Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

MJ

Teď jsem koukala na fotky, kde má být Paris Jackson podobná Lesterovo dceři. No ani omylem!!! Není vůbec hezká. Paris je taková princeznička, má krásné velké oči...
    A další fotka, jak je tam Atkinson, ještě nějaká snad herečka, Majkí a Lester. A to hned musí znamenat, že je to otec Paris, protože jsou na jedné fotce s Majkím?

To je už tak trapný, že mě to unavuje...
    • polinka

Re: MJ

můžeš sem pls dát odkaz na ty fotky? Díky moc! *3*
    • zanesskaaaa

Jsou s tím trapný.. prostě Michael je jejich otec a tím to končí.. on je vychoval, staral se o ně a miloval je celým svým srdcem..
      • majka111

Re: Re: MJ

ano celým srdcem....
        • besta

Re: Re: Re: MJ

ano vzdyt majki by je miloval i kdyby to nebyli jeho!!!ale oni rikaji ze to jsou jejich ty deti"paris blanket a prince"aby si je lidi vic vsimali ve skutecnosti to jsou majkiho deti!!
    • majka111

mě to unavuje taky...co si osobě vlastně myslí *7* *16* že jsou tim nějak výjmeční že něco plácnou?tak at už majkího nechaj vklidu odpočívat,majkí si to nezaslouží takovíhle věci!!! už mi lezou na nervy...... *10*
  • angie72

pro Kathykraus

Nene, čekalo se, až bude po pitvě, aby vrátili Majkímu mozek. Ale bohužel byla 2 pitva a ještě 3 min. týden :-(
  • p.acinka

M.J.

Nepochopim jak ho lidi mohli odsuzovat za to co by nikdy neudělal. Kolem dětí (kdo si furt myslí že je to pravda ať se koukne na film moonwalker ten mluví za své) a taky na vzhled. Měl problémy s kůží tak to chtěl prostě vyřešit no tak měl plastické operace no a co. A taky proč ho nesnášej. Kdyby se nikdy nenarodil dnes by jsme měli vydeoklipy o ničem, nikdo by neproslavil moonwalk a dnes by se pop nedal poslouchat. Michael měl žít ještě dalších 30 let kdyby bezcitní lidé nešli po jeho penězích a slávě. Michael je bůh, bůh hudby. Nemůžu přestat brečet a myslet na něho.
    • lina25

Re: M.J.

Máš pravdu.Navíc, věřte tmu nebo ne ale on měl vážně jen dvě operace nosu a důlek na bradě. Je to pravda....Míša doplatil na svoji dobrotu a lásku. Lidé fakt umějí být zlý....Ale on je ten poslední kdo by si to zasloužil
      • angie72

Re: Re: M.J.

Jo, to je pravda. A první plastiku měl po té, co se popálil při reklamě na coca colu a potom si ještě zlomil nos při zkouškách. To bylo jindy, než co se stalo s tou pepsi. Tak proto ty plastiky. A jak psala linuš, tak ještě důlek na bradě, který je mimochodem dooost sexy :-)
        • lina25

Re: Re: Re: M.J.

No tak to každopádně! To je taková třešinka na dortu pro tu jeho andělskou tvářičku *14*
          • besta

Re: Re: Re: Re: M.J.

ano to je *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • majka111

jojo je dost sexy...celej majkí je sexy *14* *14* *14*
          • besta

Re: Re: Re: Re: M.J.

souhlasim majki byl a stale je sexy a no a ze mel pklastiku operaci!!!doufam ze si to majki cte!
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: M.J.

no i kdyby si to četl tak by k tomu musel mít českej slovník *1* ale já ti rozumím, vim jak to myslíš...
      • majka111

přesně lidé jsou zlí a majkí si to nezasloží........ *13* *9*
    • zanesskaaaa

no jasný tak měl psaltiky bože a co jako!!.. se z toho svět nezblázní ne?.. souhlasím se všim!!!
      • polinka

jo a navíc jak řekl sám Majkí tak v Hollywoodu ma plastiky KAŽDEJ!
        • zanesskaaaa

jo říkal plastika neni vynález jenom pro Michaela Jacksona.. nebo tak nějak:D
        • majka111

přesně...má je každej!, co by taky na tom mělo být.....
    • majka111

to je pěkné....moc pěkné.... *14* ale i smutné *9*
    • besta

MoJe reC
  • zanesskaaaa

Dobrý

Dobrý odpoledne Vám všem:).. doufám že jste měli pěkné sny!!:))
    • lina25

Re: Dobrý

Ahojky:)
    • thesimsa

Tobe taky *4* ..No nevim si to nepamatuju *1*..ale predevcirem se me zdal konecne prvni sen o Michaelovi *14*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Dobrý

oo gratuluji!!.. a o čem byl??:D
        • thesimsa

Re: Re: Re: Dobrý

Jsem se s nim obimala pri pisnicce You are not Alone *14* *14* *14*
          Jako dokonalej sen *14* Kez by to nebyl jen sen *1*
          • majka111

Re: Re: Re: Re: Dobrý

jééé to musel být pěknej sen... mě se zatím zdál jen jeden, asi před třema dněma *14*
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý

nu snad se naucis naucili jseme se ja a majki francousky tak proc ne ty?? *4* *3*
            • besta

krasa muj sen kterej se splnil byl ten ze jsem se chtel vzdy s majkim popovidat francousky bo ja umim francousky a vcera jsem zjistil ze majki taky *3* *3* *3* *3*
            • majka111

no byla jsem náká reportérka a povídala jsem si s majkím ale překvapilo mě že česky,no a pak ke konci mi dal majkí pusinku za to že jsem si s ním tak krásně povídala a pak už nic ale i za tenhle sen jsem ráda,štastná.... nádhera *14* *14*
            • besta

nuuuuuu a jakej???
          • besta

ja mel nekolik snu s michaelemem *1* *1* ale uz si je nepamatuju *9* *9* ale vzdy jsem si pral aby se ty sni stali skutecnostti bo v nekolika snu s majkim jsem ho potkal *5* *5* *5* *5*
            • majka111

no vidíš a já se chci francouzky naučit *1*
            • besta

juuu a jeden se mi jako kdyby splnil::)
          • zanesskaaaa

jéé to se máš.. no mě se zdálo asi před dvěma týdny o tom že vedle něj sedim a trval asi 2 minuty:D
            • zanesskaaaa

no já taky ale nějak to nešlo prostě jem seděla a nic víc no:D
            • thesimsa

Sorry sedela*
            • thesimsa

Jenom nesedela jo? *1*
              To ja bych tech 2 minut vyuzila aji ve snu *15*
    • majka111

tobě taky...já jsem bohužel v noci neměla žádný sen a ty *7*
      • zanesskaaaa

no já zas nic.. no jako vždycky:D
        • majka111

no ale já si myslím že těch snů budeme mít eště hodně *15*
          • zanesskaaaa

joo to určitě!!:D
        • besta

*1* *1* *1* *1* *1* *9*
      • besta

ja take preju dobry a ja na svuj take nepamatuju *9* ale snad se mi zdalo o majkimu *14*
  • besta

BRAVO!!!

ahoj fanousci napsal jsem casopisu "bravo"mail ze by mohli davat jako darek k casopisu samolepky michaela jacksona ale furt mi nenapsali jestli jim chcete psat tak dotoho "http://www.bravo.cz/kontakt"
  • besta

co to ma byt?!!!vzdyt majki je otcem!!

http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/120463/kauza-michae l-jackson-herec-mark-lester-tvrdi-z e-je-otcem-paris-jackson.html *16* *16* *16*
  • polinka

michael už je pohrben

na www.michaeljacksonweb.cz jsem četla že jeho tělo prý už pohřbili na bezejmeném hrobě v forest lawn. co na to říkáte?
    • kathykraus

Re: michael už je pohrben

vždyť pohřeb byl už někdy v červenci v te hale staples center a pohřbili ho prý hned po tom.
      • lina25

Re: Re: michael už je pohrben

Ale ne! Ještě měsíc byl na ledě. Možná tam ještě pořád je. Odebrali mu mozek a čekalo se na výsledky testů aby mu ho mohli vrátit zpět. Teď už by měl mít mozek zpět ale zatím nikde nepsali že už byl pohřben,
    • angie72

Já nevěřím, že už byl pohřben. Ještě se nic oficiálně nenapsalo, tak nebudu zatím věřit zprávě z něčího blogu.
      Čekám, že ndes nějaká zpráva určitě přijde, ale počkám si až na tu oficiální.
      Zatím se psalo, že rodina se rozhoduje. Možná se to změní, možná taky ne, tak uvidím.
    • zanesskaaaa

je to dost nefér vůči nám, fanouškům, ale zas je to dobrý v tom že když vidíte kolik lidí ho nemělo rádo.. bůh ví o by na tom hrobě způsobili.. má to svý plus i mínus no..
      • zanesskaaaa

ale nevěřim že už ho pohřbili:D
    • thesimsa

K tomu se ani neda co rict..A pak ze pohrbeni v Neverlandu je neuctivi..
    • lina25

Že je to vůči fanouškům dost nefér....
      • Re: Re: michael už je pohrben

Já se samozřejmě přidávám a taky tvrdím že je to nefér vůči nám fanouškům!
      • besta

ano kde pak mame jit mu odevzat kytky??? *7* *7* *7* *7*
  • besta

to jste uricte videli ale me se libi jak tam udela ten oblicej

http://www.youtube.com/watch?v=2X2P 5wOK4Gs&feature=related *1* *1* *1* *1*
    • Re: to jste uricte videli ale me se libi jak tam udela ten oblicej

je to supr *4* *4*
      • besta

Re: Re: to jste uricte videli ale me se libi jak tam udela ten oblicej

jj majki byl srandovni *4* *4*
  • p.acinka

M.J.

Já věřím, že se na nás pořád kouká tam ze zhora jak ho oplakáváme a myslíme na něho když si pouštíme jeho písně .. Michael byl jedinečný .. Nee on furt je .. Nechám si vytetovat jeho šťastnou hvězdu jak to bylo ve filmu Moonwalker ten film doporučuju je úžasnej ..
  • co

vubec ti nerozumim *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit