Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Angie72 musím se tě na něco zeptat

Ahoj Moje sestřenice viděla nědavno nějaký fil,kde byl mladý herec a není zde na osobnostech,a tak se ptá jak se dělá profil osobnosti.Jednou to zkoušela,ale nešlo to tak se ptá jestli bys jí nepomohla,když jsi správce Michaela Jacksona.Máš jí kdyžtak tapsat na e-mail a ten je: BarbieGirlPink@seznam.cz
    Předem děkuju i za ní.
    • riki.002

Re: Angie72 musím se tě na něco zeptat

Ahoj Baru, vím, že je to směřované na Angie, ale tys mi psala do vzkazů, tak tady je odpověď:
      Takže do vyhledávače si zadáš František Rajtoval.Tam se ti sice ukáže, že nebylo nic nalezeno, ale vlevo tam máš: Editace. A pod tou Editací máš: Nenašli jste svoji oblíbenou osobnost? Vytvořte si její profil. Tak na TO KLIKNI. A pak jen vytváříš ten profil, ju?
      *4*
  • michaelkaaa jacksooonovaaa

on byl tim nejlepším mužem na světě ja nepochopim proč někteří o něm pišou takovy hnusarny a hazej na nej špinu ho to taky bolelo přece on mel taky srdce a city a vsechno co o něm psali citil a boleloho to!!!! *9* *9*
    • m-i-sh-a

Re: michaelkaaa jacksooonovaaa

ano mas velkou pravdu on byl nekdo a ti co o nem rikaly ze zneuziva deti jsou tapi debilove...We love you MJ *9*
  • Michael Jackson

Ahoj zlatíčka moje oblíbené všechny Vás zdravím jsem neštastná že za Vámi sem nemůžu už týden mi nejde počítač dnes jsem šla dříve do práce tak píšu.Hned jak to bude možné opět se vrátím jen co mi někdo dojede ten počítač opravit *9* koukám ,že tu přispívají i nový lidé to je moc dobře že Michael byl a je miláček tolika příznivců *14*nakoupila jsem si nějaké cd s Michaelem a poslouchám ho pořád když jsem doma *3* strašně moooooocccc mi chybí *9* Včera mi bylo do breku když jsem v práci v Aha viděla kde náš Michael umřel *9* všechny mooooc zdravím a jdu si přečíst jak pokračuje sepisování a kniha *4* dokud nemusím jít pracovat brzy se vrátím hezký víkend všem!!! *3* I love you Michael!!!!!! *14* *14* *14* *9*
    • riki.002

Re: Michael Jackson

Ahoj, tak snad tit en PC rychle opraví, už se na tebe těšíme, chci se jen zeptat, proč si neuděláš profil, protože bych si tě ráda přidala do přátel, takhle jsi jen Neregistrovaný uživatel. *9* *3*
  • valkikulka

otazka

nezna te naku dobru stranku michael jackson mp3 *7* *7* *14* *3*

dekuju predem *4*
    • riki.002

Re: otazka

Ahoj, no třeba www.mp3ky.net nebo www.mp3s.nadruhou.cz a tam pak zadáš píseň, interpreta (Michaela *14* ) a pak ti to tam vyjede, pokud bys měla nějaký problémy, tak se klidně ozvi. *4*
  • honzik01

ahoj

Dobré ráno lidi,já vim,že ste chtěli dnes řešit lepší téma a už se tolik netrápi,ale tady jsem našel o5 jednu píseň pro Majkího Better on the other side.je tam překlad a hned pod nim videjko.Ale tak dobrá,radši k těm veselejšim věcem *4*

http://www.michaeljackson.estra nky.cz/
    • riki.002

Re: ahoj

To je krásná písniček, ale nejvíc se mi líbí od Jasona Malachieho (Jason Malachi), on má totiž dost podobný hlas jako Michael a ten jeho song pro Michaela, no prostě nádhera! *3* *4*
      • riki.002

Re: Re: ahoj

omlouvám se, oprava: To je krásná písnička,... *4*
  • valkikulka

dobre rano

ahoj jak pak ste se vispali hmmm???? *7* *7* *4* *3* *1* a jake by li sny??????????? *4* *4* *4* *4* *4*
    • rosaroja_michael_jackson

Re: dobre rano

ahoj lidicky...tak jsem se pekne vyspala
      • riki.002

Re: Re: dobre rano

Dobré ránko lidičky. M2 se po vás tak stýskalo. *14* Už se těším, jak si dnes popovídáme, ale bojím se, aby sem zase nezašel ten trapák X-MEN. Omlouvám se, že to tak řeším, ale ten mě včera tak nas*al. *9* Ale přece mi ten krásný den s vámi nic nezkazí! *3*
  • angie72

Dobrou noc

Krásné sníky přeji všem :-)
    • honzik01

Re: Dobrou noc

Dobrou noc lidičky...
      • simoona

Re: Re: Dobrou noc

Taky všem přeji dobrou noc=)
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Dobrou noc

Taky *3* ...Dobrou *1*
  • angie72

:-)

Hezký večer přeji všem.
    • angie72

Re: :-)

Zítra dám nové téjma, pokud budete chtít opět přispět. Tentokrát bude lehčí, odpočinkový a krásný, protože to bude téma - Michael Jackson, jako takový, prostě on, človíček :-)
      • Re: Re: :-)

ještě jednou všechny mooooc zdravím a budu se snažit brzo vrátit *3* pa
      • simoona

Re: Re: :-)

Tak to bude fajn,už se těším až zítra zadáš nový téma.Určitě ti tam hodim příspěvek
        • angie72

Re: Re: Re: :-)

Tohle bude oddychové, pořád to byl Murray a tak, ale teď si to vychutnáte. Vše co máte na Majkím rádi, čím vás prvně zaujal, ale až zítra... Dnes už toho bylo moc a potřebujeme taky odpočívat :-)
          • simoona

Re: Re: Re: Re: :-)

Do zítřka si to připravym co napíšu.A ty to tam dáš zase navečír?
            • simoona

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Tak fajn=o)
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Během dne, hned sem potom hodím link :-)
    • simoona

Re: :-)

Taky všem přeju hezký a pohodový večer
  • baluska1

DVD

Tak vy co scháníte DVD MoonWalker a nemůžete ho sehnad tak tady máte stránku kde si ho můžete koupit:
    http://www.videorent.cz/DV D/SHOP/FILM/3847--Moonwalker.html?c onv=SezZb
  • baluska1

DVD

Ahoj kdo chtěl to DVD Moonwalker

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit