-
Oslava
Já sem viděla na nějaký zahraniční stránce,že fankcluby připravujou oslavu Michaelových narozenin.Bylo by to krásný mu něco takovýhleho taky uspořádat.Prostě taková velká oslava Krále. -
-
Re: Oslava
Tak jo,souhlasím s majkou111, asi bych taky zapálila svíčku, a psala si tady na chatu... *4* Těším se, až bude na titulní stránce, jak tam jsou vždycky osobnosti, které mají ten dne narozky, tak se těším, až tam bude Majký!!! *14* *4* -
Re: Oslava
no už jsme dělali společné "setkání" 13.7.2009 a zapílily si svíčku, ale s tou oslavou to není špatnej nápad i když to bude spíše smuteční oslava... *9* -
-
Re: Re: Oslava
tjn..vim, že oslava narozenin má být šťastný den, ale v tomhle případě bych asi moc veselá nebyla.. *9* -
-
Re: Re: Re: Oslava
to by bylo krásný...Majkíí by si to z nebíčka určitě užil *3*
-
-
Re: Re: Oslava
no já bych mu opět zapálila svíčku,povídání na diskusi a mohli bysme si napsat,co bysme majkímu dali k narozkám,ale ta oslava by také nebyla špatná, jen nevím jak by to mělo asi vypadat *9* -
-
Re: Re: Re: Oslava
to ja presne taky ne,ale setkani na jeho pocest v den narozenin by nemuselo byt spatne... -
-
Re: Re: Re: Re: Oslava
nebylo by to špatné, ale moc si to neumim představit
-
-
-
-
-
delší vlásky
Ahoj zlatííčka, tak dívala jsem se na pár fotek s Majkým a Linušce se Majký víc asi líbí s těma kratšíma vláskama, mě zase s těma delšíma, ukázka ve filmu Moonwalker je boží!!! *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: delší vlásky
ty jeho krásné kudrnaté vlásky, ať už jako malej když měl afro, dlouhé a nebo krátké vždycky byl krásnej.. ale nejvíc se mi líbil když je měl v klobouku a vlasy mu šli do obličeje.. no prostě krasavec s velkým K *14* -
-
Re: Re: delší vlásky
no, a ještě by šlo KM=krasavec majkí *14* *1* *14*
-
-
jj tam je klášnej..a ještě jak je má kudrnatý..omg *4* -
-
ano kudrnaté vlásky se mi na majklovi nejvíce líbí *14* *14* -
-
Re: Re: Re: delší vlásky
jj nejky, když je měl v takovym tom polovičatym culíčku a ve předu mu padali do očí..nádhera *14* -
-
Re: Re: Re: Re: delší vlásky
přesně!!! nádhera, převeliká...... *14* *4*
-
-
-
-
Je super pořád.=D A všem vám doporučuju novou knížku o něm,kterou mám dočtenou stojí to za to.Ted budu shábět Moonwalk. -
me taky z delsima::)ale on byl hezkej tak i tak. -
-
jo já taky souhlasím s delšíma -
mě také s delšímy..ale majkímu to slušelo pořád *14* -
-
Re: Re: Re: delší vlásky
přesně tak... *14*
-
-
-
-
u toho se vzdy zasmeju::D
http://www.youtube.com/watch?v=h-W5 9Qv1EiI -
-
Re: u toho se vzdy zasmeju::D
tsk tohle nemá chybu...u toho jsem se taky zasmála...jak tam jel na tom košíku nebo pani začal hrabat v košíku nebo ten časák =D *15* *15* *15* -
-
Re: Re: u toho se vzdy zasmeju::D
nu jo majki byl vtipnej *1* *1* *1*
-
-
-
:)
Ahoj drahoušci! Dneska jsem šla po městě a snad všude (i když pozdě) byly plakáty: "KNIHA MICHAEL JACKSON-KUPTE SI JI ZA SKVĚLOU CENU 200 KČ!!!" A já jsem říkala, tak když je to tak levné, tak to musím mít, takže si ji zítra koupím, i když pozdě, ale aspoň jo. *3* *4* *14* -
-
Re: :)
Nebudeš litovat! Fakt pěkný počteníčko:) -
-
Re: Re: :)
díky moc *1* , a ty ji už máš, že? *4* -
-
Re: Re: Re: :)
Jj, mám:) Angie mi ji na aukru vyhrála moonwalk,před tím vyhrála i sobě šikulka:) Protože tam nemám registraci a to je taky krásný. Sice je to jen do roku 1988 ale prostě je to psaný Majkýo rukou a to je fakt lahůdka. Tímto Angie ještě jednou tisíceré díky! -
-
Re: Re: Re: Re: :)
já také tu knížku mám...je moc super,..dozvěděla jsem i věci které jsem nevěděla a nebo jsem se na mě narně snažila najít odpověď...knížka říká jašně že byl Majkíí jiný než za koho ho mají všichni kteří ho nemají rádi...ale i mě překvapilo že byl docela náročný a hned tak se mu něco nelíbilo...
-
-
-
-
-
MICHAEL JE LEGENDA!
Michael Jackson je legenda na kterou se nikdy nezapomene!Při vyslovení jeho jména se mi vybaví písnička Thriller,jeho skvělý tanec a samozřejmě jeho obrovský talent!Byl to skvělý tanečník a zpěvák.Jeho písně vždy zněli originálně...Ano,je pravda že pro svoje děti koupil zvířata (slony apod.)která mu poté v Neverlandu umírala protože na ně neměl peníze ale kdo by dětem nekoupil něco počem snějí...Ano,měl velké,obrovské dluhy...I přes všechno špatné si myslím že to právě on byl,je a bude TALENT!Nedivím se že má tak skvělé děti a tak úžasnou manželku.Snad se máš dobře Michaele...vzpomínáme na Tebe! *4* -
-
Re: MICHAEL JE LEGENDA!
To je moc nádherný, co jsi napsala... *4*
Majký, nikdy na tebe nezapomenem!!! *14* *4* *3* -
-
Re: Re: MICHAEL JE LEGENDA!
jojo moc hezký...já také doufám že se máš lépe než si se měl tady a že už tě nic netrápí!
-
-
-
Michael pomáhá dětem
Další nádherné video tohoto andílka
http://www.youtube.com/ watch?v=d1yuYNrGp8g&eurl=http%3A%2F %2Femail.seznam.cz%2FreadMessageScr een%3FsessionId%3D%26folderId%3Dsen t%26messageId%3D3324%26messagePos%3 D3&feature=player_embedded -
roztomilé
http://www.youtube.com/watch?v=Di7A HGGqfsM&feature=related
...tady jsou strašně roztomilí ty děcka=) a jak maj tatínka rádi...co víc si přát =) -
-
Re: roztomilé
to je fakt užasný *1* paris je hrozně roztomilá *14* prostě k zulíbání *14* a jak tak mluví malej princ... to I love you uplně jako jeho tatínek *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: roztomilé
přesně! taky jsem to ted shlédla *1* *14* -
-
Re: Re: Re: roztomilé
Paris, se tam podle mě tak roztomile stděla, ale jak mluvila o svém tatínkovi...a Princ, taky souhlasím k zulíbání, zlatíčka moje, v té době vůbec netušili, že jim za pár let tatínek odejde... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: roztomilé
jjj jsou moc krásný...už os tý doby co jim tatínek odešel tak jsem srdíčkem s nima...a držím palce ať všechno dobře dopadne
-
-
-
-
-
Majky umi i španělsky =D
http://www.youtube.com/watch?v=cCa9 6Vnog54
španělská verze I Just Can´t stop loving you ... zpívá se Siedah Garrett -
-
Re: Majky umi i španělsky =D
no tak tomu zase pro změnu rozumím já *1* ale at zpívá v jakýmkoli jazyce zpívá úžasně *14* -
to je naprosto božaný *1* plostě šikulka *3* -
nuuuuuuuuu jo ale ja te francoustine aspon rozumim::)
-
-
majki umi francousky
http://www.youtube.com/watch?v=Hyxx hb-HcL0 tam majki zpiva francouzky!!!!!ja tomu rozumim protoze umim dobre francouzky!!! -
-
Re: majki umi francousky
to je písnička I just can stop loving you.. akorát ve francouštině.. je taky ještě ve španělštině a samo v angličtině.. škoda že né ještě v češtině.. ale to by bylo asi nejtěžší:D:D.. jo a dík besto.. tu jsem nemohla sehnat.. *4* -
-
Re: Re: majki umi francousky
tojo škoda že Majkíí taky neuměl česky...to bylo nádherný *4* -
-
Re: Re: Re: majki umi francousky
jasne neni zac ale vlastne ten refrent je ze "nechci nas konec" -
-
Re: Re: Re: Re: majki umi francousky
tak se aji jmenuje ten song"je ne veux pas la fin de nous"
-
-
-
-
ty jo!!! tak to jsem fakt nevedela! no a někdo si myslí že ani nemá základku a on umí i francouzky! -
-
že neměl ani základku.. to jsou asi pěkný kecy.. kdyby ti co to říkaj viděli dokument jak si tam kupuje ty různý starožitný věci tak vidí že se dost dobře vyznal v umění.. třeba nemusel vystudovat Harward.. ale dokázal dát dohromady srdce, mozek, a všechno dohromady a složil krásný písně!!.. a to je to důležitý.. ne jeho vzdělání!! -
no s tou základkou nevím...ale konec konců je to jeho věc...a francouština mmu ale ale jde nádherně! *14* *14* *14*
-
-
tyyyjo...to je úžasný....Majkíí je moc šikovnej...a slušelo mu to tam =) *9* *14* -
-
to jo jeste ze mu rozumim *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: majki umi francousky
a o čem tam zpívá? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: majki umi francousky
ze nechce jejich konec a ze sni o svete -
-
Re: Re: Re: Re: Re: majki umi francousky
jo dík *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: majki umi francousky
o čem tam zpívá? já mu totiž vůbec nerozumám *4* *9*
-
-
-
-
-
-
pro vsechny otazka.
ktere 2pisne majkiho jdou spolu dohromady???ja myslim ze "give in to me" a "in the closet"