Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • riki.002

Dobrou noc!

Dobrou noc všem a hezké sny! :)
    • kristyn875

Re: Dobrou noc!

jj tobě taky *3*
  • baluska1

Pardon

Pardo strom štědrosti
  • baluska1

Musíme se nějak rozveselit

Lidi notak nejde to abysme se porád takhle trápili..vím že ho všichni moc milujete i já...ale brekem ho nevrátíme...vzpomínky nám navždy zůstanou...musíme se nějak rozveselit...třeba zavspomínejte na srandovní chvíle co zažil...nebo si pusťte na youtube.com nějakej videoklip jak natáčali a nešlo mu to všemu se tam směje když to skazí...musíme se trochu odreagovat...jinak se z toho všichni zblázníme...ae prostě to stejně nejde na něj nemyslet...moc nám tu chybíš...a doufám že se rodina rozhodne a ten NEveRLanD koupí...a nebo že ten kupec ho nezmění...bude se stále jmenovat ta Ranč NEVERLAD,děti budou mít dveře otevřené dokořán...prostě aby ten člověk,alespoň trochu dělal to samý co Majkí...nerozdejchala bych kdyby se to celé změnilo...

Je to vzpomínka na Majkího...Byl by pohřben pod jeho stromem moudrosti...moc rád na něj lezl...složil tam písničku BLACK OR WHITE a řadu dalších jeho mega hitů...koupí mu rakev za půl milionů a pak ho spálí...vůdši Majkímu nefér...Děti by byly denně u táty a bydleli by v Neverlandu a měli by krásné vzpomínky na tátu...Doufejme že ho rodina koupí...ae uvidíme třeba se to změní...už skoro 2 měsíce co Majkí umřel,a neví se příčina smrti a ani se pořádně ještě neví kde ho pohřbí...prostě děs...a že Majkímu nesplní jeho přání pohřbít v Neverlandu...Ae možná se to změní...

I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI I LOWE YOU MICHAELI
    • angie72

Re: Musíme se nějak rozveselit

To s tím stromem, dětma a pohřbením v Neverlandu jsem tu dnes psala já, ale jinak dobrý *15*
      • riki.002

Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

no právě, taky jsem to chtěla připomenout... *1* *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

*15* *1* *3* Jsem jen na skok. Jdu spát, ale dokoukala jsem super DVd. Dnes mi přišlo Live In Bucharest: The Dangerous, no to je nádhera, že se mi bude krásně spát:-)

Krásné sníky dobrou noc všem *14*
          • riki.002

Re: Re: Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

Tobě taky Angie! :)
    • riki.002

Re: Musíme se nějak rozveselit

Ahoj no to hezký nápad, ale my všichni jsme tady v pohodě, jen ty sem vždycky napíšeš, jak ti chybí, že brečíš jen když si na něj vzpomeneš...nemyslím to vy zlém...Ale podívej, když se budeme dívat na jeho sice srandovní klipy, tak nám bude chybět ještě víc, to by bylo potřeba zase chvíli poslouchat někoho jinýho, ale Michael zůstane v našem srdci pořád a nikdy na něj nezapomenem, ale vrátit se do života a poslouchat třeba lidi, který žijí... *3*
      • baluska1

Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

Jo OK ale nepíšu to jen já...ae opravdu musíme si chvilku odpočinout..já už kvůli němu nebrečím už sem si zvikla ae na tom stejně nesejde...nemá to cenu se takhle trápit...zavzpomínat OK ae dennodenně koukat na jeho videa už ke i na mě trochu moc...zvikla sem si že už je mezi námi jako duch...ae spousta lidí truchlí...ae co vždyť ae není na tom nic špatného pobreče si a zavzpomínat,ae jak je vidět tak tobě evidentně vadí že chci na Majkího vzpomínat...ok tak už sem radši nic nenapíšu když ti to vadí že chci taky vyjádřit mou lítost že??
        • riki.002

Re: Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

Co to povídáš za hlouposti? Tos hodně špatně pochopila...mě to vůbec nevadí, to sem neřekla, to co sem napsala tak sem NEMYSLELA VE ZLÝM, taky sem to tam napsala...já vím je to těžká rána, která zasáhla celý svět...klidně sem piš, klidně na něj vzpomínej...hlavně neříkej o mě něco, co není pravda, laskavě! Tys ale nejprve napsala: "nebo si pusťte na youtube.com nějakej videoklip jak natáčali a nešlo mu to všemu se tam směje když to skazí...musíme se trochu odreagovat" a pak si napsala: "avzpomínat OK ae dennodenně koukat na jeho videa už i na mě trochu moc" No připadá mi, že nevíš o čem píšeš...je mi jasný, žes mě bez jediného vysvětlení chtěla hned odsoudit, že mi vadí, když se na Michaela vzpomíná a když si to psala ani nevíš co si psala...hele, nesuď lidi podle toho co právě tobě vyzní...já to nemyslela ve špatným smyslu...jen tě trochu nechápu...ale jinak je super že společného máme aspoň toho Michaela a navždy na něj budeme vzpomínat, je Legenda. Měj se hezky Balusko1. *3*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

OK promiň...jako trochu sem se z tý smrti uklidnila ae né tolik,moc se omlouvám já už fakt nevím co píšu...moc mě to mrzí věř mi to...včera sem viděla jak srazilo mí kámošky auto psa a jako když sem byla na táboře a pak sem se dočetla jaký hnusárny píšou a Majkím v novinách a ještě ten pes a pak rodiné věci,úplně mě to rozhodilo...fakt se ti moc omlouvám za všechno co jsem proti tobě řekla...už se to nestane...
            • riki.002

Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se nějak rozveselit

Balusko, dobrý taky se omlouvám, kamarádky? *3* *4* Já se s tebou nechtěla hádat, asi ti to špatně vyznělo...moc taky promiň...slibuju, že se polepším! :) To je mi moc líto o tom pejskovi a vůbec...kdybys s čímkoli chtěla poradit, tak se jen ozvi. *3* *4* Pá zlatíčko, dobrou noc! *4*
  • hanikaaa

text

Lidičky zjistili jste už někdo kdo nazpíval tu písničku na jeho památku? *9*
    • riki.002

Re: text

jakou myslíš, těch už je tolik *1* *4*
  • besta

hra

http://www.jeuxvideo-flash.com/simu lation/8164-fans-laud-mj.php
  • xxspartankaxx

.....

http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=43b1f6f9e65d6e7f8ef2fcba88 bfdb07 hlasujte pro Majkyho at předžene tu Anetu Langerovou *3*
  • riki.002

Nevyvratitelný důkaz

Děti Michaela Jacksona mají také vitiligo, které zdědili po otci...je to důkaz, který nasvědčuje tomu, že děti jsou jeho.
    • angie72

Re: Nevyvratitelný důkaz

jasná příčina vzniku vitiliga zatím není známá. Jednou z teorií je autoimunita, tedy vznik autoprotilátek proti pigmentovým buňkám, které ničí. Často se vitiligo sdružuje s onemocněním štítné žlázy. Většinou vzniká autoimunitní zánět štítné žlázy, tedy tělo si vytváří autoprotilátky proti vlastní tkáni. Další teorií vzniku vitiliga je porušená ochrana pigmentových buněk proti volným radikálům, které vznikají při tvorbě barviva melaninu. Chybí ochranné enzymy.
    • angie72

Ale to jsi špatně pochopila. Já jsem už jednou četla na jednom blogu o tom důkazu, ale je to myšleno jinak. Šlo o jeden manželský pár, kde měli také děti a ti byli zrzaví. Psalo se, že i děti Majkího jsou zrzaví, což není pravda.
      Dali to za příklad, ale mě stačí podívat se na Prince I. a vím na 1000%, že je Majkího. Má jeho oči. Narodil se tmavej a je světlej. Blanket se narodil světlej a je tmavej. Jak řekl Majkí, že černochům se proto říká barevní :-)
      Majkího děti nemají vitiligo...
      • lask1

Re: Re: Nevyvratitelný důkaz

Tam sa ten pigment objaví asi neskôr, počas rastu.
        • angie72

Re: Re: Re: Nevyvratitelný důkaz

Ale to není dědičný. Vitiligo jako takový nepodědíš. Může být porucha jiná, která souvisí s tou to nemocí, ale je 1% populace s vitiligem.
          Bohužel Majkí se tam do toho 1% dostal :-(((
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Nevyvratitelný důkaz

Zlatí ale vitilligo dědičný je... Michael v rozhovoru s oprah winfrey řekl, že to zdědil z otcovy strany...
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Nevyvratitelný důkaz

nebo že se ví, že je to na jeho straně....
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Nevyvratitelný důkaz

Ja myslím to ztmavnutie pokožky, že sa u dieťaťa asi objaví neskôr, počas rastu.

Michael mal tých náhod akosy moc vo svojom živote.
            • besta

vy verite novynam ze to nejsou jeho deti??ja teda ne ne a ne!!!!!uz prvnim dukazem je jak je michael miluje ale on miluje vsecky deti tak vsichni jsou jeho zlaticka ::)
            • angie72

To jo. Chudák, ten si taky užil.

Prince je světlej, byl přeci tmavej a Blanket to měl naopak. Přeci to vysvětloval Bashirovi, jak mu pořád tvrdil, že Blanketova matka není černoška. Ten mi šel tak na nervy!!!
    • angie72

A to víš odkud a ten link stejně nejse. No tak je to pro Majkího Billie Jean, na Majkího počest. Je to ono?
      • riki.002

Re: Re: Nevyvratitelný důkaz

www.allmichaeljackson.blog.cz tam si zjistíš hned na titulní straně o tom vitiligu a pak si tam najdi další videa...
  • baluska1

Zase Mexičan

Prý viděli Majkího živého.A psichyatr řekl že si vymýšleli.Jo a prý byl zase vidět jeho duch,ae není to zatím na netu.
  • riki.002

Ahoj zaltíčka!!

AHOJ BROUČCI, PROSÍM PODÍVEJTE SE NA TOTO VIDEO A POŠLETE TO VŠEM, CO MICHAELA SROVNÁVAJÍ S NĚKÝM JINÝM... *3*

http://www.youtube.com/watch? v=sir6DHyAk5Ieurl=http%3A%2F%2Fallm ichaeljackson.blog.cz%2F0908%2Fnovy -tribute-song-text-billie-jean-is-w aiting&feature=player_embedded
    • riki.002

Re: Ahoj zaltíčka!!

a prosím vymažte si tuto mezeru:

http://www.youtube.com /watch? v=sir6DH....
      • angie72

Re: Re: Ahoj zaltíčka!!

Mezer je tam, a ani po vymazání mi to nejde. Co to je za video?
        • riki.002

Re: Re: Re: Ahoj zaltíčka!!

uvidíš *3*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahoj zaltíčka!!

Já ale píšu, že to nejde, ani po vymazání mezer. Nemyslíš ty děti? Jestli jo, tak to jsem viděla. Já podle té Bille Jean v linku.
            • riki.002

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj zaltíčka!!

Nee, http://www.youtube.com/watch?v=sir6 DHyAk5Ieurl=http%3A%2F%2Fallmichael jackson.blog.cz%2F0908%2Fnovy-tribu te-song-text-billie-jean-is-waiting &feature=player_embedded
  • hanikaaa

píseň

poslechněte si to

http://www.stream.cz/video/178/321948-the-game-better-on-the-other-side-tribute-to-michael-jackson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit