Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinka1998

sorry

pardon že takle nadávam ale jsem stresovaná *9* *9* *9* *9* *9*
  • janinka1998

Jééééééé

to je zase den kdo by vůbec se obtěžoval myslet na Májkýho *7* *8*
    • janinka1998

Re: Jééééééé

tak bay když tu nikdo neni *16* *5* *10* *8* *5* *4*
    • janinka1998

Re: Jééééééé

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. ................................... ................................... ................................... .......
      a takhle bych mohla psát článek *10*
  • janinka1998

zZzZzZzZzZz

je tu někdo nebo co

chce to trochu oživit protože je tu nuda pojďte si povídat o Majklovi
    O NĚM celá stránka je ne
    *14* *14* *14* *14* *3* *4* *15* *15* *15* *15* *5*
  • polinka

Ahoj :-)

Ahoj holky jsem tu jeno na skok. ted jsem přišla ze školy a zse lezim na balet *3* tak zase papá *4*
    • zanesskaaaa

Re: Ahoj :-)

Ahoj:D To bylo rychlý *1* Pá *4*
  • tea301

ahojky

tak ahojky holky musím jít!! du dělat úkol do výtvarky tak pá!! možná ještě přijdu!!
    • anet98

Re: ahojky

Papa. *4*
  • luciq-dc

Prosím poraďte!

ahoj poradí mi prosím někdo jak se člověk stane správcem nějaké osobnosti *7* to o to požádáte nebo vám přijde vzkaz že jste se najednou stali správcem nějaké osobnosti nebo filmu, hudební skupiny? prosím odpovězte. Děkuji *4*
    • angie72

Re: Prosím poraďte!

Ahoj, musíš být alespoň 90 dní fanouškem. Pokud jsi, tak v profilu, vedle osobnosti je - chci se stát správcem.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Prosím poraďte!

A jak to, že to u žádné osobnosti nemmáám?? *7* 90 dní to jsou tři měsíce viď?.. noo a já jsem na osobnostech už docela dlouhoo:D:D.. no nevadí já si počkám:D:D
        • angie72

Re: Re: Re: Prosím poraďte!

Zaneskooo, já se dívala, ale nemáš tady u Majkího počet dní. U koho jsi se jako první registrovala?
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Prosím poraďte!

Jako u koho prvního jsem se stala fanouškem.. ty joo to ani nevím, to si nepamatuji *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím poraďte!

Aháá už jsem o asi zjistila:D:D.. ale nikde nic napsaný nemám:D:D
            • angie72

Když jsis zakládala prvně profil, tak jsi se registrovala. U toho prvního budeš mít počet dní.
            • zanesskaaaa

Na profilu?.. nebo na stránce té osobnosti??:D:D
            • angie72

U toho, u koho jsi se registrovala první, tak tam budeš mít počet dní. Mrkni se.
  • zanesskaaaa

Ahojeec

Ahoooooooooj miláčkové.. tak jsem se vrátila z ústavu živá *15* .. docela pohodovej den.. o Michaelovi se moc nezmiňuju, abych nebyla za debila, přece jenom je to nová třída a myslím, že z mého trička co jsem měla na seznamováku, všichni vyčetli, že jsem do něj ujetá *15* .. vidím, že máte všichni smutnou náladu.. snad do ní taky nespadnu..
    Angie jak jsme se bavily o tom, že bych chtěla dělat psychologii... tak dneska se nás profesorka na ZSV (základy spol. věd) ptala, kdo by chtěl být psychologem, tak jsem si na Tebe vzpoměla *15* a přihlásila se, ale říkala nám, že to dá spoustu práce, protože jí budeme mít jenom půl roku, takže budu muset hodně studovat doma.. to se mi do toho teda moc nechce *15* ale uvidíme.. *15* , ale líbilo by se mi dědlat takovou práci *4*
    • angie72

Re: Ahojeec

Kočïčko, no to je úúúžasnýýý. Psychologie je náročná, ale když k tomu cítíš pozitivum, tak ti to půjde. Je to nádherný obor. Mám z tebe radost!!! *14*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahojeec

Pozitivum?.. to tam je a myslím, že docela velké *15* .. ale je těžké se rozhodnout, je toho hodně co bych chtěla dělat.. třeba také práva, nebo něco s jazyky, třeba překladatelka a tak a taky mám zájem o archeologii *15* .. takže je tam toho hodně.. ale nejspíš ta psychologie nebo práva *15* .. ty jooo to je těžký *15*
        • angie72

Re: Re: Re: Ahojeec

Napiš si na papír, co které povolání obnáší. Co ti které z nich dá. U kterého povolání můžeš jít dál, aby tě naplnilo. Podle toho se rozhoduj. Překladatelka to dneska má taky dobrý. Psychologie pracuje s lidmi. Právnička má peníze, ale taky nervy a starosti. Nech si to pořádně projít hlavou... Já miluju práci s lidmi. Zdravotnictví (kam spadá samo psychologieú je nejúžasnější co znám, ale zase to nemusí přinášet radosat tobě. Přemýšlej, piš, sepisuj a raď se :-)
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Ahojeec

Mám dva roky na to abych si to všchno srovnala.. pak si musív vybrat obor.. bude to těžký rozhodování.. *15*
    • anet98

Re: Ahojeec

Ahoj Zanesko. *4* Já dneska celých těch sedm hodin ve škole myslela na Majkího.O hudebce nám říkala učitelka že si můžeme přinést nějaké cédečka našich oblíbených zpěváků nebo zpěvaček.Já asi přinesu Majkího a pořádně to tam oživím. *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahojeec

No jasně.. a POŘÁDNĚ!!! *15* to je přístup:D:D.. ať tam Michael pěkně sviští *15*
        • anet98

Re: Re: Re: Ahojeec

*15* *15*
  • torema

No já se musím rozloučit

Moc vás všechny zdravím a at je vám lépe jak mě. Mě zrovna není moc fajn. Angi děkuju moc a začnu se o to opravdu zajímat. Tak děvčátka letím do práce. Pá.
    • angie72

Re: No já se musím rozloučit

Já ti ráda pomůžu, protože tohle je nejúžasnější komunikace. Život po životě je a je krásný!!!
      • Re: Re: No já se musím rozloučit

To budu moc ráda. Jsem teď fakt nějak dost na tom špatně. A asi mi to moc pomůže vědět, že se má Michael dobře a že je s námi. Jen nevím jak na to. Cítím ale nevím co. Nevím jak s tím nakládat a jak komunikovat. Už se těším a moc.
        • angie72

Re: Re: Re: No já se musím rozloučit

Dám ti potom kontakt na mě, můžeme po ICQ to probrat. Ráda ti pomůžu...
    • luciq-dc

Re: No já se musím rozloučit

bye, bye..a ať se ti daří v práci *3*
  • anet98

Ahoj

Ahojík všichni. *4* No tak už jsem doma ze školy.Tam byla taková nuda já pořád myslela na Majkího.U nás ze školy Majkího nikdo asi nezná aspoň že vás mám. *1*
    • luciq-dc

Re: Ahoj

u nás ve škole ho znaj zase snad všichni *1* když jdu okolo cikánů tak začnou zpívat billie jean a když du okolo bílích tak začnou ukazovat véčko..a říkat hej michael jackson na blond *1*
  • januska100

to je nuda

je nějaká nuda tak podte se zabavit *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • luciq-dc

Re: to je nuda

to máš pravdu *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* no třeba si z těch smajlíků můj názor odvodíš..:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit