-
kdo
kdo nema rad majkiho at sem nelozi!!! -
-
Re: kdo
Přesně tak!Ať si sou za těma idiotama kterejm řikaj hvězdy a nás tady nechaj na pokoji!! *13* -
-
Re: Re: kdo
jj co pak jim majki udelal ze jsou na nho takovi???NIC!!! -
-
Re: Re: Re: kdo
víte jak to musí bejt Majkíímu líto když si to tu čte a tady samá chvála všichni ho tu mají rádi a najednou příjde nějakej idiot a všechno nám to tady pokazí těma svejma kecama...když už tady Majkíí není to neznamená že tim to všechno končí, všichni ho hodí za hlavu a konec...to v žádném případě! to bychom mu nikdy neudělali! My se tady snažíme aby se na něj nikdy nezapomnělo....což pochbuju že by se někdy stalo =) -
-
Re: Re: Re: Re: kdo
Plně s vámi souhlasím! Nesnáším ty idioty, kdyby sem třeba napsali jen: "No já Michaela moc nemusím, ale dobře zpíval." Ale oni sem vlezou a hrajou si na "borce" když tady na nás ječí, že to byl ped.... ani to slovo nechci říkat....chudánek... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo
Přesně tak. A navíc sám řek že by si radči podřezal žíly, než aby ublížil dítěti... Kdo o něm řiká že je ped... tak nemá mozek! -
mas pravdu majki by to nekdy detem nedelal on je miloval::)
-
-
Re: Re: Re: Re: kdo
presne tak majki by mel ty idioty strasit!!! -
-
hehe strašit??? Na to je Majk moc hodnej *4* -
já nechci, aby je Majký strašil, chudánek to nikdy nedělal a ani dělat nebude. Kdyby je strašil, tak ti lidi jdou druhý den za novinářema a řeknou jim, že Michael je strašidlo a straší je. To by jste chtěli? Michael všem chtěl a chce dávat JEN lásku. *4* -
*4* No to by pak čuměli...A PAK by určitě nemachrovali a prosili ho aby přestal.....Hmm to bych jim přála...
-
-
-
-
-
Re: kdo
Přesně tak!běžte si otravovat jinam vy chudáčci!Tady je to jen pro slušný lidi!
-
-
DOBRÉ RÁNEČKO!!!
Dobré ránko, moc vás všechny zdravím a přeji mnoho štěstí do dnešního dne! *3* *4* *4* I LoWe Michael and You!!! Mám vás všechny moc ráda!!! *4* *4* *14* -
-
Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
dobré ráno *4* Co říkáte na to,že by Majkího měli uložit v bezejmenném hrobě?teda takhle jsem to aspoň četl,že to chce rodina.Já si myslim že to je dobrý nápad,ale stejně by měl být pochován podle mě v Neverlandu. -
-
Re: Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
Jo měli by ho pochovat v Neverlandu. Tam byl jeho domov. A navíc tam by ho asi těžko někdo ukradl. -
no myslím, že teď každej bude jezdit po Hollywoodu a bude hledat bezejmenný hrob...ach jo, snad ho nikdo neukradne, taky bych si přála, aby ho pohřbili do Neverlandu. Nikdy nezapomenu na jeho slova v tom dokumentu: Chtěl bych žít věčně! U toho jsem se rozbrečela... *9* -
-
Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
to jsem take pristihl!!take jsem skoro brecel bohuzel netusil ze za 6let umre::(
-
-
ano v NEVER-LANDU!!!!nebo proste misto co pro majkiho hodne znamenalo!!
-
-
Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
ahojky take ti preju tobe a ostatnim dobre ranko *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Dobrou
TAk doubrou nocičku lidičky.... jdu si nechat zdát o michaelově rozeplém poklopci *15* *15* no jo mám hrozně nemravný myšlenky, ale já za to nemůžu.... tak pááá zítra -
-
Re: Dobrou
Dobrou:-))
Jeho poklopec je dobre tema pro nocni sneni *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Dobrou
Dobré tema??Já bych řekla že TO NEJLEPŠÍ *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Dobrou
Tjn *1* *15*
-
-
Re: Re: Dobrou
No to teda jeee *1* *1*
-
-
-
DOBROU
tak já už du taky zalehnout dobrou *4* -
-
Re: DOBROU
Dobrou *4*
-
-
Videjko
tady je Majk vážně sexy
http://www.youtube.com/watc h?v=ElEw3-AVFxg -
-
Re: Videjko
WoW *14*
Dokonalost *14* -
-
Re: Re: Videjko
jj a 0:49 tam ty namakaný týpci a Majki je tam stejnak nehezčí -
-
Re: Re: Re: Videjko
Namakani muzou bejt jak chcou ale na Michaela nema nikdo *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Videjko
přesně...to video je úžasný a já mám zase poslintanou klávesnici *15* a nevíte jak se jmenuje ta písnička co tam hraje? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Videjko
*15* skoda ze nedelaj nejaky pláštěnky i na klavesnice *15*
-
-
-
-
-
-
new style
Teda nevím, jak vy, ale jási brzy koupím černé lakýrky, bílé ponožky a krátké černé kalhoty. Prostě styl á la Michael Jackson *4* . -
-
Re: new style
Ja se pokousim sehnat naky tricko s obrazkem Michaela *15* ale este jsem na zadny nenarazila *9* -
-
Re: Re: new style
Taky se snažím nějaký sehnat. *3* -
Re: Re: new style
já možná budu mít tričko Majkíího...ale jenom možná
-
-
-
dobrou
já jdu spát děvčata.. dobrou a ať se konečně někomu z vás zdá o Michaelovi... jak tak vidim že už se tu budu dnes asi ve dvanáct.. moje vstávací doba.. tak pááá dneska*14* *15* -
-
Re: dobrou
Dobrou *4*
Jo to ja asi taky budu vstavat podobne Brzo *1* -
-
Re: Re: dobrou
já toi samí *1*
-
-
Re: dobrou
Dobrou *4* . -
-
Re: Re: dobrou
dobrou mjá asi za chvíli taky pudu mamka řve abych už šla spát -
-
Re: Re: Re: dobrou
*1* To mamka uz je zvykla..Od zacatku prazdnin jsem tu porad minimalne do pulnoci :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: dobrou
Mě to mamka trpí tak do půlnoci a pak je to furt:Vypni už ten počítač a bež spát!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
No to mamka prvni tyden taky a pak asi zjistila ze to nema cenu me odtud odhanet *15*
Si uzivam PC dokud muzu od zari budu rada kdyz tu vydrzim do 11 *1*
-
-
-
-
-
-
...
http://guess-who-i-am.blog.cz/0908/ michael-jackson-elisabeth-taylor
Tady jsou naky fotky kde mel rozeplej zip *15* No nemusel si ho zapinat *15*
Sem to vcera nasla a cucela jsem na to asi pul hodiny *15* -
-
Re: ...
No hustý!!! Ještě kdyby si zapoměl vzít slipy bylo bY to ještě lepší *15* *15* *15* ..........bože já sem úchylná......... *8* -
-
Re: Re: ...
Kdyby si zapomel slipy hmm to by byla aspon podivana *15* Ale i takhle je to luxus *15*
No nejsi sama ja jsem co se tyce Michaela taky hoodne uchylna *1* -
-
Re: Re: Re: ...
To je dobře asdpon nejsem sama *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: ...
teda aspon
-
-
-
-
Re: ...
*15* no to nemusel.. ale škoda ž tam nebylo nic vidět *15* ..zase *15* *15* -
-
Re: Re: ...
No skoda *15*
Ale asi je slusne vybavenej kdyz se mu rozlitli knoflicky u kalhot *15* *15* *15*
Co jsem postrehla tak se mu nejspis nejdriv rozepnul prostredni pak vrhni a pak i ten spodni *15*
Este by me zajimalo co to bylo za pradlo jestli boxerky bo co *15*
-
-
-
další video
nějaká holka na jeho narozkách vykřikla :Oh man you´r hot!!!!
přetočte si to na 1:59
http://www.youtube.com/watch?v=3nW2WummVH8&fmt=18&annotation_id=annotation_298597&feature=iv -
-
Re: další video
Ta fotka jak mel knizku obracene *15* nekdy okolo 0:35.. -
-
Re: Re: další video
jojo to jsem umírala.. ale jenom 101 důvodů.. je jich miliony:D.. ale to by muselo být hoodně dlouhý video:D:D -
-
Re: Re: Re: další video
Jo to jo *15*
To by muselo byt X hodinovy video kdyby se tam meli vyjmenovat vsechny duvody *1* -
-
Re: Re: Re: Re: další video
on je úžasnej...jak se uculil... *15*
-
-
-
-
Re: další video
jak byl v rozpacích:D:D.. on je úžasnej:D -
-
Re: Re: další video
Přesně tohle na něm miluju. *14* *14* *14* *14* Prostě si nehraje na tvrdáka.Je tak skvělej -
-
Re: Re: Re: další video
jojo nejhezčí je to v písničce History.. ze začátku tvrdej hlas a v refrému takej jemnej.. to je na něm to jedinečný!!
-
-
-
-
tky
http://www.youtube.com/watch?v=z8jH 5G2H4SU
ten je taky doost dobrej.. prostě Michael roztančil svět moonwolkem.. a ne jenom tím!!! *14* -
-
Re: tky
Ten prvni byl dobrej.. -
Re: tky
mezery sem si vymazala ale nejde mi to pustit píš se mi tam Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. -
-
Re: Re: tky
Tak zkus dat na youtube Mini Michael Jackson.. melo by to byt treti video.. -
-
Re: Re: Re: tky
Tý jo! Tak to ani já nedokážu *3* . -
-
Re: Re: Re: Re: tky
Jo no ja taky ne *15*
-
-
Re: Re: Re: tky