-
Talent Mania
Ahojte viděli jste toho malýho kloučka na vozíčku, co imitoval Michaela? Ten byl báječnej, i když jen seděl. A když se postavil, to bylo tak úžasný. -
-
Re: Talent Mania
Bylo to uplně překrásný. Když už i Leoš měl na krajíčku, tak bych nechtěla vidět Michaela (asi by vypadal jako já v tu dobu :D). Bylo to něco překrásnýho !! -
-
Re: Re: Talent Mania
Jo bylo to něco úžasnýho dokonce jsem brečela..ten kluk byl úžasnej..Michael by byl na něj hrdej :) -
-
Re: Re: Re: Talent Mania
Taky jsem si říkala, že vidět to Michael, tak je na něj pyšnej. A Leošovi to bylo znát na hlase, že mu je do breku. Prostě ten malej klučina je hvězda, co rozbrečel dva národy a to už je talent *1*
-
-
-
-
:))
Čááu holky..já koukám na Primu na ČS má talent a už tm hrajou několikátou písničku MJ tk dyštak mrkněte..:)) a ještě jednu přeju Majkíímu všechno nejlepšíí♥:)) -
-
Re: :))
jj před chvilkou jsem šla jen nakoukout, čemu se tam tak řechtají a tam bylo strašně nechutný představení :D -
-
Re: Re: :))
Jo jo :DDD *15*
-
-
-
lízatko
čus holky *3* Koupila sem si lízátko takže du oslavovat MJ narozky lízátkem *15* -
-
Re: lízatko
*15* *15* -
-
Re: Re: lízatko
já si koupila XXL *15* já nevěděla že je tak velký *15* *15*
-
-
-
MJ v TM
Asi teď mu na NOVĚ Michael tak koukejte :) -
-
Re: MJ v TM
je tam 50 holek a tanší na MIKA
-
-
Básnička
http://x-cape-michaeljackson.blog.c z/1008/happy-birthday-michael
Zv u vás na můj blog *3* *3*
na básničku pro Michaela k narozeninám =) -
TalentMania
Prej v TM uvidíme 50 Michaelů Jacksnů..Tak jsme zvědavá..
Jinak Michaeli tady máš básničku k narozeninám..:)
http://michaeljacksonkop1.blog.cz /1008/happy-birthday-michael#koment are -
-
Re: TalentMania
Hej počkej, to mě vůbec nenapdalo, že ta Balushka seš ty na blogu :D *15* Jsem blbá *15* jinak fakt krásná básnička :) -
-
Re: Re: TalentMania
*15* nejsi..molio holek co se jmenuje Bára používaj tu přezdívku také :D..ale jinak děkuju -
-
Re: Re: Re: TalentMania
nz *15* *15* ale myslím, že těch Bár, jako fanynek, se kterými si píšu, moc není *15* -
-
Re: Re: Re: Re: TalentMania
aha ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TalentMania
máš fakt hezkej blog =)
-
-
-
-
-
Re: TalentMania
a bude tam oslava narozenin Michaela Jacksona -
-
Re: Re: TalentMania
a když se rozhodujou tak hrajou I just can´t stop loving you
-
-
-
Happy birthday!
Všechno nejjjjlepší k 52.narozeninám Michaele.Mám te moooc rada. -
??
cauky nevite proc neni Mike na hlavni strance jak tam je napsane kdo slavi narozky? on by tam mel byt hlavni kdo je dneska ma ne? :( jinak vsechno nejnej uz po druhe :-) *3* *9* -
-
Re: ??
Protože Michael už bohužel není mezi živými, tudíž oficiálně narozeniny neslaví... -
-
?
a jak mel elvis presley narozky tak ho tu dali... nechapu :(
-
-
-
Michael Jackson Happy Brithay
Michael všechno nejlepší k tvým narozeninám!,moc mi tady chybíš!
si ten jediný kterýho sem kdy miloval!
stále věřím že tady mezi náma si!
bez tebe není život jaký bych si moch představovat! -
Michael
Škoda,že už není Michael mezi námi,dnes by měl narozeniny a takhle nezbývá než s láskou vzpomínat,hodně zdraví není ani komu přát,ale věřím,že ted už mu je líp a že se na své fanoušky dívá z obláčku a s krásným usměvem zpívá andílkům.Nikdy na Tebe nezapomenu,dík za to,že jsi byl a dál v srdcích zůstáváš!!!!