-
nuda..:'-(
no koukám že tady pokrečuje včerejší "mrtvo" nebo spíš nuda...
http://www.youtube.com/wat ch?v=0sOkEWtvOlQ
vim že většina toto viděla..ale já se u toho vždy mlátim.. *1* nejvíc se milíbí jak na začátku má ten výtlem pak jak mu uletěj brejle potom jak zakopne pak jak si zapíná ten zip...nevim co vyjmenovat všechno? *7* -
-
Re: nuda..:'-(
Ú-í-u-á-á *15* .. to je písnička hej *15* .. nejlepší ten zip, brýle a to s tím broukem *15* *14* .. ale ten kluk je tam trapneej *5* *15*
-
-
achjooo
achjoo *9* pořád nemůžu uvěřit že nám tohle Majkíí udělal... *9* *9* -
-
Re: achjooo
Michael to neudělal.. to ten kretén Murray.. -
-
Re: Re: achjooo
Murrey Majkího zabil myslím že věděl co dělá takže já bych to brala jako hotovou věc a šoupla bych ho do toho nejtemnějšího vězení...PROBOHA VŽDYŤ ZABIL KRÁLE POPU!! *16* -
Re: Re: achjooo
Přesně tak Michael to neudělal a ani to nechtěl udělat.To ten blbec Murray,to jemu řekni proč to udělal.Debil jeden,nesnáším ho! -
-
Re: Re: Re: achjooo
Měl hít radši studovat hrobaře, než doktora.. debil!! -
-
Re: Re: Re: Re: achjooo
Přesně tak.To by mu možná slušelo líp než doktor.On by se i hodil na hrobaře.Nemůžu pro něho najít v hodnou nadávku.......prostě debil s velkym D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: achjooo
Debil.. to je slabý slovo.. on je to nejhorší na světě.. ani to nejde napsat..
-
-
-
-
-
-
ahojky
ahojky,lidičky,jsem tady jen na skok bohužel *9* *9* *9* *9* -
pěkný odpoledne
Zdarec kočeny .. :D konečně jsem domaaaaa *15* *14* -
-
Re: pěkný odpoledne
hmm to jo no ja jsem byla doam uz ve dvanact no tak jestli pacujes coz asik ne tak mam s asik nejaky trenink co no to ti nezavidim jinak zdalo semi o Majkím zé jsme spolu sedeli v restauraci a pili kafe ji nak se podivej niz na to ze chci uskutecnit koncert tak mi kdyztak potom napis tvou reakci jelikoz tady uz dneska nebudu a zitra se mi to nebudy chcti cist tak ti predem dekuji za tvuj nazor -
-
Re: Re: pěkný odpoledne
ne ja zatim jeste nepracuju,chodim teprv do druháku!! :D... byla sem jeste u kamosky.. tak proto su pozde doma.. :)))) No jo, koncert bych brala, ale jak to chceš uskutečnit?? A kdyby, tak kde? *7* *3*
-
-
-
majkí
majkíííííííí je plllostě besttttttt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
cože???
ty debile jeden!!!akorát závidíš!!!!protože toho tooolik nikdy nedosahneš!!!ty tupče vubec nevíš kdo on byl tak spklapni!!!vím že má každej svuj názor ale nemusíš to zveřejnovat!!!!!!!!!!majkíííí -
jedině Majkí
ahojyk chtěla jsem se jenom zeptat jestli budou zase srazy chtěla bych to naplánovat na 25.6,dále 7.7,dále 29.8,dále 3.9 jestli vám to teda nevadí, chtěla bych to udělat jak budu mít vystoupení že ybchom tam zpívali Majkího písničky a tancovali bychom tam,teda jestli nemáte nic proti tomu???
Myslím,že Majkímu by se to líbilo bylo by to jak v praze tak v ostravě at se tam dostanou všichni víte??? *3* *4* *14* -
-
Re: jedině Majkí
ani do jednoho se nedostanu.. takže nic *15* -
-
Re: Re: jedině Majkí
tak mi napiš odkud jsi a ja se pokusim domluvit s amnazerem jestli by tam nesel taky udelat koncert aby jsi se tam dostala ju??? -
-
Re: Re: Re: jedině Majkí
Jooo už vidím jak se to bude dělat v takový prdelce:D:D.. nee mě to nevadí.. si počkám až budu starší a pak se určitě někde setkáme;)) -
-
Re: Re: Re: Re: jedině Majkí
at ej to treb aprdel svet aza tebou tam klidně přijedu vím jak miluješ Majkího tak nepindej a napiš mi odkud pocházíš -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jedině Majkí
Klášterec nad Ohří:D:D
-
-
-
-
-
-
Re: jackson
Blbe!Závidíš mu co?Tolik bys toho nedokázal co on.Radši zmiz a už se nevracej!!!!!! -
Zaneskooo
To je divný... Měla bys mít u prvního registru počet dní. Tak to kočko nevím, fakt... -
-
Re: Zaneskooo
Nevadíí.. ale děkuji Ti za pomoc, jsi zlatoo *14* -
Re: Zaneskooo
Já ti to celou dobu špatně píšu. Máš jen 1 profil a ostatní osobnosti. Měla bys to tam mít, ale nemáš. Nevím, jak to jinak zjistit... -
-
Re: Re: Zaneskooo
Vůbec nevadí Angie.. nedělej si s tím starosti.. možná na to příjdu sama.. ale není to vůbec nutnost *3*
-
-
-
piano..
děkuju tady člověku který jsem přidal odkazy na kterých se hrajou Michaelovi písničky na piano...po tom co jsem ty videjka všechny viděla jsem trochu oprášila moje housle a docela zvládám You are not alone...děkuju..a já jdu zase cvičit:P *3* -
-
Re: piano..
Nemáš zač, ale seš dobrá! -
Re: piano..
ty se máš
-