-
chyba
nej by bylo kdyby majky zůstal *9* *9* -
-
Re: chyba
proč musim dycky brečet když vidím majkyho spívat *9* *9* *9* *9*
-
-
Špatná hvězdy slávy
Fanoušci v Americe prý udajně oplakávali Majkýho na špatné hvězdě slávy. Obsypali sitce hvězdu Michaela Jacksona květiny, přáníčky a dav fanoušků u ní truchlil, ale hvězda patřila moderátorovi Michaelu Jacksonovi který je naživu -
-
Re: Špatná hvězdy slávy
Asi se spletli s tou shodou jmen. -
-
Re: Re: Špatná hvězdy slávy
ja viiiim ze se mohli splest ale ja neznam 2 michaeli jacksoni!! -
-
Re: Re: Re: Špatná hvězdy slávy
Budeš se divit, ale věř že na světě je s tímto jménem mnohem, mnohem víc lidí. Ale jen jeden byl a bude hvězdou. Zbytek je daleko za ním. -
-
Re: Re: Re: Re: Špatná hvězdy slávy
tak to jo nas majki byl jedinecny!!!!! *14* *14* *14*
-
-
-
-
čau nevim co to řikáš *7* *7* -
jj cetl jsem si to v "BLESKU"ale to je urcite nejaka dalsi lez! -
-
Re: Re: Špatná hvězdy slávy
Proč myslíš? Ti lidé se mohli splést.
-
-
-
Tanec
http://www.youtube.com/watch?v=TK0d hanq-Lo
když vidím jak tancuje je po něm smutno ještě víc -
You are not Alone
http://www.youtube.com/watch?v=R9DD TiPzJCk Chtěla bych bejt tou dívkou co se dostane na podium.Užásná písnička,úžasnej Michael.Já se na to nemůžu už ani dívat. *9* *9* *9* -
-
Re: You are not Alone
Jo jo,ja to videla a bylo to v Nemecku -
jak tam brečí...chudinka Majkíí...achjooo mě se po něm strašně moc stýská.. *9* *9* -
-
Re: Re: You are not Alone
No tak to bude z Bucureště. To je síla. Já jsem si chvíli myslela, že je to součást představení, protože jsem ho už takhle viděla u téhle písně plakat hodněkrát. Pak jsem si uvědomila že to fakt není hraný -
-
Re: Re: Re: You are not Alone
myslíte si že you are not alone je speciálně pro někoho napsaná? -
-
Re: Re: Re: Re: You are not Alone
Tak to vidím opět na Dianu Ross...
-
-
-
-
Nejde mi zapnout video... Myslíš she´s out of my life? No jestly je to ona tak je mi tam Majkýho strašně líto jak tam pláče. To bude asi live in Bucurest -
-
Re: Re: You are not Alone
She's out my life je jiná tohle je nevím odkad,ale je to naprosto úžasný ty diváci.A prostě mě to vždycky přižene k pláči... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: You are not Alone
Já jsem trubka... You are not alone. No jasně! Tam je krásnej andílek. Já si nepřečetla nadpis a rovnou četla zprávu....Krásnej song
-
-
-
-
Will be there
http://www.youtube.com/watch?v=PvYy gjcMDdQ
Mám z toho slzy v očích.Už nikdy nebude žádnej koncert...Navíc mu to tam hrozně sluší.. *9* *9* *9* -
-
Re: Will be there
Slzy v očích tady má v mluvené verzi i Majký.Dokonce mu slza stéká po tváři, jestly je to ten klip co myslím -
-
Re: Re: Will be there
Měl by tam být zlatý anděl. -
-
Re: Re: Re: Will be there
Je to ten klip. -
-
Re: Re: Re: Re: Will be there
No tak ten si pouštím doma taky pořád:) Ta choreografie mě dostává...Je tak nádherně uvolněná.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Will be there
on prostě umí perfektně sladit svoji písničku a svojí choreografii. když je smutná písen je smutná i choreografie. když je písnička veselá, je veselá i choreografie atd. já sama vím jak těžký je vymyslet v tanci něco novýho, nepoznanýho... (tancuju už 9 let takže něco mám odkoukanýho od učitelek *1* ) -
Re: Re: Re: Re: Re: Will be there
Vsechny jeho choreografie byli naprosto úžasný patří to k mým nejoblínenějším videím.I když už v první minutě mám v očích slzy.. *9*
-
-
-
Je to ten klip :-) -
jojo já u toho taky vždycky brečím...je to nádherný...přála bych si tam být...jednou za život ho vidět...slyšet jeho nádherný hlas...vidět jak se usmívá...bože....když si teď vzponenu že už se mi to nikdy nevyplní...achjoo *9* *9*
-
-
-
-
ten usmev mi chybi
http://www.youtube.com/watch?v=u-Ug jWNpNcw *9* *9* *9* *9* -
-
Re: ten usmev mi chybi
já se na ty všechny videa už ani nemám sílu se dívat! to prostě nejde! *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: ten usmev mi chybi
měj nádherný usměv...když jsem viděla na obrázku nebo na videu jak se smál tak si podlamují kolena! *9* -
-
Re: Re: ten usmev mi chybi
jaaaaaa se u toho skoro rozbrecel pomyslet si na to ze uz takovej usmev nikdy nebude::(
-
-
-
Ghost
Hele Angie72 vy tady píšete o nějakém filmu Ghost.To je film o Majkím?J8 to totiž vůbec nevím.Díky za odpověď.Sem ráda že tu si. -
-
Re: Ghost
Ghost je film, který má 35 minut a Majkí tam hraje dvojroli. Druhá role je starosta a je fakt povedenej :-) -
-
Re: Re: Ghost
Taky vřele doporučuji! Navíc tam Majký vypadá luxusně *14* Ostatně jako všude
-
-
Re: Ghost
Minifilm s Majkým a je to uplne super i kdyz mi to slo jen v anglictine... -
-
Re: Re: Ghost
Stáhni si titulky. Já nevím, kde se hledají, manžel je v práci, ale zkus si zadat do google české titulky ke ghost michael jackson. -
-
Re: Re: Re: Ghost
jj díky já se zeptám bráchy až příde..
-
-
-
-
Tomu fakt nevěřím
http://www.odhaleno.cz/hollywood/25 19-sok-ve-skrini-michaela-jacksona- visela-zakrvacena-kosile-mame-foto. htm
Tomu teda fakt nevěřím. -
Celé jméno
Ahoj nevíte jaké je celé jméno Majkího??Díky -
-
Re: Celé jméno
Michael Joseph Jackson -
-
Re: Re: Celé jméno
Díky hele četla jsi tohle? http://www.odhaleno.cz/hollywood/25 19-sok-ve-skrini-michaela-jacksona- visela-zakrvacena-kosile-mame-foto. htm
Tohle je fakt moc.Já tomu teda nevěřím a ty? -
-
Re: Re: Re: Celé jméno
Už jsme to dolejš řešili. Tak si to přečti. Je to někde níž... -
-
Re: Re: Re: Re: Celé jméno
Jka jsi tam psala ten článek s nadpisem MJ tak mi to přijde dost dobrý,a podle mě máš pravdu
-
-
-
-
Re: Celé jméno
Michael Joseph Jackson
-
-
Michael
On bol taká osobnosť, že žije aj po smrti.
Za posledné roky sotva zahrali neakú jeho pesničku, alebo videoklip.
Jediné čo si pamätám sú titulky novín s jeho fotkou a nelichotivými kecami.
A teraz ako po výbuchu sopky sa idú o neho potrhať, je prvý v hitparádach a v predajnosti cd. -
-
Re: Michael
Od té doby co rozvázal smlouvu se společností sony, tak se naštvali a zakázali jeho hudbu. Byl to nejrentabilnější klient, tak je to zlomilo.
Ale Majkí k tomu měl důvod. -
-
Re: Re: Michael
Před Michaelem odesla uz Mariah Carey a oni vedeli ze kdyz odejde i Michael maji po ziskach tak to vyresili takhle.
Michael se prý nikdy nemel rad s reditelem Sony...
-
-
Re: Michael
Poslední roky o něm fakt slyšet nebylo...A dočetla sem se,že v Americe po aféře Chandler lidi skoro přestali kupovat Michaelovi CD..=(
-