-
Rekord
jenom pro kontrolu... kdo jede do Prahy na Thriller Dance Rekord příští rok v červnu? *15*
Jááááááááá jo *15* *14* *4* -
-
Re: Rekord
Já bych tam chtěla *4* -
já pojedu přistí rok do Prahy Thriller Dance Rekord,abychom ten rekord dali.Tak za rok holky.Už se moc teším. -
Kdo víí *15* Pokud mi do toho něco nepříjde a seženu odvoz tak klidně jedu *15* -
-
Re: Re: Rekord
když budeš chtít sehnat odvoz, tak ho seženeš .. *15* -
-
Re: Re: Re: Rekord
Už vidím jak se se mnou někdo potáhne takovou dálku, jenom abych si JÁ zatancovala Thriller *15* Ale tady nejde jenom o odvoz, ale aby mě taky táta pustil, o čemž HODNĚ pochybuju ;)
-
-
-
Jáááá. Snad bude odvoz. *15* *4* -
Jááá *15* kašlu na školu, kašlu na rozlučáky a jedu tám *15* ... a aj převlečená za Zombie ... *15* ... už se nemůžu dočkat *14* *15*
-
-
happy day MJ
Už je Ti zas o rok více,
ale na dortu jsou pořád svíce.
Dárky všichni předávají,
lásku Tobě vyznávají.Miluji Tě, to ty víš,
nemůžu bez Tebe být.Jsi můj vzduch, jsi můj sen,ty mému srdi patříš jen.
*14* Mnoho lásky,štěsti a naděje ty dal si nám,však mnoho slz a smutku už navždy zůstane v nás. *9*Z celeho svého srdce bych ti přála abys mohl zas se svými dětmi tento den oslavovat:O)Chtěla bych ti toho říci mnoho,však tři slova zodpovi to.I MISS YOU MICHAELE *14* *14* *14* -
-
Re: happy day MJ
wow *3* LUXUSNEE *3* to se ti povedlo *3* *4* -
-
Re: Re: happy day MJ
děkuji
-
-
-
..
jsem byla oslavovat MJ narozky na diskosce *15* *15* tos hrali dobre ale chtelo to neco lepsiho tak jsem sla za dj a rekla mu jestli na neco od Michaela Jacksona a on rekl ze blbosti nema tak jsem mu rekla tak proc je tu porad pousti!! jako asi nepochopil njn demence se projevi na kazdem miste a v kazdem case!! *15* -
happy B-day Mike
Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
*9*
Žiješ svůj sen-patří ti dik=)Forever=* -
happy B-day Mike
Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
*9*
Žiješ svůj sen-patří ti dik=) -
happy B-day Mike
*9*
Žiješ svůj sen a patří ti dik=) -
MJ
Michaele všechno nejlepší k tvým narozeninám kdyby jsi tu mohl být, se svými dětmi sfouknout svíčky na svém dortu a něco si přát... chybíš nám *14* -
Happy Birthday
Drahý Michaeli,
přeji ti vše nejlepší k tvým narozeninám.., hodně lásky, mír v nebi...., vím, že jsi teď se svými anděly a máš tam spoustu přátel,konečně jsi šťastný, moc Ti děkuji za všechno, miluji tě...
Bůh žehnej tobě i tvé rodině
Love is forever *4* -
55 tis.
Holky dáme do konce roku 55 000 ? *15* *7* -
-
Re: 55 tis.
jj musime *3* *15* na pocest 52. narozenin *3* *1*
-
-
TM a CSMT
Prosím vám já moc nechápu jestli se v těch soutěším Talent Mania a ČS má talent jestli se o něco hraje a jestli je to na kola atd??? *7* -
-
Re: TM a CSMT
fakt newim.. ae asi ČS má talent je na kola jko britanie má talent...a cena je myslim že něco s las vegas nebo čim..
ae talent mania nemám vubec pááru.. -
-
Re: Re: TM a CSMT
dik *15* ale v TM tam furt něco mele s castingem takže asi to je taky na kola... -
-
Re: Re: Re: TM a CSMT
Talent Mania je na kola a na vítěze čeká výhra 150 000 eur, což jsou 4 000 000 Kč!
-
-
-
Re: TM a CSMT
tak v tom ti neporadím :D sama nevím =)
-