-
ahojky
ahojky lidičky sem tu jen na skok tak mi alespoň něco napište
uděláte mi tím radost *4* -
Je tu...
Holky je tu nějak mrtvo.Já bych navrhovala téma SEXI Majkí. *1* -
-
Re: Je tu...
dobrý nápad *1* -
-
Re: Re: Je tu...
*14*
-
-
-
prosbička
neví nějaká dobrá duše kde se dají sehnat instrumentální/karaoke verze MJ songů, tj. jenom hudba bez zpěvu?
prosím prosím prosím *14* -
help me
Holky prosím na které webové stránce jsou ty boty s michaelem?? moc bych se na ně chtěla podivat?? *7* -
-
Re: help me
www.dunkshopping.com -
-
Re: Re: help me
bože ty sou úžasný!! já chcu but ty 002 nebo 001 *14* -
-
Re: Re: Re: help me
Tedka sem na ně taky koukala brala bych 004 *14*
-
-
-
-
prosim
www.milkasekmichaeljackson.blog.c z
*9* *9* -
-
Re: prosim
Je to hezké, ale pokud chceš mít blog, tak piš bez chyb, pak se to i líp čte *4* -
-
Re: Re: prosim
to nejsou chybi -
-
Re: Re: Re: prosim
chybi ne ale chybY *15* .. máš je tam:)
-
-
-
-
**
Dobrý podvečer... *4* Nevíte někdo jestli se dají objednat ty boty s Michaelem??Je to asi americká stránka a u leckterých to nejde.. -
-
Re: **
ahojík..mno zrovna tu projíždim ty fotečky..všechny ty botičky sou mocky klášný...ale si myslim, že by to mělo jít, ale bude to dýl trvat než to příde *1* *1* -
-
Re: Re: **
A ani nejsou moc drahý,ale mají moc velký čísla na mě *9* -
-
Re: Re: Re: **
KOLIK STOJÍ A KDE JE SEŽENU??? -
-
Re: Re: Re: Re: **
sou na nějaké webové strance ukázaný?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: **
v dolarech?? aha! no a newíš tu webovou stránku?? -
Re: Re: Re: Re: Re: **
Je to nějaká webová stránka a cena je v dolarech
-
-
-
-
Re: Re: **
některá zvás si bude kupovat podobný boty jako má on?? nebo co?? -
-
Re: Re: Re: **
Ne,ne sou to boty od Nike a na nich je Michael *1*
-
-
-
-
??
Holky budete se dnes dívat na střepiny?? mysim že tam má byt michael no podle reklami jo!! to si nenechám ujít by mě zajímalo co zas na něho vytáhnou!! *9* -
-
Re: ??
Fakt??Já vůbec neviděla ukázky na střepiny *7* To bude asi něco z toho pohřbu *9* -
-
Re: Re: ??
v reklamě bylo jak ukazuje (ted newim kterýho syna) z balkonu!! -
-
Re: Re: Re: ??
To bude zas něco hnusnýho.. u Novy mě to ani nepřekvapuje, pěkně u mě s tím nosem klesla.. ale kouknu se, jestli na to nezapomenu.. -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Já jen doufám že se nepletu že je to ve střepinách a ne ve víkendu ikdyž si myslim že sou to střepiny, protože tam víc otravujou lidi! Nj to zas bude!! Michael chtěl vyhodit svého syna z balkonu!! jako předtim!! a on jenom chtěl aby všichni viděli jak krásnýho má syna(ikdyž měl na hlavě plenu)!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
To jo no..
-
-
-
Blanketa v tom Berlíně jak to bylo..Pane bože tak to zase na něj určitě vytahnou nějaký výmysli *9*
-
-
-
Re: ??
Já asi ne, dneska pudu brzo spát.. v kolik vůbec začínajíí ? -
-
Re: Re: ??
21:25 a končí 21:55 -
-
tak možná se na to kouknu...
-
-
-
-
ahojky
ahoj holky!! konečně sem se sem dostala!! bože 17000 tak to je dobrý!! a takový pěkný fotky!! jako tahle se mi nejvíc líbí je tam tak krásnej!!
http://foto.osobnosti.c z/michael-jackson-382016 -
-
Re: ahojky
Ahoj. *4*
-
-
Náš Majký
To jeho pohlazení muselo být stejně něco úžasnýho. Já ho zbožňuju. Kolik peněz věnoval. A takhle se mu lidi odvděčili. Ach jo , je mi smutno. A zároveň se loučím. Musím do práce tak ahojky.
http://www.youtube.com/w atch?v=XaP1xsdkMXw
Mějte se krásně. -
-
Re: Náš Majký
Taky se měj krásně.. a to je upně přehnaný video.. smutný ale krásný.. akorát nevím, ta jeho maminka to říká, ještě než zemřel nebo po smrti? *7* -
-
Re: Re: Náš Majký
myslim že to je točeny když tady Majkí ještě byl... *9*
-
-
-
MJ
Jak se dá hlasovat na knížku MJ? Chci dát hlas.