Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

talent

V Huline se bude konat Hulin na (taky) talent *15* *15* *15* *15* no a holky z nasi tridy se rozhodli ze budeme tancit triller po dlouhem premlouvani me presvedcili! *15* no tos jako sem si rekla bude zase sranda a ukazu ze MJ tance se nikdy nezapomenou! no jenze jsme meli zkousku dneska *15* *15* vsechno slo v klidu ucila jsem je to trochu jinak vic podle klipu a jasne jsem uz od akademie zdelila ze nikdo nebude stat na miste MJ ze proste NN!! a co se nestalo samozdejme ze hned co si stoupli do toho utvaru uz rikali az si holky stoupnou tam a tam a ze ja pujdu na misto MJ jsem rekla ze nn no a oni uz zas bekali a bekali tak si tam stoupla spoluzacka no a ja jsem radeji uz uz nic nerekla *9* to jsem pochytila od Kubi Štěpánka!Nebudu delat dusno!!! tos jako celkem nasrana z nervama v prd*li jsem to tam odtancila a ze by mi rekli aspon dik to nn odesli a ani se po sobe neuklidili!! takze jsem vsechno zase musela delat sama!! *16* co bych pro MJ neudelala *14* *15* MJ 4ever *3*
  • veronikak

Pro Michaela

Michael I love you forever !! You're always in my heart !♥♥♥ My sweet angel *4*
  • janikoz

Ahoj

Já o žádném strašákovi nic nevím. *7* Bylo to někde na netu?
    • misuleee

Re: Ahoj

když dáš napsali o mě tak to je hned na začátku *3*
  • misuleee

strašák

Co říkáte na toho strašáka v poli MJ? já nwm co si mám o tom myslet *15*
    • polinka

Re: strašák

mě to přijde docela vtipný *15* Nejlepší věta: A já si řekl, že když byl Michael tak dobrý v chytání svého ptáka, měl bych ho k nám pozvat, aby vychytal všechny na poli
      *15* *15* *15*
      tak pokud to autor nemyslí zle, tak je to, řekla bych, v pohodě *4* *15*
      • misuleee

Re: Re: strašák

jo při téhle věte sem se musela hodně smát *15* *15* *15* a píšou tam že je jeho fanda tak asi ok *15*
  • majkel bol

pedofíl a perverzák. *16*
    • jacicek

Re: majkel bol

vole nebo krávo on nebil pedofil toužil po dětech protože bil osamělej a jak bi bilo tobě kdybi tě mlátil táta no jak bi ti bilo

*16* *16* *16* *16*
    • Re: majkel bol

Záleží na tom jakej byl nebo nebyl??..písničky má jako NIKDO jinej..to mu upírat nemůžeš..nebo by jsi to zvládl/a líp??:DDDD
    • janikoz

Re: majkel bol

To teda nebyl! byl to hodný člověk a děti měl rád,ale trochu jinak než si myslíš Ty. *16*
  • janikoz

Nazdar lidičky

Ahoj lidi, jakpak se Vám daří?
  • janikoz

album

To album bude This is it? Nebo nějaký jiný? *7*
    • zzj

Re: album

jiny 7even *3* *15*
      • thesimsa

Re: Re: album

7even to nebude *15*
        • zzj

Re: Re: Re: album

aha tak co? *15* *15* to mam asik spatny zdroj *15* *15* musim ho vymenit *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: album

Nevim, kde všichni berete, že to album se bude jmenovat 7even... Nebude! *15*
            možná se bude jmenovat In The Future, nebo něco takovýho, ale taky nevim... *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: album

no... každopádně ten název zjistíme až to album vydají *15* *15*
            • zzj

no uz sem nasla to bravo kde to tam pisou *15* *15* *15* no a fakt to tam je ale jako samozdrejme mohli to zmenit!! *4*
            • zzj

aha *15*
            • thesimsa

Oni to nezměnili .. to, že se to bude jmenovat 7even byl nějákej neoficiální kec *15*
            • zzj

ja jsem to cetla se mi zda v Bravu ze ma vyjit a ze bude jmenovat 7even ale jako je mozne ze to zmenili!! *15* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: album

oni už psali ten název? *15* *15*
  • ?

ahojte pls nevite kdy vyjde Mikeho nove album? ja to uz zapomela :D :( *9* pry nekdy v listopadu nejak tak????
    • polinka

Re: ?

Mělo by údajně vyjít 22. listopadu, tak asi někdy kolem tohoto data........
      • Re: Re: ?

diky moc *4*
  • MJJ

Nesnášim ty lidi co o Mikym rikaj ze je to idiot.....sou blbi...Nejradsi bych je vystrilela... *16*
    • mischicka

Re: MJJ

njn... to se jich nezbavíme..
  • mischicka

sen

*4* Konečně se mi zdál sen s Majkím! *15* *14* Sice tam byl jenom chvilku ale i tak... *15* Mě se zdálo že se ségra vdává a já sem družička a za mnou stojí můj kluk a vedle něho Majkí a oba se na mě usmívají... můj kluk tak jako že mi splnil přání a Majkí úplně hafo mile... prostě to se nedá popsat *4* *14*
    • zzj

Re: sen

njn to Majkííí umi *3* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit