Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ms.amazing

..

Je vidět že lidi jsou opravdu debilové bez vkusu!! Jak může být ta blbá pipina Miley 1.?? To snad neni možný! Michael je mnohem lepší...Se nedá ani srovnávat! A navíc kdyby Miley umřela tak si toho nikdo nevšimne xD Ale M?? To je legenda!
    • Re: ..

stejně si myslim, že v tom něco bude, protože včera jsem to schválně sledovala a měl 580426 nebo tak nějak a dneska má o skoro o 10tisíc méně! to je divné, ne? leda bych měla živej sen o internetu *15*
      • thesimsa

Re: Re: ..

Je to divný no .... návštěvnost mu klesá celkem dost rychle .... *8*
        • anet98

Re: Re: Re: ..

To mě pěkně sere jak může mít Majlina více návšťevnosti než náš brouček. *16* *10*
    • thesimsa

Re: ..

Tak co čekáš od pubertálních děcek *15* *15* Neříkám, že já nejsem pubertální děcko, ale dovoluji si říct, že mám lepší vkus než fanoušci Miley *15* *15*
      Do pěti let nebude nikdo vědět, že Miley existuje ... *15* *15*
      • anet98

Re: Re: ..

Jo souhlasím. *5*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: ..

i já *4*
          • ms.amazing

Re: Re: Re: Re: ..

I já xD
  • ms.amazing

..

Je vidět že lidi jsou opravdu debilové bez vkusu!! Jak může být ta blbá pipina Miley 1.?? To snad neni možný! Michael je mnohem lepší...Se nedá ani srovnávat! A navíc kdyby Miley umřela tak si toho nikdo nevšimne xD Ale M?? To je legenda!
  • anet.k

Email pro vás =)

Ahoj založila jsem si email, který je zvlášť pro vás, lidi z fanklubu =) *3* pro nikoho jinýho. MJanet.Love@seznam.cz
    *3* tak si mě přidejte *3*
  • anet98

Čauky

Čauky holky jak je?Konečně jsem doma z tý pitomí školy. *16* No a co jinak co je novýho? *4*
    • mrs_jackson

Re: Čauky

Ahojky *4* U mě nic novýho teda až na to že možná pudu na This is it *4* A co se tu řešilo za ty 2 dny co sem tu nebyla?? *7* *7* *15*
      • anet98

Re: Re: Čauky

Ahojík víž že ani nevím co se tady za ty dva dny dělo.Nějak si to nepamatuju. *15* *15* Ale myslím že nic zvláštního. *1*
  • mrs_jackson

NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO TO SE MI SNAD JEN ZDÁ!!!!!!!!!ON ZTRATIL 1. MÍSTO!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* Jo a ahoj všichni *15* možná pudu do kina na This is it!!Jupíí *14*
  • nikcajacksonka

prominte

Prominte ze jsem to poslala trikrat,on se muj pocitac trosku seka tak jsem na to vickrat zmackla a ono se to vickrat poslalo *1* *15*
  • nikcajacksonka

ahoooj

Ahojky...TAk jsem zase tady..Konecne!!! *3*
  • nikcajacksonka

ahoooj

Ahojky...TAk jsem zase tdy..Konecne!!! *3*
  • luciq-dc

ahóój

ahoj prdi..!_! *15* *15* jsem se vrátila ze školy...ZDRAVÁ!!..a proč řikám to zdravá??...protože jsme měli k obědu nějaký příšerný mašle plněný masem. smrdělo to jak h**** *15* nikdo to neochutnal jenom já a hned sem to vyflusla..všichni se smáli *15* tak sem to zajedla třema pudinkama...MŮJ OBĚD!!..a proč přicházim tak pozdě? sem se vybavovala před školou...nebo spíš smála...takže "very very good day"..víte já se musim pořádně naučiit anglicky až poletim do ameriky *15* ..noo včera jsem se ani nerozloučila..takže:"I'm so sorry babies"...jóó anglicky mi to jde *15*
    • thesimsa

Re: ahóój

Hoj prde *15*
      Hmmm nestrávitelné obědy *15* *15* *15*
  • polinka

Elizabeth I love You

Michael složil pro Liz krásnou písničku. *14* od srdce *14* http://allmichaeljackson.blog.cz/0910/elizabeth-i-love-you-michael-slozil-pro-liz-nadhernou-pisnicku
    • luciq-dc

Re: Elizabeth I love You

voohooo amazing *15* *14*
      • thesimsa

Re: Re: Elizabeth I love You

Prde di s tou angličtinou někam *15* takhle se to stejně nenaučíš *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit