Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jacksonka

ahoj

čus vidím že je tu nějak dusno.....ale proč jí nevěříte???dyť na nějake strance jste psaly že je to v poho???Já jí věřím....ale balusko1 jestli si to byla ty (coš já neříkám žes to byla) tak se radši přiznej............ ale já ti věřím žes to nebyla
    • baluska1

Re: ahoj

Ne nebila jsem to.Přece se nebu přiznávat k něčemu co jsem neudělala.Já se snažím nehádat.A taky se chci přestat hádat.
      • jacksonka

Re: Re: ahoj

pssst...balusko1 asi je konec hádky radši to ale zaklepu *15*
  • baluska1

Znesskoooo

Já bych byla moc ráda abys mi všřila,jak ty a Aleska ste mi přirostli moc k srdíčku a bez vás a ostatních bych nefungovala.Jste moje sluníčka co rozzáří můj každý den.Bez tvích písmenek si už den ani nedokážu představit.Ty a ostatní holky tady jste prostě pro mě vším.Kdyby ti někdo něco dělal či nadával tak bych se za tebe postavila,i za jiné holky.Kdyby ti někdo chtěl ublížit já bych to nedovolila.Radši ať ublíží mě než tobě.Takový holčině jako ty kkdby někdo ublížil tak by to nepřežil že já bych mu něco udělala.Tebe a osotaní budu chránit dokavať tu budu.Budu vás chránit jako Majkího stůj co stůj.
    • Re: Znesskoooo

Za chvíli přijde angie a řekne nám,jak to bylo. Jestli píšeš ze stejnýho kompu jako ty sebevražedkyně,tak je to jasný. A jestli ne,tak to podezření vlastně trvá pořád. Každopádně bych ti radila,aby si se tu nějakej čas neukazovala. *13*
      • aleksa

Re: Re: Znesskoooo

Byla bych Ti vděčná, kdyby jsi přestala používat můj nick.
      • baluska1

Re: Re: Znesskoooo

A proč bych sem neměla chdot.to mi nemůžeš zakázat.Já si chci s váma povídat o Majkím a né se hádat.
  • Věřím ti Baluško.

Myslím,že jsi to nebyla ty,ale na druhou stranu mám podezření,že jsi navedla nějakou svojí kamarádku,aby tady psala ty sprostoty a vypadalo to jako,že to píšeš ty. Abysme tě tady potom jako litovaly,víš.Je to celý podezřelý.Myslím,že by si sem radši už neměla chodit. *13*
    • baluska1

Re: Věřím ti Baluško.

Ale já nikoho nenaváděla.Jsem férová a hraju sama za sebe.A neměj to za zlí,ale já jsem chodím moc ráda.Ty jsi mi přirostla k srdci,ale vůbec vy všichni.
      • Re: Re: Věřím ti Baluško.

Tak jo. Budu ti věřit. Ale je to fakt hodně podezřelý,když se tady objevíš hned po těch sebevražedkyních,nemyslíš? Jako by si to psala s nějakou kamarádkou a všem se nám tady vysmívala. *13*
        • baluska1

Re: Re: Re: Věřím ti Baluško.

J8 se vám nevysmívám.Já to nebila.A copak za to můžu kdy jsem přišla.to jako mám sem chodit až tu ty nebo někdo jinej nebude aby sis nemyslela že jsem to byla já?
  • lask1

: l

Prišla som sem pred pol hodinou, ale dneska čo sa tu deje, to je nad moje chápanie.
    Rozmaznané decka si tu robia srandu.
    V dnešnej dobe je o mnoho viac možností ako zmysluplne tráviť volný čas, ako tomu bolo kedysi.
    Keď nemáte čo robiť, prihláste sa do neakého záujmového krúžku tanec, hra na klavír, malovanie... možností je vela.
    • Re: : l

Já Ti řeknu asi takhle Lask. Chtělo by to pár facek, myslím, že by to bylo jen k jejich dobru.
    • zanesskaaaa

Re: : l

Přesně tak.. můžou dělat cokoliv.. a ony si vyberou takovouhle s prominutím pí*ovinu..
      • lask1

Re: Re: : l

Idem si radšej pozerať neaké pekné videa.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: : l

to bude asi nejlepší..
      • lask1

Re: Re: : l

Kedysi boli deti radi keď dostali neakú hračku.
        Teraz máme všetkého vela, všade samý pokrok, tak si to niektorý z nás nevedia vážiť.
        Sú rozmaznaný a preto robia samé hlúposti.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: : l

Přesně ničeho si neváží.. a Ti chudáci co jim Michael pomáhal neměli nic..
  • pro lhářku balusku

ty jsi fakt neuvěřitelnej spratek.vydáváš se tady za cizí,urážíš a když potom přijdeš a děláš blbou jako,že nevíš co se tady dělo,tak si myslíš,že ti to jako budeme žrát. *8* jsi ubožačka a trapka. *5* *16* *8*
    • Re: pro lhářku balusku

Trochu průhledný..potřebuješ doktora...
      • baluska1

Re: Re: pro lhářku balusku

Pane bože,ale já to fakt nebila.Snad jsem něco slíbila a to jsem taky dodržela.a pokud vím tak je to Majkího diskuze a né hádací místnost.Ještě jednou já to nebila.tobě,Angie,Zanesce a jiným co jste tu bych nikdy neřekla ani jedno opravdu ani jedno zprostý slovo.Vy všichni jste tu pro mě oporou a věř mi kdybyste někdo z vás chtěl pomoct tak bych pomohla a nikdy bych neodmítla,protože jste mi tu všichni moc přirostli k srdci.Prostě jsem to nebila.Klidně,ale nevím jak ti moje ségra dosvěčí že jsem byla pryč.Když jsem šla domů pro věci tak byla ona na PC a já pak jela ke kámošce na koně a vrátila jsem se až teď.Nikdy v životě bych vás neurazila.Přátelé já neurážím a tebe už vůbec NÉÉÉÉ a ani kohokoli z vás.Ale jestli si myslíš že jsem to já tak si to mysly,ale já nevím jak vás mám přesvětšit že já to nejsem.Já jsem před 2 měsícema slíbila že už nikdy vám nebudu lhát a to jsem taky slíbila,jak vidíš.Jenže já kdybych jsem psala jako nere. tak za prví: se podepíšu BaLuSkA1
        za druhý: nikdy bych vám nenadávala
        za třetí:je tu ještě jedna uživatelka a se jmenuje Baluska111,ale nepodezírám jí že to byla.
        Nepodezírám z vás nikoho,ale já to pro bůh nebila.
        • Re: Re: Re: pro lhářku balusku

To doufám a chci Ti věřit Baluško. Máš sice odlišný styl psaní jako Coolinka, Sarina nebo Martula, ale objevila si se hned v zápětí. Nechci Ti křivdit a proto Ti budu věřit. Snad jsem nenaletěla a nebudu za blba už podruhé v jednom dni...
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: pro lhářku balusku

Ale já tu fakt nebyla celý den.Nikdy bych sem neposlala aby vás takle urážel.A ty holky já vůbec neznám.
          • zanesskaaaa

styl psaní se může hodně rychle změnit.. taky bych jí ráda věřila.. ale nevím nejde to.. neříkám, že je coolinka.. ale u sariny nevim, nevim..
    • baluska1

Re: pro lhářku balusku

Pane bože já to nebila,já byla celý den pryč.Ráno u babičky a pak jsem jela na koně a vrátila se až teď.A navíc jsem všem slíbila že nikdy lhát nrbudu.Ataky to už jsem splnila.Myslíš že bych vám a Majkímu nadávala ne.Vy jste pro mě oporou v těch nejtežších situacích a Majkí taky.Když je mi smutno tak tu s vámi pokecám a hned je mi líp.vám bych nikdy nenadávala.tobě bych nikdy neřekla zprostý slovo natož jiným.
    • zanesskaaaa

Re: pro lhářku balusku

Taky tě zdravím balusko..
      • thesimsa

Re: Re: pro lhářku balusku

Dobře ty *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: pro lhářku balusku

Děkuji *15* .. ona si asi myslí, že jsme upe blbý nebo co *15*
          • thesimsa

Myslet si to muze *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: pro lhářku balusku

*15* to je fakt..
  • baluska1

Ahoj

Ahoj tak sem teď přišla,byla jsem celý den pryč.Tak jsi jdu pročíst co jste tu řešili.Jo a ještě něco.Hned na začátku je nějaký uživatle baluska,tak vám chi říct že to já nejsem.
    • baluska1

Re: Ahoj

Protože jsem vám slíbila že už nikdy lhát nebud a ten slib taky držím.Slíbila jsem to a to taky splním.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj

Jo mi to chápem...
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahoj

*15* *15* *15*
  • anet98

Večeře

Já jdu večeřet.Tak zatím papa a dneska se ještě stoprocentně ozvu.*4*
  • Čauec,holky

Koukám,že tu bylo pěkně živo. *8*
    • thesimsa

Re: Čauec,holky

Lepe receno ze jsi tu udelala pekne zivo.. *16*
  • terinda321

Pro aleksu

To bylo na coolinku... tobě bych to nepsala... nemám důvod
    • Re: Pro aleksu

Tak jsi mě předběhla. Já se moc omlouvala na předchozí stránce, ale pokud jsi to nečetla...mrzí mě to, byla jsem z toho spratka vytočená a měla jsem za to, jsi reagovala na mě. Taky jsem to nechápala, protože mám za to, že spolu dobře vycházíme. Takže Teri, moje úpřímná omluva. Promiň.
  • terinda321

pro coolinku od Liny

tohle ti vzkazuje linuška... ted tu není, tak to píšu já... Kdybyses s Michaelem v nebi potkala, tak by ti nakopal prdel za tvojí blbost a celou věčnost by s tebou nepromluvil...

hezky Linuš *1* *1*
    • baluska1

Re: pro coolinku od Liny

Heh dobrý no. *1* *1* *1* *1*
    • terinda321

Jo a ještě něco ti vzkazuje.... Sebevrazi se do nebe nedostanou, protože ukončili svůj život ze své vůle a nestihli splnit božské poslání, kvůli kterému jsou na Zemi...
    • zanesskaaaa

heeej tak to jo.. dobře Linuška *1* .. mám záchvat *15*
    • anet98

*1* *1* *15* *15*
    • angie72

Bylas rychlejší... Ta hláška se linušce povedla, viď?

Kočičky, jdu od Pc budu po 21 hodině a možná už i budu vědět, kdo to je. Já si tipuju kdo, ale počkám si na to co řekne admin.

Otočte téma, bavte se o Majkím. V sobotu má narozeniny, tak plánujte a bavte se, prosím. Nenechejte si kazit náladu takovým spratkem. Já být její máma tak trpím nad něčím takovým. Díky Bohu, že můj syn je tak inteligentní a lásky plný!!!
    • thesimsa

*15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit