Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

The veronicas love MIchael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=jwFF ZQyepfA no nwm no ale da se tomu mozna verit *15* *15* *15*
    • anet.k

Re: The veronicas love MIchael Jackson

Nejde mi to. Píše to, že Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. *15*
      • anet.k

Re: Re: The veronicas love MIchael Jackson

ale je to tohle žejo?
        http://www.youtube.com/watc h?v=jwFFZQyepfA
        jsem to sama našla podle názvu :D
        fakt hezký =) Jak mu dává pusu skrz to tričko *14*
        • zzj

Re: Re: Re: The veronicas love MIchael Jackson

jj je *3* *15* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: The veronicas love MIchael Jackson

*15* už je mám na blogu :D (jestli neva *15* )
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: The veronicas love MIchael Jackson

ano to jsem si overila *15* *15* *15* ale fakt nw *15*
            • anet.k

to jsem ráda :D taky dělám všechno předem bez dovolení *15* *15*
            • zzj

nn nw *3* *15*
  • anet.k

v roce 1996..

Zítra už to bude 14 roků, co Michael k nám přiletěl do Prahy na 1. HIStory tour =) *14* závidím těm, kteří byli na koncertě. Museli si odnést určitě VELKÝ zážitek. *14*
    • zzj

Re: v roce 1996..

jj *3* *15* a za 13. dnu jsem se pred 14. roku narodila neni divu ze sjem fanda *4* *15* *15*
      • anet.k

Re: Re: v roce 1996..

Tak to všechno nejlepší předem =) já mám narozky 24.7., ale nevím, jakou to má souvislost s Michaelem *15*
        • zzj

Re: Re: Re: v roce 1996..

beztak nejakou *15* *15* jj dekuju *3* *1*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: v roce 1996..

časem na to určitě přijdu :D *15* *15*
  • zzj

pokecík

ahojik zlaticka *4* pojdte pokecat!! *3* celkem se nudim *15* *15*
    • anet.k

Re: pokecík

souhlasím s tebou =)
      • zzj

Re: Re: pokecík

a kdo nn? *15* *15* *15* tak co skola?! *15* *5*
        • anet.k

Re: Re: Re: pokecík

Dobrý.. *15* zatím pohoda =) Trochu jsme opakovali, ale v dějepise se rovnou učili :D máme takovou trhlou učitelku :D *15*
          Jinak mamka dneska voala do ředitelny, že jestli nezměníjou rozvrh, tak budu muset na jinou školu :D *15* Už si představuju sebe, jako nováčka v jiný třídě *15* to raději ne, protože to bych asi moc nezapadla *15* jsem strašně stydlivá *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: pokecík

a co mas s rozvrhem? jako nejak ti to nevychazi? *7* *4* to u nas dneska uplna BOMBA!! nasa tridni se dala asik na drogy pac byla fakt trhla!! *15* *15* Mira jako spoluzak rekl nahlas ,,te debil" a ona mela uplny vybuch smichu!! *15* *15* nebo si sedla na stuj a vyzula si botky a dala si je na stul!! *15* *15* *15* vseci na ni hledeli !! *15* *15* a nebo ty nase hlasky fakt dneska luxus!! *3* kdyby to bylo porad takove!! *3* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: pokecík

aha *15* *15* a ty si v kolikatem *15*
            • anet.k

cyklus je jakoby to stejný, jako když je na základce stupeň. A v hudebce má jeden cyklus 7. ročníků. *9*
            • zzj

tos to ja svou tridy zboznuju ikdyz mi jdou nekdy poradne na nervy!! *15* *15* tak to jsem nevedela tos i tak je to na tobe *4* a mimochodem co je cyklus? *7* *15* *15* *15* *15*
            • anet.k

někdy mě ro baví, někdy ne *15* ale spíš většinou ne :D JEnže co mám dělat, když MUSÍM dodělat cyklus *9* a mimochodem, svou třídu nesnáším *15* ale obávám se, že s tou novou by to nebylo o nic lepší *15*
            • zzj

tak jestli te to bavi a stoji to za to tak v poho ale jestli zase chces prijd do ciziho prostredi atd. no to nwm to je uz na tobe co je pro tebe dulezitejsi jestli klavir a nebo skola a kamosi *3* jako je to na tobe *15*
            • anet.k

*15* *15* *15* no coment
              *15*
              Jinak já mám blbej rozvrh, protže mě to nevychází kvůli základní umělecké škole, na kterou chodím jednou za týden do Znojma. Chodím tam už 4 roky, a teď to mám kvůli blbýmu rozvrhu jako zrušit? NEříkám jako, že mě sedět u klavíru baví, jenže mamka mě nutí dodělat cyklus *15*
  • zzj

premiera =D

Dneska mela ruzova kabelka premieru *15* *15* holky rikali jeee ta je pekna atd. tos babske reci *15* *15* *15* a kluci to mas kabelku s MJ? *15* *15* tos vipadalo to ze se jim libi *15* *15* ale nejvic se libila ucitelce *15* *15* jsem si vytahovala penezenku a ona: ,,ukaz to Zdenuliii prosim te ta je krasna!tu mi musis nekdy pujcit! *15* kdes ji koupila? tu musis nosit casteji"! *3* tvarila se jako male dite kdyz dostane novou hracku *15* *15* a musim vyjmecne podotknout ze dneska ve skole byla fakt velka sranda!!! *15* *15* *15*
    • majka096

Re: premiera =D

Ty máš kabelku s MJ?? *15* *15* Já jí shánim všude a nikde ji nemaj *9* *9* *15* *15*
      Ale jinak fajn že se ta tvoje líbí *15* *15*
      • zzj

Re: Re: premiera =D

jj mam: http://mmjjj.blog.cz/1008/kabelky

tos musis cekat a cekat jako ja a pak je nekde najdes a nebo z netu *3* *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: premiera =D

no vidíš, tak jsi na premiéře dopadla dobře =) :D Je moc hezká =) *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: premiera =D

jj dikes *3* *1*
        • majka096

Re: Re: Re: premiera =D

ok *15* *15*
  • zenyvpokuseni

michael bude exhumován..

..co vy na to ?
    • zenyvpokuseni

Re: michael bude exhumován..

měli ho nechat !! *8*
  • anet.k

:-D

No, pokud dobře vidím na fotku, tak Michael vystrkuje celý tělo ze střechy auta. Hmmm fakt by mě zajímalo, kudba to auto asi mohlo projíšdět :D *15* *15* *15*
    http://www.gallery.steady-laughing.com/data/media/56/carfans.jpg
    • anet.k

Re: :-D

OPPS!? *15* Omlouvám se za překlep.
  • baluska1

TM

Tak jsem zvědavá jestli bude v TalentMánii..někdo imitomat Michaela
    • anet.k

Re: TM

Mě by to taky zajímalo, ale myslím, že určitě jo =)
      • baluska1

Re: Re: TM

to doufám..a doufám že to nebude aj nějaký tupec..co si myslí jak ho umí..sice mě to moc nejde..ae pokud to vím tak bych se tam necpala :D
        • anet.k

Re: Re: Re: TM

To je dost možný :D *15* Myslím, že na světě je hodně lidí, kterí chtějí Michaela předevšemi ztrapnit. A to nemluvím o našich spolužácích. Ale dnes jsem se dozvěděla, že možná půjdu na jinou školu do Znojma, aby stihala ZUŠku *1* ale nevím, jestli to bude výhodný *13*
  • Ahuj

ahoj všichni ::D to je hrůzá!7místo jo?jak se to mohlo stát??! *13* ps:MJ vše nej!
    • majka096

Re: Ahuj

Njn... taky mě to štve *9* Ale nezáleží na tom kolikátej tu je! Záleží na tom že ho máme rádi *14* *4*
      • anet.k

Re: Re: Ahuj

přesně...už se to tady řeklo hodněkrát. Nezáleží na tom, kolikátý je v TOP 10 v žebříčku na osobnostech. Záleží na tom kolikátý je v TOP 10 ževříčku v srdci a to myslím, že je u nás všech fanoušků Michaela na 1. místě. *14*
  • anet.k

Ahoja =)

Hih, napadlo mě, že by to tady potřebovalo po prázdninách trochu oživit, takže na to oživení sem dávám jednu dost zajímavou fotku :D

http://www.gallery.steady-lau ghing.com/data/media/56/176.jpg

jednou jsem ji měla i na blogu. Viděli jste ji někdy? Jo? Ne? *15* kdyžtak mám v záloze další moc zajímavou fotku *14* *14*
    • mischicka

Re: Ahoja =)

další... *15* tuhle u sem viděla *15*
  • polinka

video

http://www.youtube.com/watch?v=-WTy KPdhq8o&feature=player_embedded
    vi deo z Thriller Dance, který natočila Lucka (Luciq-dc *15* ) je tam hoooodně vidět simsa *15*
    • mischicka

Re: video

*15* takoví všichni amatéři *15* Sem nestíhala sledovat kdo to víc kazí *15*
      • thesimsa

Re: Re: video

Už vidím tebe, jak tancuješ, jak Michael, když ani nechodíš na treninky *15* pche *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: video

pcccc náhodou ale já místo Thrilleru umím Beat it *15* *15* héééč *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: video

To umím taky *15* a eště Drill a kousek Smoothu *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: video

a já si umím při Smooth zlomit nos *15* *15*
      • polinka

Re: Re: video

tsssss bych chtěla vidět tebe *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: video

*15* to by sis musela nejdřív koupit plínky abys měla do čeho čůrat *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: video

to bys mi nejdřív musela jednu půjčit *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: video

já už plníky Penpers nenosím ale zeptej se třeba tady Simsy ta by možná jednu starou našla *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit