-
Za vaše mokré oči neručím...
http://www.youtube.com/watch?v=pJlj 1btrfDo&feature=fvw -
-
Re: Za vaše mokré oči neručím...
teda snažila sem se to jakou dobu zadržovat, ale potom sem se stejně rozbulela..to prostě nešlo... *9* -
-
Re: Re: Za vaše mokré oči neručím...
No mě to povídej....
-
-
tak jo to dostalo i mě.. spíš ta píseň.. ale hlavně jak ho vyndavali z toho vrtulníku.. ale nejkrásnější je 0:25 - 0:36.. u toho jsem se smála:) -
prosim vas co mam napsat kdyz uz najedu na to youtube.com??? -
-
jj mimochodem "F9" je muj 2nick to kdyby sem lezl nejaky dalsi blbec tak budu na neho nekdy nadavat timhle nickem. *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Za vaše mokré oči neručím...
tak kdo u tohohle neměl mokré oči tak už nevím...tohle je krása...
-
-
-
Tak tohle video vážení mě sebralo asi nejvíc co jsem tu dnes poslala... Slzy mi tečou proudem -
-
Nemám co dodat.... nádhera....
-
-
-
zas???!!!
zas tu je nejakej blbecek ktery si na nas a majkiho dovoluje??? *16* *16* *16* *16* -
-
Re: zas???!!!
no těch se tady nezbavíme...prostě ho nemají rádi a s tim my nic neuděláme...ale je pravda že by nás tady mohli nechat napokoji a nelezli sem a neuráželi! *16* *16* *16* *9* *9* *9*
-
-
nicccc::::
fffuuujjj!!!ženska *5* *9* *5* -
-
Re: nicccc::::
Ale my nemůžeme za to že jsi teplej!! *1* -
Re: nicccc::::
Hele, my chápeme tvoji sexuální orientaci ale zase až takovou antipatii k opačnému pohlaví projevovat nemusíš... -
-
Re: Re: nicccc::::
Zlato promin, ale nevím jestli to náhodou nepřekonalo tvůj řetízák *15* *15* *15* za jedna.... *1* -
-
Re: Re: Re: nicccc::::
Teď jsi mě pobavila *1* *1*
-
-
ty jo :D :D dobrý *1* *1* *1* -
To nejde jinak linuš, než ti dát za 1 :-) -
-
já ti také dala za 1... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: nicccc::::
No dík *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nicccc::::
jako přesně...za 1 a tý tamtý....za 5! -
Re: Re: Re: Re: Re: nicccc::::
neni za co.... *3*
-
-
-
Díky zlatí *1* -
-
Re: Re: Re: Re: nicccc::::
Nemáš za co *14* *3* *4*
-
-
-
-
-
tak a nový tatík Paris je tu!
ale myslím,že není otcem! Otcem je totiž Arnie Klein!! -
-
Re: tak a nový tatík Paris je tu!
Už ti by ti měl někdo darovat ty brýle když nevidíš podobu mezi otcem a dětmi -
-
Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
tady si nemůže psát kdo chce a co chce...tady se smí psát jenom hezké věci o Michaelovi a ne ty vaše přiblbí poznámky a kritiky!
-
-
Re: tak a nový tatík Paris je tu!
co to jako je "J"?? Svůj komentář si označíš jako výborný jedničkou a Angiin pětkou? S těma otcema sem už nelez. -
-
Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
bud sticha tady si muže psat co se mu zlibi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* -
-
Re: Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
Tak to nemáš pravdu. Tady si nemůže psát nikdo co se mu zlíbí. Slušně ano, ale jinak ne. -
Re: Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
pod kolika nickama hodláš ještě přijít??? *15* *15*
-
-
-
-
Pojistné
Tak si představte, že Majkímu nechtěj vyplatit pojistku. Už včera jsem to četla a dnes to píší zase.
Prý spekulují nad tím, že neměl na to, aby udělal 50 koncertů, ale nějaký lékař tvrdí, že na to měl, akorát potřeboval lékařský dohled.
Takže rodina chce zažalovat společnost, která pojistku nechce vyplatit.
Kdy už tohle skončí? Je to tady jeden tatínek vedle druhého. Do toho se neví, kde vlastně Majkí bude pohřben a ještě mu nechtějí, respektive rodině, vyplatit pojistku,
No hlavně, že chudák celý život dával peníze všude, kde to bylo potřeba. -
-
Re: Pojistné
Snaží se co to jde aby nemuseli vyplatit peníze, které vyplatit musí. Pojišťovna si hledá milion důvodů aby nemusela sáhnout na své peníze. Lékařský dohled potřeboval to je pravda. Ale ten tzv. dohled který měl kolem sebe byla jen banda vyžírků, a neschopných amatérů. Já to ani nemůžu jinak nazvat, protože ta jejich tzv. péče Majkýho přivedla tak akorát na prkno. Měli to velice dobře promyšlený. Majký byl tak navyklej, že už ani sám nepoznal co mu může ublížit a co ne. Spoléhal na své doktory, kterým platil nekřesťanské peníze. Pojistka se teď o to bude opírat a udělaá všechno proto, aby zmanipulovala skutečný stav věcí, a z Majkýho udělala feťáka a nesvéprávneho blázna.... Doufejme že zasáhne boží spravedlnost *4* -
-
Re: Re: Pojistné
Je to všechno tak trapný. On zemře člověk, tak známý ještě k tomu a oni se z toho udělat frašku, jen aby nemuseli platit... Je mi z toho vážně zle. -
-
Re: Re: Re: Pojistné
přesně...on všude pomáhal a rozdával peníze a když má někdo dát peníze jemu tak je to špatně...tohle je fakt konec...tragédie.... *9* *9* *9*
-
-
-
-
Láska a zase láska
http://www.youtube.com/watch?v=XGA1 Iac5Hms&feature=related -
-
Re: Láska a zase láska
Lidičky na tohle se vážně koukněte. Kdo by tady ještě je ve skrytu duše pochyboval o jeho nevinnosti ohledně zneužívání dětí, tak tohle by vám mělo otevřít oči! -
-
Re: Re: Láska a zase láska
To je tak krásný, ježda mane!! Proč já nejsem jedním tím děckem...chtěla bych být v Michaelově náručí a fotit se s ním!!! *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Láska a zase láska
tohle je nádherný...jak o něm někdo může říkat takový nesmysli...vždyť se na něj podívejte...on by nedokázal ublížit!
-
-
-
-
Král lásky....
Nemám slov...
http://www.youtube.com/w atch?v=gudcY9ZSt88&feature=related -
-
Re: Král lásky....
Tak tady jsem se vážně rozbulela... *9* *9* Miluju tě Majký, ode dneška Michaelovi budu říkát Král Popu a Lásky s velkým L!! *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Král lásky....
na tohle se nedá říct nic jiného než nádhera!
-
-
-
Tohle je nádhera...
Lidičky, z tohoto videa mi vyhrkly slzy....
http://www.youtube.com/ watch?v=RjDH-SKPqJI&feature=related -
-
Re: Tohle je nádhera...
Páni, to je taková nádhera...jak tam tak stál v těch nádherných čistých bílých šatech a chodili k němu lidi, ho obejmout...Tady se mi taky vhrkly slzy do očí... *9* Milujeme tě Majký! *14* *4* -
-
Re: Re: Tohle je nádhera...
i já jsem u toho brečela...krása...Majkíí chybíš nám!
-
-
Re: Tohle je nádhera...
Bože to je nádhera. A jak to nesutál u toho vojáka s tou holčičkou. Majkí byl tak citlivý...
-
-
ahoj
ahoj sem tu nová můžu se k vám přidat ?? *4* -
-
Re: ahoj
Ahoj Paige,
jasně budem moc rády, vítáme tě tu! *14* *3* *4* -
Ahojky a vítej.
Jak píše lina25, tak ano, přesně vím co má namysli s princátkem *4*
Linuško, linuško, i ty jedna :-) -
-
Re: Re: ahoj
Já vím, já vím:) *3*
-
-
No jasně! Vítej a s tvojí nádhernou princátovskou ikonkou jsi tady vítán/a dvojnásob *1* Zasvěcení ví o čem mluvím že Angie *3* -
-
Lini, máš pravdu, Michael v té době vypadal vážně jako princ, ještě když si vzal ten svůj obleček. *14* *4* Ale úplně nejvíc se mi líbí, když zpívá společně se zpěváky a se zpěvačkami We Are The World. *3* *4* -
Terinda taky ví *1*
-
-
No jasně! Vítej a s tvojí nádhernou princátovskou ikonkou jsi tady vítán/a dvojnásob *1* Zasvěcení ví o čem mluvím že Angie *3*
-
-
Nejkrásnější oči...
Připravte se prosím, zhluboka se nadechněte, protože po spuštění tohoto videa, se budete topit v nejkrásnějších a nejhlubších očích na světě. Tohle video mě naprosto dostalo....
http://www.youtube.c om/watch?v=juLE-0-1c8w -
-
Re: Nejkrásnější oči...
To jsou oči!!! Hned jsem si z toho jednu fotku udělala na plochu. Můj říkal, že je krásná, že by z toho byla pěkná tapeta, tak už je na ploše :-) -
-
Re: Re: Nejkrásnější oči...
Není to zlatí náhodou ta, kde vypadá jako na tom obraze který měl v dokumentu? Jak seděl s Bashirem v tom studiu, a Bashir po něm chtěl aby zatancoval? Měl za sebou obraz:) -
-
Re: Re: Re: Nejkrásnější oči...
Ne není, je celá černá a jen Majkův obličej. Je to ve 25-26 vteřině :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Nejkrásnější oči...
Tak to je něco, výborná volba!
-
-
-
-
nejkrásnější čokoládový oči na světě.. jsou fakt nádherný.. ale nebrečela jsem.. už jsem asi všechno přešla.. brečím jenom když vidím jak brečí on.. a nebo když vidím smutek v jeho očích.. to je to nejtěžší.. ale ty oči.. prostě nejkrásnější černošský oči na světě *14* *14* teda i s 50 centem *15* -
-
No když on brečí tak to mě rozsekne úplně...Větinou když zpívá she´s out of my life...Ale ty oči jsou prostě dokonalý...Má ty oči ještě pěkně velký, ta barva, tvar....celkovej výraz je prostě andělskej *4*
-
-
nejde u toho nebrečet *9* *9* -
-
To nejde *9*
-
-