-
To je normální provokace:)))
Lidičky! Jukněte na tohle video, a zaměřte se na část kde si olizuje rty! Já být tou moderátorkou tak se asi neudržím *14*
http://www.youtube.com/watch?v= Kt8VwRNZ3eE -
-
Re: To je normální provokace:)))
Ale když se ještě zaměříte na ten konec jak se olizuje, tak se tam v jedné chvíli tak provokativně kousne do rtu! -
-
Re: Re: To je normální provokace:)))
jo to je jako kdyby flirtoval.. to už bych se fakt neudržela.. jako kdby říkal.. tak pojď:D:D:D:D -
-
Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
To je zvíře *14* Prej panic, no to určitě *1* -
-
Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
po těhle videich se tomu ani nedá věřit:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
Od něho tak dostat pusu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
Přesně *1*
-
-
-
-
-
normálně to je jak kdyby řikal: "no tak už to udělej polib mě!" *14* *1* *14* -
jj přesně tak..twe jenom takhle sem sčervenala..nwm co bych dělala, kdyby to bylo "fakt" jako s tim košíčkem fakt..taková novodobá červená karkulka a potom jak ho strčil z toho prkna..to bylo peckový -
-
no to jo u toho jsem se lámala.. a jak se rozjížděli s tím vláškem.. jak si vždycky posune ten klobouk.. to je vždycky k sežrání *14*
-
-
Uááá *14* *14* *14* a klavesnice je zase pod vodou *15*
Ja bych po nem hned skocila *15* bych se fakt neudrzela *14* -
já bych se neudržela určitě...to je tak sexy...bože..málem sem sežrala obrazovku -
no ty voe já bych se neudržela ani náhodou.. bych po něm musela skočit.. aa to je nejkrásnější video.. je to takový veselý... bože on byl DOKONALOST sama *14* *14* jak je s tím košíkem jak tam skáče.. to mě rozsekává.. aa chtěla bych bý tou kleopatrou nebo kdo to je jak jí tam líbá *15* *14* *14* *14* -
-
Video je naprosto luxusní.... tu pusu s tou královnou študuju každej den... jak ten musel skvěle líbat... no a jak se olizuje... to je jako už fakt moooc...
-
-
-
Tak který???
Představte si, že by k tomu přišel bůh a řekl ti: Dám Vám Majkla ale musíte si vybrat jeho podobu. Tím nemyslím úplně někoho jiného, ale v průběhu let, prošel fakt změnama.Od we are the world až po comeback. Teď si zrekapitulujte jeho vizáže v hlavě. Kterou by jsi zvolily? Je to hodně těžký
Vizáže myslím když to vezmu skrz klipy
Thriller, we are the world, Black or white, you are not alone, coemback -
-
Re: Tak který???
hale tak to vypadá, že bysme se asi neshodli *1* *1*..chudák Majky, ten by dopadl po našem zákroku:D *3* *1* -
Tak asi Stranger in Moscow tam je proste náádhernej *15*
A nebo Give in to me..tam je taky luxusni *14* -
-
Re: Re: Tak který???
JÁ BYCH BOHOVI ŘEKLA, AŤ PROSTĚ mAJKÍHO OŽIVÝ. No a jinak asi you are not alone *4* *14* *3* *3* *1* *15* *4* *14* -
JÁ BYCH BOHOVI ŘEKLA, AŤ PROSTĚ mAJKÍHO OŽIVÝ. No a jinak asi you are not alone *4* *14* *3* *3* *1* *15* *4* -
Jste dobrý holky:) My s Terí jsme si nemohli vybrat! Je dokonalej všude! Ale dobře asi bych hodně váhala mezi we are the world a give in to me -
-
Re: Re: Re: Tak který???
Ono je tezky si vybrat..V kazdym klipu mel jiny kouzlo *14*
Ale ve Stranger in Moscow me odrovnalo to nataceni *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak který???
Myslíš jak byl pod tou vodou? No z toho jsem nemohla! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak který???
Jo pod tou vodou *14* Jak mel mokry vlasy a to triko jak mel k sobe prilepeny kdyz si sundal kabat uaa *14* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak který???
No přesně ten první pohled... ještě jak tam od sebe odlepí ty rtíky.... oh bože, ale pod vodou je taky sexy... ale vybrat bych si dámy teda nedokázala... vid linuško... je to těžký
-
-
v tomhle klipu se mi strašně mocky líbil ten jeho upa první pohled *14* ..takovej klášnej, nevinej.. *3* *3*
-
-
-
-
Black or white.. jednoznačně!!.. i když jako černoch ve We are the world byl taky nádhernej.. ale v Black or white se mi líbil uplně nejvííc!!!!! a nebo taky ve Scream:D:D -
-
ale když to není fér *1* *1* *3* on byl klášnej upa všude..jak si můžu vybrat *15* *1* *3* *3* *14* -
-
no to jo.. prostě bych ho brala jako bělocha s dlouhými kudrnatými vlasy bez ďolíčku na bradě a tý vyryrovaný bradě.. ví te jak.. prostě čistá pleť.. ještě než se začal měnit:).. jak je v Black or White na tý soše svobody.. tam je krásnej *14* -
-
jj tak je k sežrání.. *14*
-
-
-
-
mno já bych si vybrala něco mezi thrillerem a we are the world..mno prostě černoušek..aby o něm nemohl psát bulvár takovou špínu jako, že byl na chemickym bělení a vymlouvá se na nemoc.. *9* *3* -
-
black or white *14* tam je prostě boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
to máš pravdu.. ale zase měl na těle ty bílý skvrny od vitiliga takže chápeš mě ne?:D -
-
jj..bych v tu chvíli Boha ještě požádala jestli kdyby se vrátil do této podoby, ho nemohl zbavit této nemoci *3*
-
-
-
-
Pro bezmozky
Takže, jastli se právě chystáte nadávat na našeho Majkího, tak před tím, než to uděláte, tak si přečtěte tohle:
1.: Nemáte sem co chodit. Jestli vím, tak je to tu JEN pro fanoušky Majkího.
2.: Budete pro všechny pěkně ubohý, když nevíte, že Majkí řekl tohle: "Raději bych si uřízl ruku, než abych ublížil dítěti," a chtěl, aby každé dítě na světě bylo šťastné.
3.: VSTUP DO NEVERLANDU PRO CHUDÉ DĚTI BYL ZDARMA!
A na závěr: jestli vás ani tohle nedostalo, tak jste hodně hloupí, protože komu není rady, tomu není pomoci. *13* *13* *13* -
Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0zOk ofcsokU&feature=PlayList&p=0119CC90 8388D6C0&playnext=1&playnext_from=P L&index=16 -
-
Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
mno to teda..to muselo bejt rodeo *1* *1* *3* *15* -
Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
doooost dobrej.. ten v tý posteli musel řádit:D *15* *15* -
-
Re: Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
No tak o tom žádná!!! To už tady s Teri řešíme pěkně dlouho, že to musí být uragán *14* -
-
Re: Re: Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
No to sakra... každej den se mučíme tím, že řešíme jakej byl v posteli.... ale pořád nás to baví a nemáme dost co?!!! *1* -
a ten pohled 1:04 - 1:08 *14* *14*
a pohopila jsem správně ten pohyb 1:09 - 1:14 *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
Myslim ze jsi to pochopila *15*
V klipu Way you make me feel to udelal myslim 3x nebo 4x *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
a prej že byl panic.. joo to jim tak bude někdo věřit.. po tomhle videu se to nedá:D:D..
-
-
-
Jak se to jmenuje natom youtube, pls? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Hej lidi na tohle se koukněte! To je samec!!!!
Sexiest Moves Ever by Michael Jackson
-
-
-
-
-
???
Možná teď budu ta trubku ale zná někdo tento song?
http://www.youtube.com/wat ch?v=at2L1CVGEy8 -
-
Re: ???
Fall Again teda aspon myslim je to tam napsany.. -
-
Re: Re: ???
Fakt hezký *14* !!!
-
-
tak tuhle taky neznám...ale je klášná jako všechny jeho *3* *4* -
neznám ale je krásnej!! *14* -
-
Hmm... hezký! *14*
-
-
A viš že ho neznám,ale je hezkej!A ty ho znáš? -
-
Já jí taky neznam.Ale je moc hezká stejně jako všechny jeho písničky. *4* -
-
Re: Re: Re: ???
no já jí taky neznám... ale jak tady všichni píšete je fakt hezká jako všechny jeho písně...
-
-
No právě že neznám. Někdo k tomu píše na you tube že jí někde vyhrál. Podle mě, je to jeden z nevydaných songů, kterých má Majký doma plný peřiňáky -
-
Re: Re: Re: ???
prý plný peřiňáky *1* *1* tak tohle mě dostalo..(v dobrym smyslu):D *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
*3*
-
-
-
-
-
promiň
ahoj promiňte já sem Deny můžu si s váma psát??? -
-
Re: promiň
jasně, budem moc rádi, proč bys nemohla? *7* *14* *3* -
-
Re: Re: promiň
Jasný! *3*
-
-
Re: promiň
Jasně vítej mezi nás:) -
-
Re: Re: promiň
díky sem moc ráda *4*
-
-
-
super
být na koncertu majkiho bilo to nej co si může člověk přát,vým že má rád každého do dnes *9* -
-
Re: super
A ty jsi byl na jeho koncertě??? *14* -
-
Re: Re: super
zmněnila sem si jméno já sem ta Deny! ano byla sem tam *4* *4* -
-
Re: Re: Re: super
v šesti letech.. to se máš:D -
-
Re: Re: Re: Re: super
ahoj odcházím jdu poslouchat krále popu zaz zítra musím běžet za majkim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: super
Čau. *4*
-
-
dík
-
-
-
-
Re: super
ahoj.. prosím nemysli si že tě chci urazit nebo tak.. ale neuč se prosím psát:D:D.. protože vidět tvoje hcby mě mučí:D.. nříkám že jsem dokonalá, taky píšu chyby:D.. ale prosímzkus psát bez chyb *3* -
-
Re: Re: super
vidíš taky jsem ta těch chyb měla pár:D -
-
Re: Re: Re: super
vím Zany, že tě to mučí, ale podle mě jí je tak max.12...snad to tak nevadí, ne? *3* -
-
nene zas tolik ne.. za to nemůže že píše chyby.. píše je každej.. i já.. ale mučí mě to:D:D.. já za to nemůžu:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: super
Jo... jasně. Aniž si to člověk uvědomí, má v textu chyb, jak máku- nic ve zlém *4* . Člověk není stroj, 6ádný učený znebe nespadl *3* *3* *3* .
-
-
mě je 17 *4*
-
-
-
-
-
Tak zas zítra!
Pusinky moje, tak já se jdu juknout na nějaký film, nejlíp na nějakej Michaelův... *14* Ale, už sem asi nepřijdu, mám vás děsně moc ráda a doufám, že sem přijdete i zítra! *3* Dnešek se mi vážně líbil, řešili se tu zajímavý témata! *4* Naše diskuze je prostě nejlepší!!! *14* *1* Mějte se krásně a (i když trošku předčasně) Dobrou noc! *4*
P.S.: Jestli by jste chtěli, jsem pro aby jsme na Majklovi narozeniny udělali něco podobného jako 13.7. ve 20:00. Prostě si zapálíme svíčku a budeme si povídat tady na diskuzi o tom, že je Michaelovi už krásných 51 let! *14* *4* *4* Nevíte náhodou někdo, v kolik hodin se narodil? *7* Moc díky, Pááá! -
-
Re: Tak zas zítra!
Dobrou:) -
-
Re: Re: Tak zas zítra!
Pá Linuško! *14* -
-
Re: Re: Re: Tak zas zítra!
Čauky a dobrou všichni- ale já ještě spát nejdu *15* .
-
-
-
Myslim ze se narodil 11:45 ale nevim jestli rano nebo v noci.. -
-
a víš to přesně, jinak je to super!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Tak zas zítra!
No nejsem si jista ale vcera jsem to nekde cetla akorat uz nevim jestli rano nebo v noci.. -
-
Re: Re: Re: Re: Tak zas zítra!
myslim ze to bylo v noci *3* a dobrou!
-
-
-
-
Tobě taky dobrou noc.. taky tě mám ráda pusino *14* .. na naše diskuze nikdo nemá:D:D.. to jen tak u nějaký celebrity nenajdete *14* *15* -
-
díky zlatííčko! *14*
-
-
-
:)
Snad mi dáte za pravdu, že Majkýho polibky museli být elektrizující *14*
http://www.youtube.com/watch?v= eV2e13ccfDA&feature=related -
-
Re: :)
je to dost dobrý:D.. ale já myslela že tam bude někoho líbat:D:D.. a co je to za psničku prosím nevíte? *15* -
-
Re: Re: :)
Vždyť víš, že Majký se v klipech líbá jen svátečně:) Vlastně me napadá je remember time:) To jsem sem dala pro nás holky, aby si každá pod tím jeho našpuleným čumáčkem, mohla představit jen a jen sebe *3* -
Ahoj, tý jo, tak to je drsný, takovou hubičku, kdyby ti dal... *1* *1* *1* A písnička to You Rock My World. *14* -
-
Re: Re: Re: :)
a děkuji *15* -
kéž by *15* *14*
-
-
-
Re: :)
A nebudťe líní to otvírat *1* Nebudete litovat *14* -
-
Nádhera *14* Měli by dát jeden z těch obrázku do nějakýho časáku jako plakát v životní velikosti. To bych se pak od toho plakátu už nehla *1* -
me to nejde otevřít..=( -
-
musíš si oddělat mezerku, co tam je... *3*
-
-
-
-
Mladost
Ahoj broučci, já nevím jak vy, ale Michael vůbec nevypadal na 50-tiletého chlapa, ten byl tak roztomilý a dětský, že vypadal mnohem mnohem mladší...:) Vidíte, podle mě se mu splnil sen, nikdy nevyrůst...jak Petr Pan! *14* *3* *4* -
-
Re: Mladost
Přesně! Souhlasím, ten vypadal čím dál líp -
Měl v sobě hrozně moc energie,bylo to na něm vidět...A najednou odešel to nedává smysl...48 hodin před smrtí nacvičoval na turné a vypadal jako v roce 1997...achjo :'( -
já jsem taky nemohla uvěřit že je mu 50 on byl tak mlaďoučkej.. holky nevím jak vy, ale já si nemůžu pomoct, jak povídá v tom videu o turné This is it tak mi hrozně připomíná zpěváka z Aerosmith.. nepozabíjejte mě za to prosím ale mě to tak připadá.. ne jako že by byl starej ale těma vlasama a brýlema dohlomady mi to tak přijde:D:D *15* -
-
Re: Re: Mladost
to je pravda... *3*
-
-
taky si myslím. majkí byl boží dítě,zpěvák......atd *14*
-