-
dokumet
nemáte někdo stáhlí ze stream.cz ten 90ti minutoví dokumet mě to nejde stáhnout *9* *9* *9* -
Ahoj
Ahojky,koukněte na tenhle odkaz,nějak jsem z toho posmutněl *9* Song pro Majkího..
http://allmichaeljackson.blog.cz/0908/novy-tribute-song-text-billie-jean-is-waiting -
-
Re: Ahoj
Tak tu písničku naspíval Henry Gorman -
Je to nádherné a já se musela držet, dnes nechci brečet, dnes né!
Není to Justin Timberlake? Já četla, že měl pro Majkího nazpívat písničku, ale nevím, jestli už je hotová... Neposlouchám ho, tak neznám jeho hlas. -
-
Re: Re: Ahoj
když jsem to skusila na youtube.cz tak se mi tam oběvilo jméno Henry Gorman
-
-
po poslechnutí téhle písničky se mi hned po spuštění a čtení překladu textu vhrnuly slzy do očí....prostě Nádhera odkoho to je? -
-
zpiva to Henry Gorman -
Ještě bohužel nevim od koho to je,ale pokoušim se to zjisti.Je to nádhernej song...
-
-
je to nádehrné, nemám slov, nevíš kdo to zpívá? *4*
-
-
ahojky
Pokud byste měl někdo zájem, mám pár parfémů Michael Jackson King off pop, dámský nebo pánský za 300kč, kdyžtak pošlu foto, je to limitovaná edice, výrobce Made in France. Můj mail Kataa@centrum.cz, tak se kdyžtak ozvěte. -
-
Re: ahojky
Parfémy a za 300,- jo? To budou asi pěkně levný náhražky.
Kdysi se prodávali parfémy Majkího, ale potom mu je stáhli z prodeje. -
-
Re: Re: ahojky
taky si myslím že to budou nějaký levný náhražky
-
-
-
dotaz
Ahojky možná si budete myslet, že jsem úplně blbá...Ale co je to to r.i.p.?? oni to všude píšou a já nevim co to znamená nebo proč to píšou..? nevíte někdo? *7* *7* -
-
Re: dotaz
R.I.P. - Rest in Peace - odpocivej v pokoji..
-
-
podpis
teďkom jsem se dívala na jeden inzerát kde se prodává podpis Michaela a chce za něj přes 3000kč prý kvuli finanční situaci je mi stoho zle když umře někdo hodně slavný a každý se na tom snaží jen vydělat *5* *5* -
Dobré ránko
Dobré ráno všem taky se vám tak stýská po Michaelovi jako mě.....včera jsem koukala na ghosta tak jsem si u toho opět pobečela když jsem si uvědomila že už tu není..... *9* -
-
Re: Dobré ránko
Každý den mi chybý!Já zas koukal teď na SmoothCriminal a mam zas zkleslou náladu.Měly by tomu Murrymu sebrat licenci a na nějakou dlouhou dobu ho zavřít... *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Dobré ránko
Já nemůžu právě koukat na nic dneska. Jsem omylem šla na videoklip a tam byla ložnice Majkího. Já prostě dneska nechci vidět nic, ani slyšet. Možná si potom pustím jeho hudbu, ale teď prostě potřebuju udělat spoustu práce.
Na dnešek se mi opět zdálo o Majkím. Vždy, když se mi o něm zdá, tak mám druhý den dobrou náladu. Asi mě vždy dodá sílu. Je moc milej. Víte o tom, že sny prožíváme? Že se přemístíme v noci do snu? -
-
Re: Re: Re: Dobré ránko
v noci do snu? to je blbost, to bych se musela vzdycky videt, jak vstavam z postele, a chudak Michael, vis kolika lidem se musi o nem zdat? musel by se chudak rozmnozit:-D Ale taky se mi moc styska....je mi ho moc lito.;-(
-
-
-
Re: Dobré ránko
Já měla depky v pondělí, ale strašný. Jen jsem bulela. Dneska se cítím dobře, ale ono zase něco přijde a budu zase tam, kde jsem byla :-( -
-
Hmmm, já včera *9* -
to jsou vždycky takové dny když to na tebe všechno spadne že....
-
-
-
Krásné ranko
Přeji všem krásné ranko :-) -
-
Re: Krásné ranko
to my tobe taky -
Re: Krásné ranko
Krásné ránko zlatí a všichni ostatní:) -
-
Re: Re: Krásné ranko
Dnes cítím nějaký klid a pohodičku. Dokonce mám od rána chuť uklízet, tak potom půjdu uklízet, vařit, prát a psát :-)))
Dnes by mohl být hezký den, nebo lepší jak ty předchozí...
-
-
-
Michael <3
Musim se opakovat...Znovu...Ale...Chybí mi tu...Vážně moc...Michael je pro mě něco jako bůh...Vím,že je to asi přehnaný,ale já to tak cítim...Miluju jeho styl,hudbu,chování miluju jeho všechno...Nikdy na něj nezapomenu...Je legenda <3 -
Antigravitační boty
Prosím vás lidi nevíte kde se dají sehnat ty jeho antigravitační boty???našel jsem jen navrh jak je vyrobit. *9* předem díky -
Michael
Ovácie bez konca, sladký smiech a poklona
http://www.youtube.com/w atch?v=dPn7NmHE39s -
-
Re: Michael
sorry nevim jak se to tu pise -
Re: Michael
Prosím vás lidi nevíte jestli se nekde daji koupit ty jeho antigravitační boty??našel jsem jenom plánek jak je vyrobit *9* predem diky
-