-
Matka
Michaelova mama a rodina sú jehovisti, neviem aké sú tam zvyklosti, keď ho chcú nechať spáliť.
Či to je podla ich viery.
V tom novšom článku, bráni svojho muža Joa že nebol taký tyran pred 39 rokmi.
Možno že to tie médiá ešte viac nafúkli.
Ale zase keby Michael nepovedal niektoré veci čo sa stali, tak by si to nikto nemyslel. Niečo tam byť muselo, keď to tak Michael smutne opisoval. -
-
Re: Matka
KOusek z jednoho článku z 10.7.09
Ano, Majkí tam nechtěl být, ale jednou se tam chtěl vrátit.
Také jsem četla, že Paris chce na počest svému tatínkovi taky nazpívat písničku :-)
Zatiaľ čo 50-ročná hudobná ikona odpočíva vo svojej zlatej rakve, jeho rodina sa podľa Postu nevie dohodnúť, kam ho pochovajú.
Otec Joseph a brat Jermaine chcú vraj speváka pochovať na jeho milovanom ranči Neverland.
Matka Katherine a ďalší súrodenci si však želajú iné miesto, pretože chcú splniť Michaelovo želanie nikdy sa nevrátiť do Neverlandu, ktorý mu pripomínal obvinenia zo zneužívania detí. -
-
Re: Re: Matka
to je tak dojemny s tou paris... sem nekde cetla ze paris to nese nejhur. zeje uplne na dne. prej ma po celym svem pokoji fotky a plakaty svyho tatinka a ze mu kazdy den pise dopisy jak moc ji chybi. chudak paris. to musi bejt hrozny kdyz v 11 letech prijde o tatu, ktery ji tak miloval... -
Teraz som si lepšie prečítala ten článok, z toho obvinenia 2005, určite si to už čítala
http://www.majkldzeksn.in fo/?clanek=2ndallegation2005
Tá hnusná vypočítavá mater
mala sa tam ako v raji, žila z jeho peňazí, mala na kaderníka, na všetko na čo si pomyslí, a ona ho ide s deckami takto potopiť, dokonca mala tých istých právnikov ako v 93.
kúsok článku
Pomsta
Proti Michaelovu právnickému týmu stojí státní žalobce Santa Barbary Thomas Sneddon jr. , který vedl žalobu proti Michaelovi již v případě Jordana Chandlera v roce 1993.
Je víc než zarážející, že 4 měsíce před podáním žaloby na Michaela, se Janet Arvizo sešla s právníkem Billem Dickermanem, který jí doporučil Larry Feldmana (zastupoval v 1993 Jordana Chandlera) a Dr. Stanley Katze (psycholog, který vyšetřoval Jordana Chandlera).
Můžeme mluvit o spiknutí proti Michaelově osobě? Nebo je to jen pomsta ze strany Sneddona, protože Michael v roce 1993 jen o vlásek unikl soudu?
A je náhoda, že se právě Tom Sneddon podílel na zákoně, který zamezil mimosoudní vyrovnání v případech, kdy rodina požaduje odškodnění?
To jsou jen spekulace, je však zřejmé, že nebyly učiněny kroky, které by se měly podniknout v případě sexuálního zneužívání.
Janet se setkala poprvé s Billem Dickermanem 21. února 2003 (dle výpovědi mělo zneužívání probíhat od 20. února až do 12. března 2003) a na policii podala žalobu až 13. června 2003.
Když víte, že někdo podává alkohol vašemu dítěti za účelem zneužití, setkáte se nejdříve s právníkem? Čekáte čtyři měsíce než to oznámíte policii? Zřejmě ne.
Jak již bylo řečeno – Michael byl obviněn v deseti bodech – sexuální zneužívání dítěte, podávání alkoholu nezletilému a pokus o únos.
„Překvapivý“ rozsudek
Dne 13. června 2005 se Michael opět dostavuje k soudu. Tento den je však jiný, než ty předešlé. Žádní svědci, žádné výpovědi, žádné další důkazy…
Porota dospěla k verdiktu – NEVINNEN ve všech bodech obžaloby.
Porota se rozhodla na základě nedostatku důkazů a nedůvěryhodnosti svědků žalující strany.
Michael ukázal, že už nikomu nebude platit, ale bude bojovat, už nebude každému slepě důvěřovat, už nedovolí nikomu, aby ho ponižoval a pošpiňoval jeho jméno.
Aspoň, že tá porota má rozum. -
On si to želal, že sa tam už nechce vrátiť?
Ako mi ho je lúto. Stále som dúfala, že je silný. Ale čím si prešiel, hnali to do krajnosti, tak sa ani nečudujem, že ho to zlomilo. -
-
Re: Re: Re: Matka
Po těch obviněních nechtěl, ale za čas ano.
Jo četla jsem to.
Jak jsi prve říkala, teda psala, že jsi četla, že Majkího hrob chtěli zalít betonem, no já se nedivím. Si vem, že kdyby ho někdo vykopal a ukradl. Víš co by to bylo? Ty bláho!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Matka
Jako myslím to tak, že řekl, že se chce za čas vrátit zpátky s dětmi. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Matka
Možno, že to kúpia jeho deti, keď vyrastú.
Vraj tá Paris chce naspievať pieseň pre Michaela. Neviem či to píše len bulvár. -
Re: Re: Re: Re: Re: Matka
Neviem či to je naozaj pravda písali to ešte na začiatku pred rozlúčkou, že tak uvažuje jeho rodina.
-
-
-
-
-
-
She´s out of my life
Nevíte někdo, pro koho Majký tuto píseň složil, nebo co se stalo, že se při zpěvu této písně, vždy usedavě rozpláče? A to i na koncertech?
She's Out Of My Life – Ona je pryč z mého života
Ona je pryč z mého života, ona je pryč z mého života
A nevím zda se mám smát nebo mám plakat
Nevím zda mám dále žít nebo mám zemřít
A rozpojilo se to jako nožem, ona je pryč z mého života
Je to pryč z mých rukou, ona je pryč z mých rukou
Vzpomínám na poslední dva roky když tu byla
A bral jsem ji za samozřejmost, byl jsem tak pyšný
Teď ta cesta co mi zůstala, ona je pryč z mých rukou
Tak jsem zjistil, že láska není majetek
A zjistil jsem, že láska potřebuje čas
Nyní jsem zjistil, že láska se musí vyjádřit
Ale zjistil jsem to příliš pozdě
Ona je pryč z mého života, ona je pryč z mého života
Zatracená nerozhodnost a prokletá pýcha
Zachoval jsem svoji lásku pro ni, díval jsem se hluboko dovnitř
A rozpojilo se to jako nožem, ona je pryč z mého života. -
-
Re: She´s out of my life
Niekto napíše, že bol gay.
Takéto texty by gay asi ťažko mohol napísať. -
-
Re: Re: She´s out of my life
Vždycky když si tu písen poslechnu a vidím jak pláče pláču taky je to tak dojemné.Jeho písně mají pro něj hlubší význam nenapsal je jenom proto že se tí živil ale proto aby vylíčil své pocity a je jasné že to byl citlivý kluk a že ho to dojímalo i po letech strašně dojemné *9* *9* *9*
-
-
Videla som ten klip z koncertu, ako si na konci klakne. Mám tu skladbu aj na cd.
Ale neviem komu je venovaná. Je asi z 78-79r.
Ale on si tak klakne vždy aj pri pesničke I`ll be there, ako keby plakal, na každom koncerte to tak robil a nikdy neviem či to je súčasť vystúpenia, alebo to tak naozaj prežíva. -
-
Hele, to není součást vystoupení on normálně pláče... Mě to taky nejdřív napadlo, ale fakt se na něj pořádně podívej. To není hraný. Ten text mi sedí na Dianu Ross. Moc jí miloval -
-
Re: Re: Re: She´s out of my life
Sú v tom asi jeho spomienky, keď sa rozplače, pri obidvoch pesničkách.
I`ll be there spieval najprv s bratmi.
Aj koncert 2001 tuším že v New Yorku, tam s nimi vystupoval a tiež to tak urobil. -
-
Re: Re: Re: Re: She´s out of my life
Když tuhle písničku nahrávali, tak se tak rozplakal, že si takryl tvář a studiem se jen rozléhal Majklův vzlyk.
Má k ní pouto. A při tom vystoupení tak pláče, že je vidět, jak mu pumpuje bříško. Jako při Will You Be There. Jak je ten bílej Anděl (tuším jeho žena Liza), tak tam to nemůže dozpívat. Jen ukáže na srdce místo slov.
Máš možná pravdu linuš, že to bude pro Dianu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: She´s out of my life
To je brouček...On je tak citlivej...Ale teda při she´s out of my life je mi ho hodně líto. I při will you be there. Ta písnička pro něj musí mít obrovskou váhu! No to asi bude pro Dianu. Hezky to napsal
-
-
-
-
-
Možná pro Dianu Ross.... -
Posílám tuto píseň kde zpívá živě
Je to dost smutný, hlavně konec
http://www.youtube.com/wat ch?v=moOghfX7cvc -
-
a nanapsal to pro svoji prvni zenu lisu marii presley? -
-
Re: Re: Re: She´s out of my life
no tak asik ne kdyz je rok vydani 1979 *1* ale je to hrozne dojemny.......
-
-
-
-
Nobelovka
Dúfam, že to s tou nobelovou cenou víde, že to bude taká satisfakcia, za to všetko.
A že to mnohým zadubencom otvorí oči,
a Michael nájde svoj klud.
On bol anjel, len málo kto ho chápe.
Teraz už hádam pochopia.
Musíme ho všetci fanúšikovia brániť. -
-
Re: Nobelovka
Tu Nobelovku zamítli. Ta se prý posmrtně neuděluje. Jen v případě, že by byl navržen za života... -
-
Re: Re: Nobelovka
Veď zase až tak vela ludí nie je čo by si ju viac zaslúžili. -
-
Re: Re: Re: Nobelovka
No já vím, že by si jí zasloužil, ale psali, že i přes to, že fanoušci sepisují petici, tak ne. Bohužel :-(
-
-
Re: Re: Nobelovka
Ale veď už bol nominovaný v minulosti.
To sa nepočíta.
Možno či to nie je aj kôli tým obvineniam, že mu ju radšej nechcú dať.
-
-
-
Mexičan je blb
V jednom Americkým asopise,co si nechávám posílat od smrti Majkího sem se dočetla tohle: DVA FANOUŠCI ŘÍKAJ A TVRDÍ ŽE VIDĚLI MICHAELA JACKSONA V DĚTSKÉM SIROTČINY,SPATŘILI HO VČERA VE 13:25.
JESTLI JDE JEN O VIDINY NEVÍME,A NEBO ZAS O DUCHA NEVÍME,ALE JESTLI OPRAVDU VIDĚLI MICHAELA JACKSONA JIM OVŠEM ZATÍM NEMŮŽEME VĚŘIT.a PROTO JSME JIM POLOŽILI PÁR OTÁZEK,PODLE KTERÝCH JE JASNĚ VIDĚT ŽE JDE O LEŽ:
REDAKTORKA: PANE PEETRE VIDĚL JSTE MICHAELA JACKSONQ ŽIVÉHO,MLUVIL A NEBO TAK?
PEETER: JÁ NEVÍM,OTVÍRAL PUSU,ALE NIC SEM NESLYŠEL,ASI BYL ŽIVÍ,ALE NEVÍM.
Takže si myslíme že to byly jen vidiny.
Ty bláho co si ty Mexičani nevymyslí,aby upoutali pozornost.Takhle strašit fanoušky.Oni si to přečtou a myslí si že je Majkí živej,a pak zjistí že to byla lež.Chudák MJ.Já se za něj postavím ve všem.I do tý redakce jsme psala tohle:
DOBRÝ DEN,CHCI ZE ZEPTAT JESTLI JE TO PRAVDA S MICHAELEM JACKSONEM,ZDA HO OPRAVDU VIDĚLI.ČESKÉ FANOUŠKY BY TO OPRAVDU MOC ZAJÍMALO.
REDAKCE: DOBRÝ DEN,JDE POUZE O LEŽ,NĚJAKÝ MEXIČTÍ CHLAPCI CHTĚLI POZORNOST,A TAK SI VYMYSLELI TOTO.
MICHAEL JACKSON JE TEDY MRTEV- -
-
Re: Mexičan je blb
A proč si myslíš že by to nemohl být duch? Duchové se málokdy vyjadřují slovně. Nebo musíš umět jejich slova přijímat v myšlenkách:) Mě to můžeš věřit a Angie o tom taky něco ví:) -
-
Re: Re: Mexičan je blb
Uvidět ducha, nebo uvěřit v něj neumí každý. Musíš umět naslouchat, musíš vnímat. Duchové jsou mezi námi a komunikují s námi. Jestli chceš, přečti si tohle, co jsem včera psala. http://www.jirinkaw.cz/documents/bl og.php?title=and%C4%9Bl%C3%A9&entry _id=1249450739
Jsou to Andělé, kteří jsou s námi. To, že jsme viděli ducha v Neverlandu na You tube neznamená, že ho každý uvidí, když bude chtít. Tohle bylo natočené a nikdo si toho nevšiml při natáčení, protože jak píšu, takhle to vidět nejde, když nemáš sílu, víru a schopnost.
-
-
-
What??
Oni ho nepochovaj??OMG it's very horibble...Spalit??I lowe you Michaely Jacksone...V NEVERLANdu sem si to s tebou very much uzil..czech umim,pac sem byl v czech republick 2 roky...my friend Tomas sem write jak sem byl v Neverlandu..Je to pravda...I lowe MJ... -
-
Re: What??
A mimochodem...Ty tvoje údajné fotky, které máš nafocené z Neverlandu, tak na ty jsi dost často narážela na netu všude možně. Dost ubohej pokus.... -
-
Re: Re: What??
To je přesný linuš *15*
Já nepochopím, jak někdo může tvrdit takový bláboly. No může, puberta má neomezené možnosti fantazie *15* -
-
Re: Re: Re: What??
No to mi povídej... Neuděláš nic...
-
-
-
Re: What??
Ty jo Oliwere... nechtěj abych ti připoměla řetízák... Tenhle koment je opravdu šílenej. O tvojí rádoby angličtině ani nemluvím....
-
-
POhřeb
Proč ho nepochovaj v NEVERLANDU...on to místo miloval a tam byl nejšťastnější -
-
Re: POhřeb
Protože jeho mámě připadá, že to je prý nedůstojný. Přitom Majkí tam je doma. Neverland už prý čeká na nového majitele :-(((
Mohla by ho koupit klidně rodina... -
-
Re: Re: POhřeb
Vraj nedôstojné.
Hlavne, že keď ho nechávajú mesiac a pol v lade, tak to je dôstojné.
Dávnejšie som čítala, ešte pred rozlúčkou, že chcú hrob zaliať do betónu, vraj aby ho neskôr nemohli vykopať. Ale asi sa to zmenilo. -
-
Re: Re: Re: POhřeb
No uvidíme no... Na ledě byl kvůli ´těm testům. Kdyby potřebovali ještě vzorky. A u nich fakt nikdy nevíš.... -
-
Re: Re: Re: Re: POhřeb
Přesně, aby ho nemuseli exhumovat, kdyby byla potřeba dalších testů. Ale nechápu to. Tělo už nemá co dát. Co potřebují mají. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: POhřeb
Ja to chápem, len neviem podla čoho rozlišujú čo je, alebo nie je dôstojné.
Mali by splniť jeho priania.
Keby som mohla tak by som išla do Ameriky k tomu hrobu.
Určite tam bude chodiť vela ludí a fanúšikov s kvetmi.
-
-
-
Vážně? Tak možná ho pohřbí, víš co, za půl milionu rakev a spálili by tělo? To mi přijde divný. I když u nich... No, uvidíme.
-
-
Toho se dost bojím aby to tam nový majitel celý nepřekopal, nepřejemnoval a bůhví co ještě. Už nikdy to nebude Majkýho Neverland:( -
-
To by se musela mít rodina co k čemu a koupit ho. Už kvůli Majkímu a dětem. Pro ně by bylo lepší být doma. Opět doma!
Chudáci, ztratili tatínka a ještě museli jít bydlet jinám. Takových změn na jednoho malého človíčka je až, až...
Majkí tam mohl být pohřben a všichni by byli spokojení... Já mít peníze, tak vám řeknu, že by Neverland byl jako za Majkího... -
-
Re: Re: Re: Re: POhřeb
Svatá pravda Angie... já bych to koupila hned... a nic by se nezměnilo -
-
mÍT TOLIK PENĚZ KOUPÍM HO..A rodina to nechce...v tom má angie pravdu ve všem...co když to nový majitel úplně změní..už to nebude Michaelovo Jacksonovo Neverland...pro děti by to bylo lepší kdyby tam žili...mohli tam Majkího pohřbít,děti by tam žili a měli by na tátu vzpomínku,na to jak si tu užíval...Proč to takhle najednou se mění...chtěj to prodat...Majkímu nesplní přání a to je být pohřben v Neverlandu..nechápu už nic -
Úplně vidím běhat Prince, Paris a Blanketa po Neverlandu. Majkí by byl pohřbený u svého stromu štědrosti a bylo by to krásný. Byl by tam život a všichni by byli spolu...
Je to tak smutný... Vždyť jeho duch tam je a možná tam bude i s novýma majitelama...
-
-
-
-
Cože??Nedůstojný...to ani po jeho smrti neuděj to co chce on??V Neverlandu měl být a oni ho radši spálí??Že se nestydí...Tohle si fakt Michael nezaslouží...Ani po smrti nebude mít klid...R.I.P znamená ODPOČÍVEJ V POKOJI že?? -
-
Přeci po smrti se přání plní, tak proč mu ho nesplnili? Já jsem si teda pěkně pobrečela u toho. Ale trápit se už víc nemůžu, protože by mi puklo srdce...
-
-
-
-
MJ
V napsali o mně je nový článek. Píší, že se rodina dohodla, kde pohřbí Michaela. Potom píší, že na hřbitově Forest Lawn rozpráší jeho ostatky. Tak co tedy udělají?
A proč ho nepochovají? Proč spálit? Tohle ne!!! -
-
Re: MJ
Naprosto souhlasím, měli by ho pohřbít ale hlavně ať už se to všechno uzavře... A má klid
-
-
ujdeto
ahojky hlasujte prosííím pro Majkýho http://www.ujdeto.cz/qcharts.php =) -
-
Re: ujdeto
majkí uz je prvni!!! zaslouzi si to... *4* -
Re: ujdeto
Už jsem hlasovala *15*
-
-
Michael Jackson V Prahe 1996
s prezidentom V. Havlom
http://www.youtube.com/watc h?v=YJOygxdK3e8
01. ARD - Michael Jackson "On a world Tour"
http://www.youtube.com/wat ch?v=njrVzAoBzxo&feature=related
02.
http://www.youtube.com/watch? v=5ruuYjNMbcY&feature=related
03 .
http://www.youtube.com/watch?v=I -tEqCMznvY&feature=related
04.
http://www.youtube.com/watch?v=5y_0 r-5JbwA&feature=related
05.
htt p://www.youtube.com/watch?v=VEFQiCl W0-Y&feature=related -
-
Re: Michael Jackson V Prahe 1996
Michael Jackson - TDCAU - Prag / Prague - Opening Night
http://www.youtube.com/watch ?v=NIkoh69zQqQ&feature=related
M ichael Jackson - '96 Prague Stranger in Moscow
http://www.youtube.com/watch?v=7R 7p49Y2FsU&feature=PlayList&p=1E2502 73B0E72A85&playnext=1&playnext_from =PL&index=17
MICHAEL JACKSON History Tour Prague 1996 - Scream
http://www.youtube.com/watch?v=Xl QZLHxXmq4
http://www.youtube.com /watch?v=11CdpYdqioU
You are not alone live in Prague
http://www.youtube.com/watc h?v=ARl83RRnA04&feature=related
-
-
Pro lask1
Píšu nahoru, už se to pomalu ztrácí.
No tak závist tam určitě byla taky, ale hlavně Majkího měli za podivína, který se jen plastikoval a bělil. Nikdo nechtěl sylšet pravdu, že je nemocný, že má jen 3 plastiky. 2 byly nosu a 1 byla důlet na bradě. To, že měl jiný tvar obličeje je tím, že hubl, mění se tvar obličeje, to je přeci logický a nad slunce jasný, že se každý mění, pokud přibere, nebo hubne. V rodině Jacksonů mají všichni lícní kosti vystouplé, ale sluší jim to.
Prostě jak řekl Majkí "Mají tu Michaela Jacksona, proč toho nevyužít".
UIž jen jak ho zavřeli na toaletě na 45 minut. Všude po zdi výkaly. Chudinka!!! -
-
Re: Pro lask1
Ale ja si myslím, ono vraj asi tvár trošku napuchne, keď berie niekto lieky.
Niektorý aj po liekoch priberajú, ale Miki bol vždy štíhly.
No o tom záchode písala Lina, že tam bol smrad. Ale o tých výkaloch som nevedela.
Je to hnus.
Mali by sa hambiť.
A vraj keď išli do toho Neverlandu prevrátili to tam hore nohami, rozrezali madrace, hovorili zamestnanci, že tam ani nemá chodiť.
Čo všetko musel zažiť, obdivujem ho, že to tak ešte zvládal.
Písala si raz, že bol v nemocnici, že sa zrútil?
Mne to stále pripadá, že mu niekto chcel znemožniť, aby ďalej vystupoval a tvoril.
Chceli ho asi zničiť.
Nikdo asi neveril, že sa bude tolké desiatky rokov držať na vrchole. -
-
Re: Re: Pro lask1
V nemocnici byl, když byl soud. Jednou měl ošklivou chřipku. Zvracel a i u soudu musel pořád odbíhat na toaletu. Museli zavolat doktora, který ho Majkího hlídal. A v nemocnici byl ještě se zádama. Ale soudce řekl, že jak nepřijede k soudu, tak ruší kauci a jde do vazby. Tak Majkího přivezli z nemocnice v pyžamu s hroznýma bolestma. Měl v sobě prášky, ale bolesti měl taky.
Záda ho chytla z těch hodinových sezení u soudu. Před lety měl prý úraz, ale já nevím jaký. Nevím co se mu stalo se zády. A to sezení u soudu mu to rozbouřilo.
Ta chřipka a vysoké horečky si myslím, že byly psychického rázu. I to zvracení.
Jinak to video je hezký, akorát mám dojem, že nemohl zpívat. Všimla jsis? Jako by mu to nešlo... Byl bledý :-( -
-
Re: Re: Re: Pro lask1
To je sila.
Oni by ho tam asi dopratali aj keby bol v kóme, alebo s teplotou 42.
To je neskutočné.
On bol bledý, možno má taký makeup.
Ja myslím, že mohol spievať, len sa zvítať s fanúšikmi. Bol asi prekvapený. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro lask1
On měl horečku právě, to je to šokující. Bože já na to nebudu raději myslet, nebo mě chytá zase amok...
Linky jsem si uložila...
-
-
Re: Re: Re: Pro lask1
To je sila.
Oni by ho tam asi dopratali aj keby bol v kóme, alebo s teplotou 42.
To je neskutočné.
On bol bledý, možno má taký makeup.
Ja myslím, že mohol spievať, len sa zvítal s fanúšikmi.
-
-
-