-
Uber plyn X-mene
Uber plyn a hoď zpátečku.Nechápu co ti angie72 a riki.002 udělali.A vůbec nechápu proč jim nadáváš.Na co si tu hraješ.Já se postavím jak za Majkího tak za riki.002 a za angie72,protože jak Majkí tak oni si to zaslouží.A rozhodně si nezaslouží,aby jim takovej blb jako jsi ty nadával.Co si o sobě vůbec myslíš?Že jsi něco víc než my?Ne nejsi si ten samý člověk jako my.My z toho všeho jednou vyrosteme,ale ty blbem zůstaneš nafurt.K tobě ani není žádný slovo.A kdybych sem fakt napsala co si o tobě myslím bylo by to na několik set stránek a navíc děsně sprostý. -
-
Re: Uber plyn X-mene
Máš to v té hlavě nějak pomotané. Co do toho taháš Michaela Jacksona? Nevíš o něm zhola nic. A přestaň mu říkat Majkííí, to si Michael opravdu nezaslouží. Ty si myslíš, že když má někdo výhrady vůči dvěma přemoudřelým piz.dám, tak nemá rád M.J.? Nejsi na palici? To by jeden blil. *5*
-
-
?
Hej lidi může mi někdo říct kdo je ten x-man??To bude asi ňákej kretén ne?Teda po tom co jsem si tu do teď přečetla... -
-
Re: ?
jak vidíš komentáře všech ostatních, tak je to kreténa hodně velkej
-
-
X-MAN
Ty zasranej blbe, už mě dost vytočil, ty seš jenom nějakej 10-tiletej kluk, co si dovoluje nastarší, my všichni jsme už z tvý hubatosti a puberty vyrostly, jen ty ne...to máš vážně takovou drzost tady si vyskakovat?? Mám tě už plný kecky, zalez a jestli sem ještě něco napíšeš, Angie to smaže, to uvidíš... *16* -
-
Re: X-MAN
Já s riki.002 souhlasim.Myslim ze uz si tady vsechny kolme sebe dost nastval.A nejvic angie72 a riki.002 sice sem se s nima pohadala,ale stale verim ze to jsou ty nej holky jaky tu jsou. -
to 10ti letej blbe to bylo ne me???protoze me je 10 a nikdo nevi kolik je X-MENOVI -
-
Re: Re: X-MAN
nene, to nebylo na tebe zlato, ale na x-mana -
-
Re: Re: Re: X-MAN
aha::) ja myslel ze jo euh jestli se chces o me dozvedet vic tak se koukni na lide.cz a napis tam fanda.besta
-
-
-
Já s riki.002 souhlasim.Myslim ze uz si tady vsechny kolme sebe dost nastval.A nejvic angie72 a riki.002 sice sem se s nima pohadala,ale stale verim ze to jsou ty nej holky jaky tu jsou. -
-
Co si myslíš, je mi šumáč...tak asi tak nějak. *1* -
-
myslíš, že někoho ty tvý komnetáře zajímaj? Vrať se do domova postižených na mozku! -
-
Re: Re: Re: Re: X-MAN
Ty jsi toho taky moc nepobrala, že? *1* *1* *1*
-
-
-
díky puso *4* *14*
-
-
A jak si vůbec dovoluješ nadávat na jejího manžela? To ty se jmenuješ X-MAN to tě asi opustila přítelkyně ne? Ani se jí nedivím! *16* -
-
Neječ, hysterko. *1* *1* Zasranej a drzej blb, jseš leda tak ty i s tou tvojí angie. Dej si pozor, ať ti nepraskne žilka. *1* *1* *1* Ono by to sice bylo ve tvým případě jedno...dementnější už být nemůžeš. *1* *1* *1* -
-
Budeš mít dlouho na nás nějaký trapný komentáře??? Angie, pokud si to prosím čteš, už toho bylo dost, prosím smaž toho debila! *16*
-
-
-
-
Pro besta
Fando, nezahazuj se s ním, to je takovej idiot, až je mi zněj zle!Žere ti to elektřinu. -
-
Re: Pro besta
ja vim kdyz ja nesnasim kdyz nekdo na tebe neb na angie neco ma tak proste me nasere a resim to s nim. -
-
Re: Re: Pro besta
díky brouku *3* -
-
Re: Re: Re: Pro besta
neni zac ::)
-
-
-
-
pro X-MEN
ty jedna kra$* tady nebudes urazet nekoho kdo ma pravdu no jen se koukni na sebe!neregristujes se protoze se bojis ze ti nr=ekdo bude psat blbe veci a ze nebudes mit pratele vypadni a uz se nevracej!!ty jedna pi*$£ *16* *16* *16* -
-
Re: pro X-MEN
Až se vrátíš po prázdninách do školy, popros paní učitelku, aby ti pomohla s gramatikou. Potřebuješ to jako sůl. Člověk musí mít velkou fantazii, aby si přeložil to, co jsi chtěla napsat, chuděro. *1* -
-
Re: Re: pro X-MEN
Hele a známkuješ si to sám že? *1* -
Reaguju na tvůj koment tady, protože tam se to už ztratilo - No ty máš dost. Já nepotřebuju od nikoho škemrat, kdo sem co dá. Nehledě na to, že jsem vždycky první, kdo sem dá nejnovější zprávy a z bulváro to nemám. Jako dneska jsem sem dala nové zprávy a světe div se, přímo ze stránek USA. Jak to, když jsem podle tebe tupá a neumím anglicky.
Hele, jsi jedna a tatáž osoba a my nejsme blbý, když najednou přijde X nicků, kteří nejsou přihlášení. Jdi se buď chovat slušně, nebo odejdi. -
-
Re: Re: Re: pro X-MEN
No tupá a prolhaná jsi především ty. Sama jsi psala, že neumíš anglicky, lze dohledat zpětně v diskuzi. Takže si neser do huby. Ty americký tisku s google překládačem z The Sun. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pro X-MEN
hele tady jsou samý slušný lidi kromě tebe. a jestli seš tedy jenom proto abys urážel tak bys měl radči vypadnout jo. myslím že by to všichni uvítali. -
Až budu mluvit jako rodilá Američanka, tak teprve potom řeknu, že umím anglicky. To, co umí každý druhý čech není slušná angličtina. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro X-MEN
Jistě. *1* *1* *1* Ty jsi nebyla schopná přeložit ani nadpisy u těch odkazů, kteří je tady dávali. Tak co to meleš? *1* *1* *1* Ubožačko hloupá.
-
-
-
Ty tady nikoho nediriguj. Už ti to napsalo více lidí. Roztahuješ se tady jako plyn a určuješ, kdo a co má jak psát. Ale nejspokojenější jsi, když ti tady lezou do rekta. No, ono s tvojí vizáží se není co divit...z toho by měl komplex každej. *1* *1* *1* -
-
Hele jsem tady od začátku, ale nikdy jsem neviděla, že by tady někdo proti Angie něco měl. Je tu dost stálých členů. Nikdy jsem si nevšimla že by tu někomu vadila. Naopak.Až teda na idioty tvého formátu. Ale ty se fakt nedají počítat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro X-MEN
OK priznam jednou jsem se s angie pohadal to protoze jsem ji furt psal jestli zna tam tu pisen neb tamtu atd.....ale az tak daleko jsem nezasel!!
-
-
Mě? Zatím mi to píšeš pořád jen ty dementíku. Já jsem se svou vizáží naprosto spokojená a můj manžel taky, ale ty budeš mít asi těžký problém co? Machrovat za monitorem, to jo, to umí každý blbec.
-
-
nandala si ji to angie *3* *3* *3* -
-
jj Angie, jsi jednička
-
-
-
euh pardon ze te rusim ale ja jsem kluk a ne holka. -
ale on je z Francie a má francouzkou klávesnici, debile! *16* -
-
diky riki.002 ::) -
Aha, tak to jo. *1* To má vliv i na větnou skladbu, ty demente. *1* -
-
co jsi na tom vypadni a nevracej se nerozumela si snad s japonska???ja sice jsem s francie ale i tak umim cesky!!!
-
-
x-mane (píšu správněji než ty) nech Františka (mího kamaráda) na pokoji! *16* -
-
*1* Opravdu? Hlavně MÍHO je super. *1* Pořiď si Ottův náučný slovník. Asi to bude nějaké nové slovo nebo co. *1* *1* -
a ad tebe necha take na pokoji vzdyt co si o sobe mysli ma drzost te urazet!!
-
-
-
-
Re: pro X-MEN
přesně tak, je to jen jeden z idiotů kterej zlezl zas někam kam neměl...hele kašleme na něj, vždyť kvůli němu utrácíme zbytečně za PC a elektřinu.. *3* -
-
jj mas pravdu ::)
-
-
-
Pro x-men
Hele sice sem napíšu to so sem už jednou psala riki.002
Neposuzuj lidi podle toho co jak píšou.
Brzdi trochu.POkud vím tak si sem fakt ni nenapsal/la.
Třeba angie72 sem chtěla něco napsat,ae ostatní to hold napsali dřív.Sice je neznám,ae musím říct že sem ráda že tu jsou.Pokecá se s nima.Ale s tebou NE. -
-
Re: Pro x-men
díky balusko1 *3* -
-
Re: Re: Pro x-men
Za co prosimtebe děkuješ.Nějaká kr**** přece tě nebude urážet a angie72 -
-
Re: Re: Re: Pro x-men
Tobě ještě chybí, aby si se vyválela v prachu. *1* Obě tady z tebe dělají lhářku, urážejí tě, ale jsou to tvoje velké kámošky. *1* *1* *1* Ty máš taky dost. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro x-men
Nepleť se do toho
-
-
-
-
-
Pro x-men
Hele sice sem napíšu to so sem už jednou psala riki.002
Neposuzuj lidi podle toho co jak píšou.
Brzdi trochu.POkud vím tak si sem fakt ni nenapsal/la.
Třeba angie72 sem chtěla něco napsat,ae ostatní to hold napsali dřív.Sice je neznám,ae musím říct že sem ráda že tu jsou.Pokecá se s nima.Ale s tebou NE. -
-
Re: Pro x-men
Tak z toho asi neusnu... *1*
-
-
Jen co chci ještě říct
Ale jak vám mám říct že já to nejsem,copak bych vám lhala.Jenže to byste Báru Zvonovou museli znát.Udělala my tolik zlých věcí a já jí jak zprominutím kráva vždycky odpustila.Ale když řekla mímu klukovi,se kterým sem chodila 4 roky že ho podvádím,a ještě si k tomu něco vymysela.A deť když mi psala tohle:PROSIMTĚ BARUNO DI NĚKAM I Z TIMA KRÁVAMA Z OSOBNOSECH
JÁ: MLUVÍŠ O ANGIE72 A RIKI.002??TY JSOU OPROTI TOBĚ ALESPOŇ NORMÁLNÍ,ALE TY SI TU HRAJEŠ NA NĚCO CO NEJSI.VÍŠ CO PŘESTAŇ MĚ UŽ OTRAVOVAT.TOLIKRÁT SEM TI SKOČILA NA TVOJE ŘEČI,ALE TEĎ TO UŽ NEUDĚLAM.
ONA:JE VIDĚT ŽE SE JICH ZASTÁVÁŠ VÍC NEŽ MĚ.
JÁ:A DIVÍŠ SE??TO CO DĚLÁŠ LIDEM KOLEM SEBE??VŽDYŤ TĚ NIKDO NEMÁ RÁD.JAK SIS TO UDĚALA TAKOVÍ TO MÁŠ.ZBOHEM.
ONA:KLIDNĚ SI JDI,NAJDU SI LEPŠÍ KÁMOŠKU NEŽ JSI TY.A JEŠTĚ NĚCO VYŘID TĚM DVOU AŤ JDOU DO PR****
JÁ:DI SI TAM SAMA A NECH MŮJ ŽIVOT A MÉ PŘÁTELÉ NA POKOJI JASNÝ.ZBOHEM -
Jiné téma
Hele pusiny, nahoďme jiný téma: třeba mě se teď hodně líbí, jak ty slavné osobnosti skládají na počest Michaelovi písničky...:) -
-
Re: Jiné téma
Já jsem včera četla, že Paris Jackson chce pro svého tatínka složit písničku. Když prý vidí, jak každý na jeho počest zpívá, tak chce taky. Rodina jí od toho zrazuje, chce jí uchránit od světa showbusinesu, ale ona se nedá. Prý až teď pochopila, co tatínkova práce obnášela a co moc znamená. -
-
Re: Re: Jiné téma
To je hezký! *4*
-
-
-
Stejná osoba
angie72 nebo riki.002 teď nevím kdo to psal,ale já to fakt nejsem.Nepatřím mezi ty co mají hodně peněz,vím zní to divně ae fakt.To co psala BausQwa to trochu upískla.Její rodiče sice vlastní menši hotel,ale 350.000 fakt si sebou nevezou.To lhala ae jinak na charitu co vím nějaký peníze dávaj.Věnec už koupili .A bude tam napsáno: Milujume tě a v našich srdcích žijež navždy,tví věrní fanoučci z České Rebubliky. -
-
Re: Stejná osoba
Hmmm, ale ani tady tomu nevěřím... Fakt mi není už náct. Mám něco za sebou a nehodlám tohle řešit... -
-
Re: Re: Stejná osoba
jo Angie, asi tak... *3*
-
-
Re: Stejná osoba
tak to jo... *3* -
-
Re: Re: Stejná osoba
ale stejně si myslím, že seš jedna a tatáž osoba...hele řekni mi jakej je to hotel já se kouknu na net zjistím kdo je ředitelem a hned budeme mít jasno: to sis prostě vymyslela
-
-