Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka111

hvězda

včera v noci,když jsem šla spát,tak jsem zase viděla tu zářící hvězdu....pak jsem se na ní dívala a pouštěla jsem si do sluchátek majklovo písničky,ale po půl hodině se mi už zavíraly oči tak jsem si lehla..neví někdo jak už dlouho ta hvězda září?????? *7* *4*
    • angie72

Re: hvězda

Já tu hvězdu vídám už delší dobu. Od té hvězdy vyzařují takové světelné jiskry. Každý večer je na stejném místě.
      • majka111

Re: Re: hvězda

jo to máš pravdu,je na stejném místě a s těma jiskrama máš taky pravdu....ale je nejvíc fajn že tu hvězdu vidím já z mího okna,protože se někdy kouknu z ložnice ale tam ji nevidím a přitom je ložnice vedle mího pokoje,je to divný *15*
        • angie72

Re: Re: Re: hvězda

Já byla včera večer ještě na terase. Bylo krásně, tak jsem si sedla dívala se na nebe plné hvězd. Jako by se všechny hvězdy shromáždily nad mou hlavou a ta jasná hvězdička Majkí (já jí tam říkám) byla napravo ode mě, jako vždy. Asi po hodině se posunula a já měla pocit, že jede blíž ke mě, ale uhnula jsem pohledem kvůli letadlu a vrátila se.
          • majka111

Re: Re: Re: Re: hvězda

já ji také říkám majkí.když už jsem unavená tak ji říkám=dobrou majkí hezký sny.... *9* *1*
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: hvězda

Včera jsem Majkímu také řekla na Hvězdičku dobrou noc, když jsem šla spát :-)
    • torema

Re: hvězda

Ahojky. Já jsem ji postřehla od doby ,co je Michael po smrti a to nekecám a jsou kolem té hvězdy tak trochu pro mě záhady.
      • tramvaj-tramvajenka

No ja teda asi od srpna? *4*
      • majka111

no já abych pravdu řekla,já ji vídám asi teprve takovejch čtrnáct dní *15*
  • kacenka33

z5

ahojky všichni...konečně jsem se vrátila z tábora...už jsem se na vás moc těšila *3* tak povídejte co se dělo všechno za novinky jsem moc napjatá *4*
  • fleur-flower

Nevíte ...

Zdravim všechny, chtěla jsem se zeptat jestli tady náhodou někdo neví, proč bude This Is It promítanej jen dva týdny ... podle mě je to docela málo když třeba vezmu, že ten film s hannou montanou přišel do kin na začátku prázdnin a ještě teď se promíná.
    • lask1

Re: Nevíte ...

To bude asi na etapy nie.
      Potom to možno dajú znova.
      • lask1

Re: Re: Nevíte ...

Možno to dajú do kín na skúšku na dva týždne a potom zase.
        Určite z toho budú aj dvd.
    • angie72

Re: Nevíte ...

Jen dva týdny??? No tak to netuším, vždyť je to i pro ně přeci blbý, nevydělaj tolik. Nebo jim nedali víc vysílacího práva, to je možný, ale škoda...
  • lask1

Michael - video

Toto je tiež dobré, keď ho oprášia na pleci a on sa potom smeje.

http://www.youtube.com/wa tch?v=9AvP0119BFg
    • angie72

Re: Michael - video

No to je krááása, Majkí se tak krásně směje, že mě vždy odrovná. Jeho úsměv je tak čistý a upřímný!!!
      Eddie Murphy je taky týpek dobrej. Mám ho taky ráda. A Liz je pěkná ženská, jen co je pravda...

Jinak lidičky, já si odpoledne musela lehnout, nebylo mi moc dobře, tak doufám, že jste mi tu něco nepsali, aby to nevypadalo, že jsem se chtěla ulít z odpovědi... :-)
      • lask1

Re: Re: Michael - video

Asi odišli viacerí.
    • zanesskaaaa

Re: Michael - video

Jak o tam upravujou *1* .. ten Eddie je skvěleej *1* .. a Michaelovi to straaašně sekne *14*
      • lask1

Re: Re: Michael - video

Je tam zlatý, kočkoš. *14*
  • zanesskaaaa

Pro Mr.Zhulos

Né díky nemám zájem.. *5*
  • lask1

Michael

Tu je Michael s Elizabeth, celkom to obidvom pristalo.
    Len potom tá hudba čo tam dávajú je trochu zvláštna, napáči sa mi.

http://www.youtube.com/watch ?v=dWTNL32ci84&feature=related
    • lask1

Re: Michael

Až na tú hudbu je to pekné, trochu mi tá hudba pripomína Televarieté.
  • tercule

krasny, co :-)

http://www.youtube.com/watch?v=EUl4 PRwtA3c
    • zanesskaaaa

Re: krasny, co :-)

jak tak čtu.. tak se na to radši ani nekouknu.. možná až večer:))
      • lina25

Re: Re: krasny, co :-)

Holka ale zase o hodně přijdeš, i když si pobrečíš. Ono totiž to video je strašně krásný....Nádherně udělaný
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: krasny, co :-)

tak já se podívám večer, až budu sama:D
          • lina25

Re: Re: Re: Re: krasny, co :-)

*3*
    • lina25

Tohle nemá chybu...strašně jsem brečela *9*
      • tercule

je to úžasbý.....taky brečím.....
    • angie72

Teda ty mi dáváš!!! Já to mám na DVD Dangerous the shorts film. Je to nádherný a už zase řvu... Na mě to působí tak sladce, dojemně, ale smutně.
      Majkí tak pořád ukazoval na to dětství... Tolik mu muselo chybět.
      • bibianka

Angie 72 naprosto s tebou souhlasím.Chudáčkovi to dětství muselo lotik chybět.Já s tebou budu souhlasit ve všem.Protože ty máš vždycky pravdu a ta se teď hodně cení.
      • tercule

to jo angie...to mu muselo chybět, ježiš proč ON :-((((((( *9* *9* *9* *9*
    • tercule

ta první půlka teda :-)
      • bibianka

Ježiši to je tak krásně,jak tam hraje na ten klavír.No prostě užasné je to.Brečím u toho.Achjo proč zrovna Michael,ten nejkrásnější,nejhodnější,nej lepší,nejochotnější,nejvíc milovaný člověk musel opustit tuto zem.Proč?
  • bibianka

Ahoj

Ahoj právě sem přišla a četla jsem co ste tu řešili.Je to hrůza co se o něm píše.Z tý jeho smrti se asi jentak svět nevzpamatuje.Pro mě to byl velký šok.Já Michaela poslouchám 5 měsíců.Ale za tu dobu jsem mu úplně propadla jsem do něc absolutní cvok.Což vy asi taky.
  • tercule

přeložítwe někdo??

http://www.youtube.com/watch?v=eNu3 QGprTlw
    • zanesskaaaa

Re: přeložítwe někdo??

zkráceně.. Ten reportér se Joa ptal jestli je Omer Michaelův syn.. on odpověděl že je.. že je to perfektní tanečník.. a v tom je ta ironie, že by si na něm Joe vydělal.. asi tak nějak:)).. poud jsem to pochopila správně.. Jeo je hajzl *1*
      • lask1

Re: Re: přeložítwe někdo??

On tým chce asi zakriť tie fámy, že by Michael mohol byť kôli nemu neplodný.

Nechápem keď písali, že ten Omer ide na tie DNA testy a stále nič.
        Tie testy nemôž hádam trvať tak dlho.
        Asi to bola tiež len fáma, alebo čakajú že sa to všetko oklo Michaela utrasie.
      • angie72

Re: Re: přeložítwe někdo??

Přitom Majkí poznal Omerovu maminku déle, než samotného Omera...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: přeložítwe někdo??

Což znamená, že Omer není Michaelův syn.. a Joe řekl, že je.. a tím si na měn bude chtít vydělávat? *7*
  • baluska1

Hra

Nevíte o nějaké hře s Majkím?Já ji právě scháním tak jestli někdo nevíte o nějaké.
    • zanesskaaaa

Re: Hra

http://www.jeuxdroles.fr/jeux-habil le-michael-jackson.html

ta je od Besty.. a pak vím ještě o jedný, ale k ní nemám link:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit