-
Michael
Mne sa páčia videa dokumentu Bad tour 1988.
Vedel to roztočiť.
Je to šoumen.
Má to 7 častí.
1.
http://www.youtube. com/watch?v=oeoferfH3GA&feature=rel ated -
Paul McCartney Michael Jackson - Say Say Say
*14* *15* *14* http://www.youtube.com/watch?v=kqBgn_sN94Y&feature=related -
-
Re: Paul McCartney Michael Jackson - Say Say Say
No to je bomba video. Paul a Majký! To se nám legendy sešly.On Paul měl taky moc hezkej hlas. A když se to spojí s ještě hezčím Majkýho hlasem, nemá to chybu *14*
-
-
...
Neměla sem ho moc v lásce, ale škoda že umřel!!:-( -
Anděl...
Strašně se mi líbí ta část, jak je Majký jako andílek v té vodě, a v jednu chvíli, máchá rukama ve vodě a do toho pomalinku roztahuje křídla... Já nevím proč, ale to roztahování křídel mě úplně dostalo.... -
-
Re: Anděl...
mo to mi povídej, nádhera!!! *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Anděl...
Jo. Je úplně perfektní *14*
-
-
-
Video
Ahoj ještě tady rychle posílám video, tohle tady myslím ještě nebylo, určitě mrkněte... Michael MY ANGEL, I Love Michael!!! *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=iZQlO7Tk38k&feature=fvw -
-
Re: Video
tk to me uplne rozbrecelo..moc krasny video -
Re: Video
krásný.. nevíš jak se jmenuje ta písnička co tam k tomu hraje?? -
-
Re: Re: Video
nn promiń... *9* -
-
Re: Re: Re: Video
nevadí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Video
Hezkýýýýýýýýýýýýýýý
-
-
-
-
-
Pohyby
Ahoj, pro mě měl Michael docela takový ladný pohyby, třeba u těch pomalejších písniček tak jak třeba roztahoval ruce...třeba Heal the World v roce 1992...tam je takovej ladnej... *4* *14*
Linuška sem dávala tohle nádherný vide, doporučuji!
http://www.youtube.com/watch?v=RjDH-SKPqJI&feature=related a tam mě nejvíc dostalo, jak tančil s tou fanynkou... *14* *14* *14* -
-
Re: Pohyby
No když už mluvíš o těch ladných pohybech, tak mě se moc líbíla choreografie z will you be there.... -
-
Re: Re: Pohyby
No to mi povídej. Jak ho zvednou, potom položí a Majkí hned pokračuje v tanci. Žádná pauza nic, jede dál. A jak společně tančí s těma všema,wáááu :-) -
-
Re: Re: Re: Pohyby
To je úžasná část! Opravdu promyšlený a nádherný! Jak tam zavírájí tu knihu, nebo si podají tu zeměkouli...Krása.
-
-
-
Mě strašně dostala ta část klipu, jak ten voják dává té malé kytičku a objímá jí. Tak pevně jí k sobě přitiskne, že to Majkí neustojí. Tak to mě dostalo :-( -
-
jojo přesně mě taky *4* -
To je nádherný Angie... -
-
Re: Re: Re: Pohyby
Jo, to je nádherné!!! *14*
-
-
-
Ja sa tiež rada dívam na tie videa s faninkami, ako si s nimi zatancoval.
-
-
Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
http://www.youtube.com/watch?v=dma9 fvOmbJs
Michael Jackson pozval k natáčení klipu JAM legendu basketballu Michaela Jordana.Ve videu Michael mluví o tom, jak se snažil hrát basketball s takovou legendou.Směje se sám sobě a dodává:"On prostě nikdy neztratil míč.Všechny dal."Ve druhé části říka, že je to jeho nejoblíbenější část, protože je to legrační, když se mu snaží upravit nohy"Oh, snažil jsem se dát ty jeho nohy na správné místo, ale jsou jako lodě(smích)."
*15* *15* -
-
Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Jo to je z toho home videa. To mám celý, to je pěkný.
Tam se mi líbí v jedné části, jak stojí na prkně, které je na skok do vody, ale Majkí tam ukazuje taneční kroky, je oblečený, nechce skákat,ale M. Culkin přijde a strčí ho do vody. Majkí na něj volá z vody "Zabiju tě, Keve, zabiju tě" a strašně se směje :-))) -
-
Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
jee ty to máš celý a kde jsi to sehnala nebo spíš pod jakým názvem:)) -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Jmenuje se to jen Michael Jackson home video :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
děkuji *14*
-
-
prosím *4*
-
-
-
Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Tak to mě velice pobavilo. Vím o čem mluvíš *1* Pěkný bylo jak mu ukazoval jak má mít nataženou ruku a stál na špičkách *1* Zakončené hláškou: Měl by jsi vážně raději hrát jen ten basket *1* -
-
Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Mě pobavilo jak pod těma nohama podlez, aniž by se musel skrčit :-))) -
-
*1*
-
-
-
-
Pro Riki
No tak tohle umí velice dobře *3* On se umí i strašně pěkně hladit. Když si sjíždí po tomu bříšku, až skoro do rozkroku a chvíli před tím, než se tam chytne tak ucukne na stehno.... -
-
Re: Pro Riki
jj, to bys taky mohla skusit na tom pohovoru *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Pro Riki
to radči ne.. to by si mysleli že je blázen:D.. a nebo něco hůř:D *15* -
-
Re: Re: Re: Pro Riki
Jsem si sama sebe představila a mám záchvat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Riki
však to byla jen legrace... *15* *15* *15* Tý jo Linuš, to by byla síla, buď by ti šéf to místo hned dal s otevřenou hubou a nebo by tě nechal vykázat...Volím první možnost. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Riki
No spíš by mě nechal vyhodit za sexuální harašme *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Riki
horší by bylo kdyby to byla šéfová:D:D
-
-
Re: Re: Re: Re: Pro Riki
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Děti
Jak si vůbec někdo může dovolit přivlastnit si jeho děti. Vždyť Paris má stejně krásně velké oči jako Michael. Jak říkáte on je vychoval a on je miloval. Je to od nich hnusný. Ty urážky co slyšel od médií si nezasloužil. On myslel na věci, které pomáhali lidem a planetě, proto jenom žil a málo myslel na sebe. Žil pro fanoušky a my žijeme pro něj. -
-
Re: Děti
Majký byl super, však víme jak moc miloval děti a v dokumentu říká, že chtěl svoje vlastní, tak mu je Debbie Rowe dala jako dárek (Paris a Prince), a on se o ně chtěl starat, ale ona ne. A jak tam povídal, že když se Paris narodila tak ji hned po porodu vzal a utíkal s ní domů a až tam ji omyl...vážně Majký je brouček! *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Děti
Mě se líbilo jak řekl, že Prince měl velkou hlavu jako bratr Randy a děda :-) -
-
Re: Re: Re: Děti
*1* To byla hláška *1* -
Re: Re: Re: Děti
to take *1* *1* ale v tom celim dokemntu se mi libilo jak si dal zavody s tim martinem *15* *15* *15*
-
-
ano to jsem videl *1* *1* *1* majki je miloval vic nez svoji karieru!!!pro ne by se klidne vzdal i sve kariery!!!
-
-
Re: Děti
njn nic s tím nenaděláme.. oni si furt budou prosazovat svou.. prostě podle nich byl špatnej.. jenom my víme jaký doopravdy byl.. -
-
i když myslím, že oni takly ví že byl hodnej.. ale to by jim přece nevyneslo žádný peníze kdyby alespoň jednou napsali co dokázal..
-
-
-
Pro Majku 111
Krása:) A taky si u toho tak provokativně olizoval rtíky? *3* Posílala jsem včera video, kde tohle dělá při interwiev a fakt nářez! To bych se neudržela -
-
Re: Pro Majku 111
Přesně, tak já bych po něm hnedka skočila a nejlepší je, jak to olizování je několikrát za sebou! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Pro Majku 111
normálně flirtovací technika:D:D *14* .. a nebo je to prostě zvyk.. já to dělám furt:D:D -
-
Re: Re: Re: Pro Majku 111
Pěknej zvyk *1* Se na něj podívej jak je důkladnej!Ten si to doslova užívá:) Já to zkusím až půjdu v září na pracovní pohovor *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Majku 111
tak ať ti to vyjde:D:D.. ale bacha aby to nebylo moc nápadný
-
-
-
Ani nemluv Riki, mě dostalo jak se kousnul do toho spodního rtu! Všimla sis?Úplně po nich sjel zubama *14* -
-
Jooo, přesně!! Asi mezi: 1:50-1:54 to je, ježda mane, vážně mám chuť sežrat ten monitor!! *14* Provokace!!! *14* *14* -
-
a asi největší, co mě dostalo, podívej se na to video a buď pozorná asi od 0:11 vteřiny do 0:13!!! *14* *14* *14* Trváto sice jen 2 vteřiny, ale... *14* *14* Sem taky úchylná... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Majku 111
je tam, že si tam tak pomalu sjíždí do rozkroku rukou, ale tak svůdně!! *14* *14* -
No co tam je??? Já tady nemůžu spustit video, jsem v práci! Ty zoubky a minuty si pamatuju furt jsem to přetáčela *1*
-
-
-
Jooo, přesně!! Asi mezi: 1:50-1:54 to je, ježda mane, vážně mám chuť sežrat ten monitor!! *14* Provokace!!! *14* *14* -
-
No to jo, to bude ono! Ještě jak si tam v jednu chvíli prstem přejede ty rty....
-
-
-
-
Re: Pro Majku 111
prosim te kde je to video??!! *3* *3* *3* -
-
Užij si ho *3*
http://www.youtube.com/watch?v= Kt8VwRNZ3eE -
-
me to nejde spustit *9* *9* staci mi rict co mam natukat jak najedu na youtube.com -
-
umaž mezery:)) -
-
furt nic *9* *9* *9* *9* -
ahaaaaaaaaaa diky
-
-
-
-