Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terzonka.cool

Prostě ze srdce

Někdy tak sedím a přemýšlím nad tím jaké by to bylo prožít alespoň jeden den s Michaelem..stačilo y to na to abych ho poznala lépe než teď ?On byl usměvavý člověk s čistým srdcem ...Mikeý má v mém srdci zvláštní místo...Místo které navždycky zůstane obsazené andělem s krásnýma tmavě modrýma očima které vypadají jako oceán ve tmě..s úsměvem tak sladkým jako májové víno a s duší dítěte
    • zanesskaaaa

Re: Prostě ze srdce

Hustěééé *15* .. asi tak nějak bych to taky nezvala *15* .. Krásný *14*
  • chiaramj

Závist

http://www.youtube.com/watch?v=NT2F TWPstho Nikdy nepřestanu závidět těm fanykám *9* *9* Tahle písnička mě vždycky rozbrečí *9*
  • baluska1

Zdravím

Ahoj sem si po obědě trochu zdřímla,ale takovej krásnej sen jakej se mi zdál.Byla sem na prázdniních v Americe a každý výkend jsem chodila na Majkiho koncerty.A když měl narozeniny bylo mu 50 tak nic nedělal a tak jsem ho pozvala na oběd.On s e mě ptal s kým tu jsem a já že sema a je to hrůza.On řekl že to zná být sám v pokojovém pokoji.A tak se mě zeptal jestli se k němu nechci nastěhovat a já že jo.Byla sem tam celý prázdniny,ale pokaždý sem mu třeba jen řekla že jedu do města.Bydlela jsem v NEVERLANDU.No a pap po prázdninác jsem šla do práce,a pak po 3 měsícech jsem zjistila že jsem těhotná,tak jsem to zavolala Majkímu a on řekl at přiletím.Tak sem letěla.On mi nabídl a´T u něj zůstanu dokavať se to nenarodí.A aby lidi něco netušili,tak mě přijal jako pomocnici k němu do ZOO.A pak když už se malý mělo narodit tak byl Majkí u porodu.A miminko jsem pojmenovali Princezna Kethrin Jackson.A potom jsme celou pravdu řekli Majkího mámě a řekli jsem jí ať to neříka Joeovi.No a pak se paparazzi dověděli že se mi narodilo dítě,tak to nakonec Majkí řekl tátovi,a pak jsme se vzali.A bylo nám to jedno.Potom Majkí udělala konzert za to že se mu narodila Kethrine a když se vrátil tak mu na košili chyběli knoflíky tak jsem mu je přišila a pak jsme šli s Kethrine ven na procházku a tam mi Majkí dal překrásná řetízek.A pak sme se začali líbat a pak jsem se vzbudila.Krásný sen.Celý den mi to jen zpříjemnilo.
    • monis159

Re: Zdravím

jaj to je uzo sen..kdybych taky takovy mela..to by bylo super.. *14* *15*
    • anet98

Baluš prosím tě pošleš mi tenhle sen na vzkazy?Tady by se to zachvíli stratilo.Je opravdu ůžasnej. *14*
    • anet98

No to je ůžasný. *14*
  • janinka1998

whatzupwitu

michael se má myslím dobře a až umře eddi murphy tak si s nim zaspívá v nebíčku whatzupwitu ale nevim to jiste *1* *1* *1* *4* *4*
    • zanesskaaaa

Re: whatzupwitu

Tu zrovna poslucháám *15* .. určitě si to zazpívaj.. ale musí si chvíli počkat *15*
  • zanesskaaaa

Dobré..

Přeju Vám krásný odpoledne.. tady toho zas je.. abych se už naučila vstávat o víkendu brzo.. *15* *15* joo a chiaramj tak co už máš ten dárek od babičky? *15*
    • polinka

Re: Dobré..

Ahoj zanesko *4* no je tady docela nuda tak snad to tu oživíš *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Dobré..

Buduu se snažit *15*
    • chiaramj

Re: Dobré..

Nn ještě ne chystám se za ní zítra do práce,protože to má v práci *4*
      • kristyn875

je ahojky Zanes *3* ..jakej dáreček??sem zvědavej človíček *3* *15* *8*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Dobré..

Ahooj... no chiaramj má dostat nějaký překvápko od babičky.. něco s Michaelem, něco co určitě nikdo nemá *15*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Dobré..

wow..takže budeš hlásit cos to dostala..tak a teĎ se nedočkám i za tebe *1* *3* *15* *15*
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré..

To já taky *15*
            • zanesskaaaa

To už jsme jí řekli včera, že hnmed musí hlásit co to bude *15* .. doufám, že to bude něco EXTRA *15*
            • chiaramj

Určitě *3*
      • zanesskaaaa

Až zítrá?.. to nevydržim, jsem zvědaváá *15*
        • chiaramj

Re: Re: Re: Dobré..

Já taky,ale dneska se k ní do práce nedostanu *9* *4* Zítra tam poletím hned ze školy *3*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Dobré..

Tak fajn.. ty jo jsem napjatá jak kšandy *15* .. ach joo zítra mám do půl třetí.. no snad to vydržiim *15*
            • zanesskaaaa

Tak to ti nezávidím *15* .. jsem ráda že jenom ve čtvrtek mám do 17:10 to bude něcoo *9* *15*
            • chiaramj

Já sem tam zejtra 9 hodin to asi nepřežiju *9*
  • chiaramj

Pro kiku..

Už to sem dávala paige7 je to fakt dobrý,ale z tý hudby mi běhá mráz po zádech *9*
    http://www.youtube.com/watch?v=7t Z4 hcXvMlo
    • kika...

Re: Pro kiku..

diky moc...du se na to hned mrknout..
      • kika...

Re: Re: Pro kiku..

budu se na tomuset mrknou doma..Jsem u kamarádky které haprujou bedničky a youtube se ji trochu seká...ale i tak moc díky...já teď mizím dem na chwíli wen, ale k wečeru tu určitě budu..tak se mějte fanfárowě..we lowe you Michael... *14* *9*
        • chiaramj

Re: Re: Re: Pro kiku..

Ahoj *4*
  • janinka1998

nuda

a je tu ještě nekdo vůbec *9*
    • kristyn875

Re: nuda

jj já tu jsem *3* *3*
      • polinka

Re: Re: nuda

já taky *1* *4*
        • pajka52

Re: Re: Re: nuda

...a já *5* *15*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: nuda

....takže mrtvo nehrozí *1* *1* *3*
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: nuda

Ale mrtvo tady docela je *9*
  • janinka1998

ahoj

jsem zase spátky tak jestli si se mnou chcete psát ak do toho!!! *1* *3* *5*
    • chiaramj

Re: ahoj

Tak OK máš nějaký téma?? *3*
  • kika...

ahoj-...

ahoj...k počítači jsem se dostala až teď a zítra tady budu asi až kolem 6... *9* jedu totiž už od rána do Ostrawy....Tak jak se tady pak dostawím tak mě musíte informowat co jste tady probíraly ok..??..a jinak jakpak se dneska máte..???
    • chiaramj

Re: ahoj-...

Informovat Tě určitě budem *3* *4*
      • kika...

Re: Re: ahoj-...

Ok budu se těšit... *3* a jinak jakpak se wede..??..mě dneska úplně skwěle, jen mám pořád w hlawě Majkího...
        • janinka1998

Re: Re: Re: ahoj-...

toho mam hlavu úplně přeplněnou
        • chiaramj

Re: Re: Re: ahoj-...

Toho mám v hlavě každý den *4* Vede se dobře akorát je tu dneska docela nuda *9*
          • kika...

Re: Re: Re: Re: ahoj-...

no jo to mi powídej...moc nás tu není...
            • kika...

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj-...

ne newiděla...
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj-...

Snad se někdo objeví..Už si viděla ten neoficiální trailer k filmu This Is It??
  • janinka1998

doufam

tedy doufam že je michaelovi přenádherně a že se má v tom nebíčku alespoň minimálně přenádherně
    jen kdyby se aspoň mohl koukat jak si tu o něm píšeme
    ať vidí co se tu děje jak je slavný a zamilovanýdaloby se říct všude *14* *14* *4* *4* nikdy ho už neuvidíme jako osobu ale jako obrázek a to mě mrzí *9* jenom kvůli bratrovi sem měla skažený prázdninový výlet ale když udělal takovou chybu už se s ní nebavim protože mi skazil výle do new yorku *5* *16* *10* ale přežil sem to. no to je vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit