Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim,

odpustte mi to,ano.uz budu hodna.slibuji.a svoji maminku mam moc rada. *14*
    • zanesskaaaa

Re: prosim,

Za to co jsi o svojí mamce napsala bych tě nejradši rozkopala.. buď ráda, že jí máš.. já jsem svojí mámu v životě nepoznala.. a taky nepoznám.. tak si jí važ.. a dojdi si na lekci slušnýho chování!!
  • nespesna

Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

on ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽiiiii iiiiiiiiiiiijjjeeeeeeeeeeee to je suprovýýýýýýýýýýýýýý
    • thesimsa

Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm a vedle me sedi Elvis..
      • januska100

Re: Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to bylo asi před 6 dny *7*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobře ty *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na to se neda nic jinyho odpovedet *15*
          Ted nevim jestli jsou blby nebo navedeny ze tomu verijou *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taky nechápu jak tomu může někdo věřit, vždyť to ani jako Michael nevypadá.. a jak psala Angie, určitě by to zveřejili až po dvou měsících *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no jasně *15*
            • thesimsa

Tak kdyztak sezenem este Elvise,2paca ....At je to kompletni *15*
            • zanesskaaaa

a já to budu natáčet *15*
            • thesimsa

Ta postava ma akorat delsi cerny vlasy..A to maji miliony lidi..
              Si taky muzu dat paruku natocit video a rict ze je to Michael.. *15*
    • zanesskaaaa

Re: Žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to už tu bylo, jdi s tim někam jinam..
  • me to taky

odpustte.jsme s coolinkou kamosky a zabijime takhle konec prazdnin. *9*
    • lask1

Re: me to taky

Lutujem vaše pani učitelky.
    • zanesskaaaa

Re: me to taky

Na světě je miliony věcí, které můžete dělat a vy se rozhodnete pro takovouhle s prominutím pí*ovinu?.. no jste vy dvě normální, já jsem tady nebyla, ale holky se tý tvý kámošce snažili pomoct, protože Michael by si to nepřál a taky proto, že jsou to hodný holky.. a Vy si z nich iděláte takovouhle srandu.. promiň,ale jste krávy.. ne vlastně ne, proč se omlouvat.. jste!!
  • angie72

???

Zajímavé je, že v momentě, když zjistila, že si jí můžu zjistit jako neregistr a potom jako registr, tak dala pokoj a omluvula se. A to si jako myslí, že tady bude sprostě nazývat vás fanoušky a vy jí to budete trpět? My jí to budeme trpět??? No tak to se přepočítala holčička. Tak umím milovat, tak umím i nenávidět!!! A nikdo vás tady nebude stresovat. Na to vás mám moc ráda!!!
    • Re: ???

Uf. To byly manévry. Fakt se mi třese žaludek. Dobře jsi to napsala, Angie. To tady máte takhle často? Že je to někdy záhul na nervy, Ti povím...
      • angie72

Re: Re: ???

No od jednoho člověka nervy dostáváme.
        Víš, já studuju korespondenční psychologii, takže jsem hned poznala, že to není sebevrah. Věř mi, že bych hned jednala jinak...
        • Re: Re: Re: ???

Já takové věci beru vážně, po tom, co lidi kvůli MJ spáchaly sebevraždu. Blbec, no. Příště snad nenaletím...
    • terinda321

Re: ???

No vždyt my tě máme taky rádi zlatí... ty jsi naše sluničko, které rozsvítí každý den....a přinese nejnovější zprávičky o michaelovi *1* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • tak mi to

odpustte holky.udelala jsem si srandu,ale jen proto,ze mi je lito,kdyz tady nekdo z vas breci kvuli majkimu,kdyz treba posloucha jeho pisnicky nebo se diva na dokument.tak se na me nezlobte.jsem tak trosicku hystericka,vite. *9*
    • januska100

Re: tak mi to

já ti to prominu *4*
    • angie72

Re: tak mi to

Takže omluva, takže baluska? No já si to zjistím, to se neboj!

Alekso, super komenty a nedělej si hlavu a nenechej si kazit den. Věnuj energii vzpomínce na Majkího, pusť si krásný video a kašli na toho spratka!!!
      • Re: Re: tak mi to

Díky Angie. *4* Tohle se fakt nedělá.
    • Re: tak mi to

Strč si ty omluvy do prdele. Sežrala jsi mi den života...
      • terinda321

Re: Re: tak mi to

No a co? Ty jsi si sice udělala srandu, ale jak takhle můžeš psát o svojí mámě?? I když to byla sranda, za tohle bych tě nakopala do prdele... člověk¨, který se o tebe stará celý život... já jsem si s mamkou prožila taky hodně hoodně krušný období, ale v životě bych o ní takhle nepsala....
        • Re: Re: Re: tak mi to

Ježíííši promiň...Ty jsi psala té koze. Omluva. Velká. Sorry....
        • Re: Re: Re: tak mi to

Terindo, nemám náladu na hádání...teď opravdnu NE!!! Buď čti pořádně nebo mě ušetři. Mě byla divná tvá reakce, ale myslela jsem, že píšeš Coolince, když chce matku zabít bejsbolkou a jen si se spletla. Takže si přečti moji reakci pořádně a nenapadej mě, ano? Děkuji předem.
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: tak mi to

No taky že to bylo pro coolinku...
          • angie72

Re: Re: Re: Re: tak mi to

To nebylo na tebe Alekso, ale na to kopyto!
  • angie72

Lidičky nedělejte si hlavu

Takový lidi znám, věřte mi. Hned jsem poznala podle textu, že je to kec. Sebevrah, kdyby se loučil, tak je to docela jiný koment.

Zajímavý je, že zase nějaký neregistr a hned za ním další.
    Včera tu zrovna psala baluska, že chodila někde po dálnici mezi auty a takové řeči.

Nebojte se, já zjistím IP adresu podle komentáře a zjistím i , číje to IP v registru a budeme vědět hned, kdo to je. Bude to možná až zítra, ale bude to. Jdu teď od PC, protože já mám teď jinou práci, než tady řešit nevychovanýho spratka, který by potřeboval pořádnou přes držku, že by se mu protočila palice!!! A to myslím naprosto vážně!!!
    • terinda321

Re: Lidičky nedělejte si hlavu

Naprosto s tebou souhlasím... ta holka potřebuje evidentně psychiatrickou pomoc... dělat ¨si srandu z takové vážné věci může jenom naprostej magor... a ještě tady všem takhle nadávat... měla bysis dát u pana Špačka LEKCI SLUŠNÉHO VYCHOVÁNÍ....
  • terinda321

Pro všechny....

.... kdo tady chtějí páchat sebevraždy mám jenom jeden vzkaz... Vy si myslíte, že tohle by Michael chtěl?? Jediný, co pro něj můžeme udělat a z čeho by měl upřímnout radost je, že ho budeme z celého srdce milovat a šířit jeho odkaz dál... pomáhat světu a dětem... nebýt na sebe zlí a mít se všichni rádi... Z toho by měl radost určitě
    • januska100

Re: Pro všechny....

já nechci sebevraždu já ho chci mít furt jenom tady i když je v nebi já sem proti sebevraždám já nechci aby sme se zabíjeli jen kuli majkímu majkí bysi přál abys me měli rádi a né aby sme se zabíjeli *4*
    • angie72

Re: Pro všechny....

Terí, mám záchvat smíchu a to sice proto, že na tohle stačí jen jedno napsat "This is ignorant". To jsem jí měla napsat hned *15*
      • terinda321

Re: Re: Pro všechny....

No to máš pravdu... this is ignorant se fakt hodí na všechno.... a hlavně na všechny... ted jsi pobavila ty mě... no jo tvoje oblíbená hláška... *1* *1* *15* *15* *15*
  • holky,

coolinka ma pravdu.nejbliz budeme majkimu v nebi.navrhuji,abychom se vsechny sesly a spachaly hromadnou sebevrazdu.co vy na to.treba v nedeli v poledne na staromaku,ano. *9*
    • Re: holky,

Jo, díky za pitomý vtip Coolinko. To jsme potřebovaly. Kdyby už nespáchalo 12(možná i více) lidí sebevraždu, tak to možná přejdu. Ale teď opravdu zuřím...Angie shání pomoc, snaží se pomoct, my tu trneme a ono je to celé fór? Styď se.
    • terinda321

Re: holky,

Doporučuji jedličkův ústav, tam tě z toho už dostnou.... *3*
    • januska100

já vim lepší by to bylo s majkím v nebi ale já to nepřímu ,sebevraždy ne
    • thesimsa

A jinak dobry ? *9*
    • majka111

ne nikdy......bože další blázen *8*
  • angie72

?????

Ahojky, admin se akorát odhlásil...
    Jestli jsi tady, ty co se trápíš, tak mi napiš třeba do vzkazů, pomůžu ti, ale jestli si jen s námi hraješ, tak je to dost blbá sranda. Pokud to sranda není, tak napiš!!!
    • Re: ?????

Tak teď ji s chutí nakopala prdel!
      • majka111

Re: Re: ?????

kdo????
        • Re: Re: Re: ?????

Já. Coolince bych s chutí nakopala prdel. Fakt jsem se vyděsila, ostatní jistě taky a ona si z nás utahuje.
          • majka111

Re: Re: Re: Re: ?????

jo, chápu.....
    • Re: ?????

nehraju si,ty pico.opravdu bez majkiho nedokazu zit.uz se ke me do pokoje dobejva mamka.asi tu svini taky zabiju.prastim ji bejsbolkou po hlave. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • Re: Re: ?????

Ty trotle jeden vymaštěnej!!! Z takových věcí se legrace nedělá. Kdyby tohle příště někdo napsal, tak se tady na něj vykašleme, že zase píše nějaký kretén a ono to nemusí být pravda. Být tvojí matkou, tak ti fláknu až vezmeš druhou o zeď!!!!!!!!!!!!!!
        • terinda321

Re: Re: Re: ?????

No tak ty jsi hustá kráva.... (promin angie... tak po tomhle, co jsi napsala o svojí mamce byses stejně s michaelem neviděla, protože on je v nebi, ty bys šla do pekla...
    • majka111

Re: ?????

angie má pravdu jestli si s náma jen hraješ tak se přiznej a jestli ne tak napiš teda angie.....
  • ja jsem se

uz pred mesicem pokusila o sebevrazdu,podrezala jsem si zily,kvuli majkimu a dneska to definitivne skoncim.nahazela jsem do sebe vsechny mozny prasky,ktery jsem doma nasla a chci umrit.bez majkiho me uz zit nebavi.mejte se tady hezky,ja odchazim za majkim.sbohem. *9*
    • Re: ja jsem se

Odkud jsi?
      • Re: Re: ja jsem se

co ti je do toho,ty svine.ty lasku k majkimu jen predstiras.kdyby si ho taky milovala jako ja,tak mu budes chtit byt co nejbliz v nebi jako ja. *8*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ja jsem se

Sklidni se..To ze se zabijes neznamena ze Michaela milujes spis naopak..Myslis ze by chtel aby se kvuli nemu lidi zabijeli?
        • angie72

Víš co? Tak pokud s etakhle chováš, tak já ti přeji dobrou chuť a zapij to skutečně tvrdým pitím, aby to zabralo co nejdřív!!!

Litovat tě tedy nebudu, to ne. Vím jak se chová sebevrah, jsem ze zdravotnictví a pár jsem jich poznala, takže se měj a přemýšlej nad sebou...
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: ja jsem se

Angie... ty jsi to rozsekla... *1* *1* *15* *15*
        • terinda321

nevím proč jí nadáváš... je to jenom človíček, co ti chce pomoc...
        • majka111

uklidni se o hádky tady nestojíme!!!!! *13*
    • Re: ja jsem se

Pokud si neděláš legraci, tak to prosím Tě nedělej!! Tohle by si Michael určitě nepřál!!!
      Angie,pokud tady jsi, prosím Tě, nemůžeš zjistit, kdo a odkud píše?
      Sakra, je tady ještě nějaký správce? Celkem mě to vyděsilo!
    • majka111

Re: ja jsem se

bože....jestlis to myslela vážně tak to si neměla dělat.....to by majkí nechtěl až příde tvůj čas tak příjde ale tekon ten čas není a nebyl, věř mi..... *3*
      • Re: Re: ja jsem se

zamkla jsem se v pokoji,aby sem nemohla mamka.uz zacinam mit mzitky pred ocima.asi omdlim.chci byt uz u majkiho.prosim. *9*
        • Re: Re: Re: ja jsem se

Prosím napiš své jméno a odkud jsi. Pokud si potřebuješ promluvit ANGIE TI POMUŽE!!! MY Všichni ti pomůžeme!
          • majka111

Re: Re: Re: Re: ja jsem se

aleksa má pravdu....
        • angie72

Tohle mi přijde na docela blbou srandu. Když chce někdo spáchat sebevraždu, tak to udělá a nepíše to světu předem. Já zjistím její IP adresu.
          • Re: Re: Re: Re: ja jsem se

Někdo ano. Raději to nepodceňme... jsem vystrašená.
        • majka111

to nemyslíš vážně????!!!!!! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit