-
Holky pozor.
Někdo mi ukradl můj nick. Je jasný,že to udělala Baluška. Odted ji budeme úplně ignorovat,ano. *4* -
-
Re: Holky pozor.
Ja ti verím. -
-
Re: Re: Holky pozor.
Lask, prosím Tě, nevím kdo to dělá. Psala jsem naposledy Tobě, že by děcka potřebovaly pár facek a balušce, že jí chci věřit, že ta, co se tady chtěla zasebevraždit není ona, že jinak píše. Musela jsem se přihlásit a přihlašovat se už budu, protože to se tu děje, mě začíná s*rát. Spratek, který si z nás dělá srandu, že spolykal prášky, Angie v pohotovosti zjišťuje rychle o koho jde, aby se něco nestalo a teď zase tohle... je to fakt na pár přes hubu.. -
Re: Re: Holky pozor.
Díky,já ti taky ve všem věřím.I kdžy kolikrát nevím co píšeš.Já se slovenštině moc nevyznám. *15*
-
-
Re: Holky pozor.
Já ti nic neukradla jasný.Mám svůj nick a milion už jich nepotřebuju.Tak nevím co to tu zase plácáš.
-
-
:)
Ahoj lidičky! Koukám, že jsem přišla o pořádnou melu! -
-
Re: :)
Ahoj zlato.. je to hrozný ani nevim kdo je kdo.. jo a mimochodem dobře ty s tím jak by jí nakopal do zadku *15* .. jsem měla výtlem asi ještě čtvrt hodiny *15* -
-
Re: Re: :)
No já četla že to pobavilo *1*
-
-
-
Pro Zanesskuuuu
tohle jsem psala:Já bych byla moc ráda abys mi všřila,jak ty a Aleska ste mi přirostli moc k srdíčku a bez vás a ostatních bych nefungovala.Jste moje sluníčka co rozzáří můj každý den.Bez tvích písmenek si už den ani nedokážu představit.Ty a ostatní holky tady jste prostě pro mě vším.Kdyby ti někdo něco dělal či nadával tak bych se za tebe postavila,i za jiné holky.Kdyby ti někdo chtěl ublížit já bych to nedovolila.Radši ať ublíží mě než tobě.Takový holčině jako ty kkdby někdo ublížil tak by to nepřežil že já bych mu něco udělala.Tebe a osotaní budu chránit dokavať tu budu.Budu vás chránit jako Majkího stůj co stůj. -
-
Re: Pro Zanesskuuuu
Děkuji.. ale podívej se co se tu děje.. no nemám slov.. jak mám takhle někomu věřit.. hm?
-
-
no sakra
Hej lidi a vy se divíte, že někomu nechci věřit.. koukněte na to, jak mám vědět kdo je kdo?.. no kurňa už!! -
-
Re: no sakra
Asi tu máme dvoch Fantomasov.
*4* -
-
Re: Re: no sakra
vypadá to tak *4*
-
-
-
papa
já už du zanesko papa měj hezký sny o majkým *14* -
-
Re: papa
ahooj jani, tobě taky *4*
-
-
Dobrou.
Jdu do pelechu.Angie zjistí,jak to je s Baluškou.Přečtu si to tady až ráno.Ale Balušce už moc nevěřím.Je to hodně náhod najednou. *9* -
-
Re: Dobrou.
Baluško,jestli se vydáváš i za mě,tak jsi opravdu neskutečná s prominutím zákeřná svině. *5* -
-
Re: Re: Dobrou.
No, poprosím Angie, aby zjistila, kdo ta neskutečná swině je. Baluska to nebude. Nikdy jsem se nepřihlašovala, ale odteď to budu dělat. Budeš muset ukrást nick někomu dalšímu. -
-
Re: Re: Re: Dobrou.
Ale já nikomu nechci kráct nick a tobě už vůbec ne.Nikomu ho krást nebudu.Mám vás tu moc ráda a moc jste mi přirostli k srdci jak už jsem psala.Za tebe bych klidně dala i život to mi věř.A jestli ti někdo bude ubližovat tak mi řekni já se za tebe postavím. -
-
Re: Re: Re: Re: Dobrou.
tohle už je fantasmagorie. Všimla jsi si rozdílu Aleksa a přihlášeného aleksa? Je tu tu jak v blázinci.
-
-
-
Re: Re: Dobrou.
co to plácáš zase za nesmysly já se za nikoho nevydávám.Jsme tu sama za sebe a hraju férově.Jsem prostě sma za sebe.Já se nza nikoho nevydávám. -
-
Ukradla si mi můj nicky,ty blbko. Myslíš,že jsme tady úplný debilové nebo co. Skončila jsem s tebou,ty šmejdská lhářko.Chcípni. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Dobrou.
Aha, tak nejdřív by jsi umlátila matku bejsbolkou a teď další komentář, kdy by jsi si zasloužila, aby ti rodiče jednu flákli přes hubu...
-
-
Nereaguj na ni. Ukradla mi nick. Můj poslední příspěvek byl, že jsem ti říkala, že tvůj styl psaní je jiný než měly ty tři rádoby sebevražedkyně.
-
-
-
Si nevěř,ale já to fakt nebila.Ale ty jednou píšeš že mi věříš pak ne.Já už teda nevím.ale já to nebila. -
Běž do řiti a už se nevracej...
-
-
ukradený nick
Baluško, někdo si "vypůjčil" můj nick. Komenty se smajlíkem *13* nejsou moje. Tak, a teď se jdu přihlásit. Ty jseš mazaná coolinko, alias Martulo alias Sarino. Buď více originální...díky -
já wm
já vím že e to škaredé někomu nadávat ale nesuďte když nemáte důkazy pořádný důkazy!!!!to samo s Majkím snaží se zaručit že je na tom videu mike ale nemají dost důkazů a i kdyby proč vám proboha vadí že někdo věří tomu že je mike živí to je jejich věc my tomu prostě věříme no!!!!a co? a nic! *9* -
-
Re: já wm
ty fakt věříš že Michael žije?.. je vidět, že jsi jeho velká fanynka.. -
-
Re: Re: já wm
Zanesskoooo už jsi si to četla co jsem ti psala? -
-
Re: Re: Re: já wm
ne nečetla, co jsi psala?
-
-
Re: Re: já wm
jsem!
si piš! *14* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: já wm
myslela jsem to ironicky.. -
-
Re: Re: Re: Re: já wm
mmmm.........já ale ne! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: já wm
haha to je tak vtipný.. padám smíchy.. myslela jsem to tak, že pokud bys byla jeho opravdová fanynka.. tak těmhle videům bez důkazu nevěříš..
-
-
-
-
-
-
mm....
Majkí by se zhrozil.....já vím že je to o lži ale vspomeňte si co jsem psala!Hádky vám nepomůžou víte?Asi vážně nemáte ponětí co je to být sama!a já to sem nepíšu abyste mě litovali já na lítosti nejsem!!!!Já to sem píšu abyste se přestali hádat usmířili se a byli kamarádi!!!!ZNOVU!dělejte jako by se nic nestalo a je to vyřešený tím že se budete hádat tomu fakt pomůžete! *13* *16* -
-
Re: mm....
Kdo se hádá *15* -
-
Re: Re: mm....
*15*
-
-
Re: mm....
joj..nic se tim nevyřeší..jenom bude blbá atmosféra -
-
Re: Re: mm....