-
víkend
já už jsem tu taky..no ve škole byla dnes dost velká sranda...my jsme všichni takový unavený po těch prázkách... ale jen o hodinách... *1* ..no a já budu mít referát s knížkou moonvalk..a já jsem byla totálně na rozpacích když kluk co sedí zamnou řekl:"tyjo to jsem chtěl já"...byla jsem šťastná že ho někdo žere úplně stejně jak já *1* akorát ten kluk trochu jinak no než holka *3* ..jo jinak co jste říkali že bude ve víkendu? něco o majklovi..a blanket? *1* sem nějak mimo už od rána *5* -
-
Re: víkend
Že je to ve víkendu? Jsem to říkala!
No netěš se, že tam bude něco pěkného. Nova nikdy neřekla nic pěkného, naopak. Takže se jim teď jen Majkí hodí do sledovanosti. *8* -
-
Re: Re: víkend
jo no štěstí že neni televize Blesk..to bych tu televizi rozmlátila a vyhodila z okna *3* *16*
-
-
-
Tapeta
potřebuju poradit jakou si mám dát tapetu na PC??Vybírám tady z osobnosti.cz *4* -
-
Re: Tapeta
a chceš Michaela???*7* -
Re: Tapeta
dej si tuto
http://tapety.osobnosti.cz/mi chael-jackson/21364
*1* *1* *1*
-
-
Pro Toremu
Tahle stojí asi jen 168,- kč. Mám ještě Léčení s Anděly a Pozemští Andělé. Ty knížky mi moc dávají. Uvidíš, že budeš spokojená. Chodím do prodejny na Smíchově. Jmenuje se Modrá brána a prodávají tam knihy, lapače snů, kameny, kyvadýlka, atd... Je to krásný. Kyvadýlko máme s linuš taky. -
-
Re: Pro Toremu
Angi moc děkuji
-
-
jsem tu po včerejšku konečně
ahojky lidi už ste zdravili pana jacksona??
já sem na něj dneska myslela tak, že sem omylem spackala matiku a to je dost náhlí protože sem měla za 3
no nechci se vůbec vytahovat ale ve škole mi říkají že jsem jedničkářka *9* *4* *3* -
-
Re: jsem tu po včerejšku konečně
Ty už si ze školy doma??To ti závidím já mám informatiku *9* -
-
Re: Re: jsem tu po včerejšku konečně
to ti nepřeju já chodim na základku to 5
-
-
-
Pozdrav ze školy
Ahojky tak sem to nevydržela a píšu Vám ještě ze školy *1* Budu tady tvrdnou ještě 2 hodiny *9* -
sem tu
Sem tu přišla jsem ze školy.A stal se mi takocej krásnej trapas.Já sem si vlezla do cizí třídy a začala zpívat You are not alone a najednou nějací kluci vylezly ze skříně.Oni mě totiž předtím viděli jak tam jdu tak šli na před.Vylezly,ale takovej výtlem co dostali.Já zčervenala a zdrhla na záchodyteď když sem je potkala tak mi řekli ČAU JACKSONOVÁ.Hmm tak mi takhle říkaj.Ale mě to neva.Když miluju Majkího tak není co řešit a nějakej ten trapas mi neva.Ale o to víc mi to neva že to bylo kvůli němu. -
Omluva
Omlouvám se včera za ty střepiny!! v reklamě byl tak sem myslela že bude aji v tom díle ale asi to bylo jen takový úvodní očem ty střepiny sou!! Tak se omlouvám těm kdo utoho seděli stejně jak já a očekávali to co tam nakones nebylo!! Jo a jsem naprosto zcela bez dechu!!! moje odpoledka byla tim nejdivnějšim vyučovánim!! sedim si tak opřestávce a slyšim jednu holku jak zpivá beat it!§ dost mě to zarazilo tak sem šla kní a ptala se ji co to zpivá a ona Michaela jacksona má uplně boží písničky!! to mě dostalo!! a pak v hodině sedim dělám v sešitě okraje jak blbec a zničeho nic mi na lavicu něco přiletí!! nevěnuju tomu pozornost ale kámoška mě štouchá loktem!! když se zaptám co je ukáže na zadní stranu časopisu!! no comyslíte že tam je? MICHAEL!! a to že v příštím čísle bude kniha o králi popu!! tu si musim koupit!! to ještě není všechno!! uprostřed hodiny vytáhne ten časopis jeden kluk a mává snim nad hlavou!! no musela sem praštit tužkou!! kdybyste viděla jak michaela pomaloval no .... udělal z neho hipíka!!!! šilený měla sem chut ho zabít a kámožku taky protože ta se jen chlámala a válela plavici nad mým udiven a zhnusenym obličejem!! nj škola!! -
-
Re: Omluva
Ahojky, já viděla taky upoutávku. Majkí tam byl v hotelu, jak ukazoval Blanketa, ale mám pocit, že to bud dneska v pořadu Víkend. -
-
Re: Re: Omluva
Myslím že ve Víkendu ne,protože je tam nějaký to téma Na oko nebo co *7* -
-
Re: Re: Re: Omluva
Jeden pořad z těch dvou to být musí a mám pocit, že právě téma o oku to bylo, tak se nechme překvapit, ale jsem docela zhnusena Novou. Nic nám neřekli pořádnýho, když jsme čekali a jen špínu zveřejnili, jako tehdy, že Majkí měl rozpíchané nohy od jehel. Přitom to bylo, jak Majkího kousl v Neverlandu jedovatý pavouk.
Ale do pořadu se jim hodí *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Omluva
samozřejmě že to bude jen šípna!! ono totiž na bezbranýho člověka v tomhle případě mrtvého se dobře hází špína když se nedokáže bránit!! *9*
-
-
jj přesně jak tam michael držel blanketa to sem vyděla taky myslela sem že to sou střepiny ale pro jistotu se dneska kouknu na víkend!! -
-
Re: Re: Re: Re: Omluva
Tak to já asi taky. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
já si to chcu objednat!!! uplně se těšim na další číslo káčka!!
-
-
-
-
-
Re: Omluva
Nemyslíš ty obědnávky Káčko? -
-
Re: Re: Omluva
jj přesně ty!! dostali ste je taky?? -
-
Jjj taky si to budu obšdnávat.Už se těším.Na tý fotce drží mikrofon má otevřenou pusu a na sobě červenou budu,to je pro vás lidi,kteří ste to neviděli,tak abyste věděli jak náš slaďoučký Majkí vypadá
-
-
-
-
Michael...
Ten smutek si myslím je tím, že jsme denně očekávali nové zprávy, ale teď už není co očekávat. Už je po všem, prostě konec! Jak řekl Michael v dokumentu Odkaz Krále Popu "SBOHEM" "TOHLE JE POSLEDNÍ OPONA". Ale je v nás a bude stále mezi námi. Jen ho neuvidíme, ale můžete komunikovat, můžete se ptát a pokud věříte na Anděly, tak můžete dostat i odpověď na otázku. Jen se naučte vnímat znamení, čtěte o Andělích a to vám pomůže rozumnět řeči Nebeských bytostí!
Budu dávat postupně na blog o Andělích zajímavá témata, snad vám to pomůže...
Dnes jsem tam dala do galerie pozvánku na pohřeb Michaela, tak se můžete podívat. Jen to není postupně, jak by to mělo jít za sebou, ale to snad neva. -
-
Re: Michael...
A o těch andělích začnu fakt studovat. Ty máš ale dva blogy , viď??Tak prosím dáš sem odkaz na kterém to bude?? Děkuji mockrát. -
-
Re: Re: Michael...
Já mám web, to je www.jirinkaw.cz a potom jsem založila blog na nedožitých Majkího 51 narozenin. Ten blog je můj, Lina25 a terinda321. Holky taky budou přidávat články a fotky a tak.
K tomu překladu-určitě by to šlo, ale Terka je na překlad dooost dobrá, tak počkáme na ní.
A co se týče těchAndělů, tak si kup třeba knihu Poselsttví Andělů. Je to od Dorren Virtue. Je moooc dobrá, Už mám od ní tři knihy a na podzim jdeme s holkama na seminář, jak komunikovat s nebeskými bytostmi. Tohle je tak úžasná věc, že dokud se o to člověk nezajímá, tak cítí prázdno, ale pokud o tom něco víš, tak je to úžasný!!!
Blog je http://healtheworld-mj.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Michael...
Ten seminář vám tedy děvčata závidím. Třeba se tam jednou taky dostanu. Noa na ty články se budu moc těšit. -
Re: Re: Re: Michael...
No souhlasím. Mám asi 4 knihy o andělích a fakt jsem se hodně vnitřně změnila. Cítím v sobě víc lásky a pohody. Né, že by mě Majkýho smrt už tak netrápila, ale když člověk ví, že mu může být tak blízko poku´d mu umí naslouchat je to lepší -
-
Re: Re: Re: Re: Michael...
Já mám nyní 3 a jdu si zítra koupit další, protože mám dočteno. Ale doporučila bych začít Poselstvím Andělů a vše od Doreen Virtue. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael...
Tak to si koupím
-
-
-
-
-
Tak s tím naprosto souhlasím....Skutečně se dá s Majkým komunikovat, dá se naučit ho vnímat. Není úplně pryč. Jen je prostě v říi, kam jednou přijdeme všichni. On odešel brzy a zbytečně, to je na tom to nejsmutnější....:( Ale jen není fyzicky vidět... -
Angi moc děkuju. Ale myslíš, nešlo by to přeložit?? Já tomu vůbec nerozumím.
-
-
ahojky
ahojky lidičky a majkímu též
*14* -
MJ
Cítím se dnes strašně.Návíc se mi zdál strašně smutnej sen o MJ.Byla jsem s ním někde ve společnosti a nějakej stupidák si tam z Maikiho dělal legraci a Maiki z toho byl strašně smutnej a chtělo se mu brečet.tak jsem ho objala.Strašně se mi stýská.Můj otec říká že ted už má Maiki klid jak je pohřbený ale to si já nemyslím protože novináři mu nikdky klid nedají a pořád o něm budou psát nesmysly. *16* Miluju tě Maiki *14* -
-
Re: MJ
pořád věříte že ta slepovaná příšera byl člověk? *1* *1* -
-
Re: Re: MJ
Nechápu proč sem lezeš. Kdo tebe otravuje. Ty neotravuj nás. Obludo. Myslím tí , že jsi obluda svou duší. Fuj tajbl. -
-
Re: Re: Re: MJ
ano máš pravdu Jackson je opravdová obluda nebo vlastně naštěstí byl obluda *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: MJ
ano máš pravdu Jackson je opravdová obluda nebo vlastně naštěstí byl obluda
-
-
Ano. Ale já osobně nemůžu uvěřit, že jsi člověk ty. *9*
-
-
Re: MJ
Ahojky. Koukám , že všichni trpíme většíma a většíma depresema a já vůbec nevím proč. Je mi hůř a hůř a už se to začíná projevovat i na zdraví. Nevím , nevím. -
-
Mně to chvilku povídej.. Já už jsem tak děsně přecitlivšlá.. dneska jsme četli povídku A.P. Čechova. On tam líčí, jak tam bijou malýho kluka.. no já musela odejít z hodiny, a na hajzlíku jsem řvyla jak želva.. neuvěřitelný.. fakt začínám pochybovat o svém duševním zdraví *7*
-
-