Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

AHOJ!!

Ahoooj holky moje.. tak jsem se Vám vrátila veselte se:D:D.. nee to je jenom sranda.. tak projížděla jsem nový příspěvky a můj poslední je na asi na 30 str. .. no po pravdě čekala jsem i víc.. vidím je tady hodně novinek.. no snad to všechno nějak stihnu .. ale nebaví mě to číst:D:D.. no neva.. jsem zpátky.. ale klidně bych se tam vrátila.. za celý týden mi jenom 2x hráli Michaela v rádiu.. ale co to neovlivníte.. může hrát o když v tom autě nejedete ale 2x za 4 jízdy autem to je pěkný:D:D.. ale taky tam byla reklama na koupi DVD Thriller, která hrála každý půl hodiny:D tak to se taky počítá:D.. dneska jsem dokonce jela v taký tý kouli co pustí dolů z kopce, jak se na tom někdo zabil:D.. tak naštěstí jsem se s Michaelem nesetkala no.. i když by mi to moc nevadilo:D:D.. ach jo jak ráda bych se tam vrátila.. ale Vy jste mi taky moc chyběli.. nemohla jsem si s nikým o Michaelovi povídat a všechno v sobě dusit!!.. no i když kámoška ta měla Michaela taky ráda.. tak když jsme hráli pinčes tak jsme si pustili Majkího písničky a povídali si o něm:).. ale na Vás to prostě nemá:) *14*
    • majka111

Re: AHOJ!!

ahojky!to je dobře že si zpátky tak vítej *3*
    • kristyn875

ahoojky..tak už sme zase takový kompletní *1* ..tjo..já bych to tak dlouho bez Majkyho nevydržela..stačilo mi, když se mi v práci vybila mp3..sem myslela, že budu vraždit *3* ...a to stou koulí..ehm..dopadla bych asi tak jak psala riki *1* *3*
      • riki.002

Re: Re: AHOJ!!

díky *1* *1* Jo a ještě s tím rádiem, tak to máte holky pravdu. Týden jsem byla v červenci na chatě a celej týden jsem poslouchala rádio a hráli tam jedinou písničku We Are The World, kde zpíval, ale i tak je to málo, řekla jsem si, že prostě zavolám kam jen to půjde a až budu mluvit s tím moderátorem tak mu řeknu: "Tak já bych chtěla You Are Not Alone od Michaela Jacksona a chtěla bych to poslat všem holkám, které chodí do diskuze na Osobnosti.cz a fandí Michaelovi a taky bych vás chtěla poprosit, začněte hrát jeho písničky, protože to, že už zemřel, neznamená, že by se na něj mělo zapomenout." Mám vás ráda holky! *4* Jak to tak vypadá, tak jsme tu jen my tři: zanesskaaaa,kristyn875 a já. *1*
        • polinka

Re: Re: Re: AHOJ!!

ty máš nejradči you are not alone? *4*
          • riki.002

Re: Re: Re: Re: AHOJ!!

No, vlastně mám ráda všechny Michaelovi písničky , ale tahle mě napadla jako první a taky jsem si ji pouštěla 13.7.2009 a zapálila svíčku asi ve 20:00. To měl Michael zahájit comeback v Londýně. *9*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: AHOJ!!

myšlený na riki.002 *1*
        • kristyn875

ju a tuhle hráli we are the world..ale nwm na jaký stanici, ale byla sem rudá až na zadku jen co začal zpívat Majky *1* *1* *14*
        • zanesskaaaa

my jsme poslouchali jenom Impuls a hráli tam You are not alone a They don't care about us.. a když jsme jeli ve čtvrtek na bowling tak kámoška jela v jiným autě a prý tam hráli Heal the world ale neví na který stanici:D
    • riki.002

Ahoj zlatíí! To je super, že jsi zpátky, tý jo, já bych se asi poblila, kdybych jela v té kouli dolůů...No jo, byl by ze mě žabáček *1* *1* Tak, myslím, že nestalo nic moc zajímavého, kromě jedné hádky, jeden skřet si tady vyskakoval na Angie...tak jsme se dohodli, že až sem přijde někdo podobnej, tak ho budeme ignorovat. *4* My tě máme taky děsně rádi a taky si tu moc chyběla. *4*
      • zanesskaaaa

Re: Re: AHOJ!!

ta koule nic neni.. fakt.. myslela jsem že je to horší.. no teda až na konec.. ono když jedete ve stejným směru.. a kdž vás to zastaví a jedete na druhou stranu tak je to trošku hnusný:D:D:. ale jinak je to super.. fakt doporučuju.. ale hlavně se připoutejte.. ono se to zdá krátky.. ale ty otočky jako... to musíte zažít:D..
  • kristyn875

hotovo:)

tak a je to tu zase čisté..a jen samá pravda o Majkym *3*
  • kristyn875

mažu..!!!

teda holky..já vím, že ste řikali že to budem ignorovat, ale já se na tyhle lži nemůžu koukat..já to rači smažu...doufam, že vam to nebude vadit *10*
    • thesimsa

Re: mažu..!!!

Však jo..
      Treba ho to prestane bavit kdyz to smazes.. *1*
    • riki.002

Re: mažu..!!!

ne nebude, díky, amž to prosím, je super, že jsi správce. :)
  • riki.002

Co o Majkým řekl Gott

1.7. - Karel Gott: Nebylo mu srdce zastaveno? Ať mu postaví
    pomník! Jediné štěstí, pokud na Jacksonově smrti vůbec lze
    najít něco pozitivního, je to, že jej zastihla ve chvíli, kdy se
    připravoval na obrovský comeback, nikoli jako chátrajícího, odepsaného člověka, ale v tvůrčím vzmachu. Což je pro obraz o něm to nejlepší. Už je očištěn, všechno se zdá být v pořádku
    a chystá se na návrat.
  • riki.002

Co o Majkým řekl Gott

1.7. - Karel Gott: Nebylo mu srdce zastaveno? Ať mu postaví
    pomník! Jediné štěstí, pokud na Jacksonově smrti vůbec lze
    najít něco pozitivního, je to, že jej zastihla ve chvíli, kdy se
    připravoval na obrovský comeback, nikoli jako chátrajícího, odepsaného člověka, ale v tvůrčím vzmachu. Což je pro obraz
    o něm to nejlepší. Už je očištěn, všechno se zdá být v pořádku
    a chystá se na návrat.
    • polinka

Re: Co o Majkým řekl Gott

tak to jsem trošku nepochopila *7*
      • riki.002

Re: Re: Co o Majkým řekl Gott

to bohužel pochopí jen ti starší a zkušenější. *1* *1* *3*
        • polinka

Re: Re: Re: Co o Majkým řekl Gott

hm tak jn *1*
          • riki.002

Re: Re: Re: Re: Co o Majkým řekl Gott

Prostě, že si myslel, že mu srdce bylo úmyslně zastaveno a, že byl tak slavnej, že by mu měli postavět pomník. A pak tam říká, že je štěstí, že umřel šťastný, obklopen svými nejbližšími, než aby umřel jako zchátralý, odepsaný člověk. Což je pro něj asi to nejlepší...už si to pochopila? A tobě je...počki teďka nevím, jestli jsi to ty, které je těch 8 let...no kdyžtak, to nevadí, že to teď nechápeš...Kdo má rád Karla Gotta? Já ho moc nemusím, ale tak vážím si ho. *3*
            • riki.002

Re: Re: Re: Re: Re: Co o Majkým řekl Gott

No, že jako po smrti je očistěn od všechny špatnosti, co na něj byli naházeny a Gott věří, že se jednou vrátí...no asi, že se znovu vrátí do našich srdcích...
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: Co o Majkým řekl Gott

ehm... je mi 14 *1* ale spíš přesněji řečeno sem nepochopila jenom tu poslední větu *3*
  • angie72

Dnešní téma

Tak je tu další téma, a jak jsem psala včera, tak je odlehčené.

Dnešní téma je tedy Michael Jackson. Myslím si, že po tématu Murray a vazba je to už na čase :-)

Nespěchejte, jak píši v článku, protože nemám dopsanou předchozí kapitolu. Dejte tomu to tématu čas, protože Majkí si to zaslouží.
    Budu se těšit na vaše komenty a názory.
    Tady je link...
    http://www.jirinkaw.cz/doc uments/blog_2.php
  • baluska1

KOupák

Ahoj lidi jdu na koupák.Tak si pak všechno přečtu,a doufám že se tu něco novýho dovím.Pá
  • baluska1

Vegetarian??

On byl Majkí vegetarián??O tom sem nikde teda nečetla.
    • thesimsa

Re: Vegetarian??

Jj prej jo..
      Vegetariáni vládnou planetě *1*
  • Pro Riki.002

Ahoj Riki.002 já si ho zkusím vytvořit a pak si Vás všechny přidám! *4*
    I love you Michael!!!!!! *14*
  • besta

plis ::(

plis nevite jestli byl majki vegetaryan???ja slysel ze jo pak ze ne pak ze jo ze ne ze jo atd..... diky predem za odpoved::)
    • riki.002

Re: plis ::(

já myslím, že nebyl... *4* Ještě sem o němy neslyšela, že by byl vegetarián. Podle mě jedl všechno, i když byl trošku vyhublý, ale to nedělalo jídlo, ale psychika. *9*
      • besta

Re: Re: plis ::(

ale moment ja jsem si cetl v jeho zivoto pise ze je vegetaryan ale videl jsem foto jak ji maso tak nevim ale duvod proc ja chci byt vegetaryan neni ze mozna ze MJ byl ale ten ze ja nesnasim kdyz nekdo zabiji zvirata tak pro me prvni krok je nejist maso ::)
        • terinda321

Re: Re: Re: plis ::(

Lidičky, Michael byl vegetarián, teda alespon v Moonwalku to psal, že přestal jíst maso, protože chtěl být hubenější a zdravější.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: plis ::(

Ahojík, jj, byl vegetarián. Také jsem to četla :-)
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: plis ::(

nu tak byl a nebyl *5* *5*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: plis ::(

to sem taky četla, ale potom sem někde četla že potom přestal být vegetariánem, že mu doktoři doporučovali jíst maso...
          • besta

Re: Re: Re: Re: plis ::(

jj presne tam jsem to cetl!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit