-
čaroděj ze země Oz
ahojte jaký máte názor na tenhle film s Majkým já si myslím že je super!!!! *3* -
Zdarec
Holky konečně zdravá. No jaktak koukám na top osobnosti, tak mi hned zatrnulo. Chjo Majkí je druhý, ale to někaj srovnáme. Mi teda jo. Sem tak ráda, že jsem zase mezi váma. *4* -
ach jo
ahoj sem tu na skok musím do školy!! jakto že Michaelovi tak šíleně rychle klesá návštěvnost!! to nechápu!! pevný nervy do školi! Jak ste se vyspali?? Pusu michaele!! *14* -
Páá..
Dobroou ♥
Sladké sny ♥ -
no nic
no tak ted jsem tu DNES naposledy(pro některé nechápavé) ale zítra sem tu ZAS!! no dobrou noc a sladký sníky!! *15* *14* -
-
Re: no nic
Dobrou syfle *15* -
Jo taky dobrou s pokaženým gramofonem *3* Já mám fungl nový a pořád šloape jako hodinky takže nic *9* -
-
Re: Re: no nic
Ten mám taky *15* .. asi si na něj vezmu baseballku *15* .. Dobrou syfle *15*
-
-
-
chna...
Zdravím. Jakpak se máte. Já jsem zrovna přišla od kámošky dala jsem si sprchu a automatika na PC osobnosti. CZ a už jedu..Tak nahoďte téma slečny.. *14* *3* -
-
Re: chna...
Ahoj.. jak já.. přijdu zapnu pc.. pak hned net.. první záložka osobnosti, další FB, líbko, youtubko, pak ještě media monkey a už jede Michael *15* *15* -
-
Re: Re: chna...
Jo to taky tak bývalo teď na FB jen sem tam a zbytek taky vynechávam... Jakpak se máš kuřátko..? *15* *7* -
-
Re: Re: Re: chna...
Ale joo ušlo to.. alee teď jsem se koukla na jedno féést vostrý video.. a je mi divně *9* -
-
Re: Re: Re: Re: chna...
Ou no to zase příjde..Večer budu projíždět fotky (od Majkiho) a budu v hajzlu... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chna...
To už se mě nějak netýká.. už mě to přešlo *4* .. -
Aha. Jo tak to jak si čumím na videa a tak to taky s úsměvem, ale večer když farám tak většinou vytáhnu telefon a prohlížim fotky a už bečím.. *9* -
Néé to nebylo o Michaelovi.. to bych měla dobroou náladu *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: chna...
Jaký ? -
-
Aha ... ble ... radši ani na ten začátek se nebudu koukat ... -
Prostě kluk skákal z mostu?.. nebo něco takovýho a pod tím bylo ještě něco nevim se třeba koukni na začátek abys viděla co to je *15* .. a prostě on skočil, ale nevypočítal to a rozrazil si o to pod tím lebku na dvě půlky.. prostě humus.. fuj.. ani jsem to radši nedokoukala do konce.. -
Sem to neviděla... co tam bylo ? detaily nemusíš... -
Uplně, jak je ta lebka na dvě půlky.. humus.. ale když je někdo blbej.. už vim, že takhle nikdy nenechám nikoho skákat.. -
Už sem si všimla ... stačí mně ten obrázek ... -
Je u mě na FB..
-
-
-
-
-
-
no..
no.. jsem tu dnes asi naposledy!! tak tu chvíli ještě budu a pak jdu!! *9* -
-
Re: no..
Ják naposledy *7* .. jako naposledy naposledy, nebo naposledy naposledy *7* *15* -
-
Re: Re: no..
tak asi naposledy naposledy *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: no..
a proč naposledy jako naposledy.. proč ne naposledy jako naposledy.. jáách už se mi to plete *15* -
-
Re: Re: Re: Re: no..
No protože naposledy jako naposledy *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no..
*15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: no..
*15*
-
-
-
-
-
!!!!!yeah!!!!!!_
voohoo...takže už mám úplně totální jistotu že jedu na this is it!!! jedu do mladý boleslavi..3.listopadu..!!!! s kámoškou a dvěma kámošema ze třídy!!!..už se nemůžu dočkááát..!!! *15* asi se ztoho celá poprdim!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: !!!!!yeah!!!!!!_
Gartulujuuu *15* -
Re: !!!!!yeah!!!!!!_
nóó a musim šrotim příroďák... *9* *9* *9* *9* někdy bych fakt chtěla automatic.mozek!!! *15* *15* vždycky zmáčkneš play.. *15* *15* a budeš mít ve škole ...a to doslova....samý jedničky!!!! *15* pak dáš stop a máš zpátky svůj stupidní mozek *10* *1*
-
-
no nic
no nic musím jít du se koupat a pak učit zemák tak se mějte!! ahoj prde,smrade a bad chcken..(jiní tu myslim nejsou) a ahoj i vy ostatní!! s pozdravem syfilis!! *15* -
-
Bye syfilisi *15* *15*
BTW co berete v zemplu ? *15* -
-
Re: Re: no nic
lidi na planetě!bléééé!! -
-
Re: Re: Re: no nic
lol *15* To by mě tak bavilo *15* Ale tak lepší než němčina ne ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: no nic
na naší škole se jiný jazyk než anglina neučí!! naše škola je totiš jen k zasmání!! z chemie máme zeměpisářku a přírodopisářku z angličtiny němčinářku a ruštinářku a z tv češtinářku!! dobrý ne? *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no nic
LOL *15* -
Doufám *15* jinak bych to vyslovovala blbě *15* -
grl ne? -
Taky ? *15* Nás taky *15* Ajinářka na mě furt gél gél zopakuj to gél *15*
A jak se to vlastně čte ? *15* *15* -
nás učitelka na prvním stupni ičila že holka Girl se čte [Gel] *15* .. jsem to říkala bráchovi a on uplně.. jká gel.. to má možná tak ona na palici *15* -
jo a takhle nás uča z aj učí anglinu : slovíčko here přešteš hír že a ona nás to učí chie nebo sever musíme číst náf a worry musíme číst wary no děs!!
-
-
Re: Re: Re: Re: no nic
Já jsem dneska na Ňémině mluvila Anglicky *15* -
-
To znám *15* *15* dnes sem četla jakejsi text a četla jsem to tak jak by se to asi vyslovovalo anglicky *15* samozřejmě jsem byla pořád opravovaná *15* *15*
U nás se mě nesmějou, protože jsou na tom stejně *15* -
Ale když ono se to hrozně plete *15* .. třeba slovíčko JMÉNO.. ono se to píše stejně NAME.. ale v ájině se to vyslovuje [nejm] a v němčině [náme] *15* .. tak já tam upltně [der nejm] *15* .. všichni samozřejmě výtlem *15* -
Jooo to je u nás taky tak *15* *15*
Eště líp je na tom bývalá spolužačka ve francouštině mluvila anglicky její soused jí odpovídal německy .. *15*
-
-
-
-
-
-
Re:Bravo
jj mám!!!!taky sem to cetla chjooooo!!!!málem sem se u toho taky rozbrecela!!!!§ *9* -
-
Re: Re:Bravo
co tam bylo proboha?? *7* -
-
Re: Re: Re:Bravo
Něco o This is it ....
-
-