-
17 000
Tak už jich teda máme 17 000.. dáme víc?? *15* -
-
Re: 17 000
Urcite *3* minimalne 50 000 *3* -
-
Re: Re: 17 000
I vííc *3* .. musíme *15* .. pro Michaela *14* *15* -
-
Re: Re: Re: 17 000
dáme 100 000 MUSIME!!! *15*
-
-
-
-
Letím...
Pro dnešní odpoledne to balím...Večer ahoj *4* -
-
Re: Letím...
Páá večer.. a nebuď tak napjatáá *15*
-
-
Prosím...
Nevíte o nějaké té tapetě na mobil? Moc by mě to potěšilo. -
Pro zanesskaaaa
Ahooj.... teda holka velice originááální a kráásná ikonka.... dobře tyyyy... *15* *15* *15* -
-
Re: Pro zanesskaaaa
Ahooj zlatí.. Děkuji Ti mooc*8* .. myslím, že je výstižná *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Pro zanesskaaaa
No to každopádně.... velice se ti povedla... jsi šikovná, že jsi si jí našla, ale taky jsem si zvykla na tu předtím... *1* když nepočítám angie a linuš, který jsem viděla na živo, tak jedině u tebe jsem věděla, jak vypadáš.... *15* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Pro zanesskaaaa
*15* Tak to joo *15* ... ale tahle je prostě nádherná *14* *15* .. jsem to tu kazila svojí fotkou.. všichni Michaela a já tady svojí fotku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro zanesskaaaa
Právě naopak... byla jsi originální... *15* *15* *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro zanesskaaaa
*15* aháá.. *15* tak to jsem netušila *15*
-
-
-
-
-
-
Prosba
Nevíte náhodou, kde by se dala stáhnout tapeta MJ do mobilu? Díky za odpověď. -
-
Re: Prosba
http://www.mobiles24.com/ ale musis se tam registrovat -
Re: Prosba
Znám stránku na schémata kde si můžeš vyrobit vlastní.. *3*
-
-
Ahoj
Ahoj holky, jak se máte? Situace na blogu se opět vrací tam, kde to všechno začalo. Jinak vám díky, že jste to uklidnily, alespoň na chvíli. Teď už asi budu muset hrubě zakročit a zakázat komentáře. -
-
Re: Ahoj
Máš uplně přehnaný blog, fakt krása.. *14*
-
-
ikonka
jéé zanesko krásná ikonka *14* *14* *14* -
-
Re: ikonka
Děkujii *8* *15* .. ty máš taky krásnou *14*
-
-
prosim
prosim lidi mrknete se na blog www.milkasekmichaeljackson.blog. prosim prosim *9* *9* -
Wau
http://i30.tinypic.com/213hvdw.jpg to nemá chybu *14* *14* -
-
Re: Wau
tak to opravdu nemáááááá *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Wau
Vid *4* T je tak sexi *1* -
-
Re: Re: Re: Wau
ale uplně moooooooooooooc *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Wau
Já to mám taky uložený.Mě to taky úplně moc dostává,prostě nemám slov *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wau
To je super nápad!Akorát já si to tam nedám,protože jsem někde ztratila mobil.Tet si šetřim na novej,tak až ho budu mít tak si to tam asi taky dám *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Wau
Dám si to jako spiřič na mobil *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Wau
zlato :D hned sem si to uložila :D jako to mě vždycky dostává *14* *14* *1* *1*
-
-
-
-
Tak to jsem napsala...
He told me that I should be Dangerous, but not Bad. He told me that It don´t matter if you´re Black Or White, that I start with the Man In The Mirror and then I can Heal The World, because We Are The World. He taught me how to Keep The Faith, and that Money isn´t everything. He said that sometimes I feel like Stranger In Moscow, but You Are Not Alone. You showed us, that you´re Invincible and Unbreakable, anyway his life had Trouble. Smile was your Human Nature. His Childhood was Thriller. Remember The Time, when Tabloid Junkie Threatened your Privacy? That´s HIStory now, because you Gone Too Soon. Heaven Can´t Wait. We Cry. Little Susie, Dirty Diana, Liberian Girl, Billie Jean, Ben, Smooth Criminal, Ghosts and Butterflies crying with us. I Screamed Don´t Walk Away, but You answering me Let Me Go. You Fly Away. He´s Out Of My Life. When I get to heaven, Will You Be There? Hope so. I Just Can´t Stop Loving You, because You Are My Life. Who Is It?
Michael Jackson
omlouvám se za chyby, přeborník v ajině fakt nejsem *9* *4* -
-
Re: Tak to jsem napsala...
Krásné, dám si to asi na logo v příštím designu. -
-
Re: Re: Tak to jsem napsala...
ou to je pro mě pocta *8* díky! *4*
-
-
Tak to je mocnýý *14* .. fakt hej.. to bych nedokázala.. mám jenom tohle Be BAD, stay DANGEROUS, make your HISTORY and you will be INVINCIBLE.. nebo We know it's BETTER ON THE OTHER SIDE, but we CRY OUT OF JOY, BECAUSE our HERO FELL *15* .. nic mooc no *15* -
super taky nejsem nějaký odborník v ajině ale tohle je fakt skvělý *3* *4*
-