Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Pro aleksku

Nevím proč mě obviňuješ z něčeho co není pravda.Napřed si to prověř jestli je to tak skutečně jak ty píšeš.
    • aleksa

Re: Pro aleksku

Vykašli se na plagiát... je to zase ta piz*da co polykala prášky.
      • baluska1

Re: Re: Pro aleksku

a kdo spolikal zase prášky nebo co?
        • aleksa

Re: Re: Re: Pro aleksku

Promiň, ale nemám sílu reagovat...musíš si projet zpětně diskuzi.
  • terinda321

Vítěz

Takže lidičky... máme vítěze... pravá aleksa, je registrovaný uživatel aleksa s malým a... Jenom ona může vědět o naší detektivní kanceláři.... *3*
    • aleksa

Re: Vítěz

No, odedneška to bez přihlášení nepůjde...nikdy jsem to nepovažovala za důležité, ale zřejmě je.
  • petulkamilashekpsmj

Kam jsme to dotáhli...

Omlouvám se předem,jestli tím někoho pobouřím,ale je to můj názor a na ten já mám právo.Tohle už není fanklub Michaela Jacksona,kam jsme se to dostali?Lidi se zde jenom dohadujou,místo toho,aby zde uctívali památku toho umělce...Lidi,vzpamatujte se!Musím se přiznat,že docela věřím,že by Michael mohl žít,ne jenom z důvod,že je to moje přání,ale taky z toho důvodu,že se dokážu vcítit do jakékoli osoby.Michael by měl nesčetně důvodů,aby nahrál svou smrt.Více než 40 let z 50 v showbussinesu.Lidé ho milují a chtějí ho stále mít na očích,ale on není Bůh,on je člověk..a ten potřebuje soukromí.Lidé to nerespektovali.Opravdu bych se nedivila,kdyby došel k závěru,že tohle je jediné možné řešení.Neklaďte mi otázky,na které neznáte odpovědi a nevyčítejte mi,ani na mne neútočte za můj názor. .....Pokud Michael došel k tomuto závěru,velmi to respktuji a chápu to.Jestli to tak není a Král popu opravdu není mezi živými,tak doufám,že nalezl klid,který hledal přes pětačtyřicet let....
    • masno

Re: Kam jsme to dotáhli...

To jo.
    • zanesskaaaa

No Kur*a už.. kolikrát vám to mám sem psát aby jste to už konečně pochopily!.. nudělal by to.. i když je to moje největší přání, aby to udělal, ale neudělal.. prostě NE!! chápete.. zabilo se kvůli němu 12 lidí.. myslíte že by to dovolil.. TEN Michael Jackson co nenávděl války, a zabíjení lidí.. to jste ho ještě nepoznali.. kur*a kdy už to konečně pochopíte, už mě nebaví to furt opakovat..
      PS: promiňte, že jsem byla sprostá.. ale už mě to fakt nebaví..
      • jacksonka

Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

zanesskoooo tohle tady bylo už milionkrát....ale ty nevíš jaký to je!být 40 let zahrnutá špínou!....já vim je to sice divný ale prostě.......ach jo tohle je PŘÍŠERNÝ.....UŽ DOST!POĎME SE O NĚM BAVIT JINAK!PĚKNĚ JAK SI TO ZASLOUŽÍ! *8* *8* *8* *8*
      • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

nemusis se rozcilovat,psala jsem,ze je to muj nazor...kdyz si myslis,ze jsi to uz nekolikrat napsala,nemusis to psat znovu,ja jsem tvoje prispevky cetla,a vim co si o tom myslis,to ale neznamena,ze nemuzu napsat,jak to vidim ja...mas pravdu,nedovolil by,aby se kvuli nemu nekdo zabil,ale kdo bya to predpokladal?ja kdybych byla slavna,tak bych to nepredpokladala....a jak by si to on mohl vytipovat,kdo to udela?ty bys vybrala treba z 400 milionu lidi,i vic..12,kteri se zabijou?NE....
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

joo promiň trošku mi ujeli nervy.. faakt promiň.. jenom říkám, že on by to nedovolil.. vždyť měl přeci před velkým Comebacem.. víte jak se na to musel těšit.. být zase po tolika letech na pódiu.. on miloval svoje fanoušky, četla jsi to o tom vlaku.. řekl: Stejně je miluji, oni nevědí co dělají.. nebo tak nějak to bylo.. on je prostě zbožňoval.. nenechal by je si koupit lístky a pak prostě zmizet.. to k němu přeci nejde.. a ještě jednou prmiň dneska je toho na mě moc:)).. pohoda?:))
          • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

jasne ze jo...pohoda *4* kazdej ma pravo na svuj nazor a ja ten tvuj respektuju....po nikom z vás nežádám nic jinýho,než trochu tolerance *4* nemusíte semnou souhlasit,lidi,ale nemusite mi za kazdou nutit svuj nazor jenom proto,ze vy si myslite,ze je to ten spravny....tohle uz bylo mysleno mimo tvou osobu zanesskoooo
            • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

no jo...trochu jo...sak my si to v soukromi vyjasnime,ze jo?*1*bez hadek samozrejme..... *3*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

jasný no.. tohle je svobodná diskuze.. ale tak musíš mi dát trochu za pravdu.. alespoooň trošičku:D:D
    • lask1

Mňa tieto ich hry tiež nebavia, nemmyslím tým pravú Aleksu.
      Nech sa radšej idú zahrať videohry, tam by aspoň získali neaké body.
  • terinda321

Pro PRAVOU aleksu

Už vím... jenom pravá aleksa ví, na co jsme si s ní a s angie a s linou hrály, když jsme řešily michaelovu fotky... slavná osobnost... tak odpověd...
    • aleksa

Re: Pro PRAVOU aleksu

Odpoveď máš níže...psaly jsme to současně.... Watsone. *3*
    • Re: Pro PRAVOU aleksu

Přesně tak. To je dobrý nápad. Tak se ukaž,ty zlodějko. Na co jsme si hrály ? *5*
  • terinda321

....

Dáme nějaký kontrolní otázky... jenom pravá aleksa bude vědět pravdu, ale mě nic nenapadá...
    • aleksa

Re: ....

Jsem se omluvila.... *15* *15* *15* za tu záměnu...ale to lze dohledat, ale co "nová" Aleksa nedohledá...pamatuješ na tu fotku (zvětšenou) co jste mi s Angie zaslaly mailem? Nebudu psát, o co šlo, jen že jsme se strašně pobavily nad tou naší detektivní kanceláří.
      • terinda321

Re: Re: ....

víííítěěězzzz... tohle je pravá aleksa....
        • aleksa

Re: Re: Re: ....

Jupííí...a ty táhni zmetku... je to zvláštní nadávat vlastnímu nicku *1*
  • terinda321

....

Dáme nějaký kontrolní otázky... jenom pravá aleksa bude vědět pravdu, ale mě nic nenapadá...
  • Holky!

Chápete,že se mi ta svině vloupala do mojí schránky! To já jsem pravá Aleksa. Ona se za mě vydává,protože si změnila přihlašovací heslo a já se už nemůžu přihlásit pod svým pravým nickem! *5*
    • aleksa

Re: Holky!

Tak se nám přihlaš, děvče...jsem zvědavá...Ty prášky ti ale rychle odezněly... a co mamka...už je umlácená nebo jsi ji jen řekla, aby chcípla...hodná dcerunka
    • lask1

Re: Holky!

Daj si Aleksa napr. 1 a máš pokoj.
      Počkaj až ich to prestane baviť.
      Myslím, že to nie je jedna osoba.
      • aleksa

Re: Re: Holky!

Lask, snad poznáš, že "nová" Aleksa píše jako pubescent. Já jsem matka dvou dětí. Což tady myslím všichni ví. Zrovna dnes jsem psala Toremě, že dcera chtěla jet o prahy, ale přes víkend máme akci "kulový blesk" tudíž nemůže jet a že zajdeme zapálit svíčku apod. Už mě to unavuje...tohle je fakt sprosťárna.
        • lask1

Re: Re: Re: Holky!

Tak prepáč.
          Ja už neviem.
          • aleksa

Re: Re: Re: Re: Holky!

Neomlouej se. Tohle už byla schýza. Já jen nechci, aby někdo pod mým nickem vystupoval jako ho*wado.
  • terinda321

....

Sakra lidičky... nechápu proč se tady už začínají krást i nicky... to už je trochu přehnaný ne? aleksa sem chodí už od začátku a myslím, že tohle není zrovna fér... vy co to děláte jste jako malý děti... chodit sem pod několika nickama a nakonec je ještě krást... jako ve školce...
  • terinda321

Od angie

Lidičky mám vám vyřídit od Angie, že už dneska nepřijde, takže kdo to byl zjistí hned zítra ráno... Je unavená a potřebuje relax... ani se jí nedivím, potom dnešku...
  • baluska1

Pro aleksku

Aleksko nebo jak se to tvoje jméno píše.To píšeš mě a nebo ne?Moc ráda bych to věděla.
    • aleksa

Re: Pro aleksku

Reaguj jen na registrovaný nick. Ona se pod mým zaregistrovat nemůže, proto bude psát anonymně.
      • baluska1

Re: Re: Pro aleksku

Hey jako já ti nic nekradu tak už přestaň tady povídat pohádky o tom jak jsem ti něco vzala když to není pravda.Napřed si prověř jestli to co píšeš je pravda.A Navíc já najednou ze dvou psát nemůžu.Že když otevřu dva nety na jednou a zjednose odhlásím tak se mi to odhlásí i to první.Takže jak vidíš jsem pořád na tom jednom na tomhle.A napřed si něco prověř co píšeš a než to napíšeš aby to byla pravda.
        • Re: Re: Re: Pro aleksku

Řekla jsem ti snad jasně,aby si odsud vypadla,ne.ZMIZ!!!!!!!!!!!!!!!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit