Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Riki.002

Riki.002 a ty jsi na ten plán něco vymyslela?Mě nic opravdu nenapadá než do snad ignorovat a nebo mu prostě napsat že o něj tady nikdo nemá zájem.
    • kristyn875

Re: Riki.002

to by ho spíš posílilo k napsání dalšího přízpěvku *16*
  • riki.002

Plán

Ahoj zlatíčka, musíme vymyslet plán, když sem vleze nějakej hajzlík, tak co udělat, aby se nestrhla hádka jak dneska...vím, že sem se s ním hádala hlavně já a taky se vám za to omlouvám, ale on nás tak urážel (viď Angie), že sem mu musela něco říct...Ignorovat jsem zkoušela, ale nešlo to...vymysleme prosím něco.... *9*
    • lask1

Re: Plán

Keď ho budete ignorovať, tak ho o nebude baviť.
    • thesimsa

Nejlepsi obrana je ignorovat ho..Ale nekdy se to proste neda..Ted jsem to cetla co tu psal kdybych tu predtim byla tak bych ho asi taky nedokazala ignorovat..
      Ale funguje to mam spoluzaka kterej dela ve tride bordel dokud si ho vsimame tak toho nenecha ale kdyz na nej kaslem tak ho to prestane bavit..A takhle to funguje asi u kazdyho..
    • honzik01

ahojky lidičky,taky jsem si teď četl o tom...to slovo ještě nevymysleli pro takový lidi jako byla tato osoba.Ale taky se přiklánik k názoru,že když si ho nebudem všímat a ignorovat ho,tak ho to (snad)za chvilku přestane bavit a nebude mít důvod sem chodit.A taky když bude vědět,že se mu podaří nás vyprudit,tak sem bude chodit častěji.Je to jen můj názor,nevim co lepšího na takový lidi může platit *16*
    • baluska1

Ale zase rejpat do něj to ne by se tu akorát strhla další hádka to nechci.
    • polinka

asi by to chtelo se fakt ovladat a nechat ho/ji at se vyrve... ono je to potom prestane bavit. snad *4*
    • baluska1

jedině kdyby sem někdo jako byl ten x-men začal pstá tak aby to Angie okamžitě smazala.A nebo se domluvíme a nějak do něj budeme rejpat až ho to přestane bavit.Nic jiného mě zatím nenapadá.Ale určitě se nějak dohodnem
    • kristyn875

ale to někdy prostě nejde ignorovat..mno to by chtělo něco, aby když sem někdo takovej bude psát, aby mu to sem nešlo vložit, když to bude vulgární...ale to asi neni moc realný..bohužel *9*
      • riki.002

Re: Re: Plán

jj, máte pravdu, ale mě ten x-men tak rozhodil, že...přesně jak říká Honzík, na něj ještě nebylo vymyšlený slovo... *16*
      • simoona

Re: Re: Plán

Tet si tu čtu co se tady stalo.Ignorovat u takovýhleho dotěrnýho parchanta to nejde.Hlavní je že si se nedala,ale vytočil tě pořádně,koho by taky nevytočil takovej dement,kterej to nemá v hlavě pořádku.Nějakej plán by to chtělo,kdyby sem přišlo zase nějaký pako,aby se to automaticky smazávalo a mi měli klid a nic by nás tady nerozčilovalo!
        • Re: Re: Re: Plán

ty jo.. já si to ani radši nebudu číst co se tu dělo, páč bych se akorát nas*ala!
  • baluska1

Lowe wás

Sem moc ráda že držíme pospolu.A nenecháme se jentak vystrašit.Moc vás tu všechny mám moc ráda.
    • kristyn875

Re: Lowe wás

jj souhlasim..ale kdo by se nepostavil za Majkyho.. *3*
      • riki.002

Re: Re: Lowe wás

Chtěla bych, aby svět a lidé nezaměnili to, co je opravdu podstatné. To nejdůležitější je hudba. Ať řeknete cokoliv, nevrátí nám ho to. Oslavou jeho hudby ho budeme mít ale stále naživu. Nikdo tu nebude věčně. Vše, co můžeme, je žít co nejlépe, dělat svět lepším - a milovat život. *4*
      • baluska1

nechápu jak mu může někdo nadávat.On byl tak křehoučká bytost.Většina lidí co znám ho začali poslouchat až po smrti.Jako Verča moje kmoška ta ho neposlouchala pořád říkala:Nechápu co na něm všichni máte.
        A teď říká: Už vím co jste na něm všichni měli,je tak krásnej,je dokonalost sama o sobě.
        Budeli to v mích silách postavím se za vás za všechny.KDyby vám někdo nadával j vás nedám.Ani Majkí by vás si myslím nedal.
        A proto ho bude ochraňovat od lží a pomluv,páč si to zaslouží.
        • kristyn875

Re: Re: Re: Lowe wás

jj *3* jasná věc *3*
        • riki.002

Re: Re: Re: Lowe wás

jsem s tebou Baru... *3*
      • polinka

jo jako fanousci Michaela Jacksona musime drzet spolu! *4*
  • re:bezte do pr....

kdyžtak psala to kámoška ona ale nemá ještě profil!ale má beztak pravdu!!!!! *1*
  • angie72

Nebyla jsem tu...

Broučci, já se moc omlouvám, ale byla jsem ve městě. Já jsem neuhlídala čas. Byli jsme s manželem domluvení, že se sejdeme kvůli nákupu, aby nemusel domu z práce a zpátky do města. Já se tak zaryla do fanu, že jsem to málem nestihla.

Riki.002 já bych to jinak smazala prve :-)
    • riki.002

Re: Nebyla jsem tu...

aha, tak to je v pořádku, mě ten x-man děsně nasssss....mál *3*
    • kristyn875

Re: Nebyla jsem tu...

ahojky všichni..teĎ sem to tu ročítala..mno já sem celej den v luftu..ale tak já ti to přenechám angie *1* *3*
  • bežte do prdele

kurva už mě neserte když ho nemáte radi tak proč sem lezete a pišete o něm takovy věci ktery si nikdy nezaslouzil a ty keci o tom znasilnovani ty nejsou pravdivy chaaaaaaaaaaa! on měl taky srdce a city a když ste to řikali aji ti blbi paparazzi tak on to citil a pak měl tvař plnou slz michael je prostě neeeeej *9* *4*
  • lask1

Michael

Ak máte niekto tv Markízu, za 15 min. tam bude o Michaelovi (do 18 h).
    • majka111

Re: Michael

bohužel nemám a co tam o michealovi bude? *7*
      • lask1

Re: Re: Michael

To je relácia Reflex, kde rozoberajú príbehy slávnych aj bežných ludí, čo sa venujú neakej zálube, alebo majú neaký problém. Vždy sú to 3-4 príbehy, ale teraz by to malo byť celé o Michaelovi, budú rozoberať o jeho živote.
        • majka111

Re: Re: Re: Michael

tak to jo...škoda, že tu tv Markízu nemám *9*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

To nič. Asi tam aj tak nič nové nebude.
            Bude tam aj o tej rozlúčke.
            • majka111

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

no to je taky pravda, že tam asi nic nového nebude...
  • riki.002

Toto trvalo

Sláva, že je už pryč, jestli se ještě jednou ukáže, tak mu snad pošlu vir, nebo já newím, proč sme ty ldii lezou, když je tady nikdo nechce, ten x-man musí být v životě hodně nešťastnej, a vybíjí si to na nás, na nás, co sme mu ani nic neudělali... *9* *8*
  • baluska1

Neřešit ho

Já si myslím že to ani nemá cenu x-mena řešit.
  • besta

::)

a vubec budu na X-MENA nadavat francousky::)sale conase!to znamena:spinava pi!*$
    • riki.002

Re: ::)

jj, taky máš mou podporu...je super, že držíme spolu *4*
      • besta

Re: Re: ::)

jo to je super ::) *3* *3* *3* *3* *3*
    • baluska1

Re: ::)

Jak chceš ty,ae jestli ti bude nadávat postavim se za tebe.
      • besta

Re: Re: ::)

::) diky ja take

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit