-
Tak
se loučím a bude mi smutno. Angi pak se domluvíme co a jak. Jo?? Tak pa a musím se držet abych pořád nebrečela. Tak to bude teda fakt težký.Chjo . -
-
Re: Tak
Krásnou dovču:) -
Re: Tak
Děkuju všem za krásná přání. Mám vás moc ráda. -
-
Re: Re: Tak
já ti také přeji hezkou dobvolenou -
-
Re: Re: Re: Tak
dovolenou
-
-
-
-
ahojik
Dobrý den přeji všem vrátila jsem se z dovolené.Byla jsem tam i na diskotekách a pokaždé tam hráli michael *14* *14* -
captain eo
ahojky uz je na osobnostech film s majkim jmenem"captain EO" *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
AnickaMichaelVranova
Ahojik chtela bych vas poprosit o nejake stranky Michaela na kterych si mohla objednat nejake obleceni nebo neco podobneho jako mel prave on!!
Nezlobte se a predem dekuju!!!!! *9* -
-
Re: AnickaMichaelVranova
To taky sháním. Až něco seženeš , prosím napíšeš mi na vzkazník tu stránku?? Já budu taky shánět.
-
-
plis
kdo pojede do holly whoodu tak at tam da za me kytku majkimu protoze jsem slysel ze je pohrbeny v holly whoodu *14* *14* *14* -
moji
Zlatí , tak odjíždím na dovču a na Michaela i na vás neustále myslím. Mějte se moc krásně a budu se na vás těšit.Ahojte a opatrujte se.Prudiče , jako je ten po de mnou vykopejte. -
-
Re: moji
Měj se dobře *4* -
Re: moji
Krásnou dovolenou ti přeji a hodně sluníčka *14*
-
-
bolo na case,aby
tento hnusiacky pedofil,dostal to,co mu patri.len mal chcipnut pred 20 rokmi.od tej doby zneuzil tolko malych chlapcov,ako nikto na svete.smaz sa v pekle,ty perverzny neger. *13* *16* -
-
Re: bolo na case,aby
zase jeden zavistiví blbeček co v životě nic nedokázal a nikdy na nic neměl!!!! -
-
Re: Re: bolo na case,aby
jo jo to je ono
-
-
hele ty picuzsi nas michael je lepsi nez kdo koliv jini a neni to zadnej pedofil spis ty jses nejaky debil kterej znaslnuje *16* *16* -
Máš smůlu ty pako ubohý, protože Majkí je v nebi, ale v pekle se budeš jednou smažit ty, když budeš takhle pokračovat!!! -
Koukám RASISTA. Hmmmm. Tak ty jdi víš kam???!!! *5* -
Dalsi pako co si cte pouze bulvar..
Neregistrovaný uživatel piczus 007 - ten Nick na tebe sedi..
Jdi radsi spat ty rasistickej ignorante.. -
-
Re: Re: bolo na case,aby
jo přesně.
-
-
-
Dobrou zlata
Ahoj všichni jdu spát...a koukejte o Majkím psát hezký věci...dobrou -
Sorry riki.002
Sorry chtěla jsem zkopírovat tu omluvu fakt sorry...a díky když budu chtít poradit si první...a jakou máš přezdívku na ICQ...mám tě v přátelých ae nwm přezdívku....jinak dobrou noc...a ještě jednou promiň -
-
Re: Sorry riki.002
nee, to je v pohodě...:) Už je to snad v pořádku mé ICQ je 436-545-045 objeví se ti tam Janushka tak to jsem já a ty? :) -
-
Re: Re: Sorry riki.002
Dík moje ICQ je 450-967-605 už sem si tě přidala
-
-
-
pro riki.002
Jo OK ale nepíšu to jen já...ae opravdu musíme si chvilku odpočinout..já už kvůli němu nebrečím už sem si zvikla ae na tom stejně nesejde...nemá to cenu se takhle trápit...zavzpomínat OK ae dennodenně koukat na jeho videa už ke i na mě trochu moc...zvikla sem si že už je mezi námi jako duch...ae spousta lidí truchlí...ae co vždyť ae není na tom nic špatného pobreče si a zavzpomínat,ae jak je vidět tak tobě evidentně vadí že chci na Majkího vzpomínat...ok tak už sem radši nic nenapíšu když ti to vadí že chci taky vyjádřit mou lítost že??