Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • torema

Tak

se loučím a bude mi smutno. Angi pak se domluvíme co a jak. Jo?? Tak pa a musím se držet abych pořád nebrečela. Tak to bude teda fakt težký.Chjo .
    • lina25

Re: Tak

Krásnou dovču:)
    • torema

Re: Tak

Děkuju všem za krásná přání. Mám vás moc ráda.
      • lenka31

Re: Re: Tak

já ti také přeji hezkou dobvolenou
        • lenka31

Re: Re: Re: Tak

dovolenou
  • lenka31

ahojik

Dobrý den přeji všem vrátila jsem se z dovolené.Byla jsem tam i na diskotekách a pokaždé tam hráli michael *14* *14*
  • besta

captain eo

ahojky uz je na osobnostech film s majkim jmenem"captain EO" *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anickamichaelvranova

AnickaMichaelVranova

Ahojik chtela bych vas poprosit o nejake stranky Michaela na kterych si mohla objednat nejake obleceni nebo neco podobneho jako mel prave on!!
    Nezlobte se a predem dekuju!!!!! *9*
    • torema

Re: AnickaMichaelVranova

To taky sháním. Až něco seženeš , prosím napíšeš mi na vzkazník tu stránku?? Já budu taky shánět.
  • besta

plis

kdo pojede do holly whoodu tak at tam da za me kytku majkimu protoze jsem slysel ze je pohrbeny v holly whoodu *14* *14* *14*
  • torema

moji

Zlatí , tak odjíždím na dovču a na Michaela i na vás neustále myslím. Mějte se moc krásně a budu se na vás těšit.Ahojte a opatrujte se.Prudiče , jako je ten po de mnou vykopejte.
    • thesimsa

Re: moji

Měj se dobře *4*
    • angie72

Re: moji

Krásnou dovolenou ti přeji a hodně sluníčka *14*
  • bolo na case,aby

tento hnusiacky pedofil,dostal to,co mu patri.len mal chcipnut pred 20 rokmi.od tej doby zneuzil tolko malych chlapcov,ako nikto na svete.smaz sa v pekle,ty perverzny neger. *13* *16*
    • hanikaaa

Re: bolo na case,aby

zase jeden zavistiví blbeček co v životě nic nedokázal a nikdy na nic neměl!!!!
      • torema

Re: Re: bolo na case,aby

jo jo to je ono
    • besta

hele ty picuzsi nas michael je lepsi nez kdo koliv jini a neni to zadnej pedofil spis ty jses nejaky debil kterej znaslnuje *16* *16*
    • angie72

Máš smůlu ty pako ubohý, protože Majkí je v nebi, ale v pekle se budeš jednou smažit ty, když budeš takhle pokračovat!!!
    • torema

Koukám RASISTA. Hmmmm. Tak ty jdi víš kam???!!! *5*
    • thesimsa

Dalsi pako co si cte pouze bulvar..

Neregistrovaný uživatel piczus 007 - ten Nick na tebe sedi..

Jdi radsi spat ty rasistickej ignorante..
      • torema

Re: Re: bolo na case,aby

jo přesně.
  • baluska1

Dobrou zlata

Ahoj všichni jdu spát...a koukejte o Majkím psát hezký věci...dobrou
  • baluska1

Sorry riki.002

Sorry chtěla jsem zkopírovat tu omluvu fakt sorry...a díky když budu chtít poradit si první...a jakou máš přezdívku na ICQ...mám tě v přátelých ae nwm přezdívku....jinak dobrou noc...a ještě jednou promiň
    • riki.002

Re: Sorry riki.002

nee, to je v pohodě...:) Už je to snad v pořádku mé ICQ je 436-545-045 objeví se ti tam Janushka tak to jsem já a ty? :)
      • baluska1

Re: Re: Sorry riki.002

Dík moje ICQ je 450-967-605 už sem si tě přidala
  • baluska1

pro riki.002

Jo OK ale nepíšu to jen já...ae opravdu musíme si chvilku odpočinout..já už kvůli němu nebrečím už sem si zvikla ae na tom stejně nesejde...nemá to cenu se takhle trápit...zavzpomínat OK ae dennodenně koukat na jeho videa už ke i na mě trochu moc...zvikla sem si že už je mezi námi jako duch...ae spousta lidí truchlí...ae co vždyť ae není na tom nic špatného pobreče si a zavzpomínat,ae jak je vidět tak tobě evidentně vadí že chci na Majkího vzpomínat...ok tak už sem radši nic nenapíšu když ti to vadí že chci taky vyjádřit mou lítost že??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit