Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evicicek22

Ahooooooooj

Ahoj Holky, fakt se moc omlouvám, že jsem tu teď dost dlouho nebyla... může mi někdo zodpovědnej říct aspoň trochu zkráceně o co jsem přišla z posledních deset dní? Díky *15*
  • terullka00

čs

čus holky! *15*
  • anet98

FB

Ahojte, promiňte že s tim tady zase otravuju, jenom se chci zeptat kdo tady má facebook? *7*
    • Re: FB

jáááá.... chvíli napětí *15* .......................překvapivě ne *15*
      • anet98

Re: Re: FB

*15* *15*
    • sasa87

Re: FB

JÁ MÁM FB POKUD BUDEŠ CHTÍT DAM TI HO.
      • anet98

Re: Re: FB

Jojo ci. *1*
  • jedinetak

lišty s talenty...

Jedna z dalších snah oživit tenhle web,ale přiznám se že jsem byl proti,protože je to dost kýčovité... *13*
    Mohli jsme tam dát spíš Michaela,když měli narozeniny..
    • luciq-dc

Re: lišty s talenty...

Možná by bylo taky dobrý dávat více článků. Když sem chodím, tak vidím, že Linday Lohan s tou podmínkou tam už je tak 2 měsíce!
      • luciq-dc

Re: Re: lišty s talenty...

Blbost 2 měsíce. 17.10. 2009 je tam napsáno, že to bylo publikováno.
    • sasa87

Re: lišty s talenty...

POKUD TO OŽIVI TENTO WEB TAK JO.
  • zuzanka666

Story

Jsem se dívala na pořad o tom jak tady byli před 20 lety Rolling Stones.Oni na Pražském hradě udělali nějaky specialní osvětlení ovládane ovladačem.A ten chlap co o tom povídal řekl,že když tam byl Michael tak mu to ukázali(nebot chtěli aby udělal taky něco podobného).A tak ho zavedli do té místnosti a mačkali ten ovladač a nic se nedělo. *15* Pak si pošeptali,tak aby to MJ neslyšel,že jsou vybity baterky a že to má dál mačkat a oni to budou ovládat z venku.Tak to tak udělali a podívali se na Maika.A jeho reakce?NULOVÁ *15* Se nedivím.
  • polinka

imitátor

http://www.osobnosti.cz/lubos-hejda .php
    Přidejte se, chudák má jenom 3 fans *15*
    • zuzanka666

Re: imitátor

Už má čtyři *15*
  • vše nej

všechno nej, happy birthday!! *9* *4*
  • Talent mánia a ČS má talent

Koukali jste včera na Talent mánii nebo česko slovensko má talent? My jsme to přepínali a naštěstí mi kamarádka poslala sms, že na nově tancují Michaela jinak bych to zmeškala *15* Některé vystoupení byly hezké, ale nejkrásnější byl ten malý 7letý Davídek, který nemohl chodit a pak se postavil na nohy. To bylo tak neskutečně pěkné a dojemné, že jsem se rozbrečela a brečela ještě půl hodiny.. *4*
    • Re: Talent mánia a ČS má talent

ten chlapeček byl rozkošný,moc *14* ještě teď z něj nemůžu *4* *9*
      • zuzanka666

Re: Re: Talent mánia a ČS má talent

Super a já ho neviděla *8* My jsme se totiž koukali na ČSMT,protože Taletmania nás nezaujala.Na Primě taky kluk tančil MJ ale ten porotce ani nevím jak se jmenuje to zkritizoval.Blbec. *8*
        • bajush

Re: Re: Re: Talent mánia a ČS má talent

My taky koukali na čsmt, takže toho klučíka, co tancoval Michaela jsem viděla. Byl fakt dobrej a neřekla bych, že ho porotce zkritizoval, spíš to znělo, jako, že má dost talentu na to, aby předvedl něco vlastního a nikoho už neimitoval...
    • anet98

Re: Talent mánia a ČS má talent

Já jsem koukala na novu. Ten klouček byl opravdu úžasný. Měla jsem slzy v očích. Ale jinak fakt krásný. *4*
    • luida

Re: Talent mánia a ČS má talent

To bylo tak neskutečně nádherný! Ten má obrovskej talent a ne jen na tanec *4* On dokázal rozbrečet dva národy a do půl hodiny se stal mediální hvězdou. Který noviny o něm dneska nepíšou?
  • i-lowe-music

..

Ale důvod úmrtí tu není..
  • nikcajacksonka

Happy day...

Milý Michaeli přeji ti všechno nejlepší k tvým narozeninám...Moc nám tu chybíš,ale všichni tě máme ve svých srdcích *4* Asi by si chtěl oslovovat se svou rodinou a dětmi,ale i tak to s nimi oslavuješ,oni oslavují,ty také,ty v nebi oni dole...ale je to pořád s nimi.Oni ví,že jsi s nimi dnem i nocí a my to víme také *4* Michael Jackson King Of Pop...Forever... I LOVE YOU ♥♥♥♥♥ *4*

Ps:At se ti daří v nebi a at jsou na tebe všichni milý,hodní,tak jak ty na ně *3*

Sice trochu opožděné přání,to se moc omllouvám,ale já to včera nějak nestíhala jsem zajít

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit