-
n.k.
áhoj...prd se hlásíí do služby.. *15* ..teď přišel z tréninku a jde si dělat úkoly..!!! *15* tak za chvíli přiklusá zas...jen šel pozdravit... *15* -
-
Re: n.k.
ahooj prde odkdy mluvíš ve třetí osobě?? *7* *15* -
-
Re: Re: n.k.
od teď prd mluví v třetí osobě!!! *15* *15* děsně ho to žere!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: n.k.
tak to jo!! *15*
-
-
-
-
ahoooj
ahoooj syfl je tady! *15* boužel jen na skok! *9* jsem zdrcená ze snu který se mi zdál!! Byla jsem v něm kamarádka s Paris a ona pořádala takovou párty!! Všichni jsem tam tancovali thriller a bavili se jenže jsem se po chvíli přestala bavit, protože tam blanket pořád běhal a každého se ptal kde je táta!! *9* byl to hrozný sen!! a kevšemu jsem se ted dozvěděla že ta miley cyrus je zase první!!!! *9* *9* -
-
Re: ahoooj
ahoj syfiliis!!! *15* *15* no já taky na skok...no to je náhodou pěkný sen až na ten konec...já bych taky chtěla bejt kamarádka paris...hej a mě se jednou zdál sen v angličtině fakt!! jako porstě jsem žila v americe a normálně sem tam mluvila anglicky..nevim co to bylo ...ale bylo to jako fáákt hůstýýý děéééckaa..to je z na stojáka... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ahoooj
mě se taky jednou zdál krásnej sen s michaelem!! chtěl mě v něm můj táta zabýt a já utíkala do lesa a tam sem našla letadlo a v něm byl schovanej michael a jak tam táta vběhl tak se snim michael začal mlátit atd. a pak mi navrhl at sním jedu do neverlandu!! taky krásný sen!! *15* napsala jsem ho jako ff-ku!! *14*
-
-
-
???
Z výsledku pitvy je jasné, že Michael byl v době své smrti v docela dobré kondici. Jeho srdce bylo v pořádku, stejně tak všechny další orgány, včetně jater a ledvin. Dr. Zeev Kain říká: "Celkově bylo jeho zdraví dobré." Problém doktoři našli v plicích, které měl Michael chronicky nemocné, a které nesloužily ve své plné kapacitě, a tak měl někdy Michael problémy s dechem. Smrt to ale v žádném případě zavinit nemohlo. Dále našli lékaři srtritidu v jeho páteři, díky které měl Michael bolesti zad a bral na to léky proti bolesti. Michael měl zlomené žebra a jizvy na hrudi díky tomu, že mu prováděli první pomoc.
Žádné další léky, než mu podal Murray, se nenašly. Také žádný alkohol. V jeho krvi se objevil propofol, sedativa a efedrin, který se podává při oživování. Michaelovy paže na sobě měly vpichy od jehel, na tváři a krku měl jizvy a měl tetované obočí a rty. tohle píšou na michaeljacksonweb.cz můžete mi někdo vysvětlit tu poslední větu že měl tetované ocočí a rty? *7* to jsem nák nepochopila *9* *15* -
-
Re: ???
Dokonce při pitvě zjistili, že měl játra zcela v pořádku, což je hooodně divný, když bral tolika léků.. -
Tak tos mě zarazila teda tim článkem
.. nevim co si mám myslet .. ne že by jsem si myslela o Majkím to špatné .. -
Obočí to bych pochopila, ale tetované rty jsem fakt v životě neslyšela *15* -
-
Re: Re: ???
mno právě *15* mno tak tady v zapadákově jménem Česká republika to je jiný, kdyžto v americe maj vymožeností *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Ale tetovaný rty to je blbost *15* Na co by si tetoval rty ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
asi aby byl víc sexi!! (ale to už stejně nešlo) *14*
-
-
Re: Re: Re: ???
tetovaný rty?? *15* *15* to je ta nejblbější lež kterou si mohly vymyslet!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Možná to měl kvůli Vitiligu .... Třeba se to projevuje i na rtech .... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Ta učitelka bude asi trochu šiblá ...
Všichni učitelé u nás by to omluvili ... -
no a ona na mě řvala že to si snad dělám srandu že takovýhle věci omlouvat nebude že příště v té omluvence musím mít důvod proč nebudu cvičit a další keci!! p**a jedna!!!! tenhle rok je opravdu ten nejhorší! majkí,patrick a náš pes! *9* *9* -
Oh chudák *9*
Bych taky nešla do školy ... -
no před 14 dnama se nám stratil pes a my ho předevčírem našli mrtvýho v potoce a jak jsem ju viděla tak mi bylo fést blbě a ráno sem měla teplotu a bylo mi blbě!! možná se ti to nezdá jako důvod proč nejít do školy ale... tenhle rok je strašnej!!! *9* -
Proč si nebyla ve škole ? *7* -
no to je možnost taky ale i tak co je jim potom?? dnes se mi stala taková nepříjemná věc sem musela vysvětlovat učitelce z TV proč jsem nebyla včera ve škole a ona řekla, že když ji to neřeknu neomluví mi hodinu!! tak jsem ji musela všechno předevšema vysvětlovat!! bylo to strašný a to co jsem si prožila měl majkí každý den a bylo to mockrát horší je to hnus!! člověk nemá žádnou osobní svobodu!! *16*
-
-
-
-
-
-
lkyh :-D
HOjte. právš jsem se vrátila z blázince páč mám na hlavě ručník *15* *15* *15* né kecám z blázince ne jenom z tancování *15* ale ručník na hlavě mám *15* njn se mi z Majkyho zavařila hlava *15* -
Bravo
Čauky lidičky máte new bravo ?? Je tam článek o This is it a když jsem to četla tak jsem brečela :(:(:(:( -
Zdrááávím
Čabáás kočeny, tak jsem se sem konečně dostala *15* .. dokonce jsem se už naobědvala *15* .. ta škola do půl pátý mě jebe *15* .. vidím, že tu zas otravovala taa pinda laidy.. dementka jedna.. nedá si pokoj.. Angie jí to ale dobře natřelaaa *15* .. a coo jak se máte? *15*
P.S.: luciqu, angličtina tě musí vysloveně bavit, aby ses jí pořádně naučila.. jako mě.. já kdybych mohla, tak mluvím anglicky furt.. uplně to zbožnuju *15* -
-
Re: Zdrááávím
Hoj kuře *15*
Njn Laidy *15* *15* Také chabé důkazy si mohla nechat *15* *15* -
-
Re: Re: Zdrááávím
*15* Kdyby měla alespoň POŘÁDNEJ důkaz tak neřeknu *15* -
-
Re: Re: Re: Zdrááávím
Jn *15* *15* *15* Ty její důkazy můžu vyhrabat i já po deseti minutách na Youtube *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdrááávím
smrade ona je totální magor!! takovýma lidma je lepší se nezabývat patří na psychinu!!!
-
-
-
-
-
peto??
hmmm......??!!peto tobe se treba majkí nelibí ale nám se zas nelíbí miley cyrus(nekomu jo tady z diskuze)!!!!!!!!!!!!!!!já jí prímo nesnásím!!!!!!!!!!!!!!!!je to nafoukaná kráwa!!!a nikdy toho nedosáhne tolik jak majkíííííííííí!!!!majkí -
uuáá
a už mi visí plakátek přímo hezky nad postelí.. *14* *14* *14* *14* -
brej dden
Čau, Ahoj...Jakpak se dneska máte.. Já celkem pohodička...Mám nový popcorn a je tam dokonalý plakát Michaela. *14* *14* *14* -
-
Re: brej dden
ty jo tak ten si musim koupit!!! *14* *14* *14* *15* -
Re: brej dden
Hoj
Fakt ? *15* supeer zitra si to koupim *15* -
-
Re: Re: brej dden
Jo dokonalý...Má tam na sobě to oblečení co v bad... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: brej dden
uáááá *14* *15* kurňa v trafikách už maj zavřený Grrrrr *15* -
-
Re: Re: Re: Re: brej dden
áááá,tak to kupuju.. *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: brej dden
No já ho taky nekupuju, ale když tam byl tan plakát... *14* *14* -
Ignoranti ... Toho si nevšímej ... V ABC měli ještě nechutnější článek .... -
Zrovna čtu článek co je v popcornu o Majkim a zabíjela bych za tuhle větu...Protože se mu nelíbilo to jak vypadá změnil svoji kůži.. *10* -
Já popcorn nekupuju takže kdyby jsi to neřekla tak jsem v kelu *15* -
Jé popcorn nekupuju takže kdyby jsi to neřekla tak jsem v kelu *15* -
Ale tak za to se neděkuje to je samozdřejmost.. *3* *15* -
Děkujem prcku *15* *15* -
No vidíte beze mě by jste to ani nevěděly... *15* *15* -
Taky *15* *15* *15* valím hned ráno před školou do trafiky *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: brej dden
Momen pokusím se najít někde tu fotku... -
-
jj *15*
-
-
-
-
-
-
takže čau
tak lidi...nudim se tu.. *15* vlastně jsem nic nenapsala.. *9* *15* byla jsem s ájou (můj pes) a teď jdu na tréning takže čau *1* *1*