Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terullka00

čs

čus holky! *15*
  • anet98

FB

Ahojte, promiňte že s tim tady zase otravuju, jenom se chci zeptat kdo tady má facebook? *7*
    • Re: FB

jáááá.... chvíli napětí *15* .......................překvapivě ne *15*
      • anet98

Re: Re: FB

*15* *15*
    • sasa87

Re: FB

JÁ MÁM FB POKUD BUDEŠ CHTÍT DAM TI HO.
      • anet98

Re: Re: FB

Jojo ci. *1*
  • jedinetak

lišty s talenty...

Jedna z dalších snah oživit tenhle web,ale přiznám se že jsem byl proti,protože je to dost kýčovité... *13*
    Mohli jsme tam dát spíš Michaela,když měli narozeniny..
    • luciq-dc

Re: lišty s talenty...

Možná by bylo taky dobrý dávat více článků. Když sem chodím, tak vidím, že Linday Lohan s tou podmínkou tam už je tak 2 měsíce!
      • luciq-dc

Re: Re: lišty s talenty...

Blbost 2 měsíce. 17.10. 2009 je tam napsáno, že to bylo publikováno.
    • sasa87

Re: lišty s talenty...

POKUD TO OŽIVI TENTO WEB TAK JO.
  • zuzanka666

Story

Jsem se dívala na pořad o tom jak tady byli před 20 lety Rolling Stones.Oni na Pražském hradě udělali nějaky specialní osvětlení ovládane ovladačem.A ten chlap co o tom povídal řekl,že když tam byl Michael tak mu to ukázali(nebot chtěli aby udělal taky něco podobného).A tak ho zavedli do té místnosti a mačkali ten ovladač a nic se nedělo. *15* Pak si pošeptali,tak aby to MJ neslyšel,že jsou vybity baterky a že to má dál mačkat a oni to budou ovládat z venku.Tak to tak udělali a podívali se na Maika.A jeho reakce?NULOVÁ *15* Se nedivím.
  • polinka

imitátor

http://www.osobnosti.cz/lubos-hejda .php
    Přidejte se, chudák má jenom 3 fans *15*
    • zuzanka666

Re: imitátor

Už má čtyři *15*
  • vše nej

všechno nej, happy birthday!! *9* *4*
  • Talent mánia a ČS má talent

Koukali jste včera na Talent mánii nebo česko slovensko má talent? My jsme to přepínali a naštěstí mi kamarádka poslala sms, že na nově tancují Michaela jinak bych to zmeškala *15* Některé vystoupení byly hezké, ale nejkrásnější byl ten malý 7letý Davídek, který nemohl chodit a pak se postavil na nohy. To bylo tak neskutečně pěkné a dojemné, že jsem se rozbrečela a brečela ještě půl hodiny.. *4*
    • Re: Talent mánia a ČS má talent

ten chlapeček byl rozkošný,moc *14* ještě teď z něj nemůžu *4* *9*
      • zuzanka666

Re: Re: Talent mánia a ČS má talent

Super a já ho neviděla *8* My jsme se totiž koukali na ČSMT,protože Taletmania nás nezaujala.Na Primě taky kluk tančil MJ ale ten porotce ani nevím jak se jmenuje to zkritizoval.Blbec. *8*
        • bajush

Re: Re: Re: Talent mánia a ČS má talent

My taky koukali na čsmt, takže toho klučíka, co tancoval Michaela jsem viděla. Byl fakt dobrej a neřekla bych, že ho porotce zkritizoval, spíš to znělo, jako, že má dost talentu na to, aby předvedl něco vlastního a nikoho už neimitoval...
    • anet98

Re: Talent mánia a ČS má talent

Já jsem koukala na novu. Ten klouček byl opravdu úžasný. Měla jsem slzy v očích. Ale jinak fakt krásný. *4*
    • luida

Re: Talent mánia a ČS má talent

To bylo tak neskutečně nádherný! Ten má obrovskej talent a ne jen na tanec *4* On dokázal rozbrečet dva národy a do půl hodiny se stal mediální hvězdou. Který noviny o něm dneska nepíšou?
  • i-lowe-music

..

Ale důvod úmrtí tu není..
  • nikcajacksonka

Happy day...

Milý Michaeli přeji ti všechno nejlepší k tvým narozeninám...Moc nám tu chybíš,ale všichni tě máme ve svých srdcích *4* Asi by si chtěl oslovovat se svou rodinou a dětmi,ale i tak to s nimi oslavuješ,oni oslavují,ty také,ty v nebi oni dole...ale je to pořád s nimi.Oni ví,že jsi s nimi dnem i nocí a my to víme také *4* Michael Jackson King Of Pop...Forever... I LOVE YOU ♥♥♥♥♥ *4*

Ps:At se ti daří v nebi a at jsou na tebe všichni milý,hodní,tak jak ty na ně *3*

Sice trochu opožděné přání,to se moc omllouvám,ale já to včera nějak nestíhala jsem zajít
  • duita

happy day MJ

Už je Ti zas o rok více,
    ale na dortu jsou pořád svíce.
    Dárky všichni předávají,
    lásku Tobě vyznávají.Miluji Tě, to ty víš,
    nemůžu bez Tebe být.Jsi můj vzduch, jsi můj sen,ty mému srdi patříš jen.
    *14* Mnoho lásky,štěsti a naděje ty dal si nám,však mnoho slz a smutku už navždy zůstane v nás. *9*Z celeho svého srdce bych ti přála abys mohl zas se svými dětmi tento den oslavovat:O)Chtěla bych ti toho říci mnoho,však tři slova zodpovi to.I MISS YOU MICHAELE *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit