-
sorry
pardon že takle nadávam ale jsem stresovaná *9* *9* *9* *9* *9* -
Jééééééé
to je zase den kdo by vůbec se obtěžoval myslet na Májkýho *7* *8* -
-
Re: Jééééééé
tak bay když tu nikdo neni *16* *5* *10* *8* *5* *4* -
Re: Jééééééé
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. ................................... ................................... ................................... .......
a takhle bych mohla psát článek *10*
-
-
zZzZzZzZzZz
je tu někdo nebo co
chce to trochu oživit protože je tu nuda pojďte si povídat o Majklovi
O NĚM celá stránka je ne
*14* *14* *14* *14* *3* *4* *15* *15* *15* *15* *5* -
Ahoj :-)
Ahoj holky jsem tu jeno na skok. ted jsem přišla ze školy a zse lezim na balet *3* tak zase papá *4* -
-
Re: Ahoj :-)
Ahoj:D To bylo rychlý *1* Pá *4*
-
-
ahojky
tak ahojky holky musím jít!! du dělat úkol do výtvarky tak pá!! možná ještě přijdu!! -
-
Re: ahojky
Papa. *4*
-
-
Prosím poraďte!
ahoj poradí mi prosím někdo jak se člověk stane správcem nějaké osobnosti *7* to o to požádáte nebo vám přijde vzkaz že jste se najednou stali správcem nějaké osobnosti nebo filmu, hudební skupiny? prosím odpovězte. Děkuji *4* -
-
Re: Prosím poraďte!
Ahoj, musíš být alespoň 90 dní fanouškem. Pokud jsi, tak v profilu, vedle osobnosti je - chci se stát správcem. -
-
Re: Re: Prosím poraďte!
A jak to, že to u žádné osobnosti nemmáám?? *7* 90 dní to jsou tři měsíce viď?.. noo a já jsem na osobnostech už docela dlouhoo:D:D.. no nevadí já si počkám:D:D -
-
Re: Re: Re: Prosím poraďte!
Zaneskooo, já se dívala, ale nemáš tady u Majkího počet dní. U koho jsi se jako první registrovala? -
-
Re: Re: Re: Re: Prosím poraďte!
Jako u koho prvního jsem se stala fanouškem.. ty joo to ani nevím, to si nepamatuji *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosím poraďte!
Aháá už jsem o asi zjistila:D:D.. ale nikde nic napsaný nemám:D:D -
Když jsis zakládala prvně profil, tak jsi se registrovala. U toho prvního budeš mít počet dní. -
Na profilu?.. nebo na stránce té osobnosti??:D:D -
U toho, u koho jsi se registrovala první, tak tam budeš mít počet dní. Mrkni se.
-
-
-
-
-
-
Ahojeec
Ahoooooooooj miláčkové.. tak jsem se vrátila z ústavu živá *15* .. docela pohodovej den.. o Michaelovi se moc nezmiňuju, abych nebyla za debila, přece jenom je to nová třída a myslím, že z mého trička co jsem měla na seznamováku, všichni vyčetli, že jsem do něj ujetá *15* .. vidím, že máte všichni smutnou náladu.. snad do ní taky nespadnu..
Angie jak jsme se bavily o tom, že bych chtěla dělat psychologii... tak dneska se nás profesorka na ZSV (základy spol. věd) ptala, kdo by chtěl být psychologem, tak jsem si na Tebe vzpoměla *15* a přihlásila se, ale říkala nám, že to dá spoustu práce, protože jí budeme mít jenom půl roku, takže budu muset hodně studovat doma.. to se mi do toho teda moc nechce *15* ale uvidíme.. *15* , ale líbilo by se mi dědlat takovou práci *4* -
-
Re: Ahojeec
Kočïčko, no to je úúúžasnýýý. Psychologie je náročná, ale když k tomu cítíš pozitivum, tak ti to půjde. Je to nádherný obor. Mám z tebe radost!!! *14* -
-
Re: Re: Ahojeec
Pozitivum?.. to tam je a myslím, že docela velké *15* .. ale je těžké se rozhodnout, je toho hodně co bych chtěla dělat.. třeba také práva, nebo něco s jazyky, třeba překladatelka a tak a taky mám zájem o archeologii *15* .. takže je tam toho hodně.. ale nejspíš ta psychologie nebo práva *15* .. ty jooo to je těžký *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojeec
Napiš si na papír, co které povolání obnáší. Co ti které z nich dá. U kterého povolání můžeš jít dál, aby tě naplnilo. Podle toho se rozhoduj. Překladatelka to dneska má taky dobrý. Psychologie pracuje s lidmi. Právnička má peníze, ale taky nervy a starosti. Nech si to pořádně projít hlavou... Já miluju práci s lidmi. Zdravotnictví (kam spadá samo psychologieú je nejúžasnější co znám, ale zase to nemusí přinášet radosat tobě. Přemýšlej, piš, sepisuj a raď se :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojeec
Mám dva roky na to abych si to všchno srovnala.. pak si musív vybrat obor.. bude to těžký rozhodování.. *15*
-
-
-
-
Re: Ahojeec
Ahoj Zanesko. *4* Já dneska celých těch sedm hodin ve škole myslela na Majkího.O hudebce nám říkala učitelka že si můžeme přinést nějaké cédečka našich oblíbených zpěváků nebo zpěvaček.Já asi přinesu Majkího a pořádně to tam oživím. *1* -
-
Re: Re: Ahojeec
No jasně.. a POŘÁDNĚ!!! *15* to je přístup:D:D.. ať tam Michael pěkně sviští *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojeec
*15* *15*
-
-
-
-
No já se musím rozloučit
Moc vás všechny zdravím a at je vám lépe jak mě. Mě zrovna není moc fajn. Angi děkuju moc a začnu se o to opravdu zajímat. Tak děvčátka letím do práce. Pá. -
-
Re: No já se musím rozloučit
Já ti ráda pomůžu, protože tohle je nejúžasnější komunikace. Život po životě je a je krásný!!! -
-
Re: Re: No já se musím rozloučit
To budu moc ráda. Jsem teď fakt nějak dost na tom špatně. A asi mi to moc pomůže vědět, že se má Michael dobře a že je s námi. Jen nevím jak na to. Cítím ale nevím co. Nevím jak s tím nakládat a jak komunikovat. Už se těším a moc. -
-
Re: Re: Re: No já se musím rozloučit
Dám ti potom kontakt na mě, můžeme po ICQ to probrat. Ráda ti pomůžu...
-
-
-
Re: No já se musím rozloučit
bye, bye..a ať se ti daří v práci *3*
-
-
Ahoj
Ahojík všichni. *4* No tak už jsem doma ze školy.Tam byla taková nuda já pořád myslela na Majkího.U nás ze školy Majkího nikdo asi nezná aspoň že vás mám. *1* -
-
Re: Ahoj
u nás ve škole ho znaj zase snad všichni *1* když jdu okolo cikánů tak začnou zpívat billie jean a když du okolo bílích tak začnou ukazovat véčko..a říkat hej michael jackson na blond *1*
-
-
to je nuda
je nějaká nuda tak podte se zabavit *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: to je nuda
to máš pravdu *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* no třeba si z těch smajlíků můj názor odvodíš..:D
-