-
Re:.)
ja mám taky pochybnosti že žije a věřím tomu někde psali že možná žije třeba to je pravda! *7* -
**
Každý týden se objeví další otec dětí.Je to hrozný.Právě čtu knížku o Mikovi a je tam napsáno,že za jeho pád s poslední deskou mohl Tommy Motola.Jestli je to pravda se už nikdo nedozví.V každém přípdě mi moc chybí.Byl to užasnej zpěvák a ještě lepší tanečník.A je docela hnus jak se z něj lidi snažili vytahat co nejvíc peněz po aféře Chandler. -
Dobrý
Dobrý no teď už poledne vám všem!! *15* *14* -
Téma...
Ahojík, včera jsem dávala téma, tak ho teď jen zkopíruju, ať to nemusím psát znovu.
Tak je tu další téma, a jak jsem psala včera, tak je odlehčené.
Dnešní téma je tedy Michael Jackson. Myslím si, že po tématu Murray a vazba je to už na čase :-)
Nespěchejte, jak píši v článku, protože nemám dopsanou předchozí kapitolu. Dejte tomu to tématu čas, protože Majkí si to zaslouží.
Budu se těšit na vaše komenty a názory.
Tady je link...
http://www.jirinkaw.cz/doc uments/blog_2.php -
-
Re: Téma...
Ahoj Angie.. takže to je téma jenom Michael Jackson.. páni tak to bude na hodně dlouhou přemýšlenou:D:D -
-
Re: Re: Téma...
Ahojík, ano, jen Majkí. Takže si dej záležet *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Téma...
Jo to si dám. ale nejhorší je že vždycky toho mám hodně co napsat ale teď nevím:D:D
-
-
-
-
.)
lidi,myslíte,že Michael žije??? Já mám pořád pochybnosti o jeho smrti,možná jsem naivní,ale věřím tomu,že žije!!! -
-
Re: .)
hm nejses jedina ja mam taky pocit jako ze neni mrtvej..Treba to bylo nejak usity na sponzory a tak...Kazdopadne nejsi jedina... -
-
Re: Re: .)
Pokud jste fanoušci, tak byste Majkího znali natölik, že by tohle nikdy! neudělal. On se moc těšil na comeback. Nechal si už i šít obleky s flitry. Dokonce pomáhal jedné oděvní firmě pomáhat navrhnout šaty. Denně trénoval. Myslíš, že by si potom řekl "kašlu na to, udělám, že jsem zemřel a hotovo". Nikdy by takhle nepřemýšlel! -
-
Re: Re: Re: .)
Angie má pravdu... Majký zemřel. Nikdy by tady děti nenechal, ani by nedovolil aby kvůli němu umírali lidé. Nikdy před ničím neutíkal, na turné se těšil, i když ho to stálo spoustu nervů a netušil jestly to zvládne.... -
Re: Re: Re: .)
Angie má pravdu.. přece by takhle neublížil všem svým blízkým.. i když si občas přeju aby to udělal.. bohužel to tak není.. přece by se Král popu, neobyčejnej člověk, který neměl rád když lidi trpí jen tak nesbalil a odešel někam pryč.. a kdyby to udělal, tak kdyby viděl svůj pohřeb myslím že by se okamžitě vrátil.. ale prostě to tak není je MRTVÝ a je to!!.. už to neřešte..
-
-
-
Re: .)
Ne! Nenechal by tu děti, nedovolil by, aby se o něm takhle spekulovalo, nedovolil by, aby někdo tvrdil, že není otcem svých děti, a nedovolil by, aby fanoušci páchali sebevraždu... Atd., atd.
-
-
:)
Krásný den všem, tak koukám že se objevil další tatínek *1* To už si snad dělají srandu.... Je to směšný a smutný zároveň, svět potřebuje více lásky říkával Majký, ale já mám pocit že po jeho odchodu je ho čím dál víc. Všichni co tady dělali ramena, že jsou otcové jeho dětí, a vyhrožovali DNA... Nikdo z nich to neudělal to už by se tady dávno vědělo. Je mi líto jeho dětí, protože nejvíc to odnesou právě ty děti.... A Majký už se fakt musí obracet v hrobě -
-
Re: :)
Ahoj zlatíčko,
to si jako všichni myslí, že by byl Majkí tak hloupej, že by dovolil, aby otcem jeho dětí byli celebrity? Aby se to mohlo kdykoli provalit?
Nehledě na to, že Prince I. a Blanket jsou jako by mu z oka vypadli. Já ani na chvilinku nepochybuji a lituji všechny, co pochybují. -
-
Re: Re: :)
Přesně tak zlatí! Vždyť ty děti jsou jeho přesné kopie! Majký plodný byl!Paris je spíš po Debie a přijde mi nelogické, když mohl poskytnout svoje sperma v případě Prince, proč by tak nemohl udělat v případě Paris a Blanketa. Nikdy mě žádný bulvár nepřesvědčí, že děti nejsou jeho....
-
-
Re: :)
to jsme zvědává jestli si fakt nechá udělat ty testy DNA... namachrovanec jeden... -
-
Re: Re: :)
Já tomu nevěřím. Jen na sebe strhává pozornost a chce tzv. 5 minut slávy....Akorát ze sebe udělá pitomce, ale kdo chce kam pomozme mu tam -
-
Re: Re: Re: :)
Já bych mu přála aby si testy nechal udělat, potom by se zjistilo že kecal a pak by byl za pitomce! *1*
-
-
-
-
Ahoj momentálně je v diskuzi asi 7 400 příspěvků, což je velký číslo... *3* Ale je to dobře...jen tak dál! *4* -
-
Re: Příspěvky
No musíme udělat 500 milionů příspěvků....:D
-
-
film
ktery je podle vas nej film s michaelem podle me je to captain eo ale hlavne vsechny!!! *4* *4* *4* *4* -
-
Re: film
Moonwalker -
-
Re: Re: film
no já mám zatím Moonwalker...na Capitan E.O se zatím teprve chystám podívat =)
-
-
Re: film
To nedokážu říct, viděla jsem jen Moonwalker, ale i kdybych viděla všechny, tak bych i tak nevěděla...každý film má nějaký děj a já jsem teda měla (A MÁM) Michaela radši na zpěv, ale neříkám, že je ve filmu špatný, naopak tam jde vidět jak se snaží... *14* Je úžasný brouček! *4* -
-
Ghost je bombáckej. Natáčení trvalo přes 2 roky, ač má 35 minut. Majkí tam hraje dvě role. Hraje i toho starostu, ale to jste určitě už viděli. Je to nádherný. Ale řekla bych, že vše, kde hraje Majkí je krásný.
Já co čtu knihu Moonwalk, tak musím říct, že Majkí byl tak inteligentní člověk, ještě víc, než jsem si dokázala myslet, že nestačím vycházet z údivu. Vážím si ho stále víc a víc! -
Jo já jsem taky viděla jenom moonwalker... Takže to nemůžu posoudit. *3*
-
-
-
Krásný den...
Přeji vám všem krásný den, broučci :-) -
-
Re: Krásný den...
Krásný den zlatí! -
Tobe taky *4* -
Tobě taky *4* -
-
Re: Re: Krásný den...
Ahoj Angie!! Taky přeji krásný den! Snad budeme mít to štěstí, že sem žádný idiot nevleze... *3* -
-
Re: Re: Re: Krásný den...
Dnes bych měla být tady. Jen teď dodělávám práci, kterou musím zpracovat a potom bych chtěla pokračovat ve psaní kžíky. Včera jsem dávala téma, až budu mít hotovou práci, tak ho tady obnovím. -
Re: Re: Re: Krásný den...
to jo ::)
-
-
Re: Re: Krásný den...
vam taky::)
-
-
-
Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!
Michaelův bratr Jermain poskytl rozhovor Larrymu Kingovi na CNN. Jermaine řekl, že je pro něj Michaelova smrt stále šok, a že se teď rodina zabývá otázkou, kde ho položí k poslednímu odpočinku. "Zajímá mě hlavně ochrana místa, kde Michaela pohřbíme. Během procesu Michael do Neverlandu nechtěl, ale všichni jsme to místo viděli, je nádherné." Jermaine chce Michaela pohřbít v Neverlandu, ale zbytek rodiny má zřejmě jiný názor.
Jermaine také řekl, že Omar Bhatti je chlapec, kterého měl Michael vělmi rád, a kterého pokládal za rodinu. Pokud není jeho syn, budeme ho stále pokládat za rodinného přítele. Jermain si nemyslí, že by Michael něco bral. "Nikdy jsem ani nezapřemýšlel nad tím, že by Michael byl závislý na něčem. Nikdy jsem ho totiž neviděl chovat se divně. Věci, které teď slyším z médií, jsou šokující. Počkejme si na výledky pitvy."
Jermain je super, že chce pohřbít bratra na místě, které Michael miloval, že? *14* -
-
Re: Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!
No to je... On a Janet mi přijde z té jeho trhlé rodinky nejvíc normální. A jeho maminka musí být taky fajn. I když ta s Neverlandem nesouhlasí, nikdy se k Majkýmu neobrátila zády -
Jo to jsem četla. A myslím že se někde vyjádřil jeho otec že on ho chce taky pochovat v Neverlandu, ale jeho matka a ostatní sourozenci (kromě Jermaine) jsou proti. -
to by bylo super kdyby Michael odpočíval v Neverlandu...i já bych si přála aby tam byl pochovaný...měl to tam strašně rád...a už jenom kvůli těm dětem...aby věděli kam se jejich 'rodina' vůbec poděla...aby věděli kam mají Makjkíího přijít navštívit...aby za ním chodili s problémy a novinkami...takhle by si to Majkíí určitě přál! *9*
-