsem to taky moc nepochopila proc tu nikdo nepsal *15* *15* asi ten bobrik *15* hej jn to byla novinka jsem nevedela cece *15* *15*
-
-
video
Ahojky drahoušci,vytvořila jsem video o Majkým,tak se s tím chci pochlubit *15* jak jinak.. *15* *15* Snad se vám bude líbit *3* http://www.youtube.com/watch?v=c56DS-uiwfU -
-
Re: video
wow *3* pekne!! *15* -
Re: video
jůůů *15* hafo sexy boy.. *14*
-
-
14. výročí...
http://x-cape-michaeljackson.blog .cz/1009/michael-jackson-v-detskem- domove-v-praze-14-vyroci -
???
Koukám že to sem ještě nikdo nenapsal *15* Copak bylo před čtrnácti lety... v Praze???? *15* *15* -
-
Re: ???
Ale napsal ... akorát tam napsali, že teprv přiletěl do Prahy. *15* -
-
Re: Re: ???
jo, to jsem psala já :D *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Tak to jo *15* *15*
-
-
Re: Re: ???
To jo ale to bylo před tim *15* Dneska je to 14 let od jeho koncertu v praze a tu nikdo nenapsal *15* *15*
-
-
-
anketa
Hoj *15* mám blog v anketě tak mi prosím hlástněte jestli chcete *3* *3*
http://dc-hg.blog.cz/1009/soutez-se-rozjizdi
mám blog o Majkím ale to snad víte *15* -
-
Re: anketa
Máš ho tam =) -
-
Re: Re: anketa
děkuju oboum *3* *3*
-
-
Re: anketa
muj hlasek uz mas *3* *15* *15*
-
-
Davídek
Davídek je nejlepšííííííííí -
-
Re: Davídek
Byl fakt skvělej!!!! *4* *3* -
-
Re: Re: Davídek
je úplně boží a Mareš to kupodivu vystihl přesně, když říkál, že Michael léčí.. -
-
Re: Re: Re: Davídek
To je pravda *4*
-
-
-
Re: Davídek
jj je!! *3* *15* *15* uz jsem jeho fan *15* *15* *5*
-