-
Ahoj děvčátka
Od to ho pohřbu na tom jsem taky nějak pořád špatná. Teď tady asi nikdo nejste,tak vás chci pozdravit a mám teď noční, tak musím jít spát. Musíme se držet děvčata. Sice nemám ponětí jak, ale vím , že to musíme zvládnout. ANGI máš pravdu. Majký s námi je a zůstane na věky. Máme ho pořád v srdcích a myslích. Jinak to ani nejde. -
bye
hele já jdu...zvoní..mám evelkou :D -
vegetarián
no...já říkala že sem naklušu až o škole..ale teď jsme na počítačích..hledáme nějaký trapný vegetariánský jídla...ale já proti vegetariánům fakt nic nemám *1* když sem nás učitelka ptala na známý osoby co jsou vegertaŕiáni..všichni tady říkali nějaký blbouny..anorektický...no já řekla michaela..učitelka se začala smát a řekla že je to roztomilý... *3* no nevim jak to myslela..ale majký v moonvalk říkal že je vegetarián...tak mi rozhodně nevaděj *15* -
-
Re: vegetarián
Ano, Michael přestal jíst skutečně maso a stal se vegetariánem :-) -
-
Re: Re: vegetarián
jo ale ta učitelka má něco z mozkem..jak to asi myslela?? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: vegetarián
No možná myslela, že je roztomilý, že to víš, že se zajímáš o Michaela Jacksona.
-
-
-
-
Krásné ranko...
Víkend utekl jak voda a máme tu další pracovní týden.
Jak se máte? Já mám ráda chladnější počasí, takový krásný teplý podzim, tak se už moooc těším, až bude takové príma počasí. To mám vždy úúúžasnou náladu *15* -
-
Re: Krásné ranko...
Dobré ráno.
To je dobre, že aspoň niektorý majú dobrú náladu, lebo teraz je to celkom pre nás všetkých obtiažne netrápiť sa, ale musíme byť silný. -
-
Re: Re: Krásné ranko...
No já mám dobrou náladu právě, když je venku chladněji, ale dnes moc nemám.
Od toho pohřbu jsem totálně mimo, ale snažila jsem se nejít celý víkend na PC, nečíst žádné články, nevidět žádná videa s Majkím, ale stejně jsem nakoukla, jestli není něco nového. Jsem zatím schopná jen poslouchat MP3...
Jako by to byl ten skutečný konec tím pohřbem. Ale není!!! Michael byl, je a bude s námi napořád! Jen tu není fyzicky, ale je tu a bude! To si musíme pořád říkat... -
-
Re: Re: Re: Krásné ranko...
Ach jo. *9* *9* *9*
-
-
-
-
dobry
ahoj krasny rano ja sem ve skole a nudim se tak piste -
Pááá
Krásnou a dobrou noc Vám přejí Zanesskaaaa a Michael *15* .. ať se Vám něco náádherného zdá a ať všichni zejtra přežijem ten ústav popřípadě práci *15* .. Blouuu noc *14* *14* -
-
Re: Pááá
Dobrou *3*
...Ústav *15* Dobře ty *15*
-
-
Papa
Sakra mě se tak nechce do školy.No tak dobrou noc a sladký sny o Majkím.Jo a zítra mám do půl třetí tak se pak uvidíme.Tak páá. *4* -
Pepiny
Vždyť v těch Střepinách nebyl Michael *15* .. kurňáá jste mě napjali a ono nic *15* -
-
Re: Pepiny
Tak treba to bude v tom vikendu.. -
-
Re: Re: Pepiny
prý byl v koření..já kráva sem si to pustila..pak sem šla na wecko a přídu a kámoška mi píše, že tam zrovna byl *1* já myslela, že budu vraždit *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Pepiny
Tak co Koření nebo Víkend?? *15* *15* .. no nic se podívám na oboje *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pepiny
A nevis kdy to davaj ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pepiny
Nemáš zač *15* -
Aha díky *1* -
Víkend dávaj zítra a Koření už dávali včera myslim *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Pepiny
Co? ou shit *15* treba daj reprizu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pepiny
to bude určitě na nova.cz v archivu *15* -
-
Snad jo *1*
-
-
-
-
-
-
Dobrou
Dobrou noc a krásný sny o Majkím *14* *14* Zejtra hned ze školy sem jako vždycky *1* I love Michael *14* -
dobrouu.♥
tak já jdu si číst moonvalk.. *1* už po druhé ho čtu..no..posílám všecim hodným fanouškům majkýho dobrou noc a krásné sny..o nejmilejším člověku *14* ..protože nejmilejší člověk je synonimum slova michael jackson..tak papa...mám vás ráda všechny *14* *1* zítra sem po škole naklušu.. *3* tak ještě jednou papa *5* -
-
Re: dobrouu.♥
Pa -
Re: dobrouu.♥
tak pujdu spat, caau taky tě mám ráda *14* *15* paa a dobrou
-