-
Ahojky
Ahojky to byl teda den. *9* Dneska ve škole jsme něco psali a já jsem se v tom psaní zmínila o Majkím a potom jsme to četli nahlas a jedna spolužačka se strašně divila že ho mám ráda a druhá spolužačka zase že když umřel že ho zase všichni milujou a že předtím že nic.Tak se mě to celkem dotklo a měla jsem jí chuť říct že je kráva. *9* Dost mě to nasralo a zároveň mi to bylo dost líto. *9* *9* No a co vi jak se máte? *4* -
-
Re: Ahojky
No ještě mám rýmu, ale ta je v poho. Hele jinak já letím. jdu si dopsat úkoly. Tak zatím ahoj. -
-
Re: Re: Ahojky
Papa. *4*
-
-
Re: Ahojky
No jo no jsou na ránu. Nejvíc mě štve to že o něm vykládaj nesmysli a nic o něm neví. -
-
Re: Re: Ahojky
No to mě taky štve nebo jednou jsem na hudebku přinesla CD Majkího učitelka ho pustila a u toho říkala že byl dobrej zpěvák,ale že byl prej divnej.To mě taky nasralo. *16* No to je dobře že už si zdravá chyběla jsnám tu. *4*
-
-
-
to je trápení
stejně to nedává smysl a logiku......já to nechápu to není fér měli by nám to říct to není vyřešený....no možná je ale nechtěj nám to říct to neni fer stejně je to nějaký divný.......kde se tam v té skříni vzala fungl nová krvavá ŽENSKÁ košile dyť ho usmrtil ten hajzl propofolem nebo čim a p tom krvacet nemohl a ke všemu mu ještě při oživování zlomily žebra!!!!!to jsou ale idioti....stejně mi vrtá hlavou ta košile... -
Halo
Tady je teda mrtvo. Krom Jacksonky a Mrs_Jackson a mě je tu ještě někdo? -
to je trápení
stejně to nedává smysl a logiku......já to nechápu to není fér měli by nám to říct to není vyřešený....no možná je ale nechtěj nám to říct to neni fer stejně je to nějaký divný.......kde se tam v té skříni vzala fungl nová krvavá ŽENSKÁ košile dyť ho usmrtil ten hajzl propofolem nebo čim a p tom krvacet nemohl a ke všemu mu ještě při oživování zlomily žebra!!!!!to jsou ale idioti....stejně mi vrtá hlavou ta košile... -
halooooo
je tu někdo???? -
-
Re: halooooo
já sem tu vždycky *4* -
-
Re: Re: halooooo
*15* a neviš streetwalker je nova nebo starši pisnička? *7* -
-
Re: Re: Re: halooooo
nevim, ten název jsem ještě neslyšela -
-
Re: Re: Re: Re: halooooo
ja mam cd bad a tam to je ta pisnička...je dobrá
-
-
-
-
-
Pro Teu301
Byla jsem nemocná Teuš, ale už je o v poho. Měla jsem horečku a anginu. Sme ráda, že sem se z toho dostala. Petr mi tak průběžně říkal co se tu dělo. Takže zhruba něco vím. Četla sem co je i v Napsali o mně. -
tea301
ahoj já to mám ve ŠK to samo nedavno honza řek že je MJ cosi že kulohmat nebo co no a já se neudržela a už jsem mu jednu.....abych řekla pravdu.......málem ubalila.....já mu řekla že až ho kopnu do koulí tak bude on kulohmat *16* *16* *16* *16* -
-
Re: tea301
slyšela jsi už streetwalker teďkons newm je to nova nebo starši pisnička? *7* -
Re: tea301
xD mělas ho kopnout!! mě říkají zdar Ekšne(nevvím jak se to píše) ale jako tohle ignoruju!! máme to těžký! -
-
Re: Re: tea301
poslední dobou už se mi o MJ nezdá *9* *9* -
Re: Re: tea301
to jo cokoli nepěknýho se kolem mě o MJ šustne už musim vyrazit kupředu a vymlouvat a vymlouvat a vymlouvat že to neni pravda.......
-
-
-
nazdar
čus jak se všichni máte já se mám dobře protože poslouchám MJ *1* no nic no tak se vetřu do debaty...o čem se mluví?
*4* -
ahooj
ahooj lidi jak se máte?? už njste četli to otom s těma falešnýma firmama?? dost hnusný!! no jinak můj den byl taky onervy!! celej den se hádám s kámošama o michaelovi!! začalo to, když jsem měli Rv a zrovna učitelka psala na tabulu pedofil no a kámoš vykřikl Michael Jackson!! okamžitě jsem mu tam začala nadávat že není normální tohle tvrdit, že nebyl žádnej pedofil atd. učitelka znás pak už ani nemohla říkala at toho necháme a já ji řekla, že oněm kámoš říká lži a ona at si to vyřešíme o přestávce! celou přestávku sem se sním hádala a na jeho stranu se přidal další kámoš!! zničeho nic přešli na hádku otom že to byl magor jenom proto, že se nechal předělat na bělocha tak sem na něho řvala že to nebyl žádnej magor a že se musel nechat předělat protože byl nemocnej! No oni si sice dál mleli svý ale já už sem to neřešila protože sem už neměla sílu!! no a na obědech se zase dostalo k debatě o michaelovi tentokrát s kámoškama a kámošem!! a on tvrdil že to byl sice slavnej zpěvák, ale že to neměl v hlavě v pořádku! tak sem mu řekla at mlčí že se nechci hádat ale on nepřestal začal tvrdit, že to byl pedofil, že si nadělal děcka ale stará se jenom o tři!! tyjo to mě tak vytočilo! Ale náladu mi spravilo, když jsem šla s kámoškama domů tak sme se furt ještě hádali já že to nebyl pedofil a oni že jo a kámoška řekla že proč to řešíme, když je to ted mrtvola tak sem na nu začala řvat at oněm takhle nemluví a před nama šla učitelka a všechno slyšela a otočila se a ptala se okom se bavíme řikám že o michaelovi jacksonovi a ona řekla že to že byl pedofil nikdo neprokázal!! a holkám sklaplo!! hodně blbej den!! -
-
Re: ahooj
Sem se dneska taky trochu hádala *15* s největší lamou ze třídy a s kámošem *15* pak se mě zastal jeden novej spolužák a už drželi hubu *15* *15* -
Ahoj Teuš. Měla si dost drsnej den. Kdyby tohle někdo řekl předemnou, tak nevím nevím. -
-
Re: Re: ahooj
ahooj už jsi tu to je dobře!! dlouho si tu nebyla!! petr říkal, že jsi nemocná!!
-
-
Ahojky *4* To je mi líto...já to mam ve škole úplně stejně!Jeden kluk mi vždycky řekne že Michael je mrtvej tak ať ho nebalim a takovýhle věci no *9* Vždycky se s nim pohádám.Ale nejlepší je na tyhle idioty jednoduše řečeno s*át, ono jim snad dojde jak jsou všichni blbý!!
-
-
kurna
Si muzete psat rovnou na icq -
-
Re: kurna
Máš nějakej problém?? jestli jo tak ti doporučuju ho nemít!! *10*
-