Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

Michael

já jsem si tu knižku koupila je suprovám koupte si tu knížku o michaelovi jacksonovi
  • mikkk

Tribute dance

ahojky,mam dotaz.Půjdete taky někdo na Tribute dance v Praze?
    • kristyn875

Re: Tribute dance

jj jedu:D *1* *3*
  • thesimsa

...

http://www.youtube.com/watch?v=Til9 QeZ-AEM
    • zanesskaaaa

Re: ...

No jasně ať tam dají jednu z nejmutnějších melodií.. to video mě dostalo *9* je to krásný, ale smutný *9*
  • zanesskaaaa

Ahoj

Ahooj, přeju Vám všem krásný večer.. lask to funny video je úžasný, to mě fakt rozesmálo *1* děkuji, že jsi ho sem dala *4* to jsem potřebovala *1*
    • lask1

Re: Ahoj

Dobrý je aj keď tancuje v tom aute.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj

jojo *14* .. anebo když ho Mac shodí do bazénu *1*
  • petulkamilashekpsmj

Ahojky lidičky

ahojky,jak ste se dneska meli? *4*
  • lask1

Michael

Angie
    Ja to nechápem.
    Dávali ukážku na večerné správy a hvorili v nej o tom videu čo sme ráno riešili.
    V serióznych správach chcú riešiť takéto veci, kde si pravdepodobne niekto urobil srandu z ludí, veď na tom videu nie je skoro nič vidieť a pritom to môže byť hociaké auto natočené v hociakom čase.
    To ma teda prekvapuje.
    • angie72

Re: Michael

Já se tomu nedivím a nepřekvapuje mě to, protože když věřili tomu, že může mít někdo nasazovací nos a dala to Nova ve zprávách... Nenech se tím otrávit, neber je vážně, jsou dementi...
      • lask1

Re: Re: Michael

Mne to až tak nevadí, riešili sa horšie veci, len som z toho prekvapená, že to môže niekto považovať za dôkaz.
        Alebo to je len neaká recesia.
        • angie72

Re: Re: Re: Michael

Každý chce honit senzaci. Místo toho, aby dali krásný pořad a zvýšili si sledovanost, tak raději budou řešit bláboly. To je JOJce?
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Nie dávali to na Markíze.
            Večer sa na to pozriem.
  • mikkk

King of pop

Zravíím všechny,dnes jsem si taky koupila triko KING OF POP v NewYor.,tak jsem na to náležitě hrdá *1*
    Jěště mají k té kolekci kožený kalhoty,pěkný košile s kravatou z flitrů atd.
    • terinda321

Re: King of pop

Jooo mááám ho taky... dneska jsem si pro něj dojala, a jsem fakt štastná... je perfekttní... konečně každýmu bude jasný, kdo je on mého srdce šampion... *14* *14*
    • angie72

Re: King of pop

To tričko je nádherné, my na něj s manželem koukali v neděli v New Yorkeru, jenže neměli na mne velikost, jsem to tam málem rozkopala-obrazně hihi...
      • Re: Re: King of pop

Včera jsem koukla ze zajímavosti na nacvičování tance na píseň Beat it,a nějak jsem se chytla a už jsem tančila a docela dobrý teda *1* ,vypadá to že pojedu taky do Prahy,chci a musíím *14*
        Kdybych měla více času na nácvik tak bych taky tančila.Ale kdo ví,třeba v té euforii se nechám strhnout s davem *3* *3*
        • angie72

Re: Re: Re: King of pop

Ale to víš, že jo. Koukej se připojit!!!
          • mikkk

Re: Re: Re: Re: King of pop

za chvíli to budu vědět tutově.Kdo ví,třeba budem tančit vedle sebe a nebudem ani o sobě vědět *15* *15* *15*
            Každopádně jestli tam budu či ne tak se těším na zážitky ostatních
  • majka111

ahojky.....

bohužel musím jít pryč....tak se všichni mějte nádherně a krásný zbytek dne,protože dneska už nepřídu bude mi smutno *9* tak pááááá,ahojky zase zítra!!!!!! *14* *3*
    • torema

Re: ahojky.....

Já taky musím utíkat do práce. Tak všechny zdravím. Ahoj děvčátka.
      • majka111

Re: Re: ahojky.....

pááááá, toremo!!!!!!
  • ...

ahooj zlatíčka...dneska odjíždím pryč tak doufám že zase jak přijedu už budete mít všechny ty záhady vyřešené..;);)..budete mi tady všichni moc chybět...moc jste mi tady pomohli kvůli Majkímu jsem byla docela troska..myslela jsem jen na něj..proč zemřel..ale vy jste tady užasní..opravdu děkuju..v neděli páá *14* *14*
    • angie72

Měj se krásně a užívej víkendu pááá
    • majka111

páááá....měj se hezky *3*
  • lask1

Michael - funny video

Niečo na zasmiatie.

http://www.youtube.co m/watch?v=Jck_nM_1wPg
    *1* *15*
    • bibianka

Re: Michael - funny video

Krása,jak trsá v tom autě.
    • torema

Tam je taky slaďounkej.
      • majka111

Re: Re: Michael - funny video

jo,je tam sladoučkej *14*
    • angie72

Jooo to je krásný video. Tohle si ráda pouštím. Mě se líbí, jak Majkímu říkají, aby řekl, že miluje turné. Majkí, že ne, že, že ho nemiluje a potom jak řekne, že ho miluje... Je fakt kouzelný. Tady to je vla¨stně i z toho home videa, jak ho Vulik schodí do té vody *15*
      • lask1

Re: Re: Michael - funny video

Ja som si to prvý krát púšťala už dávnejšie len tak zbežne.
        Ale teraz som si to oživila.
        Tiež sa mi pači ako povedal, že nemá rád turné a potom to mal povedať a všetci sa smiali.
        Ale tam boli aj časti z toho Bashirovho dokumentu. Neviem či to tam bolo, alebo to tam niekto pridal.
        • angie72

Re: Re: Re: Michael - funny video

No já mám pocit, že to tam nepatří. Já mám celé home video a tohle mi přijde, že je přidané, ale možná se pletu, já to dlouho neviděla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit