-
Mno...
Mno, jestli si dobře vzpomínám, tak jsem tu s baluskou1 měla menší neshodu a bylo vidět, že se v tom co píše, jasně zamotává, zajímavé je to, že bausQwa to samý, taky podle mě nevíš co píšeš...a kolik ti vůbec je? O tvých pravopisných chybách ani nemluvně... *3* -
-
Re: Mno...
Co se týče chyb se omlouvám.Mě je 14 bude mi 15.A Báře Zvonkoví je 18.Zrovna sme se kvůli tomuhle co se tu píše dost pohádali.Takže cokoli o ní napíšete s váma souhlasím.Je to jen přiblblá barbienka co se vytahuje že má hodně peněz. -
-
Re: Re: Mno...
Nejdřív je tvoje kamarádka a potom zase není? Je ti vážně 14 a věděla jsem to ještě dřív, než jsi to napsala, že budeš ještě děcko, protože takhle se chovají děti ve škole. My máme tohle a my tam to a my zase tamhle to... Bože jak dětinský... -
Balusko1??? Nedělej si ze mě prdééél, tohle je na mě vážně trochu dost, nejdřív se jí tady zastáváš jak blbec a pak když vidíš, že jsme té tvé historce neuvěřili, hned se obrátíš proti sobě....sorry, ale to už je trochu dost -
-
Re: Re: Re: Mno...
le jak vám mám říct že já to nejsem,copak bych vám lhala.Jenže to byste Báru Zvonovou museli znát.Udělala my tolik zlých věcí a já jí jak zprominutím kráva vždycky odpustila.Ale když řekla mímu klukovi,se kterým sem chodila 4 roky že ho podvádím,a ještě si k tomu něco vymysela.A deť když mi psala tohle:PROSIMTĚ BARUNO DI NĚKAM I Z TIMA KRÁVAMA Z OSOBNOSECH
JÁ: MLUVÍŠ O ANGIE72 A RIKI.002??TY JSOU OPROTI TOBĚ ALESPOŇ NORMÁLNÍ,ALE TY SI TU HRAJEŠ NA NĚCO CO NEJSI.VÍŠ CO PŘESTAŇ MĚ UŽ OTRAVOVAT.TOLIKRÁT SEM TI SKOČILA NA TVOJE ŘEČI,ALE TEĎ TO UŽ NEUDĚLAM.
ONA:JE VIDĚT ŽE SE JICH ZASTÁVÁŠ VÍC NEŽ MĚ.
JÁ:A DIVÍŠ SE??TO CO DĚLÁŠ LIDEM KOLEM SEBE??VŽDYŤ TĚ NIKDO NEMÁ RÁD.JAK SIS TO UDĚALA TAKOVÍ TO MÁŠ.ZBOHEM.
ONA:KLIDNĚ SI JDI,NAJDU SI LEPŠÍ KÁMOŠKU NEŽ JSI TY.A JEŠTĚ NĚCO VYŘID TĚM DVOU AŤ JDOU DO PR****
JÁ:DI SI TAM SAMA A NECH MŮJ ŽIVOT A MÉ PŘÁTELÉ NA POKOJI JASNÝ.ZBOHEM -
Jóóóóóó Riki.002 má pravdu, baluska1 zalez někam!!!!
-
-
-
Re: Mno...
Přesně jsi napsala to, co jsem chtěla napsat já. Jedna a ta samá osoba. Hned se přihlásila, jak jsem tady o ní začala psát.
Včera si přivlastnila mé názory a dnes tohle... -
-
Jde vidět Angie, že jsme z podobnýho těsta *1* *1* -
*1* Tak to říká ta pravá. To je hlavně tvoje praktika. Když tady dá někdo nebo nějaký odkaz, za pár dnů ho vydáváš za svůj. Nebo se na někoho nalepíš, a jak malé děcko tady vykřikuješ: já to věděla, taky jsem to psala, říkala jsem to první...Jsi neuvěřitelně trapná a navíc hnusná k lidem, kteří se "proviní" tím, že si dovolí napsat něco jiného než si mysl효. Ono i z fotky lze ledacos vyčíst...rybí oči, odbarvená a obtlostlá bloncka. Běž si přečíst zase americký tisk *1* z angličtinou, kterou neovládáš, si můžeš leda tak prohlížet obrázky, ty velitelko. *1* *1* *1* -
-
Ty idiote!!! Co si to vůbec dovoluješ soudit někoho koho vůbec neznáš? Ty ptačí mozku? Názory Angie mají váhu a hloubku a nikdy se do nikoho záměrně neobouvá. Má jen svůj názor a svojí hlavu a nebojí se říct pravdu. To je to co ti vadí! Jsi jeden z těch rejpalů co se tady zjeví a snaží se rozpoutat hádku. máš radost z toho když ubližuješ lidem! Zalez někam hluboko pod zem, tady nejsi vítanej! -
Hele odlez... -
Víš, že mě takový pako jsi ty nemůže urazit?
Pod kolika nicky ještě přijdeš? Budeš si nadávat, budeš se hájit, atd.
A pro tvou informaci. Já narozdíl od tebe nemám zapotřebí krást někomu nápady, myšlenky a texty... -
-
Re: Re: Re: Re: Mno...
*1* *1* *1* Ty samolibá kráwo, ty jsi tady přilezla a věděla jsi, že nějaký Majkíííííííí umřel, a to bylo asi tak všechno. Lidi tady dávali zajímavé informace nebo odkazy a za pár dnů jsi je vydávala za své. *1* Jsi jednoduchá, přízemní a samolibá. Navíc blbá. Máš to těžké. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mno...
No ty máš dost. Já nepotřebuju od nikoho škemrat, kdo sem co dá. Nehledě na to, že jsem vždycky první, kdo sem dá nejnovější zprávy a z bulváro to nemám. Jako dneska jsem sem dala nové zprávy a světe div se, přímo ze stránek USA. Jak to, když jsem podle tebe tupá a neumím anglicky.
Hele, jsi jedna a tatáž osoba a my nejsme blbý, když najednou přijde X nicků, kteří nejsou přihlášení. Jdi se buď chovat slušně, nebo odejdi.
-
-
-
Ty trapačko co si to dovoluješ oproti Angie? Vždyť ty sama tady nepíšeš nic! Angie je oproti tobě dospělá. A to, že si jako nick napíšeš x-men (ještě k tomu to má být správně x-man) tak mě to neodradí od toho, že je to baluska1 takže i BausQwa....seš trapná běž někam a pokud to baluska1 není, tak ti povídám: sráči jeden, vypadni odtud! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Mno...
*1* *1* *1* Jaký má být můj nick, tak s tím si hlavu nelámej. *1* Píšu co si myslím, a ty si trhni nohou. *5* -
-
běž do prdele! *16* *8* *8* *8* *16* -
přestaň riki.002 štvát ty trapačko! *10* -
tak to máš smůlu, já si nohou narozdíl od tebe netrhám, já si neubližuju, ty vypadni a ještě až budeš vypínat tuhle stránku si sama sobě řekni: Už sem radši nikdy nepolezu!
-
-
-
-
-
-
pro Angie72
Ahoj hele vím že my asi moc nevěříš,ale copak za to můžeme že jsme bohatý...tak radši vrazím 50.000 na něco užitečného,tím myslím něco pro Michaela než to třeba dát kolotočářům na pouti a nebo to zbytečně utratit...takhle vím že udělám zase jednu dobrou věc...a navím ten věnec nebude stát přesně 50.000 ae do 50.000 věnec klidně koupím je mi to jedno jestli bude stát 5.000 a nebo 38.000 hlavně že něco uděláme pro Michaela.... -
-
Re: pro Angie72
Hele kočičko ty budeš asi dobrá fanatička co? Komu tohle cpeš? Myslím že Majkýho by víc potěšila třeba jen malá kytička ale z lásky! Věncem za 50.000 by jsi ho mohla urazit.Pochopila jsi mě? Pokuď Majkýho dobře znáš tak ti dojde co tím myslím -
Re: pro Angie72
Jo přesně jak psala lina25. Pokud má někdo peníze na rozdávání, tak je může dát dětem. Může podporovat charity, atd. To je pomoc.
Já například podporuju a pomáhám jak můžu... -
-
Re: Re: pro Angie72
A já asi dělám co sedím doma a koupu se v nich??Ne už sme z našima dali minulej rok do sirotčince vBukurešti kde byl Majkí 250.000 to co jsme si prostě vidělali za týden v hotelu -
-
Re: Re: Re: pro Angie72
dyž máš hotel který funguje proč ne...te´d jak poletíme do Ameriki tam tam chceme dát do jednoho dětského domova 350.000 na nový fotky...když jsou třeba nějaký dět ze sirotčinců v Londýně jsou u nás v hotelu maj to zdarma...my jsme dali za 5 let na charitu 4.000.000 BaLuSkA1 by ti o to mohla vyprávět... -
-
Re: Re: Re: Re: pro Angie72
teda chceme dát 350.000 na nový hračky atd...a když jsou děti u nás ze sirotčince v hotelu mají to všechno zdarma -
nevím proč, ale zdá se mi, že baluska1 a bausqwa je jedna a tatáž osoba co si hraje nadrsnou...piš si vážně co chceš, ale tohle ti nevěřím ani na prd...běž se "falešně chlubit" jinam a nekaž nám důvěru ve fanoušky.
-
-
eh, tak jako promiň bausQwo, ale ruku na srdce, teď ti teda vůbec nevěřím, je dobré že chceš Michaelovi pomoct, ale ty částky jsou na mě celkem dost a to taky nepatřím mezi nejchudší. Podívej se na Angie, už je dospělá a zdaleka nemůže být tak bohatá jak ty...jedině, že bys byla dcerou amerického prezidenta. -
-
copak za to můžu že moji rodiče vlastní hotel,který jim funguje...
-
-
Víš co, piš si co chceš. Když ti to ostatní dlabou, tak ať. Svůj názor ti na to nebudu psát, protože by se ti nelíbil, tak si piš co chceš a já si o tom budu myslet své a spokojené budeme obě.
-
-
-
-
pro baluska1
A kdo je ta kamarádka? Ona chodí sem na fan? -
-
Re: pro baluska1
Jmenuje se Bára Zvonková a chodí sem na fan...její přezdívka je BausQwa -
-
Re: Re: pro baluska1
Ta to tady už prve psala...
Já jen narovinu nevěřím tomu, že dá 50000 tisíc za věnec a 15000 za kytku.
Tady už bylo takových výmyslů... Tady tomu rozhodně nevěřím. Na to jsem už moc velká holka :-) -
-
Re: Re: Re: pro baluska1
Hele to by fakt nidko nedal.Tolik nestál ani ten věnec od rodiny který byl na rakvi podle mě. Naprosto souhlasím s Angie, a já přiznávám na rovinu, že tolik bych za to nedala ani omylem. A to Majkýho hodně miluju. Ale víš ono v dnešní době, se ty peníze dost hodí. Mě to můžeš věřit. A dost pochybuju že by jí rodina ty peníze dala. Pochybuju že tolik peněz nosí po kapsách
-
-
-
-
Majkí
Tak jsem četla na amerických stránkách, že Majkí má za sebou třetí a poslední pitvu. Mozek mu už také vrátili a pohřbí ho v utajení a pomník bude beze jména.
Chápu rodinu, že se bojí, že by někdo znesvětil hrob, nebo by tělo ukradl, ale Majkí by si zasloužil lepší úctu a také ne být osamocen. Za života byl sám až, až si myslím. Je mi z otho hodně smutno.
Jinak výsledky jsou ty, které jsme věděli. Předávkování látky, kterou dostal... -
-
Re: Majkí
Neboja sa, že ten hrob aj tak vypátrajú.
Mohli by Michaelovi urobiť neaký pamätník, sochu aby tam mohli fanúšikovia nosiť kvety. -
-
Re: Re: Majkí
No já chci sepsat petici a sehnat hodně podpisů. Bylo by pěkný, kdyby všechna hlavní města postavila sochu. Chci v Praze prosadit památník, nebo sochu... -
-
Re: Re: Re: Majkí
jo to by bylo super! jo a myslis ze tz petici muzu podepsat i kdyz nejsem plnoleta? *1* *4* -
To by bolo fajn.
Mohlo by to byť v Prahe.
Tam aj bol. -
a muzeme se podepsat i mi??jako pres osobnosti???ja uz jsem udelal pamatnik a to byli ty plakaty. -
-
Re: Re: Re: Re: Majkí
Všichni, kdo chtěj... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majkí
diky angie jsi zlata ::) ale to musime jet az do prahy?? nebo to de pres osobnosti ti napsat a ty bis to za nas podepsala???
-
-
-
-
-
-
máte pravdu
Ano máte pravdu jsme zlatíčka! Prosím balusku1, ať řekne kamarádce, že se taky připojuji! Mohli by jste třeba na papír napsat naše jména a s kytkou to tam dát... *4* -
-
Re: máte pravdu
ja bych se taky rada pridala.. -
Re: máte pravdu
přesně tak,taky bych se moc rád přidal... *9*
-
-
Ahoj
Ahojíky lidičky, já bych taky do Ameriky jela hned! Kdyby byly penízky... *9* Tak vzkaž sestře, ať za mě taky pomodlí, za Mickyho! Jsme všichni úžasní, jak Mickyho podporujete. Mám Vás mooc ráda *3* a Michael určo taky *4* -
-
Re: Ahoj
za me take plis *9* *9* *9*
-
-
Dáme hlavy dohromady
Ahoj Uživatelka BausQwa je moje kamarádka a pozítří jede do Ameriki,navštívit Neverland a jiné místa v americe kde byl Majkí i se jede podívat do té nemocnice UCLA a tam dá taky kytici,a tak a potřebuje poradit to nějaký věnování.Páč chtěj koupit věnec a kitici.Tak jaký koli nápad přijmá.Věnec prý koupí klidně do 50.000 a kytici do 15.000...tak musíme něco vymyslet -
-
Re: Dáme hlavy dohromady
Nezlob se, ale to, že dá 50 000 za věnec... Tomu nevěřím. Možná ani tomu, že někam jede.
Ono totiž tady už padlo takových lží, že se znají osobně s Majkím, že u něj byli, že tam jedou a tak... Prostě trapný řeči a nechápu proč.
Takže nevěřím tady tomu, co ti řekla. -
-
Re: Re: Dáme hlavy dohromady
tak já mít tolik peněz co Bára taky bych to udělala...Májí vlastní vilu,vlastní hotel v Londýně...prostě jsou bohatý....
-
-
Má to byť jedna veta?
We all love you forever - Czech fans,
(alebo niečo podobné)
Jeho podla mňa vystihuje - HEAL THE WORLD
je to jeho posolstvo svetu, tak by sa to mohlo dať do neakej vety. -
-
nebo co takhle "michael we love you and you life in we"myslim ze to znamena majki milujeme te a zijises v nas.ofsem se musime podepsat "czech fans" -
-
Re: Re: Re: Dáme hlavy dohromady
To by ťiež mohlo byť a ešte ....forever.
Čo sa týka toho venca, robí sa aj v tvare srdca. To by mohlo byť pekné.
Stuha, by mohla byť červená,
Michael mal rád okrem čiernej aj červenú farbu. Alebo aj kvety by mohli byť červené ak sa to hodí, ale asi áno.
Mohla by sa k tomu pridať neaká fotka, karta, obrázok, alebo neaký pekný predmet napr. srdce... Ale to uˇy je asi moc.
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: Dáme hlavy dohromady
Videla som taký veniec v tvare srdca a bolo to velmi pekné. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dáme hlavy dohromady
ale majki mel ze vseho nejradsi deti.tak bychom tam mohli dat neco co se tyka deti! -
Re: Re: Re: Re: Re: Dáme hlavy dohromady
Ten veniec by mohol mať biele kvety a kytica červené. *4*
-
-
-
-
-
presne tak ::) -
-
Ahoj BausQwa ae balí a já jí to čtu,a je moc ráda že se takhle zapojujete...a vzkazuje že jste prostě zlata,a prý jestli toho doktora uvidí že ho zašlape do země *1* Né dělá si srandu,ae napíše sem co se tam děje -
-
Mohla by urobiť aj neakú foto dokumentáciu.
Aj pre nás, to by bolo fajn.
Mohlo by sa to dať do galérie stránky MJ. -
to bude moc hodná. *4*
-
-
-
ano! pokusíme se dát hlavy dohromady máš pravdu balusko1... -
-
Že já si myslím že když do věnce pro našeho Miláčka Majkího investujou 50.000 tak by měl stát za to...jaká koli nápad se přijmá..
-
-
-
::D
ahoj prave se divam na dokument living with michael jackson s ceskyma tytulkama a tam fanousci rvou "novinari dete do prdele!michael je nejlepsi!" *1* *1* *1* maji pravdu! -
-
Re: ::D
To je pravda, oni mu len škodili a kazili verejnú mienku.
Len tí čo sa o neho naozaj zaujímajú vedia aký je neveria tým sprostým rečiam. -
Re: ::D
ano maj velkou pravdu *15*
-
-
Na týden pryč
Ahoj všichni já jedu na týden do Ameriky...ae na osobnosti se sem dostanu,takže kdyžtak podám informace...jedeme se kouknout do Hollywodu a chceme koupit věnec z tím věnováním jak sem tu četla a položit ho na Michaelovo hvězdu na chodníku a nebo na ten hřbitov,a nebo pojedeme ho Položit do Neverladu,stejně tam plánujeme se tam jet podívat...prosím abyste mi poradili kam s tím věnce...Chceme tam to věnování ae nevíme jaké...Tak mi poraďte...ještě koupím velikánskou kitici a položím ji na hrob nebo někam za nás za všechny...a na osobnostech budu každý den,bereme sebou Notebook takže sem napíšu novinky...jedu,ale až pozítří -
Asi konečně na to přišli
Konečně přišli asi na příčinu smrti mě je z toho doktora na blití,jak to mohl ajkímu udělat,Majkí mu tak věřil a on tohle...no přečtěte si ten článek tady je : Ani několik týdnů od smrti popového krále není definitivně známa příčina jeho nečekané smrti.
Lékaři ale nyní přišli se zjištěním, které vyvrací spekulace o úkladné vraždě. Jackson byl totiž skutečně dlouhá léta závislý na lécích! Konkrétně na propanolu, léku způsobujícímu znecitlivění organismu. Díky lékařské zprávě je jasné, že byl porušen zákon týkající se předepisování tohoto léku. Za to Jacksonovým lékařům hrozí až 180 dní vězení.
Zatím je v hledáčku vyšetřovatelů doktor Conrad Murray. Podle amerických zákonů totiž žádný lékař nesmí podobnou látku předepsat nikomu, kdo trpí závislostí, o čemž v případě Jacksona nemohlo být pochyb. Murray mu navíc lék podal i v den, kdy Jackson zemřel. Prý proto, aby mohl usnout. Právě to zřejmě zapříčinilo zástavu jeho srdce a následnou smrt. -
-
Re: Asi konečně na to přišli
Tohle se píše celou dobu. To není nic nového. To jsem četla už ráno a je to pořád dokola. Já neberu vážně náš bulvár stejně...
Tady píší totální nesmysly... -
-
Re: Re: Asi konečně na to přišli
Tojo no,ae i kdyby to v tom bulváru nepsali tak my víme že ho zabili..hele poradíš nám s tím věnováním na ten věnec...přečti si co píše BausQwa
-
-
Re: Asi konečně na to přišli
mě je z toho doktora taky na blití... *9* -
-
Re: Re: Asi konečně na to přišli
Je to když to ještě řeknu slušně:BEZCITNEJ HAJZL,KTERÝ JDE JEN PO PENĚZÍCH...
Majkí mu tak věřil,i mi že mu pomůže,ale sklamal a to velice...je mi z něj ale fakt na blití...
-
-