Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikkyt

Video

Možná ste to viděli možná ne.Každopádně 3letá holčička se pokouší tancovat na Thriller.Michaela si oblíbili i ty nejmenší *1*

http://www.youtube.com/watch?v=GweUjzhUwNw

Vymažte si mezery
    • thesimsa

Re: Video

Tak ta je husta *15*
      No tancule lip jak ja *1*
      • masno

Re: Re: Video

V mém případě-
        tak tu bych asi nepřetančila *1*
        • kacenka33

Re: Re: Re: Video

ta je boží *15*
    • zanesskaaaa

oo bože ta je úžasnáá.. je tak roztomiloučkáá:D:D *14*
    • lilonely

Ta je roooztomilá *14*
  • Angie

jen mi je líto,ze sem porad chodí ta otravna Angie.mysli si,ze ji to tady cely patri.uz me s tim zacína pekne stvat. *13*
  • nikkyt

Kde je Majkí nejhezčí

Ahojky zajmalo by mě kde v jakim klipu podle vás vypadá Majki nejlíp. *3* U mě vede Thriller,Bad a Dirty diana
    • polinka

Re: Kde je Majkí nejhezčí

jednoznacne bad a black or white *4*
      • besta

Re: Re: Kde je Majkí nejhezčí

podle me v "in the closet" neb "speed demon"
    • lilonely

V Thrilleru byl fakt luxusní *14*
    • zanesskaaaa

In the closet.. nejvíc sexy.. a taky ve We are the world.. princátko.. a nebo Black or white.. to byl prví klip kterej jsem od něj viděla... ale krásnej je ve všech.. jako vždy *14*
      • thesimsa

In the closet tam me fascinuji ty jeho boty *15* a samozrejme jeho pohyby *1* Te Naomi strasne zavidim *15*
        • nikkyt

Re: Re: Re: Kde je Majkí nejhezčí

Nejsi sama kdo jí závidí *1* Co já bych za to dala....... ach joo..... aspon ze se mi o něm někdy zdá *3* Asi pred 3 dnama se mi zdálo že mě chtěla nějaká ženská podříznout a najednou se tam objevil Michael(vypadal jako z we are the world) a prohodil tu ženskou oknem otočil se a řiká:Are you allright? no a pak sem se bohužel probudila.
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Kde je Majkí nejhezčí

Jej se mas :-))
            Me se este o michaelovi nezdalo..:-((
            Este muzu skusit zulibat plakat jak jsi me radila *15* a nebo spoluzak rikal at pred spanim pocitam Jacksony *1* ale to moc nepomaha *1*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Kde je Majkí nejhezčí

mě jenom jednou z toho si nic nedělej.. jenom prostě vedle mě seděl a nic víc:D:D
        • masno

Já si myslím, že fantastický pohyby má všude. *4*
        • masno

Jako já si myslím, že skoro všude... ale fakt asi ve We are the world *3* .
    • thesimsa

Tech je..Ve vsech vypada dobre ale ted me napada Stranger in Moscow *1* hlavne teda nataceni toho klipu tam je luxusni *14*
      • nikkyt

Mě se taky líbí ve všech. *14*
        • thesimsa

To se neda posoudit kde byl nejhezci..V kazdym klipu byl naprosto dokonalej *14* *14* *14*
          Ale u toho Stranger in Moscow me proste dostalo to nataci on tam byl tak sladouckej *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Kde je Majkí nejhezčí

Natáčení*
            • terinda321

No tak to máš naprostou pravdu, když ho někde vidím, at už na fotce nebo ve videu, musím se dost držet *15* *1* je to booj.... *15* právě ty vlásky a ty pohyby tam.... je to paráda *14*
            • thesimsa

Joo v Give in to me je taky luxusní *1*
              Ty vlasky jak tam ma *14*
              On je zralej ke znasilneni ve vsech klipech a v tomhle dvojnasob...To by bylo rodeo *15*
            • terinda321

Tak to s tebou souhlasím....making of stranger in moscow je napsorto luxusníííí....ohh... ale takový remember the time nebo in the closet.... ale naprostá pecka je give in to me... tam je naprosto zralej ke znásilnění... *14* *14* *14*
  • nikkyt

Ahojte

hehe já sem se dnesaka po 2 tejdnech taky vrátila z dovčy *1*
    • kristyn875

Re: Ahojte

tak koukam, že už se nám to zase všechno vrací *3* a konečně budem kompletní *3* všechny co se vrátili zdravím *4*
  • kacenka33

z5

ahojky tak už jsem doma z dovolený =) co bylo za novinky za tu dobu co jsem tu nebyla o Michaelovi??
    • zanesskaaaa

Re: z5

ahoj vítej... já jsem tu taky tejden nebyla.. ale prý má zase novýho syna.. to by mě zajímalo jak to dělá:D:D.. ale víc jsem se nedověděla:D:D
      • kacenka33

Re: Re: z5

jo to prej maj to vím =D
  • majka111

pěkné sny.....

tak milý zlatí já pudu spát...mějte krásný zbytek večera a pěkné sny o majkím! ahojky a těším se na vás zítra DOBROU *3* *4*
    • kristyn875

Re: pěkné sny.....

jj taky se moc těším..tak paapap a dobrou *3*
  • mk byl uzasný človíček

micheal byl uzasný clovícek..mela sem ho moc rada..a je mi to moc líto ze zemrel..nekde se píse ze zemrel kvuli lekum co bral..nekde zas ze ho zabil lekar a nekde taky ze za to muze poslední koncert kde prej byl uplne vyčerpaný...jediný kdo to ale muze vedet je sam michael...a kazdy den se ptat jestli se ted na nas nahodou nekouka =)on není jenom pribeh...ON JE LEGENDA!!!!!!a ja ho mam mocinky moc moc moc rada a doufam ze aspon odesel v klidu ='( *9*
    • anickamichaelvranova

Re: mk byl uzasný človíček

Ja taky doufam ze odesel v klidu a taky doufam ze nevidi jak se o nem pise,takovi hnusny veci a pritom sami vedi ze nic z toho neni pravda!Tak proc to sakra pisou!
    • zanesskaaaa

Michael se na nás kouká.. on není pouhá hvězda.. ale mega hvězda jako SLUNCE.. to on nám (teda aspoň mě) dává energii do života.. to on nás obdařuje úsměvy když se na něj podíváme když se směje.. přesně jako Slunce.. on je takový SLUNÍČKO:D:D.. a když je noc.. vidím na nebi jenom jednu hvězdu..nevím jak u vás ale opravdu nekecám každou noc když se podívám na nebe vidím jenom jednu hvězdu a vím že je to buď Michael nebo moje mamka.. a jsem klidná, když vidím, že se tam na mě ze shora dívají:)..
      • anickamichaelvranova

Re: Re: mk byl uzasný človíček

Ja kdyz usinam,tak mam roztazenou jednu polovinu zaluzijich a kazdej vecer pred spanim se divam na oblohu a doufam ze kdyz se divam na hvezdy tak on je jedna z tech hvezd a diva se taky,protoze kdyz se tam divam tak se mi vzdycky mihne Maikeho oblicej a usmiva se na me!Nevim jestli sem blazen nebo to vidi i ostatni?
      • Re: Re: mk byl uzasný človíček

predstav si,ja taky vidim jednu hvezdu
      • sarah89

to bylo fakt moc hezký *4*
      • Re: Re: mk byl uzasný človíček

To jsi napsala KRÁSNĚ!!Taky bych tu hvězdu chtěla vidět protože jsem jeho veeelká fanynka!! *14* *14* *14* *14*
      • masno

TO BYLO HEZKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
      • majka111

ano kouká!!! každý večer se na oblohu dívám a vždy je jedna větší na demnou a nebo předemnou=když jsem doma!..... *14*
    • majka111

já majkla mám taky moc moc moc ráda ale co se o něm píše, mě tak rozčiluje že bych jim nejradši nakopala zadky!!! *15* *5*
  • kristyn875

:)

v poho..už sem to zase smázla..si těma zmetkama nenecháme kazit náladu..sráči *3*
    • kristyn875

Re: :)

přesně tak *3* *5*
    • zanesskaaaa

Re: :)

že jo proč taky.. přece nechcem dopadnout jak Michael *4* .. to by si on určitě nepřál *3*
      • majka111

Re: Re: :)

taky si myslim....
  • song for MJ

Jen jsem vám chtěla napsat jestli už jste slyšeli píseň - Jason Malachi - Because a Hero Fell. Byla složená pro MJ. Je velmi pěkná tak si ji kyžtak poslechněte! A ještě jsem se chtěla zeptat jestli tady někdo četk knihu - La Toya. Je to taky celkem zajímavé. Doporučiji aby jste si ju přečetli.
    • anickamichaelvranova

Re: song for MJ

Pisnicku si rada poskechnu a knizku rada prectu ale chtela bych vedet kde ji sezenu?predem dekuju za odpove
    • kristyn875

jj..na tu knížku sem koukala v knihovně..si jí určo pujčim..na tvoje doporučení *3* *4*
    • zanesskaaaa

Kajiii nic si z toho nedělej.. náhodou mě to zajímá.. tu písničku si poslechnu ale knížku jsem nečetla.. *4*
  • Zapalte svíčku krály popu

http://king-of-pop.pl/Na této stránce složíte poctu krály popu zapálením svíčky a přáním:) *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit