Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo

Ach jo.Michael uz navzdy odesel a musi se priznat ze nemel zrovna stastne detstvi a pomahal chudym lidem . *9* Michaeli,budes mi chybet! *9* *9*
  • lina25

:(

Občas už si připadám fakt jak blázen, ale prostě nemůžu přestat na Majkýho myslet.... Myslím na něj kudy chodím a strašně mi chybí.... *9*
    • angie72

Re: :(

Tak to je normální kočičko. Já s ním usínám a sním se probouzím. Samozřejmě v mé hlavě, jak jinak.
      • lina25

Re: Re: :(

Zlatí já vím...Máme to tady všichni hodně podobný
    • lask1

Ja som na tom rovnako,vždy keď sa ráno zobudím, prvá myšlienka je na Mikiho.
      A keď idem spať, je to podobné.
    • bibi1

Jo, to já taky, možná je to i tím, že je stále spousta nejasností kolem jeho smrti, pořád si kladu otázku proč, proč se to muselo stát. Dokud nebudu mít jasnou odpověď, tak se s tím asi nevyrovnám. *9*
  • angie72

MJ

Vzpomněla jsem si, jak psali, že ten herec co tvrdí, že je Paris jeho dcera, že je prý i kmotr dětí, ale kmotrem Majkího dětí je Macaulayn Culkin.
    Koukám, že to jsou všichno moc velký dobráci :-)

Culkin je moc fajn klučina :-)
    • lask1

Re: MJ

Angie
      Čítala si teraz to o tej košeli?

(nemusí to byť nič dôležité, mohla sa mu pustiť aj krv z nosa, len neviem prečo by to zavesili do skrine)
      • angie72

Re: Re: MJ

Já to četla už v týdnu v Aha.
        Já si myslím, že pokud to je vůbec v Majkího skříni, protože tak jak nám ukazují jeho ložnici, tak jsme už viděli 4 různé, tak si vyber, která je skutečně jeho. Tak pokud je to jeho halenka, tak mě napadla jedna věc.
        Majkí měl přeci spadnout dole v hlae a srazit sebou vázu. Ležel ve střepech, takže s emohl pořezat. Murray zmatkoval, byl v šoku, tak mohl popadnout první co viděl a zpátky to pověsit. Lidi v šoku takhle jednají :-( Měl 45 min. na to takhle vyvádět hlouposti, bohužel.
        Jinak nevím, jinak mě nic nenapadá, ale tahle ložnice asi bude Majkího. Nevím proč si to myslím, ale cítím to. A taky tam má nalepené žluté papírky a on si prý dělal poznámky a lepil je, ale pořád to nemusí být jeho ložnice.
        • lina25

Re: Re: Re: MJ

To je dost zajímavá myšlenka. A i dost logická
    • lina25

No tak tohle mu fakt nevyšlo tomu herci
      • masno

Re: Re: MJ

Tak to mu teda nevyšlo *15* .
    • lask1

Presne.
      Tí čo boli jeho skutočný priatelia, sa pretŕčajú na verejnosti najmenej.
      Culkina ani zatial nedávali, že by sa k tomu vyjadroval.

To že sa tá Paris na neho podobá, na toho herca, to ešte nie je dôkaz.
  • chiaramj

Ghost

Nemáte někdo film Ghost??Já viděla kousek na youtube.com ale je to v anglictine,takze tomu moc nerozumim.Nemate ho nekdo treba v cestine bo slovenstine??Napiste na email V.I.P.Prague@seznam.cz nebo na 774188928
    • angie72

Re: Ghost

Stáhni si k tomu titulky. Jinak se to dá v pohodě pochopit i bez titulků, pokud neumíš anglicky :-)
      • masno

Re: Re: Ghost

Jo, ghost je dobrý film... ale promiň, nic s titulkama jsem neviděla *9* .
        • angie72

Re: Re: Re: Ghost

My ho máme s titulkama. Manžel k tomu stahoval titulky právě.
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Ghost

Jo jako děj se dá pochopit,ale bylo by lepší vědět uplně všechno co říkaji =)
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Ghost

No tak si je stáhni. Titulky tam jsou ke stažení... :-)
  • kacenka33

Capitan E.O

chtěla jsem se podívat na Capitan E.o ale mám to jenom v angličtině...nemáte k tomu někdo titulky a nebo nemáte to rovnou česky??? pomozte mi prosím...ozvěte se na 381-290-436 a nebo na mail kitty133@seznam.cz...budu moc ráda...děkuju moc! *4*
  • chiaramj

*

Zdravim všechny =D
  • hanikaaa

ahojky

ahojky lidičky přeji všem krásné dobré ráno
  • ...

Hele lidi koukám že Majkímu nějak ubývá návštěvnost *9* !S tím musíme něco udělat ne?? *3*
    • kacenka33

Re: ...

ale co s tím chceš dělat...víc lidí sem chodit nebude...sama vidíš co si o Michaelovi myslí... *9*
      • Re: Re: ...

To máš pravdu no...
      • masno

Re: Re: ...

Hi, hi, podle mě je přes 7000 příspěvků hodně ne? No, já tady budu skoro pořád, o tom není pochyb- hlavně v noci. Se mnou mnou můžete počítat *3* .
      • lina25

Re: Re: ...

Podle mě, tady ta návštěvnost vůbec není špatná. *3*
  • oprava

majkymu
  • debil

michael je ta největší zrůda nasvětě,von zemřel a vy sedíte abrečíte jak paka
    • chiaramj

Re: debil

Michaela zabila především závist lidí.Přečtěte si první a zároven poslední dopis bulváru co napsal Mike.=(
    • masno

Jsi chudák, lituji tě! Majkí byl *STAR* *14* a ty jsi takový ubožák.
    • hanikaaa

zase se tu oběvil nějaký zavistiví ubožák který v životě nic nedokázal.....
      • kacenka33

Re: Re: debil

a jeeeje....další chytrák který závidí...víš co...vypadnu odsud a už se nevracej kreténe! ty jenom závidíš že Majkíí něco dokázal a ty jsi nula!na ty tvoje keci nejsme zvědaví tak si trhni nohou a vodjeť!
    • lina25

No já nevím...ale polovina planety dost odlišný názor... On totiž za svůj život prožil tolik zloby a závisti, co by si ty nevydržel ani deset minut. Přesto nikdy nemyslel na sebe a pro druhé by se rozdal. Byla to megastar světového formátu. Stačí snad informace, že jeho koncerty byli beznadějně vyprodané cca kolem 150.000 lidí.Po deseti letech kdy se měl vrátit se jeho lístky 750.000 prodali během několika hodin.O to nemluvím o jeho světovém rekordu prodaných nosičů. Přinesl úplně nový styl hudby, zavedl hudební klipy, naučil svět moonwalk! Zkoušel jsi někdy tančit robota??? Víš vůbec že to on, tenhle styl pustil do světa? Nikdy jeho hvězda nevyhasla a nevyhasne. Můžeš mi vysvětlit, když to byla taková zrůda, proč po něm šílelo milióny lidí na celé planetě? Dokonce i Madona si na něj dělala zálusk. Tento muž uměl být zatraceně sexy.
      • masno

lina25- víc než polovina *3*
      • angie72

Souhlasím! Napsala jsi to naprosto přesně!

Dej si odchod, nejsme tu na tebe zvědaví!
    • Re: debil

přestaň tady nadávat jak nám tak majkyu *16* *10* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit