-
...
http://www.odhaleno.cz/hollywood/44 97-otresne-telo-michaela-jacksona-b ude-exhumovano.htm
Grrr :/, jestli je to pravda, tak ti právníci jou fakt na hlavu. -
-
Re: ...
Je to strašne a hrozne prečo mu už nedajú pokoj je mi z toho zle *9* *16*
Chudák Michael -
to jsem četla... jestli je to fakt pravda, tak je to prostě nechutný... ani po smrti mu nedají pokoj... by se měli stydět... -
Prej už dneska ho budou exhumovat .. ale nemusí to být pravda .. doufám ...
-
-
ahoj
ahoj holky tak jakej byl první den ve škole? *7* hrůza jako u mě co *9* *9* Já mám normálně 3x tejdně 8 hodin a ještě budu 2x stávat na nultou hodinu... *9* *9* *15* -
-
Re: ahoj
Celej týden max 6 hodin *15* a nultý eště nevim, jestli máme *15* -
-
Re: Re: ahoj
ty pomlč simso! *15* pondělí 8 hodin, úterý 9, středa 6 a čtvrtek 9... na zabití... aspon pátek že máme jenom 5 hodin *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
*15* No co .. nemůžu za to, že máme tak dobrej rozvrh *15* .. Fakt ti těch 9 hodin závidím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
tak se tady nevytahuj se svýma šesti hodinama *15* holt vy děti to máte jednodušší *15*
si myslim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
*15* hm... tak asi chodí do zvláštní školy *15* -
kdyby byla na gymplu tak má rozvrh jak já tvl *15* -
héj to je nefér *15* jakto že máš furt jen 6 hodin? Seš na gymplu bo cóóóóóóóó??? *7* *15* *15* *15* -
Taky do devítky *15* -
já do devítky *15* *15* -
do prváku *15* -
jasnýýýýýý *15*
tssss *15*
Héééj Michaele, vyřid tomu Velkýmu tam nahoře, že požadujeme lepší rozvrh! *15* -
A do kolikátý chodíte? *7*
Já mám: Po: 8, ÚT: 5, ST: 8, ČT: 8, PÁ: 6+ přípravka na nultou, a ještě někdy budu mít druhou příppravku ale ještě nevím kdy.. *3* -
Já se nevytahuju .. já reaguju na příspěvek *15*
Ticho stařeno *15*
-
-
-
-
-
Pondělí devět hodin, v úterý osm, středa a čtvrtek sedm a c pátek šest. Nevybereš si *15* . Ale ty nultý ti nezávidím *15* .
Áá Michaele, proč nám to děláááš ? *15*
-
-
Sestřenka
ahoj! Musím vám napsat o setkání mojí 3 leté sestřenky s Majkím xD takže: asi před týdnem jsem byla u ní doma a četla Moonwalk.Ona ke mně přišla a ptala se, o čem to je pohádka. Sem jí řekla že o Michaelu Jacksonovi xD měla z toho výtlem a dá to neřešila xD no a včera sme byli v nějaké restauraci a tam byla televize kde zrovna hráli(na MTV)Bad a sestřenka zařvala přes celou restauraci: HELE MICHAEL!!*1* *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Sestřenka
*15* *15* *15* hej tyjo ty máš geniální sestřenku *15* -
-
Re: Re: Sestřenka
jwm *15* *15*
-
-
-
Michael s mobilem v ruce :D
Zdravím, děvčata *14*
Viděli jste někdy Michaela, jak drží v ruce mobil? Jo? Ne? Já ne *15*
Tuhle jsem někde vyštráchala a je úžasná nemyslíte?
http://x-cape-michaeljackson.blog.cz/1008/michael-a-mobil-d#komentare
*14* *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Michael s mobilem v ruce :D
http://mjjgallery.free.fr/20062008/ various/shopping/antique/103.jpg
t ady má taky mobil *15* -
-
Re: Re: Michael s mobilem v ruce :D
hustýýý *14* *14* *14* *15* -
Re: Re: Michael s mobilem v ruce :D
No vidíš to *15*
Mobil je u Michaela docela nezvyklá věc na fotkách že? *15* -
-
Re: Re: Re: Michael s mobilem v ruce :D
No to jo *15* zatím vím jen o dvou fotkách .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael s mobilem v ruce :D
Tak teď já taky *15*
myslím, že jsem to našla tady na těch stránkách
http://www.gallery.steady-laughing.com/index.php
je tam dost bohatá fotogalerie *3*
-
-
-
-
-
:)
GolD animace
http://img34.glitterfy.com /10243/glitterfy-flpbk0121922207232 34.gif -
-
Re: :)
úžasná ♥♥ *14*
-
-
Návštěvnost
Ahojte lidicky,měli bychom něco udělat s tou návštěvností tady co jsem se koukla tak je tu ještě pořád příspěvek z 13:29.Jindy se to tu nemohlo vůbec stát ten příspěvěk bych loni hledala až na 10 stránce a to nepřeháním,lidičky vím že ted začíná škola ale prosím snažte se s tím něco udělat budu Vám nejen já,ale i Mjakí vděční,pojdme to udělat pro něho..spojme své síly,co vy na to??? -
-
Re: Návštěvnost
ráda bych... jenže do toho by se museli připojit všichni...
-
-
**
Tvl zétra už zase ta škola, to zas budu mít málo času vysedávat u pc.... :(( a tento rok to bude uplně na hovno.. :((
I Love MJ. -
Titulek
Aha hm, koukám, že jsou tu už zase reklamy. A nově i lišty se soubojem Novy a Primy *15* Né, myslim to dobře *4*
Takže už nejsou takové problémy s návštěvností?... Vím, že to tady bylo hrozné. Před prázdninama sem chodilo spostu fanoušků od Miley Cyrus a nadávali si tady všichni dohromady. Později jsem zjistila, že i někteří "inteligenti" z diskuse Michaela Jacksona chodilo na diskusi Miley Cyrus a nadávalo zase jim. Myslim, že mi chyběj ty časy, kdy tady byla obrovská návštěvnost, jak už pár lidí psalo, hodili jste si sem příspěvek, na hodinu jste odešli a měli jste ho MINIMÁLNĚ na 10. stránce. -
-
Re: Titulek
Jo, máš úplnou pravdu...
Já nemyslim, že mi ty časy chyběj, já to vim... *3* -
-
Re: Re: Titulek
chyběj všem.. Takže proč to nezkusit aspoň občas dostat do starých kolejí? *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Titulek
To by sem museli chodit lidi, co sem chodili minulej rok ... -
-
Re: Re: Re: Re: Titulek
super, už jsem tu *15* *15*
přiznávám, že minulý rok jsem tu byla, ale od doby, co jsem si založila blog, tak tady už to flákám :D
-
-
Re: Re: Re: Titulek
To už nepůjde *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Titulek
No to už fakt nepujde. Ale byly to super časy.
-
-
-
-
-
ahoj
Ahojte *3* *15* taky u vás furt prší? *7* -
-
Ahoh. JJ prší celej den!! *9* *15* -
-
Re: Re: ahoj
jn ani nemžu jít ven se psem *15*
-
-
-
Ahooooooooj
Ahoj Holky, fakt se moc omlouvám, že jsem tu teď dost dlouho nebyla... může mi někdo zodpovědnej říct aspoň trochu zkráceně o co jsem přišla z posledních deset dní? Díky *15*