Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

videa

Čauky. Normálně mám obrovský objev... *15* Před pár dnama jsem náhodou objevila klip blood on the dance floor a Jam. Do tý doby jsem neměla ani tušení, že k nim video je... U Jamu jsem se pobavila, hlavně na konci, jak Michael učí Jordna (je to on, ne? :D) svý pohyby... A BOTDF, to mě přišlo zajímavý, přijde mi tam takový jiný než jinde, ale sluší mu to, to je jasný... *14* *15*
    Jinak jsem ráda, že se tak nějak vracím k Michaelovi, před týdnem jsem byla na Nightwork, takže to u mě furt hrála teplá žížala..
    Ale Michael je stejně nejlepší a jen jeho písně dokážou zpravit náladu vždy.
    • mischicka

Re: videa

*15* *15* Já taky asi před měsícem zjistila že má Jam video *15* Je to moc pěkný *15* a některý části sou aji vtipný *15*
  • jacicek

je mi po něm tak smutno

Je to hrozné taková tragedye že umřel vlastně umřelo dítě on nikdy nevirostl možná vipadal jako dospělák ale ve vnitř bil dítě *9* *9* *9* miluju ho p.s. *9* *9*
    • mj22

Re: je mi po něm tak smutno

to píšeš ty ička schválně blbě?
      • theveronica

Re: Re: je mi po něm tak smutno

Onehda jsem někde četla návod jak vytočit lidi na chatu, a bylo tam právě i toto (vyměň I za Y a naopak)
      • nikola.licha

Re: Re: je mi po něm tak smutno

Mně je taky po MJ hrozně smutno *9* .
  • jacicek

je mi po něm tak smutno

Je to hrozné taková tragedye že umřel vlastně umřelo dítě on nikdy nevirostl možná vipadal jako dospělák ale ve vnitř bi dítě *9* *9* *9* miluju ho p.s. *9* *9*
  • denisa27

25.9.

Dnes je 25.9. už je to rok aj tri mesiace čo nás Michael opustil *9* strašne rýchlo to ide sa mi zdá ako keby to bolo včera čo sa to stalo a už je rok aj tri mesiace. Michael mi strašne moc chýba *9*
  • pajka52

¨¨

Ahojky lidii jak se máte všeci? Já sem tu nebyla už ani nepamatuju.... to snad ještě byli velký prázdniny.... *9* ach jo, vůbec nemívám čas sedět u pc.. hrůza :( jsem semka přidávala 2 fotečky před pár dnama a furt se tu neobjevujíí :(( kuwa!! xD
  • MJJ

Nazdar. Michael je ten nejmilejse a nejkrasnejsi clovek na svete...Miluju ho moc...!!!... a urco nejsem sama
    • sajdik

Re: MJJ

já ho taky zbožnuju..♥♥ on je pro mě bůh..:)*
      • zuzanka666

Re: Re: MJJ

MJ Forever In Our Heart *14*
  • sajdik

Pomluva michaela jacksona...

http://fleurette.blog.cz/1009/retez ak#comment81653934 zkuste jí něco nák vysvětlit..;) :)) :D
    • tea301

Re: Pomluva michaela jacksona...

Mj a ohrátý? ta holka je cáklá!!
      • sajdik

Re: Re: Pomluva michaela jacksona...

hej netuším..:DD ale je to...to je fuk..:)
  • mischicka

čusík...

Ahopj holky... *15* kde to vázne? *15* *15* Řekli sme si že dáme do konce roku 55 000... *3* Vím že teď je ve škole hodně učení ale třeba o víkendech by sme to tu mohli rozjet a navíc teď bude v úterý svátek... *3* *3* *15*
    • zzj

Re: čusík...

ahojiik *4* no to nwm *15* *15* rekli ale porad jaksi neni cas a kdyz je tam tu neni nikdo *15* *15*
  • jacicek

beeeeeeeeeeeeee

AHOj Michael jackson bil boží bil to bůch *14* *14* *3* je ho hrozná škoda *9* teda velká *16* *8* *9* *10*
  • majka111

ahojky lidičky

ahojky lidičky,už jsem sem dlouho nepsala a tak doufám že se všichni máte dobře *4* jinak,mám vás všechny ráda a Michaela tááky *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit